Bill Gates emberfigurákkal mutatja be a világtérképet, hogy bemutassa a javasolt globális betegség-riasztórendszert.


A közösségi média felhasználói visszahúzódnak Bill Gates globális betegség-riasztási rendszerre irányuló felhívására, és megkérdőjelezik, miért tervezi az orvosi szakértelemmel vagy megválasztott hivatallal nem rendelkező technológiai milliárdos, hogy attól félnek, hogy a zsarnokság platformjává válhat.

A Microsoft társalapítója, aki a világ harmadik leggazdagabb embere, hétfőn a Twitteren tett helyet, hogy előkészítse az új rendszert, amely szerinte segít megelőzni a jövőbeni járványokat. Ide tartoznának a „megatesztelő diagnosztikai platformok”, amelyek minden héten tesztelhetnék a lakosság 20 százalékát - mondta Gates terveit népszerűsítő videóban. Hozzátette, hogy a jövőbeni kezelések, például a monoklonális antitestek és az oltások sokkal gyorsabban kifejlesztésre kerülnek a jövőbeli járványkitörésekre reagálva.

A járványok megelőzésében a tudományos eszközök önmagukban nem elegendőek. Új képességekre is szükségünk van, ideértve a globális riasztórendszert és a fertőző betegségekre elsősegély-reagálókat (vagy úgynevezett pandémiás tűzosztagot):

 

Gates és felesége, Melinda a múlt szerdán nyilvánosságra hozott éves levelükben részletezték a tervet. De a Twitter-videó talán erőteljesebben hozta haza a következményeket a megfigyelők számára. Megmutatja, ahogy Gates kis figurák körül mozog, mint a sakkfigurák a világtérképen.

Az ábrák különböző fajú embereket ábrázolnak, és Gates úgy helyezi el őket, hogy "észleljék a betegség kitörését, amint megtörténnek, bárhol a világon". Ha az úgynevezett „globális riasztórendszer” új fertőző kórokozót azonosít, akkor az elsősegélynyújtó csapatok, például a „járványos tűzoltók”, a helyszínre sietnek, hogy megfékezzék a járványt - mondta Gates, védősárgával, repülőgépekkel, helikopterekkel és figurákkal. szemlélteti.

"A következő járvány megállításához nagy befektetésekre lesz szükség, de ezt úgy gondolom, mint a világ legjobb biztosítási kötvényét" - mondta Gates.

A pályát szkepticizmus és félelem fogadta a közösségi médiában, ahol a megfigyelők rámutattak arra, hogy az olyan szervezetek, mint a CDC és az Egészségügyi Világszervezet már felelősek a járványkitörések figyelemmel kíséréséért, és felvetették, hogy Gatesnek aljas motívumai vannak.

"Bill Gates táviratozza a globalizmust, megteremti a további járványok színterét, a válaszadók seregéért szól, és egyértelműen azt akarja, hogy az egész lakosságot hathetente átvilágítsák" - mondta az egyik Twitter-felhasználó. "Ez egyértelműen a világuralom terve, ami gonosz."

 

Egy önálló liberális konzervatív azt kérdezte: "Bill Gates még sok járványt tervez?" Egy másik megfigyelő az úgynevezett Event 201-et, egy globális járványgyakorlatot idézte, amelyet Gates 2019 októberében a Világgazdasági Fórummal közösen rendezett, és kijelentette: „Bill Gatesnek utoljára köze volt egy járványhoz, hogy a pontos járvány kevesebb, mint két hónappal később. Hamarosan valami nagy dolog fog történni.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/bill-gates-globalis-riasztorendszert-es-pandemias-tuzosztagokat-szorgalmaz-a-covid-19-utani-vilagra.html