2022. május 6., péntek

Gyilkos COVID vakcinák: Az FDA által az előző 30 évben jóváhagyott összes oltóanyaghoz képest 4,400%-kal nőtt a halálesetek száma

Az amerikai kormányzat Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) rendszerét a mai napon frissítették, és 2020 decembere óta, azaz 17 hónapos időszak óta 1.255.355 esetet jelentettek be a COVID-19 vakcinákat követő mellékhatásokról.

Ez 27 758 halálesetet és 51 600 maradandó fogyatékosságot foglal magában. (Forrás.)

Ezzel szemben az előző 30 évben, mielőtt a COVID vakcinákat EUA-kkal (sürgősségi felhasználási engedélyek) siettek volna piacra dobni, az FDA által jóváhagyott összes vakcinát követően 360 hónapos időszak alatt 936 214 esetet jelentettek, 12 964 halálesettel és 23 838 maradandó fogyatékossággal. (Forrás.)

Ez a COVID-19 vakcinákat követő halálesetek 4 434,22%-os növekedését jelenti az előző 30 év MINDEN FDA által jóváhagyott vakcinát követő halálesetekhez képest.

És mégis, a CDC továbbra is "biztonságosnak és hatékonynak" nevezi a COVID-19 vakcinákat.

"Hatékony" miben? A "COVID-19" tünetei könnyen kezelhetők, mivel a "világjárvány" kezdete óta sok orvos azt mondta, hogy a COVID-19-es betegeket régebbi gyógyszerekkel, például Ivermectinnel és hidroxiklorokinnal gyógyítják.

Az éves "influenzavírus" a COVID-19 megjelenése óta szinte teljesen eltűnt, így ez az emberi faj történetének legnagyobb orvosi átveréseként fog bevonulni a történelembe.

A CDC és az FDA elismeri, hogy ezeknek a vakcináknak súlyos mellékhatásai vannak, de ezeket "ritka" mellékhatásoknak nevezik, ami valójában nem definiált kifejezés.

Tegnap azonban az FDA bejelentette, hogy a Janssen COVID-19 vakcinát már csak bizonyos esetekben ajánlja, mivel az oltásokat követő vérrögökről érkeztek jelentések.

 

 

Azonnali kiadásra: május 05, 2022

A mai napon az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság a Janssen COVID-19 vakcina engedélyezett használatát azokra a 18 éves és idősebb személyekre korlátozta, akik számára más engedélyezett vagy jóváhagyott COVID-19 vakcina nem hozzáférhető vagy klinikailag nem megfelelő, valamint azokra a 18 éves és idősebb személyekre, akik a Janssen COVID-19 vakcinát választják, mert egyébként nem kapnának COVID-19 vakcinát.

Ma az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala a Janssen COVID-19 vakcina engedélyezett használatát azokra a 18 éves és idősebb személyekre korlátozta, akik számára más engedélyezett vagy jóváhagyott COVID-19 vakcina nem hozzáférhető vagy klinikailag nem megfelelő, valamint azokra a 18 éves és idősebb személyekre, akik a Janssen COVID-19 vakcinát választják, mert egyébként nem kapnának COVID-19 vakcinát.

Kulcspontok:

A bejelentett esetek aktualizált elemzését, értékelését és vizsgálatát követően az FDA megállapította, hogy a Janssen COVID-19 vakcina beadását követően körülbelül egy-két héttel a tünetek megjelenésével járó, alacsony vérlemezke-szinttel járó, ritka és potenciálisan életveszélyes vérrögökkel járó trombózis trombocitopénia szindróma (TTS) kockázata indokolja a vakcina engedélyezett alkalmazásának korlátozását.
Az FDA megállapította, hogy a vakcina ismert és lehetséges előnyei a COVID-19 megelőzése szempontjából meghaladják az ismert és lehetséges kockázatokat azon 18 éves és idősebb személyek esetében, akik számára más engedélyezett vagy jóváhagyott COVID-19 vakcina nem hozzáférhető vagy klinikailag nem megfelelő, valamint azon 18 éves és idősebb személyek esetében, akik a Janssen COVID-19 vakcinát választják, mert egyébként nem kapnának COVID-19 vakcinát.
Az oltóanyagot beadó egészségügyi szolgáltatóknak szóló adatlap mostantól tükrözi a Janssen COVID-19 vakcina engedélyezett felhasználásának felülvizsgálatát, és a tájékoztató elején egy figyelmeztető nyilatkozatot tartalmaz a kiemelés érdekében, amely összefoglalja a TTS kockázatára vonatkozó információkat. Ezenkívül a vakcina engedélyezett felhasználásának felülvizsgálatára vonatkozó információk és az alacsony vérlemezkeszintű vérrögökkel kapcsolatos vérrögképződés kockázatára vonatkozó frissített információk kerültek be a recipienseknek és gondozóknak szóló adatlapba.

A teljes sajtóközlemény itt olvasható.

Vajon mikor adnak ki hasonló közleményeket a Pfizer és a Moderna vakcinákról? Valószínűleg akkor, amikor a COVID vakcinák új osztálya piacra kerül, hogy a pénz továbbra is a gyógyszergyártó cégekhez folyhasson, akiket valójában védenek, nem pedig a lakosságot.

Itt van még néhány haláleset fiatalabb emberekről, akik elhitték a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos propagandát, de valószínűleg megbánnák döntésüket, ha még élnének.


Frank Harrington Jr: 44 éves, négygyermekes apa, akinél agresszív, injekciót követő agydaganatot diagnosztizáltak, három héttel később meghalt.

a COVID Blog által

PULASKI, NEW YORK – Meghalt egy 44 éves apa, nagyapa és egy hőátadó berendezések gyártójának hosszú ideje dolgozó alkalmazottja, mivel az injekció beadása utáni rák továbbra is emberéleteket követel szerte a világon.

Mr. Frank Harrington Jr. gyakorlatilag a közösségi médiában élt. 2021 áprilisa óta naponta legalább 15-ször posztolt a Facebookon. Így nehéz átvizsgálni a teljes profilját, mivel a Facebook túlterhelődik és lefagy. Egy dolog világos. Mr. Harrington soha nem tette közzé a sebtapaszról készült „Beoltva vagyok” fotókat a profiljában. Az is világos, hogy Mr. Harrington álarcbuzgó, vaxx buzgó volt, és nagyon lojális a COVID-19 általános hitéhez.

A maszk és a COVID-buzgóság nagyon korán, az úgynevezett világjárvány idején kezdődött. Ne feledje, hogy Mr. Harrington ritkán tett közzé eredeti gondolatokat. Facebook-bejegyzéseinek többsége mém és kép volt.

Kigúnyolta azokat az embereket, akik  2020 májusában elkapták az influenzát a zárlatok elleni wisconsini tüntetésen.

Néhány nappal később gúnyosan a maszkviseléshez hasonlította az amerikai forradalmat.

2021. augusztus 31-én Mr. Harrington kigúnyolta azokat az embereket, akik az úgynevezett COVID-19-ben haltak meg. Joggal feltételezhető, hogy ekkorra már megkapta az első két injekciót.

Három héttel később Mr. Harrington Casey Anthony -val azonosította azokat a szülőket, akik ellenezték a gyerekeik maszkolását az iskolában .

Ezután 2021. október 12-én „drámakirálynőknek” nevezte a be nem oltottakat, és összehasonlította a kísérleti mRNS-injekciókat az 1970-es évek kanyaró- és tetanuszoltásaival.

Mr. Harrington tévesen az 1950-es évek gyermekbénulás elleni oltását a kísérleti mRNS-injekciókkal azonosította 2021 decemberének végén.

A liberális vaxx-buzgóság nem lenne teljes a Donald Trumpról alkotott tévhiteik nélkül. Bármilyen okból kifolyólag, ezek a típusok annyira el akarják hinni, hogy Trump „vaxx-ellenes”, pedig valójában az Egyesült Államok 20 legnagyobb vaxx-buzgója közé tartozik.

Szomorú irónia és halál

Mr. Harrington az újév után is folytatta támadásait a be nem oltottak ellen. Január 11-én gúnyosan posztolta, hogy a be nem oltottak szívesebben isznak vizeletet, mintsem hogy kísérleti mRNS injekciót kapjanak.

Ismét Mr. Harrington soha nem tette közzé a sebtapaszról/tűről készített fotóit. De 2022. január 20-án világossá tette: „Újra be leszek oltva”, hogy koncerten lássa a Rage Against the Machine-t.

A történet szomorú részei innentől kezdve bontakoztak ki. Mr. Harrington láthatóan 70 fontot fogyott 2021 januárja és 2022 januárja között.

Február 3-án azt írta, hogy a barátok és a család ugratják, és megkérdezték, hogy a jelentős fogyás miatt rákos-e.

Majdnem pontosan két hónappal később, 2022. április 2-án Mr. Harringtonnál IV. fokozatú glioblastoma multiforme -t diagnosztizáltak . Ez az egyik legagresszívebb agyrák, amelyet az ember ismer. Ugyanaz az agyrák, mint az atlantai híradó, Jovita Moore, kevesebb mint két héttel a második Pfizer mRNS injekciója után, 2021 áprilisában. Ms. Moore hat hónappal később, 2021. október 29-én halt meg, ami a leghosszabb prognózisú betegekről szól. ez az állapot számíthat.

Mr. Harrington agyműtéten esett át április 8-án, pénteken, hogy a lehető legtöbb rosszindulatú daganatot eltávolítsák. Sajnos a tömegek egy része működésképtelen volt.

Mr. Harrington a következő hetekben több kemoterápiás és sugárkezelésen esett át az inoperábilis daganat kezelésére. De a rák túlságosan agresszív volt. Mrs. Dawn Draper Harrington, Frank özvegye bejelentette, hogy férje április 25-én, hétfőn reggel elhunyt.

Április 30- án helyezték örök nyugalomra .

Olvassa el a teljes cikket a COVID Blogon .

Arthur Grice – 22 éves, védőoltást kell kapnia a munkahelyi vízum miatt, 6 héttel a Janssen COVID-oltás után halt meg

Olvassa el a történetet a COVIDVACCINEINJURIES.com oldalon .

Caitlin Gotze

23 éves, Ausztrália
Első adag: 2021. szeptember 6.
Második adag: 2021. szeptember 28.
Meghalt: 2021. november 17.
Márka: Pfizer

Caitlin gyönyörű, tökéletesen egészséges, élénk és erős fiatal nő volt. A lovak szerelmese volt, és versenyvezetőként dolgozott Queenslandben, Ausztráliában. Két adag Pfizer injekció után meghalt, hátrahagyva elpusztított családját. Az események ütemtervében édesanyja kijelenti, hogy Caitlin a második adag utáni első naptól kezdve nem érezte jól magát közel egy hónapig, egészen a hirtelen elmúlásig. Egy igazságügyi orvosszakértő elismeri, hogy halálakor megnagyobbodott a szíve, mivel a halottkém még mindig meghatározatlannak tartja a halálát. Nyilvánvaló, hogy Caitlin szívleállásban halt meg a kapott injekciók következtében.

Nyugodj békében Caitilin❤️

Cédric Baekeland

28 éves, Belgium
Első adag: ismeretlen
Második adag: ismeretlen
Harmadik adag: ismeretlen
Negyedik adag: ismeretlen
Meghalt: 2022. március 15.
Márka: ismeretlen

Cédric, a belga legjobb kerékpáros meghalt egy mallorcai edzőtáborban. A források szerint Cédric csapata mind megkapta a Covid injekciót, hogy versenyeken vegyen részt. Nem világos, melyik márka és hány adagot kapott. Az edzőtáborban a 28 éves Cédric felébresztette szobatársát a hotelszobájukban segítségért, de minden erőfeszítés, hogy megmentse, kudarcot vallott. Kérdezd meg magadtól, hogy egy egészséges, 28 éves profi sportoló egy a szívleállás miatti sok csepp közül. A szívem a szeretteiért.

Nyugodj békében Cédric

❤️

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/gyilkos-covid-vakcinak-az-fda-altal-az-elozo-30-evben-jovahagyott-osszes-oltoanyaghoz-kepest-4-400-kal-nott-a-halalesetek-szama

Az egyetemek szabadkőműves agymosó gépek

A jelvény és a fekete talár azt jelzi, hogy a diplomások akaratlanul is szabadkőműves (sátáni) indoktrinációban részesültek.

A politikához és az orvostudományhoz hasonlóan az oktatás is lelepleződött.
Az emberiséget a kabbalizmus, egy sátáni szekta rabszolgasorba taszította.
Az elmének ez a gyarmatosítása most már egyértelmű, amint azt a szabad beszéd és a szabad kutatás korlátozásában láthatjuk.

A zongorát hangoló siketekhez hasonlóan a professzorok megpróbálják megmagyarázni az emberi állapotot anélkül, hogy a Teremtőre vagy az ember Isteni Szellemére utalnának.

"Annak érdekében, hogy a miénken kívül minden kollektív erő megsemmisítését elérjük, a kollektivizmus első lépcsőfokát, az egyetemeket, új irányba történő átnevelésükkel kiheréljük." Cion jegyzőkönyvei, 16

Hogyan árulják el az egyetemek a diákokat és a társadalmat

A fiamat csak akkor küldeném egyetemre, ha tehetségtelen lenne.

A modern egyetem nem az igazságnak szenteli magát, épp ellenkezőleg. Az egyetemen burjánzanak a feminista és homoszexuális sibbolétizmusok, de ezek csak tünetei egy sokkal mélyebb problémának.

A modern nyugati "kultúra" a "felvilágosodás" csalárd feltételezéseire épül, egy zsidó szabadkőműves (illuminista) mozgalomra, amely egy új (világi) világrend megteremtésének szentelte magát Isten és a megváltoztathatatlan természeti és spirituális törvények létezésének tagadásával.

(Ernest Hemingway lehet, hogy kommunista ügynök volt. Az illuminátusok döntik el, hogy kit olvassanak).

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Művészetisek úgy bánnak az ateistákkal, mintha istenek lennének. A jámbor professzorok magasan fizetett papok ebben a világi szektában.

Mint a zongorát hangoló süketek, úgy próbálják megmagyarázni az emberi állapotot a Teremtőre vagy az ember isteni szellemére való hivatkozás nélkül.

Az embert egy mechanisztikus világegyetemben élő, a túlélésért folytatott kíméletlen küzdelemben részt vevő, a természettől és embertársaitól elidegenedett, elhagyatott állatnak ábrázolják.

A "szabadságot" hirdetik, amely alatt azt a szabadságot értik, hogy elutasíthatjuk Isten Rendjét, kielégíthetjük állati vágyainkat, és létrehozhatunk egy szolipszista és diszfunkcionális személyes valóságot.

Isten olyan erkölcsi-szellemi abszolútumokat képvisel, mint a szeretet, az igazság, a jóság, a szépség és az igazságosság. Egészséges fejlődésünkhöz elengedhetetlenül szükséges az a hit, hogy ezek valóságosak. Miközben kultúránk szájhősködik róluk (így működik a csalás), őszintén szólva a pusztulásuknak szenteli magát.

 

 

DISZFUNKCIÓ ELEVE

A modern oktatás és kultúra úgy van megtervezve, hogy diszfunkcionálissá tegyen minket. A Cion véneinek jegyzőkönyvei megerősíti ezt. A Jegyzőkönyvek nem egy antiszemita eszmefuttatás. (Azért mondják ezt, mert nem akarják, hogy elolvassuk.) Ez az Új Világrend tervrajza, amely már a helyén van.

Íme néhány idevágó kijelentés a 16. jegyzőkönyvből.

"Be kell vezetnünk az oktatásukba mindazokat az elveket, amelyek oly ragyogóan szétzilálták a rendjüket."

"Gondolkodás nélküli, engedelmes vadállatokká kell változtatnunk őket, akik arra várnak, hogy a dolgokat a szemük elé tárják, hogy képet alkothassanak róluk...".

"Ki fogjuk törölni az emberek emlékezetéből az előző évszázadok minden olyan tényét, amely számunkra nem kívánatos..."

"Egy pillanatig se higgyük, hogy ezek a kijelentések üres szavak: gondoljunk csak bele, milyen sikereket rendeztünk a darwinizmus, a marxizmus, a nietzsche-izmus.... számára, és világossá kell válnia, milyen bomlasztó jelentőséggel bírtak ezek az irányelvek a gójok elméjében. " (2. jegyzőkönyv)
Hadd emlékeztessem önöket egy részletre egy 1930-as évekbeli kommunista kézikönyvből az agymosásról.

"Az Egyesült Államokban sikerült William James és mások műveit megváltoztatni, ...és Karl Marx, Pavlov, Lamarck és a dialektikus materializmus tanait és adatait olyan mértékben elhelyezni a pszichológia tankönyveiben, hogy bárki, aki alaposan tanulmányozza a pszichológiát, azonnal jelölté válik a kommunizmus észszerűségének elfogadására."

 

"Mivel az Egyesült Államokban minden pszichológiai tanszéket a mi kapcsolatunkban álló személyek foglalnak el, az ilyen szövegek következetes alkalmazása garantált... A népesség széles körben művelt rétegeinek a kommunizmus tételeire való nevelése így viszonylag könnyűvé válik." (II, 11. fejezet)

 

MEGHAJOLNI A "NAGY EMBEREK" ELŐTT

Az egyetemen a diákok találkoznak a "Nagy Emberek Kultuszával", a modern álszentek panteonjával, akik elfoglalták Isten helyét.

Minden kijelentésüket szentírásként kezelik. Tudományos cikkeket szentelnek olyan szavaknak, amelyekről később kiderül, hogy elgépelések.

Egy végzős szemináriumon tanúja voltam, amint egy hallgató William Faulkner "Menedék" című regényéből cenzúrázott trágár trágárságokat sorolt fel. Minden egyes káromkodás után a többi hallgató elborzadva kapkodta a levegőt, mintha egy vallási műtárgyat gyaláztak volna meg.

A professzorok, e világi szekta elkényeztetett papjai, érdekeltek abban, hogy fenntartsák a szibbolettákat. A diákokat egy életre szóló szellemi szolgalelkűségre szoktatják. Minden tudás a Nagy Emberektől származik. A diákok csak arra törekedhetnek, hogy elemezzék jelentésüket. Egy professzor azt mondta nekem, hogy megbuktam egy vizsgán, mert "csak a nagy emberek tudnak ilyeneket mondani".


A diákok lelkiállapota passzívvá és tájékozatlanná válik. Küszködik az egymásnak ellentmondó világnézetek összeegyeztetésével.

Egy nap megvilágosodtam. Ezek a "nagy emberek" nem ugyanabban a világban élnek, mint én? Merjek saját magam gondolkodni?

A kizökkenés térben és időben is zajlik. A múlt folyamatos tanulmányozásával a diák azt hiszi, hogy már nincs mit tenni. Nem kell többé kiáltványokat írni, nem kell megrohamozni a Bastille-okat.

Miközben a világ vezetésért kiált, az új nemzedék dohos kéziratokba temetkezik, és halottak lábjegyzeteit írja.

 

 

AZ OKTATÁS BETÖLTI A CÉLJÁT

Mint mostanra már kiderült, a bölcsészképzésnek nem az a célja, hogy felemeljen vagy képessé tegyen. A világot egy titokzatos, beltenyésztett bankárkabala és lakájai birtokolják és irányítják. Céljuk, Cecil Rhodes szavaival élve, hogy "fokozatosan elnyeljék a világ gazdagságát". Természetesen el kell fednie ezt a tervet. A diákokat akarják eszközükké tenni. Azokat a professzorokat, akik nem játszanak a játékban, kirúgják.

A Rockefellerek az embert háziállatnak tekintik. Erre utal az Általános Oktatási Alapjuk "Occasional Paper #1" című kiadványa:

Álmainkban korlátlan erőforrásokkal rendelkezünk, és az emberek tökéletes engedelmességgel engedelmeskednek formáló kezünknek. A jelenlegi nevelési konvenciók elhalványulnak elménkből, és a hagyományoktól függetlenül, saját jóakaratunk szerint dolgozunk a hálás és felelősségteljes vidéki népen.

Nem fogjuk megkísérelni, hogy filozófusokat, tanult embereket vagy tudósokat faragjunk ezekből az emberekből vagy gyermekeikből. Nem kell belőlük írókat, költőket vagy irodalmárokat nevelnünk. Nem fogunk embrió nagy művészeket, festőket, zenészeket keresni, sem ügyvédeket, orvosokat, prédikátorokat, politikusokat, államférfiakat, akikből bőven van kínálatunk.

A feladat, amit magunk elé állítunk, nagyon egyszerű és egyben nagyon szép feladat: ezeket az embereket, ahogyan találjuk őket, egy tökéletesen ideális életre nevelni, éppen ott, ahol vannak." ("The Rockefeller Empire" in Josephson, "The Strange Death of FDR" 1948, 69. o.)

Ha még nem vette volna észre, az egyetemek nem az élénkítő kutatás és vita színhelyei. Ezek stagnáló holtágak, amelyek bűzlenek az erkölcsi megalkuvástól és kiábrándultságtól. Százával vannak, amelyekről soha nem hallottunk - kényelmes sinecures és a sport melegágyai. az emberiség a sötétben tapogatózik. "Csak a szél fúj, amit ismerünk" - írta Thoreau. Hamis magabiztosságunk az anyagi fejlődésen és a technológián alapul, amelyet Thoreau "javított eszközöknek nevez javítatlan célokhoz".

"A haladással elcsavartuk a gójok agyatlan fejét" - mondja a Jegyzőkönyvek( XIII). Az "anyagi találmányok" kivételével a haladás "mint egy téves eszme, minden esetben az igazságtól való eltérést feltételezi".

Ennél őszintébb vallomást a sátáni szándékról még nem láttam.

Más szavakkal, az illuministák megfertőzték az emberiséget azzal az illúzióval, hogy egy humanista utópiát építenek, amely az értelemre épül, miközben valójában egy neo-feudális zsarnokságot építenek. A fejlődés azt jelenti, hogy közelebb vagyunk a sátáni megszálláshoz. Ez a "globalizmus" lényege és a világ eseményei mögött álló elv.

KÖVETKEZTETÉS

Isten egy olyan Szellem vagy tudatállapot, ahol az igazságosság, a jóság, az igazság és a szeretet eszményei magától értetődőek. Az illuministák első számú célja a kereszténység és az Istenbe vetett hit elpusztítása. El kell szakítaniuk az emberiséget metafizikai horgonyaitól, hogy egy olyan hamis valósággal helyettesítsék, amely elősegíti uralmukat.

A mai humán oktatás placebo, az igazi oktatás helyettesítője. Az indoktrináció az, ami alkalmassá tesz a munkavállalásra.

A diákoknak kerülniük kellene a humán- és társadalomtudományokat. Csak olyan gyakorlati programokat kellene választaniuk, mint a természettudományok, a mérnöki tudományok, a számítástechnika, a gyógyszerészet, a kereskedelem stb., amelyek nem ideológiai jellegűek és garantálják a foglalkoztatást.

A világot nem Isten cselekedetei fogják megmenteni, hanem az Istent képviselő emberek cselekedetei. A mi kötelességünk, hogy a spirituális eszményeket komolyan vegyük a személyes életünkben, és elvigyük a világba. Isten elutasításának az az ára, hogy nagyon rossz emberek rabszolgájává válunk.

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-egyetemek-szabadkomuves-agymoso-gepek

A 2030-as menetrend célja: ellenőrzés, dehumanizáció és elnéptelenedés

Del Bigtree elítéli a WEF és főtanácsadója, az izraeli Yuval Noah Harari által éppen elkezdett menetrendet (Agenda); a vakcina a szabad akarattól való elszakadás és az abszolút felügyelet kezdete. A Nagy Újraindítás azonban még nem valósult meg.

Amikor a ’vakcina’ fiolákat melegítik, önfelépítő körökké válnak

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Jane Ruby arról számol be, hogy amikor az injekciós üvegeket testhőmérsékletre felmelegítik, elágazások alakulnak ki bennük, amelyek önfelépítő körökké nőnek. Ezt mindenbe bevezetik, ami beadható: vakcinákba, gyógyszerekbe... Az általuk létrejött mutációk beépülnek a DNS-be.

Írország a személyiségi jogok eltörléséről tárgyal. Mi leszünk a következők?

 

Február óta özönlenek a menekültek Ukrajnából. Körülbelül 5,5 millió ukrán hagyta el az országot 2022. május 2-ig. A menekültek közül sokan külföldre mentek rokonokhoz, ami természetesnek tűnik.

De mi a helyzet azokkal a milliókkal, akiknek nincs személyes kapcsolata a tengerentúlon?

Nem meglepő, hogy az Európai Unió és az Egyesült Államok erényeskedő politikusai gyorsan megnyitották határaikat. Ennyi ember azonnali elhelyezésének biztosítása azonban hatalmas logisztikai kihívást jelent. Több mint 5 millió ember egyszerűen rengeteg. Sok európai ország erőforrásait már kimerítették a Közel-Kelet háborús területeiről érkező menekülthullámok.

Ezért néhány európai ország pénzt ajánlott fel azoknak a háztartásoknak, amelyek önkéntesen befogadják az ukrán menekülteket.

Mi lehet itt a hiba?

Először is, nem mindenki, aki megnyitja otthonát, jó szamaritánus. Minden nemzetnek vannak ragadozói, és ha valaki az erőszaktól való félelem miatt elhagyja otthonát, lehet, hogy csak az egyik probléma elől menekül a másikba.

Egy hónapon belül, miután az Egyesült Királyság programja 350 fontot fizetett a háztartásoknak havonta, hogy befogadják a menekülteket, női menekültek kérték, hogy nem kívánt szexuális közeledést követően újra befogadják őket.

Az ír vendéglátók esetében a fizetség ígérete még nem vált valóra. Még a legjobb körülmények között is, kegyes vendéglátók és igénytelen vendégek esetén is nő a feszültség, amint a számlák felhalmozódnak.

És a fizetés hiánya csak a csúcsa egy nagyon furcsa jéghegynek. 2021-ben az ír törvényhozás elé került egy törvényjavaslat, amely kiterjeszti az ír kormány azon lehetőségét, hogy a "közjó" nevében magántulajdonokat foglaljon le.

Ez hasonló az Egyesült Államokban a kisajátítás fogalmához. A "kisajátítás" még a vasutak idején kezdődött. Nem minden földtulajdonos akart eladni az amerikai kormánynak, de a kormány a vasutakat annyira fontosnak tartotta a nemzet fejlődése szempontjából, hogy megadta magának a kisajátítási jogot, a jogot, hogy bizonyos ingatlanok lefoglalását a nemzet jóléte szempontjából elengedhetetlennek nyilvánítsa.

Utólag visszatekintve ostobaságnak tűnik, hogy a síkság közepén élő, makacs farmerek egy csoportja egy időben képes volt meghiúsítani a keleti és nyugati parti fejlesztők terveit. De a kormány azon képessége nélkül, hogy a vasúttársaságok számára erőszakkal lefoglalja az ingatlanokat, ez megtörténhetett volna.

De persze a politikusok és a vasútbárók nem hagyták, és a kisajátítás sem korlátozódott az utakra és a vasúti sínekre. Ma már rendszeresen használják arra, hogy értékes városi területeken az alacsonyabb jövedelmű városrészeket lerombolják, hogy bevásárlóközpontokat vagy drága házakat építsenek a gazdagok számára.

Nagy-Britanniában és Írországban általában szigorúbb volt a tulajdonvédelem, de ez most változik.

És nem lehet nem csodálkozni az időzítésen.

Április 22-én Írország igazságügyi minisztere, Helen McEntee bejelentette, hogy Írország nem szab határt az ukrán menekültek számának, akiket befogad. Ne feledjük, hogy Írország egy kis szigetország, körülbelül 5,04 millió lakossal. Egy olyan kis ország, mint Írország kapuit megnyitni egy olyan menekült népesség előtt, amely nagyobb, mint maga az ország, őrültségnek tűnik.

De ez még aggasztóbbá válik.

McEntee bejelentésében, miszerint az írek nem fogják korlátozni a befogadandó menekültek számát, azt is mondta: "...a kormány, ha lehetséges, el fogja kerülni, hogy az embereket vagy vállalkozásokat arra kényszerítse, hogy feladják ingatlanjaikat vagy megnyissák otthonaikat az ukrán menekültek előtt".

Figyeljünk oda erre a "ha lehetséges" szóra. Az ír kormány itt nem ígér semmit.

Majd így folytatta: "Minden lehetőséget megvizsgálunk. . . Bátorítani akarjuk az embereket, hogy jelentkezzenek, nem akarunk senkit sem arra kényszeríteni, hogy feladja az ingatlanját vagy a lakását".

Tehát az ír kormány egy évvel azelőtt fogadott el egy törvényjavaslatot, amely megerősíti a magántulajdon lefoglalására vonatkozó képességét, hogy szembesülnének azzal, hogy esetleg magántulajdont kell lefoglalniuk a menekültek elhelyezése érdekében.

(A vészhelyzeti kiürítésekkel kapcsolatos további információkért mindenképpen tekintse meg ingyenes QUICKSTART Útmutatónkat.)

Mi a fenéért tennék ezt az írek magukkal?

És miért történik ez az ukránokkal? Nem vagyok ellenszenves a menekültekkel szemben. Elég sokukat ismertem személyesen ahhoz, hogy tudjam, nem akarnak menekültek lenni.

Haza akarnak térni az otthonukba.

Nem akarnak asszimilálódni. Úgy érzik, hogy a változásokat rájuk kényszerítették (mert így is van). Vissza akarnak térni ahhoz, amit "normálisnak" éreznek. Ha a menekültek valóban nem térhetnek haza, akkor minden erőfeszítést meg kell tenni annak érdekében, hogy a lehető legközelebb maradjanak "otthonukhoz", a sajátjukhoz legközelebb álló kultúrákban. Nehéz boldogulni egy trauma, majd kulturálisan gyökerestől való gyökeresedés után. Nem lehetetlen. De nagyon, nagyon nehéz. A fogadó országok nem feltételezhetik, hogy ez meg fog történni.

Az ír kormány mégis teljes erőbedobással halad előre. Valójában több helyet nyitottak meg az iskolákban, mint amennyit az ukránok hajlandóak elfoglalni. Az ukránok eddig vonakodtak beíratni gyermekeiket az iskolákba, valószínűleg azért, mert a legtöbbjük reméli, hogy hamarosan hazatérhet. De az ír kormány és az EU is úgy tűnik, hogy az ukránok évekig itt fognak táborozni.

Tehát még egyszer, miért az írek?

Az ír kormány magától jött rá az ötletre, hogy a menekültek elhelyezése érdekében lefoglalja az ingatlanokat, vagy más erők játszanak közre? Ez a helyzet azért ütötte fel a fejét Írországban, mert 2020 óta olyan engedékenynek bizonyultak más globális mozgalmakkal szemben?

Sok más európai országhoz hasonlóan Írország 2022 januárjában megszüntette az összes Covid-mandátumot. Az írek büszkén tulajdonítják az újraindítást annak, hogy hajlandóak szinte az egész országot beoltani. Írország boldogan büszkélkedik azzal, hogy a lakosság 93%-ával ők a legjobban beoltott ország Európában. Sok más országgal, például az Egyesült Államokkal ellentétben, ahol ösztönzők (lottószelvények, ingyen fánkok stb.) és fenyegető előírások ("nincs oltás, nincs munka") keverékére kellett támaszkodni, az ír állampolgárok készségesen, kényszerítés nélkül álltak sorba.

Bizonyos szempontból ez nem meglepő. Írország évek óta számos biológiai és gyógyszeripari vállalatnak ad otthont, és az ágazat folyamatosan növekszik. Húsz évvel ezelőtt Írország körülbelül 50 biofarmáciai vállalatnak adott otthont. A 2022-es évtől kezdve több mint 300-nak adnak otthont. Írországon belül ezek a vállalatok megbízható intézmények.

A bizalmuk megalapozatlan.

Nem tudom, mennyi minden kerül be az ír sajtóba, de azt tudom, hogy az Egyesült Államokban elég bizonyíték gyűlt össze ahhoz, hogy felnyissa a gyógyszeriparra kíváncsiak szemét. A Pfizert az a kedvezőtlen megkülönböztetés éri, hogy a történelem legnagyobb bűnügyi egyezségének kifizetésére kötelezték. Aki pedig igazán mélyen el akar merülni a Big Pharma és a Big Government kapcsolatában, az megveheti ifjabb RFK aprólékosan kutatott könyvét, A valódi Anthony Fauci-t.

Tehát, ésszerűen vagy sem, az írek nem okoztak gondot a központi tervezőknek az elmúlt két évben.

És egy borzasztóan nagy központi tervező, Klaus Schwab a Világgazdasági Fórumtól most arról híres, hogy azt mondta: "2030-ra nem lesz semmid, és boldog leszel". Egy kis ország elárasztása kétségbeesett emberekkel, majd egy óriási majomkulcs bedobása a tulajdonjogra vonatkozó törvényekbe nagy lépésnek tűnik afelé, hogy az ország polgárai "semmije se legyen".

Lehet, hogy ez valamiféle tesztüzem, egy kísérleti program?

Öt évvel ezelőtt még azt gondoltam volna, hogy ez őrültség. De az idő folyamatosan igazolja az összeesküvés-elméleteket, úgyhogy nézzük meg ezt egy kicsit közelebbről. 2019 októberében a Világgazdasági Fórum, a Bill és Melinda Gates Alapítvány és különböző kormányzati vezetők részt vettek az Event 201-en, egy szimuláción, amelynek célja egy világjárványra való reagálás gyakorlása volt. Két hónappal később mindannyian végignéztük, ahogy a Covid terjedni kezdett.

A következő két évben irányított káoszban éltünk. Nem azért, mert a betegség különösen halálos volt (a 70 év alattiak 99%-a, aki elkapja, túléli), hanem a kormányzati intézkedések miatt világszerte.

Az első néhány hónapban sokan egyszerűen azért mentek bele az intézkedésekbe, mert a Covid annyira új volt. De ahogy telt az idő, az intézkedések egyre önkényesebbnek tűntek.

Az én államomban például csak azután kaptunk maszkfelhatalmazást, hogy az esetek már tetőztek. Természetesen a vidéki megyék egyszerűen figyelmen kívül hagyták a mandátumot, de furcsa volt a városokba menni és maszkos embereket látni, miközben mindannyian tudtuk, hogy az esetszámok csökkennek.

2020-ban és 2021-ben úgy éreztem magam, mintha bábu lennék egy kormánytisztviselők által játszott játékban. De ez nem egy játék volt. A stressz valódi volt. Mindkét temetés, amelyen 2021-ben részt vettem, nem a Covidhoz, hanem a kábítószerrel való visszaéléshez kapcsolódott.

A hétköznapi embereket világszerte érő stresszt lehetetlenné vált figyelmen kívül hagyni, és 2022-ben a mandátumok úgy kezdtek hullani, mint a legyek.

(Hogy soha ne legyen szemtanúja a The Organic Prepper eltűnésének, iratkozzon fel fizetős feliratkozási hírlevelünkre.)

Boldog voltam.

Aztán Oroszország szinte azonnal megszállta Ukrajnát, és káosz alakult ki. Ahelyett, hogy utálnánk az oltásellenzőket, most az oroszokat kellene utálnunk, és az élelmiszerboltom megint félig tele van, bár ezúttal nem tettetik, hogy a dolgok hamarosan visszatérnek a normális kerékvágásba.

Ez a káosz meg van rendezve. A globális elit nem rejtette véka alá, hogy azt akarják, hogy az első világ országaiban élő egyének drámaian csökkentsék az életszínvonalukat. Az elmúlt két év összes eseménye - az önkényes szabályok, a kikényszerített orvosi beavatkozások, az ellátási lánc megszakadása, és legfőképpen a kormányzati hatalom kiterjesztése - mind-mind az életminőség meredek csökkenésére utal.

A Világgazdasági Fórum elég komolyan gondolja, hogy "nem birtokolunk semmit". Az elmúlt két év eseményei ennek a célnak az eszközei voltak.

Írországban még nem kezdődött meg a magántulajdon erőszakos elkobzása. De a jogi kereteket már tavaly lefektették, és idén, ha elég ukrán árasztja el az országot, a kormánynak lehet mentsége.

Az alternatív médiában sokan közülünk az elmúlt két évben kitartottak amellett, hogy nem tudunk engedelmeskedni az elnyomás alól. Az írek megpróbáltak megfelelni a Covid-válságból kivezető útjuknak, és ez lehet a jutalmuk: kísérleti nyúlnak kell lenniük a globális elit következő játékában, szimulációjában, vagy nevezzük, ahogy akarjuk.

Szerinted ez meg fog történni az USA-ban?

Határozottan megvan a saját határtalan áradatunk a határon átkelő kétségbeesett emberekből, akiket a kormány, úgy tűnik, szándékosan figyelmen kívül hagy. Szerintem a migránsválság csak egy a sok helyzet közül, amelyet az USA destabilizálására használnak fel.

És mielőtt idegengyűlölettel vagy valami ilyesmivel vádolnának: Nem gondolom, hogy a déli határon lévő migránsok gonoszak, mint ahogy azt sem gondolom, hogy az ukránok ír inváziót terveztek. Szerintem a világ tele van kétségbeesett emberekkel, akiket néhány nagyon rossz ember arra használ fel, hogy káoszt teremtsen.

Az ukránoknak és az íreknek nem kellene ellenségnek lenniük. Az amerikaiak és a közép- és dél-amerikaiak nem lehetnek ellenségek.

Meg kellene néznünk, hogyan játszanak ki minket egymás ellen.

Több időt kellene azzal töltenünk, hogy megkérdőjelezzük, miért romlottak el annyira a dolgok a különböző országokban, hogy ennyi ember hajlandó vállalni a menekülés kockázatát.

Lehet, hogy még túl korai lenne pánikba esni a vagyonelkobzásokkal kapcsolatban, de soha nem lehet túl korai odafigyelni.

Igen, Írország egy kis, elszigetelt ország, ahol az Egyesült Államokhoz képest viszonylag alacsony a fegyvertartás aránya. De mindannyian kapcsolatban állunk egymással, és ami a világ kis országaiban történik, az mindannyiunkat érint.

Talán a legjobb, amit most tehetünk, hogy egyszerűen felhívjuk a figyelmet ezekre a csendes fenyegetésekre és a lehetséges visszaélésekre.

Lehetséges, hogy ha elég ír érzi úgy, hogy a nemzetközi közösség bátorítja őket, akkor elég önbizalmat kapnak ahhoz, hogy reális határokat szabjanak maguknak a menekültek lakhatásával kapcsolatban, és elutasítják, hogy az állam lefoglalja az ingatlanjaikat.

Nem látunk kiutat a megfelelési kényszerből.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/irorszag-a-szemelyisegi-jogok-eltorleserol-targyal-mi-leszunk-a-kovetkezok