2022. augusztus 1., hétfő

Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci arra panaszkodik, hogy az amerikaiak nem " engedelmeskednek" a hatóságoknak

 

A "félretájékoztatást" és az "anti-vax típusú érzést" okolja.

Népirtó Bioterrorista Anthony Fauci hétfőn arra panaszkodott, hogy az amerikaiak nem hajlandók "betartani" a COVID korlátozásokat, miközben azt állította, hogy mindenkinek továbbra is maszkot kellene viselnie a beltérben.
Antikrisztuskövető Haramia Fauci a Katie Couricnak adott interjúban tette a megjegyzéseket, és a "félretájékoztatást" hibáztatta azért, hogy az embereket arra befolyásolja, hogy lemondjanak az arcfedőről és elkerüljék az oltásokat.

"Sajnos, tekintve, hogy ebben az országban már 2 és fél éve tart ez a dolog, mindenki belefáradt ebbe" - nyafogott Nemzetgyilkos Haramia Fauci.

Hozzátette: "Ez nagyon nehéz, amit felülír az egyesek körében tapasztalható oltásellenes érzés, amit felülír az országban tapasztalható politikai megosztottság... és a közösségi média félretájékoztatása és dezinformálása".

"Nagyon nehéz rávenni az embereket, hogy tartsák magukat a józan közegészségügyi intézkedésekhez" - jelentette ki Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci:

Miután két évet töltött azzal, hogy vakcinákra és maszkokra kényszerítette az amerikai embereket, Hazug Trágyalé Anthony Fauci "félretájékoztatásról" panaszkodik, és arról, hogy az amerikaiak egyszerűen nem akarnak "engedelmeskedni"...





Eközben Rand Paul szenátor bejelentette, hogy szerdán kerül sor az első meghallgatásra a funkciónyeréses kutatásról, amely a világjárvány eredetét igyekszik feltárni.

Paul szóvivője közleményében azt mondta: "Több mint egyéves folyamat volt, hogy a kongresszusi demokraták végre beleegyezzenek egy meghallgatásba, amely egyben az első kongresszusi meghallgatás lesz a funkcióbővítő kutatásról. Dr. Paul alig várja, hogy együtt dolgozhasson Hassan albizottsági elnökkel, és meghallgathassa a szakértő tanúkat ezen a kritikusan fontos meghallgatáson, amelynek már régen meg kellett volna történnie."

https://www.pokolafoldon.hu/blog/fauci-arra-panaszkodik-hogy-az-amerikaiak-nem-engedelmeskednek-a-hatosagoknak

Jóvátételt követelünk!

Forrás: www.kla.tv/23236

COVID vakcina okozta sérülések után: A nő úgy érzi magát, mint a "sétáló halott"

 

A The Defender című lapnak adott interjújában Catherine Parker, akinek teljes és kiteljesedett élete volt, mielőtt a COVID-19 vakcina miatt megsérült, elmondta, hogy támogató csoportot indított a többi sérült számára, akik úgy érzik, hogy az orvosok elutasítják őket.

48 évesen Catherine "Cat" Parkernek teljes és kiteljesedett élete volt: két fiatal felnőtt gyermeke, egy építőipari vállalat vezetőjeként dolgozott, és koncert- és zenei fotózásra szakosodott szabadúszó fotós és fotóriporter volt - ez a szenvedély lehetővé tette a minnesotai nő számára, hogy a gitártechnikus barátjával együtt töltse az időt.

Parker élete azonban nem sokkal azután omlott össze, hogy 2021. április 1-jén megkapta a Johnson & Johnson COVID-19 vakcinát.

"Az első oltás beadását követő két héten belül krónikus fáradtságérzésem lett.
és álmatlanság" - mondta Parker a The Defender című lapnak. "Elmentem néhány orvoshoz ... és ők csak azt mondták, hogy a menopauza okozza".

Parker tünetei jelentősen súlyosbodtak, miután 2021. november 9-én megkapta a Pfizer emlékeztetőt. "Az emlékeztető után 2-3 héttel a hajam elkezdett kihullani, és súlyos agyi köd és krónikus fáradtság kezdett eluralkodni rajtam" - mondta Parker.

"Ellenőrizhetetlen remegés, remegés és görcsök, migrén, agyi köd ... kezdett jelentkezni, egészen odáig, hogy nem tudtam kommunikálni és nem tudtam járni" - tette hozzá.

A két COVID-19 oltás, amelyet kapott, csak a kezdetét jelentette egy hosszú és fáradságos útnak, amelynek során Parker egyre több olyan tünetet tapasztalt, amelyek gyakorlatilag életének minden területét megzavarták, beleértve a munkáját és a személyes kapcsolatait is.

És ahogyan az a vakcinasérülések áldozatainál lenni szokott, Parker aggodalmait az orvosok és az orvosi szakértők többször is elutasították.

Tünetei - és az orvosi intézmény nagy részének elutasító hozzáállása - arra késztették Parkert, hogy idén év elején megalapítsa a Facebookon az Oltási Sérülések/Mellékhatások Támogató Csoportot.

Emellett Parker a közösségi médiaplatformokon, többek között a Facebookon, a YouTube-on és a TikTok-on is bemutatta személyes történetét, és online crowdfunding-kampányt indított, hogy támogassa növekvő orvosi költségeit.

Parker elmondta, hogy azért indította el a támogató csoportot, mert "annyira egyedül érezte magát ezen keresztülmenve", és "hogy inkább arra összpontosítson, hogy támogatást nyújtson azoknak, akiknek azonnali szükségük van rá, legyen szó érzelmi támogatásról, élelmiszer-, lakás-, albérlet-, pénzügyi támogatással kapcsolatos erőforrásokról, valamint a kezeléshez, gyógyszeres kezeléshez való hozzájutáshoz kapcsolódó oktatási/orvosi információkról".

"Megszakadt a szívem, amikor láttam, hogy ennyi ember szenved, csak azért, hogy információt és segítséget kapjon, és nem tudtam tovább nézni, ahogy ezen keresztülmennek" - mondta.

"Úgy érzem magam, mint a két lábon járó halott" a COVID vakcinák beadása után

Parker úgy jellemezte a két oltása óta tapasztalt mellékhatásokat, hogy "mindenféle ok és ok nélkül", hozzátéve, hogy "néhány jön és megy, de a legtöbbjük állandó és minden nap megkeseríti az életemet".

 

 

Parker tünetei úgy olvashatók, mint a betegségek listája. Ezek közé tartozik:

Krónikus agyi köd.
Krónikus hideg- és melegérzékenység.
Krónikus, extrém kimerültség és fáradtság, beleértve a székben és bármilyen ülő helyzetben való elalvást 5-10 percen belül.
Krónikus elesés, amikor megpróbál felöltözni/járni/állni.
Krónikus fejfájás.
Krónikus hányinger.
Krónikus vörös és üveges szemek.
Krónikus fájdalom és duzzanat a kezekben, karokban és az egész testben.
Krónikus remegés és remegés a karokban és a kezekben.
Állandóan hideg kezek és lábak.
Depresszió és szorongás.
Diszautonómia.
Hajhullás (az első igazi jel arra, hogy "valami nincs rendben", 2021 novemberében).
Fejfájás, a stroke-hoz hasonló érzésekkel.
Emlékezetkiesés és koncentrációvesztés.
Mikroremegés és feszültség az egész testben.
Narkolepszia.
Fájdalmas és nehézkes vizelés, veseproblémákkal összefüggésben.
Pszeudoparkinsonizmus.
Szapora szívverés.
Kiütések és csíkok a bőrön.
Nyugtalan láb szindróma és lábfájdalom.
Csengő hang a fülben.
Bőrkiütés.
Alvási apnoe.
Légzési és nyelési nehézségek alvás közben.
Dadogás.
Rángatózó szemek.

Parker pozitív lett az Epstein-Barr-vírusra is, annak ellenére, hogy "soha életemben nem volt monóm", valamint antinukleáris antitestekre és vese-rendellenességekre.

Facebook-videójában Parker azt mondta, hogy van egy meglévő autoimmun betegsége, és azt tanácsolta a nyilvánosságnak, hogy ne kapják meg a COVID-19 vakcinát, ha ilyen betegségben szenvednek.

Leírta továbbá az esetleges májkárosodást, a felkelési nehézségeket, és elmondta, hogy naponta átlagosan 13 órát kell aludnia.

Parker elmondta, hogy "megváltozott a személyisége", és úgy jellemezte magát, hogy "már nem olyan vidám és társaságkedvelő", mint korábban.

Az általa leírt tünetek közül sok csak nemrégiben, hónapokkal az utolsó oltásadag után jelentkezett. A remegése például idén április elején jelentkezett először, míg a nyelési és alvás közbeni légzési nehézségei májusban jelentkeztek először.

Összességében Parker elmondta, hogy fáradtsága miatt úgy érzi magát, mintha "két lábon járó halott" lenne, és mintha "a teste haldokolna", hozzátéve, hogy úgy érzi, "a teste időnként lassított mozgásban van", és "egy idő után úgy érzi az ember, hogy a teste nem a sajátja, az agya nem a sajátja, nem érzi, hogy bármit is irányít".

Parker elmondta, hogy idén áprilisban elvesztette az állását egy építőipari cég vezetőjeként, mert a felettese szerint "a munkatermelése már nem volt meg".

A fotós vállalkozása is szenvedett.

 

 

Parker szerint:

"Szabadúszó fotósként/fényképújságíróként folytatott vállalkozásom a siker csúcsán volt az iparágamban, amikor a kedvezőtlen reakciók elkezdődtek. Nem tudok úgy fotózni koncerteket vagy művészeket, mint korábban.

"Most már remegésem van, és senki sem akar remegő fotókat.

"Emiatt elvesztettem a szabadúszó fellépéseket, és az önmagamról és a családomról való gondoskodásból az lett, hogy mások gondoskodnak rólam, és [én] nap mint nap küzdök, hogy kifizessem a számlákat, ételt tegyek az asztalra, és tető legyen a fejünk felett."

"Az életem nagyon sok szempontból megváltozott, [csak] azért, mert próbáltam gondoskodni magamról és dolgozni" - mondta Parker. "A mellékhatások befolyásolják az agyműködésemet a koncentrálásban, a járásban, a memóriában és még sok másban. Időnként segítségre van szükségem az öltözködésben, vagy segítségre a járásban."

Parker elmondta, hogy már nem készít terveket, "mert két és fél órába telik, mire magamhoz térek az agyködből, csak hogy felkeljek és elinduljak - mármint ha fel tudok kelni és el tudok indulni, mert van, hogy 14-16 órát alszom".

Orvosok: Nem beszélünk róla, mert elveszítjük az állásunkat.

Parker a The Defender című lapnak elmondta, hogy rengeteg orvost felkeresett, akik közül a legtöbben elutasították az aggodalmait, vagy megpróbálták a tüneteit más okokra visszavezetni - ezt a hozzáállást Parker "gázfényezésnek" és "férfipolitizálásnak" nevezte.

"Nagyon sok orvosnál voltam" - mondta Parker - "többek között kardiológusnál, endokrinológusnál, neurológusnál, hematológusnál, onkológusnál, természetgyógyásznál, általános orvosoknál, funkcionális orvosoknál és még sok más orvosnál".

"[Amit] néhányuktól kapok", mondta, az az, hogy "'ó, ez nem a vakcinának tulajdonítható', és megpróbálják elmagyarázni, [hogy] ez a menopauza, a szorongás, a nem megfelelő táplálkozás, a meglévő gyógyszeres kezelés vagy valami más. Mindent hallottam már".

"Legalább két orvos is kizárt az ellátásból, mert azt mondtam, hogy 'oltás mellékhatásai'" - tette hozzá Parker.

A sürgősségi osztályon tett látogatását is lekicsinylőnek nevezte:

"A sürgősségi kórházi látogatásom traumatikus volt, amikor a bejelentkező nővér lekicsinyelt, amiért értékes időt rabolok másoktól, akiknek szükségük van rá, és [megkérdezte], hogy milyen csodát tudnának tenni velem, hiszen ilyen sokáig tartott, amíg bejöttem, és talán nem vettem elég komolyan.

"Nagyon elkeserítő a tudat, hogy ezen megyünk keresztül, és úgy tűnik, senkit sem érdekel. Micsoda szörnyű élmény."

Parker azt is elmesélte, hogy néhány orvos azt mondta neki, hogy "nem beszélünk róla [az oltás okozta sérülésekről], mert elveszítjük az állásunkat ... mert nem akarják, hogy beszéljünk róla".

Parker elmondta, hogy két orvos kiállt mellette, köztük az alvásneurológusa és a kardiológusa, akinek "több más betegénél is ugyanezek a mellékhatások jelentkeztek", és akik pszeudoparkinsonizmust és dysautonómiát diagnosztizáltak Parkernél.

Videójában Parker leírta sikertelen próbálkozásait, hogy olyan neves egészségügyi intézményekhez forduljon, mint a Johns Hopkins, a Mayo Intézet és az Emory Egyetem. "Nyílt felhívást" intézett minden olyan orvoshoz, aki hajlandó lenne segíteni neki a neurológiai és veseproblémáival kapcsolatban.

Parke többféle táplálékkiegészítőt szedett a betegségei kezelésére, de azt mondta: "Most, hogy a pénz elapadt, nem engedhetem meg magamnak, hogy tovább vásároljam őket".

Sérüléseit jelentette a VAERS-nek (Vaccine Adverse Event Reporting System) és "minden olyan oldalnak, ahol jelenteni lehet, beleértve az oltóanyaggyártók oldalait is".

 

 

Hozzátette:

"Johnson & Johnson-tól, miután többször is felhívtam őket a Twitteren. Előtte tücsköket hallottam.

"A VAERS végül [májusban] e-mailben elérte őket, és tudni akarták, hogy meggyógyultam-e vagy meggyógyultam-e. 'Nem', válaszoltam, 'természetesen nem, de köszönöm, hogy ilyen sokáig tartott, amíg utánanéztek, hogy mi van velem'".

Parke elmondta, hogy sérülései hatással voltak néhány személyes kapcsolatára:

"Nagyon megterhelte a barátommal való kapcsolatomat. Ő megkapta a vakcinát, és [nem tapasztalt] semmilyen mellékhatást, így nem tudja, min megyek keresztül.

"Ez elszakított az életemtől, és már [alig] találkozom valakivel. És amikor meglátnak, néha nem tudják, mit tegyenek vagy mit mondjanak.

"Megterheli az életedet, mert átveszi a hatalmat, mint a nagy elefánt a szobában, és ural minden beszélgetést, és semmi más nem élvez elsőbbséget."

Egészségügyi nehézségei a család többi tagjának, köztük a lányának is nehézséget okoztak.

"A lányom a legjobb barátom, és ő a megmentőm, aki segít nekem, és jó szívével megadja a szükséges támogatást" - mondta Parker. "Tudom, hogy szorongást okoz neki, és fáj neki, hogy látja, hogy ezen megyek keresztül. Láttam őt sírni, ahogy végignézi, hogy min megyek keresztül."

Parker elmondta, hogy nem fogja megengedni, hogy a gyermekei megkapják az oltást, és arra bátorítja a szülőket, hogy ugyanezt tegyék a gyermekeikkel is.

"Annyira félek azokért a csecsemőkért, akik most megkapják az oltást, és azokért a szülőkért, akik megengedik, hogy a gyerekeik megkapják ezt" - mondta.

"El sem tudom képzelni, hogy ezek a szülők min kezdenek majd keresztülmenni, amikor ez megtörténik, és már most látjuk, hogy a számok [az oltás okozta sérülések] csak egyre nőnek."

Parker nem köntörfalazott akkor sem, amikor az oltóanyaggyártókról és a szövetségi szabályozó ügynökségekről beszélt.

Így szólt: "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

"Nem akarjuk, hogy bárki más is keresztülmenjen ezen, mert így nem lehet élni, és bűncselekmény és szándékos mulasztás az, ami velünk történt, amikor az [amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal] FDA, [a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok] CDC és a vakcinagyártók ezt kiadták, tudva, hogy a mellékhatások a klinikai kísérleteik során történtek.

"Ami engem zavar, hogy a CDC, az FDA, a Pfizer és a Johnson & Johnson már 2020-ban tudott az összes mellékhatásról... Ha megnézzük [egy videót] az FDA YouTube oldalán, a nyilvános tanácsadó bizottságukról, 2:33:30-nál láthatjuk, hogy átugorják a mellékhatás diát, és egy másik prezentáció másik diájaként magyarázzák el.

"Tudtak az összes mellékhatásról, és mégis kiadták."

Ha ez az információ rendelkezésre állt volna, Parker azt mondta, hogy ő nem kapta volna meg a COVID-19 vakcinát, és úgy véli, mások is visszautasították volna.

Elmondta: "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

"Azt hiszem, ha lett volna lehetőségünk tudni arról, hogy mi fog esetleg bármelyikünkkel történni, nemet mondtunk volna.

"Én ezt a jogot akartam. Azt a jogot akartam, hogy tudjam, hogy ezek a reakciók velem is előfordulhatnak, és azt a jogot akartam, hogy egészséges és boldog lehessek, dolgozhassak, és gondoskodhassak a családomról és magamról.

"Már nincs meg ez a jogom, mert elvették tőlem".

Parker tapasztalatai és a nehézségek, amelyekkel szembe kellett néznie, hogy válaszokat és kezelést kapjon az oltás okozta sérüléseire, adták a döntést, hogy támogató csoportot hoz létre az oltássérültek számára.

Elmondta: "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

"A szorongásom és a depresszióm egyre rosszabb lett, és a lányom azt mondta nekem: "Anya, te mindig is az a személy voltál, aki segít másokon, talán most erre kellene koncentrálnod."".

"Ezért hoztam létre a támogató csoportomat, hogy inkább arra összpontosítsak, hogy támogatást nyújtsak azoknak, akiknek azonnali szükségleteik vannak, legyen szó érzelmi támogatásról, élelmiszerhez, lakhatáshoz, albérlethez, pénzügyi támogatáshoz szükséges erőforrásokról, valamint oktatási/orvosi információkról, amelyek a kezeléshez, gyógyszeres kezeléshez és egyéb [szükségletekhez] való hozzájutásukhoz kapcsolódnak.

"Megszakadt a szívem, amikor láttam, hogy ennyi ember szenved, csak azért, hogy információt és segítséget kapjon, és nem tudtam tovább nézni, ahogy ezen keresztülmennek."

Parker szerint a csoport az első két hétben 200 tagot vonzott, és "napról napra növekszik [a] világ minden tájáról származó emberekkel ... szívszorító történetekkel, de a szívóssággal is, hogy ezen keresztülmenjünk".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-vakcina-okozta-serulesek-utan-a-no-ugy-erzi-magat-mint-a-setalo-halott

Sting összeesküvés-elméleteket sző?

Szombat esti koncertjén azt mondta élő közönségének;

"A demokrácia támadás alatt áll. A világ minden országában támadás alatt áll. Komoly veszélyben van, hogy elveszik, ha nem védjük meg".

"A demokrácia alternatívája az elme rémálma, börtöne. Ez az alternatíva a zsarnokság. Minden zsarnokság hazugságon alapul. Minél nagyobb a zsarnokság, annál nagyobb a hazugság."

"Ha nem értesz egyet a zsarnokkal, börtönt, kínzást és halált kockáztatsz. Mégis ezt kell tennünk, mindannyiunknak. Meg kell védenünk az igazság kimondásához való jogunkat."

"Az ukrajnai háború egy abszurditás, amely egy hazugságon alapul. Ha lenyeljük ezt a hazugságot, a hazugság felfal minket. A hazugság retteg az igazságtól."

"Nem veszíthetjük el ezt a csatát".

 

 

Ha még nem jöttek volna rá, jelenleg a demokrácia, ahogyan ismerjük, elvesztésének vagyunk tanúi. Az emberiség szó szerint üdvözli a zsarnokságot, amint az a világ minden sarkába eljut. A legtöbb ember túlságosan gyáva ahhoz, hogy bármit is tegyen ellene, és aztán úgy tesz, mintha minden rendben lenne.
Ha továbbra is úgy teszünk, mintha semmi sem történne, akkor az emberiségre komolyan nehéz idők várnak.

Hallgassa meg Stinget a szombati varsói élő koncerten:

https://www.pokolafoldon.hu/blog/sting-osszeeskuves-elmeleteket-szo

Dr. Joseph Mercola: Készüljön fel a félelemkeltés újabb fordulójára - és a védőoltásokra

 

A majomhimlő közegészségügyi vészhelyzetnek nyilvánítva

A Big Pharma, a korrupt Egészségügyi Világszervezet és a különböző titkos kutatólaboratóriumok által elkövetett csalás részleteit még sokáig fogják vitatni. Az igazi aggodalomnak az kellene lennie, hogy a szintetikus vírusok laboratóriumi létrehozása felér az atombomba létrehozásával. Ha egy halálos vírust le lehet modellezni egy számítógép képernyőjén, majd tényleges kórokozóvá lehet alakítani, akkor már csak az a kérdés, hogy a hadsereg milyen hamar jut hozzá, és milyen hamar fogja használni?

A TÖRTÉNET ÁTTEKINTÉSE
> 2022 júliusának harmadik hetéig 75 országban mintegy 16 000 majomhimlő-megbetegedést regisztráltak, az esetek túlnyomó többsége homoszexuális és biszexuális férfiak körében fordult elő. Az Egyesült Államokban a regisztrált esetek száma 3000 körül volt, köztük két gyermek is.

> 2022. július 23-án Tömeggyilkos Sátánfatty Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója egyoldalúan felülbírálta ezt a tanácsadó testületet, és a majomhimlőt "nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetnek" (PHEIC) nyilvánította. Nemzetgyilkos Haramia Ghebreyesus annak ellenére döntött a PHEIC kihirdetéséről, hogy a WHO tanácsadó testülete 9-6 arányban ellenezte a kihirdetést.

> Bioterrorista Antikrisztuskövető Ghebreyesus szerint "jelenleg ez egy olyan járvány, amely a férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő férfiak körében összpontosul, különösen azok körében, akiknek több szexuális partnerük van. Ez azt jelenti, hogy ez egy olyan járvány, amely a megfelelő stratégiákkal a megfelelő csoportokban megállítható"

> Jelenleg úgy tűnik, hogy a PHEIC pénzügyi indíttatású. A Moderna egy mRNS-injekciót tesztel a majomhimlő ellen, és a már engedélyezett két himlőoltás mellett az Aventis Pasteurnek is van egy himlőoltása, amely bár még vizsgálati szakaszban van, de sürgősségi felhasználási engedélyt kaphatna

> Aggasztó, hogy 2022 februárjában a Wuhan Institute of Virology közzétett egy tanulmányt, amelyben leírják, hogy a majomhimlő genom egy részét a semmiből hozták létre, hogy kifejlesszenek egy PCR-tesztet a majomhimlő diagnosztizálására. Az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézetek 2020-ban szintén egy majomhimlő elleni gyógyszer vizsgálatát kezdték el.

Amióta 2022 májusának elején megerősítették a majomhimlő első európai eseteit, sokan gyanították, hogy a himlő vagy a majomhimlő lesz a következő globális világjárvány, amely igazolja a zsarnokság folytatását és a Világgazdasági Fórum Nagy Újraindítását.

Valóban, 2021 december elején a média jelezni kezdte, hogy a himlő lehet a következő világjárvány. Mint kiderült, a majomhimlő1 ugyanabba a családba tartozik, mint a himlő,2 de közel sem olyan halálos.

2022 júliusának harmadik hetére 75 országban mintegy 16 000 majomhimlős megbetegedést regisztráltak, és az esetek túlnyomó többsége homoszexuális és biszexuális férfiak körében fordult elő. Az Egyesült Államokban a regisztrált esetek száma 3000 körül volt, köztük két gyermek.

Ahogy a COVID-19 esetében is láttuk, az egészségügyi hatóságok szerint sok fertőzésnek nincs ismert fertőzési forrása, ami arra utal, hogy ismeretlen módon terjed. A COVID esetében a "tünetmentes terjedést" okolták, ami mindig is teljes tévedés volt. Az idő majd megmutatja, hogy itt mivel állnak elő.

 

 

A majomhimlő közegészségügyi vészhelyzetnek nyilvánítva

Amint arról a The New York Times beszámolt,3 2022 júniusának végén az Egészségügyi Világszervezet tanácsadói még mindig nem javasolták a himlőhelyzettel kapcsolatos vészhelyzet kihirdetését, nagyrészt azért, mert "a betegség nem mozdult ki az elsődleges kockázati csoportból, a férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő férfiak közül, és nem érintette a terhes nőket, a gyermekeket vagy az idősebb felnőtteket, akiket a fertőzés esetén nagyobb a súlyos betegség kockázata".

Egy hónappal később a testület még mindig holtpontra jutott a véleménykülönbségben, hatan támogatták a nyilatkozatot, kilencen pedig ellenezték azt.4 A konszenzus hiánya ellenére 2022. július 23-án Antikrisztuskövető Bioterrorista Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója egyoldalúan felülbírálta ezt a tanácsadó testületet, és a majomhimlőt "nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetnek" (PHEIC) nyilvánította.5

Ugyanezen a napon az STD Igazgatók Nemzeti Koalíciója is sürgette Tömeggyilkos Sátánfatty  Biden elnököt, hogy kövesse a WHO példáját, és nyilvánítsa a majomhimlőt nemzeti közegészségügyi vészhelyzetnek, és különítsen el 100 millió dollárt sürgősségi finanszírozásra.6

Haramia Népirtó Ghebreyesus szerint a hat a kilenccel szemben "nagyon, nagyon szoros", és "mivel a bizottság feladata a tanácsadás, nekem kellett döntetlenre döntenem".7 A való világban a hat a kilenccel szemben nem "döntetlen". A főigazgatót tehát nyilvánvalóan valami más alapján kellett cselekednie, és ez az ostoba indoklás volt az egyetlen, amivel elő tudott állni.

Fontos, hogy a "nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzet" nyilatkozat számos külön jogkört ad Nemzetgyilkos Haramia Ghebreyesusnak, többek között azt a lehetőséget, hogy ajánlásokat tegyen, hogyan reagáljanak a tagállamok a járvány kitörésére, ami természetesen magában foglalja a tömeges vakcinázásra vonatkozó ajánlást is. Amint arról a The New York Times beszámolt:8

"A WHO nyilatkozata olyan közegészségügyi kockázatot jelez, amely összehangolt nemzetközi választ igényel. A kijelölés arra késztetheti a tagországokat, hogy jelentős erőforrásokat fektessenek be a járvány megfékezésébe, több finanszírozást vonz a válaszlépésekhez, és arra ösztönözheti a nemzeteket, hogy osszák meg egymással a vakcinákat, a kezeléseket és a járvány megfékezéséhez szükséges egyéb kulcsfontosságú erőforrásokat."

 

 

Wuhan Virológiai Intézet által előállított majomhimlő vírus

Más szóval, "már megint itt vagyunk", ahogyan azt megjósolták. És ahogy a COVID esetében, úgy itt is van bizonyíték arra, hogy talán nem valami véletlenül és természetes módon keletkezett vírussal van dolgunk.

Amint azt Dr. John Campbell a bemutatott videóban bemutatja, a kínai Wuhan Virológiai Intézet (Wuhan Institute of Virology, WIV) és az amerikai National Institutes of Health (Nemzeti Egészségügyi Intézetek) egy ideje már véletlenül egy időben dolgoznak a majomhimlő vírusán és annak kezelésén9.

Az NIH, amely a majomhimlőt potenciális bioterrorista kórokozóként azonosította, jelenleg a tecovirimat nevű vírusellenes szer biztonságosságát és hatékonyságát tanulmányozza a majomhimlő kezelésére. A szóban forgó vizsgálat 2020. szeptember 28-án kezdődött, és 2025 szeptember végéig tart.

Eközben a WIV 2022 februárjában közzétett egy tanulmányt10 , amelyben leírják, hogy a majomhimlő genomjának egy részét a semmiből hozzák létre, hogy a majomhimlő diagnosztizálására szolgáló PCR-tesztet fejlesszenek ki.

Campbell magyarázata szerint létrehozták a majomhimlő vírus genomjának egy szakaszát (fragmentumát), hogy azt kvantitatív polimeráz-lánc-reaktív (qPCR) templátként használják. Érdekes módon a tanulmányban az áll, hogy mivel Kínában soha nem volt majomhimlőjárvány kitörése, "a qPCR-detektáláshoz szükséges vírusgenomikai anyag nem áll rendelkezésre".

Ezért saját maguk hozták létre a majomhimlő genomjának egy változatát, olyan szintetikus technikákat alkalmazva, mint a vírusos DNS-rekombináció. Gyakorlatilag egy új genomot építettek fel úgy, hogy különböző (feltehetően ismert) génszekvenciák felhasználásával összefűzték azt. Az új DNS-konstrukciót ezután élesztőben tenyésztve reprodukálták, és ezt az élesztőt használták később a PCR-teszt hitelességének értékelésére.

Miért választották ezt az utat? A majomhimlő vírus világszerte számos laboratóriumban könnyen hozzáférhető, leginkább Afrikában, de más országokban is, miért nem szerezték be valamelyikből? Ahogy Campbell megjegyezte, az az elképzelés, hogy azért kellett saját vírust szintetizálniuk, mert az nem elérhető, egyszerűen nem hihető, és ezért számos aggályt vet fel.

Mi több, a tanulmány még arra is figyelmeztet, hogy "ez a virológiai kutatásban alkalmazott DNS-összeszerelő eszköz ... potenciális biztonsági aggályokat vethet fel ... különösen akkor, ha az összerakott termék teljes genetikai anyagot tartalmaz, amely egy fertőző kórokozóvá visszaalakítható".

Nos, hogy világos legyen, ebben a tanulmányban nem teljes hosszúságú genomot hoztak létre. Az általuk használt genomtöredék a majomhimlő vírus teljes genomjának csak egyharmada volt, és ezt állítólag azért tették, hogy megakadályozzák egy fertőző vírus véletlenszerű visszafejtését. Ez mégis aggodalomra ad okot a szintetikus vírusok létrehozásában rejlő kockázatokkal kapcsolatban.

 

 

Készüljön fel a félelemkeltés újabb fordulójára - és a védőoltásokra

Nem meglepő, hogy az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjai máris arra buzdítják azokat, akik a majomhimlő szempontjából magas kockázatnak lehetnek kitéve - beleértve azokat is, akik a július 4-i hétvégén részt vettek a texasi "Daddyland Fesztiválon" -, hogy oltassák be magukat.11

New York City 2022 júniusának végén kezdte meg a himlőoltás beadását. Ez nem elírás. Nincs külön majomhimlő elleni vakcina. A himlő elleni vakcinát használják azzal a feltételezéssel, hogy az működhet, mert a két vírus a himlővírusok ugyanazon családjába tartozik, de erre nagyon kevés bizonyíték van.12

Az az elképzelés, hogy a himlő elleni vakcina hatásos lehet a majomhimlő ellen, egy 1988-as, nem randomizált megfigyelési tanulmányból13 származik, amelyben a beoltott közeli kontaktok 0,96%-a betegedett meg majomhimlőben, míg a be nem oltott közeli kontaktok 7,47%-a nem.

A két legnagyobb probléma ezzel a feltételezéssel az, hogy a) az 1988-as vizsgálatban használt vakcina egy első generációs vakcina volt, amelyet már nem használnak, és b) a majomhimlő jelenlegi törzse 1988 óta számos mutáción ment keresztül. Tehát tényleg nem lehet megmondani, hogy a vakcinának lesz-e egyáltalán haszna.

Ahogy Ira Longini, Ph.D., a Floridai Egyetem biostatisztikusa és a WHO tanácsadója megjegyezte: "Az igazság az, hogy nem ismerjük egyik majomhimlő elleni vakcina hatékonyságát sem. "14 E tények ellenére 2022. július 22-ig mintegy 18 000 New York-i már megkapta az első adag himlő elleni vakcinát.15

 

 

Kétféle himlő elleni vakcina használatban

Az Egyesült Államokban jelenleg kétféle himlő elleni vakcina áll rendelkezésre:16 az ACAM2000, amely élő, szaporodó, de legyengített vaccinia vírust tartalmaz, és a Jynneos (Imvanex és Imvamune néven is forgalmazott), amely élő, de nem szaporodó, módosított vaccinia Ankara vírust használ.

A Jynneos-t 2019-ben hagyta jóvá az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala, és 18 éves és idősebb felnőttek himlő- és majomhimlője ellen javallott.17 Mivel nem tartalmaz replikálódó vírust, úgy gondolják, hogy kevésbé veszélyes, mint az ACAM2000, de erre nincs garancia.

Feltételezhetően nem is terjeszti a vírust, ami az ACAM2000 esetében előfordulhat (amely élő, replikációképes vírust használ). Az ACAM2000-et kapóknak egy teljes hónapon keresztül gondos óvintézkedéseket kell tenniük, hogy elkerüljék a vírus másokra történő átterjedését.

Az ACAM2000-ről ismert, hogy súlyos mellékhatásokat okoz, többek között szívizomgyulladást, amelynek aránya 1000 oltottra vetítve 5,7.18 A Jynneosról "úgy vélik", hogy kisebb a kockázata a szívre gyakorolt mellékhatásoknak, de hogy ez igaz-e, azt majd az idő mutatja meg. A COVID oltásokhoz hasonlóan a Jynneos oltást kapók gyakorlatilag önkéntesek egy vakcinakísérletben, akár tudatában vannak ennek, akár nem.19

Aggasztó, hogy a Jynneos klinikai vizsgálataiban részt vevő HIV-pozitív alanyoknál a HIV-vírusok száma emelkedett.20 Ma a meleg férfiak az elsődleges címzettjei ennek a vakcinának, és ők is egy olyan csoport, amely hajlamosabb a HIV-AIDS-re. Így ebben a csoportban jelentős kockázatai lehetnek ennek a vakcinának.

Az Egyesült Államok Egészségügyi Minisztériuma több mint 200 millió adag ACAM2000-et tart raktáron, és ígéretet tettek arra, hogy mintegy 296 000 adag Jynneos-t is biztosítanak, de nem világos, hogy a két vakcina közül jelenleg melyiket adják be.

Ha valaki, akit ismer, megkapta az ACAM2000 vakcinát, mindenképpen tegye meg ugyanazokat az óvintézkedéseket, mint a majomhimlővel fertőzöttek esetében (lásd alább).

Az élő vakcinák veszélyességét nemrégiben egy olyan eset tette nyilvánvalóvá, amikor egy oltatlan személy gyermekbénulást kapott egy olyan személytől, aki szájon át szedett élő poliovírus elleni vakcinát kapott.21 (Az Egyesült Államokban csak inaktivált poliovírus elleni vakcinát használnak, de sok más országban még mindig használnak élő poliovírus elleni vakcinát.) Ha tehát az ACAM2000 széles körben kerülne alkalmazásra, és az emberek nem tennék meg a megfelelő óvintézkedéseket, lehetséges lenne a himlő kitörése.

Az Aventis Pasteur-nek is van egy himlő elleni vakcinája, amely bár még vizsgálati szakaszban van, mégis megkaphatja a sürgősségi felhasználási engedélyt.22 Ez is replikációképes, és ezért széles körű alkalmazása esetén járványkitöréseket okozhat.

A WHO jelenleg nem javasolja a tömeges oltást,23 elsősorban azért, mert a himlő elleni vakcinának ismertek a kockázatai. A WHO szerint egyelőre a jó higiénia és a biztonságos szexuális viselkedés a legjobb megelőzés a majomhimlő ellen. Gyanítom azonban, hogy ez idővel megváltozhat, különösen annak fényében, hogy a Moderna most egy mRNS majomhimlő elleni injekción dolgozik.24 A preklinikai vizsgálatok már folyamatban vannak.

 

 

Hogyan védekezhet a majomhimlő ellen?

A majomhimlő vírusa a fertőzött testnedvekkel való szoros érintkezés útján terjed, nem pedig a levegőn keresztül, ezért a vírus elleni védekezés érdekében mindenképpen:25

  • Kerülje a fertőzött személlyel való szoros, bőrön át történő érintkezést. Ez magában foglalja a csókolózás, az ölelés, az ölelkezés és a szex elkerülését.

  • Ne érintse meg a kiütést vagy a hegeket

  • Ne kezelje vagy érintse meg a fertőzött személy ágyneműjét, törölközőjét vagy ruházatát

  • Ne osszon meg étkezési eszközöket vagy poharakat fertőzött személlyel.

  • Gyakran mosson kezet szappannal és vízzel, különösen a beteg emberrel való érintkezés után.

  • Ha majomhimlővel fertőződött, zárkózzon el otthonában, és kerülje a szoros kapcsolatot emberekkel és háziállatokkal, amíg aktív tünetei, például kiütései vannak. Egy mellékes megjegyzés: Campbell attól tart, hogy a vírus elkezdhet átterjedni a háziállatokra és más, külvárosi területeken élő állatokra, például a mókusokra, ami azt eredményezheti, hogy a majomhimlő nyugaton is endémiássá válhat, ahogyan Afrikában is.

Érdekes, hogy míg a majomhimlő történelmileg az egész testen fájdalmas kiütésekkel és gennyes elváltozásokkal járt, a legtöbb jelenlegi esetben az elváltozások a nemi és végbélnyílásra korlátozódnak. Tehát nyilvánvalóan van némi különbség a jelenlegi járvány és a régi majomhimlő között.

A fertőzés elkerülésének elsődleges stratégiája jelenleg a szexuális érintkezés kerülése, és ez a nőkre is vonatkozik. Bár sokan a majomhimlőt "meleg betegségként" kezelik, az orvosok arra figyelmeztetnek, hogy "bárki elkaphatja".26

Ennek van értelme, mivel nem minden férfival szexuális kapcsolatot létesítő férfi kizárólag homoszexuális. A mindkét nemmel szexelő biszexuálisok előbb-utóbb átadják a betegséget a női partnereknek, és a gyerekek is megfertőződhetnek a bőr-bőr érintkezés révén.

A CDC szerint az a két gyermek, akinél az Egyesült Államokban majomhimlőt diagnosztizáltak, "olyan személyekkel érintkezett, akik a férfiakkal szexuális kapcsolatot folytató férfiak közösségéből származnak".27 Mindezek ellenére a homoszexuális és biszexuális férfiak és partnereik kétségtelenül a legnagyobb kockázati kategóriába tartoznak. Amint azt Ghebreyesus megjegyezte:28

"Bár nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet hirdetek, egyelőre ez egy olyan járvány, amely a férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő férfiak körében összpontosul, különösen azok körében, akiknek több szexuális partnerük van. Ez azt jelenti, hogy ez egy olyan járvány, amelyet a megfelelő stratégiákkal a megfelelő csoportokban meg lehet állítani."

 

 

A majomhimlő mögötti pénzügyi ösztönzés

A COVID-19 vitathatatlanul minden idők legnagyobb profittermelője volt a Big Pharma számára, és a majomhimlő kétségtelenül hasonló jövőbeli profittermelőnek tekinthető. A szomorú valóság az, hogy a világjárvány elleni vakcinákkal annyi felelősségmentes pénzt lehet keresni, hogy valószínűleg nem fognak lemondani róla, és ehhez az kell, hogy a világot többé-kevésbé állandó egészségügyi vészhelyzetben tartsák.

Mivel a COVID-fáradtság kezd beállni, és az emberek egyre inkább ellenállnak az oltásoknak, a majomhimlő lehetővé teszi a félelem-pornó vadonatúj ciklusát, és új kísérleti vakcinák bevezetését. Attól tartok, ez az, amiért Ghebreyesus egyoldalúan úgy döntött, hogy a majomhimlőt globális egészségügyi vészhelyzetnek nyilvánítja.

Ghebreyesus talán a világjárvány elleni szerződést is megpróbálja előremozdítani. Akárhogy is, a viselkedése egy előszele annak, hogy mire számíthatunk, ha a pandémiás szerződés valósággá válik. Amint azt Dr. Robert Malone a Substack 2022. július 23-i cikkében megjegyezte:29,30

"Nyilvánvaló, hogy a WHO bizottsága nem jutott el a kívánt döntésre a PHEIC kihirdetéséről, és ezért valamilyen rendkívüli okból Tedros közbelépett ... Tedros nyilatkozatai egyértelműen azt mutatják, hogy egyoldalúan saját véleményével helyettesítette az összehívott testület véleményét, ami kérdéseket vet fel objektivitásával, a folyamat és a protokoll iránti elkötelezettségével kapcsolatban, valamint azzal kapcsolatban, hogy külső szereplők nem befolyásolták-e indokolatlanul.".

Röviden, Ghebreyesus úgy viselkedik, mint egy korrupt diktátor, és nem nehéz kitalálni, kik lehetnek a haszonélvezői. A Pandemics Data Analytics (PANDA) nemrégiben megjelent áttekintésében31 részletesen bemutatja a WHO, a globális vezetők és a kormányok korrupcióját a COVID világjárvány idején. Ahogy Malone megjegyezte:32

"Ez az áttekintés kulcsfontosságú információkkal ruházza fel Önt, amelyek segítségével értékelheti a WHO mint hiteles globális közegészségügyi szervezet jelöltségét ... Mindenki számára kötelező olvasmány, aki érdeklődik a közegészségügy, a globális COVID-19 WHO politikája iránt, amelyet szinte minden nemzet követett, és a korrupció teljes terjedelme iránt ...".

Kétségtelen, hogy a WHO-nak nem szabadna kizárólagos felhatalmazást kapnia arra, hogy az egész világot érintő egészségügyi döntéseket hozzon, és Ghebreyesus döntése, hogy "döntetlenre törje a döntetlent", amikor valójában nem is volt, tökéletes példa arra, hogy mi történhet és valószínűleg mi fog történni, ha a WHO-nak megadják ezt a hatalmat.

Források és hivatkozások

1 Twitter Roland Baker Monkeypox History July 23, 2022

2 CDC Monkeypox Information

3, 8, 15 New York Times July 23, 2022 (Archived)

4, 5, 6, 7 STAT News July 23, 2022

9 NIH Project Number 75N91019D00024-P00001-759102000025-5

10 Virologica Sinica June 2022; 37(3): 341-347

11 Yahoo News July 7, 2022

12, 17, 18 Medium June 11, 2022

13 Bulletin World Health Organization 1988; 66(4): 465-470

14 Science June 7, 2022

16 The Hill What to Know About Smallpox Vaccines for Monkeypox

19, 20 Meryl Nass Substack July 17, 2022

21 Fox News July 23, 2022

22 CDC Smallpox Vaccines

23 Reuters May 23, 2022

24 Fierce Biotech May 23, 2022

25 CDC Monkeypox prevention Updated July 11, 2022

26 WSBTV July 22, 2022

27, 28, 29 RW Malone Substack July 23, 2022

30 Brownstone Institute July 24, 2022

31 The WHO Review and Why It Matters to You June 2022

32 RW Malone Substack July 25, 2022

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/keszuljon-fel-a-felelemkeltes-ujabb-fordulojara-es-a-vedooltasokra

Koszovóban is ugyanaz a nyugati "láthatatlan kéz" szítja a konfliktust, mint Ukrajnában

 

A Nyugat egyik esetben sem gyakorolt nyomást az általa támogatott félre, hogy tartsa be az aláírt nemzetközi megállapodásokat.

Amerikai NATO-katonák járőröznek a koszovói rendőrség mellett a koszovói és szerb határ közelében 2021. október 2-án.

Az ukrajnai konfliktus mellett Európa most azzal szembesül, hogy a Szerbiától elszakadt tartományban, Koszovóban (a szerb alkotmány szerint hivatalosan Koszovó és Metóhia) is kiújulhat a konfliktus. Koszovó egyoldalú elszakadását a fő nyugati hatalmak 2008-ban elismerték. Ez kilenc évvel azután történt, hogy a NATO megtámadta Szerbiát és a Jugoszláv Szövetségi Köztársaságot, majd a NATO-erők megszállták a tartományt, és segítettek beiktatni egy albán vezetésű kormányt, amelyet a Koszovói Felszabadítási Hadsereg terrorszervezet korábbi tagjai uraltak.

A jelenlegi válságot Albin Kurti koszovói albán nemzetiségű miniszterelnök váltotta ki, aki eredetileg arra akarta kényszeríteni a régió északi részén élő többségi szerb lakosságot, hogy augusztus elsejétől fogadja el a koszovói rendszámtáblákat és személyi igazolványokat, és tiltsa meg a tartományba való belépést, vagy adjon ki ideiglenes papírokat a szerb rendszámtáblával és szerb okmányokkal utazóknak.

Koszovó elhalasztja a szerbekkel szembeni szigorítást

Kurti 2021 szeptemberében próbálkozott egy hasonló akcióval, ami válságot váltott ki, amikor a helyi szerbek Észak-Koszovóban útlezárásokat szerveztek, a koszovói rendőrség pedig állítólag megverte és megfélemlítette a szerb civileket, a belgrádi hatóságok pedig magas készültségbe helyezték a szerb hadsereget, és vadászgépek átrepülését rendelték el a Szerbia és Koszovó közötti közigazgatási határ felett. Az EU végül ideiglenes megállapodást közvetített, amely az EU égisze alatt 2022 áprilisáig kellett volna megszületnie a végleges megállapodásnak. Ebből azonban nem lett semmi.

 

 

Koszovótól Ukrajnáig úgy tűnik, hogy van egy minta az olyan megállapodásokkal kapcsolatban, amelyekben a nyugati hatalmak keze van. Az idei ukrajnai különleges katonai művelet kezdete óta orosz tisztviselők újra és újra megismételték, hogy a Nyugat soha nem szorította rá Kijevet, hogy teljesítse a 2015-ös Minszk 2 békemegállapodás rá eső részét, amelynek célja a Kijev és a donbászi köztársaságok közötti patthelyzet megszüntetése volt. A közelmúltban Pjotr Porosenko volt ukrán elnök nyíltan elismerte, hogy Ukrajna soha nem szándékozott teljesíteni a megállapodást, hanem csupán időt akart nyerni, amíg képes lesz egy olyan hadsereget felállítani, amely képes lesz leigázni Donbászt.

A koszovói helyzet nem sokban különbözik ettől. Az EU közvetítésével 2013 áprilisában Pristina és Belgrád között létrejött egy megállapodás, az úgynevezett brüsszeli megállapodás, amelynek értelmében Szerbiának le kellett volna bontania a koszovói "párhuzamos" rendőrségi és igazságügyi struktúrákat, és meg kellett volna győznie a koszovói szerbeket, hogy fogadják el a koszovói rendőrségi és igazságügyi rendszerbe való integrációt, anélkül, hogy elismernék a terület függetlenségét. A belgrádi hatóságok ezt meg is tették, annak ellenére, hogy a közvélemény nagy felháborodást váltott ki a lépés.

A megállapodásnak azonban volt egy második része is, amelyben Pristinát arra kötelezték, hogy megalakítsa a Szerb Önkormányzatok Szövetségét, amely jelentős helyi hatáskörökkel és Szerbiához kötődő kapcsolatokkal rendelkezik. A brüsszeli megállapodás albán része a mai napig nem teljesült. Illetve, ahogy Aleksandar Vučić szerb elnök július 31-én megjegyezte, a brüsszeli megállapodás aláírása óta 3390 nap telt el, és még mindig semmi jele a társulásnak.

Ahogy Ukrajna esetében is, a kollektív Nyugat abszolút nulla nyomást gyakorolt az általa támogatott félre, hogy teljesítse az aláírt nemzetközi megállapodás rá eső részét. És ismét, mint Ukrajna esetében, ez arra ösztönözte Pristinát, hogy egyre harciasabb álláspontot képviseljen, ami könnyen komolyabb konfliktushoz vezethet.

 

 

A koszovói keverékhez az ukrajnai konfliktusnak köszönhetően van egy további összetevő is. A szerbek ugyanis - mind Szerbiában, mind Bosznia-Hercegovinában - gyakorlatilag egyedül állnak az európai népek között azzal, hogy nem csatlakoznak az Oroszország elleni nyugati szankciókhoz, és következetesen nyíltan támogatják Oroszország ukrajnai különleges katonai műveletét. Ennek eredményeként a belgrádi kormányra a főbb nyugati fővárosok, valamint az EU és a NATO folyamatos és egyre növekvő nyomást gyakorolnak, hogy változtasson politikáján, és csatlakozzon a Nyugat kollektív gazdasági öngyilkosságához.

Mivel Belgrád diplomáciailag kemény diónak bizonyult a Nyugat számára, amikor Oroszországgal való szembenállásról van szó, egyáltalán nem túlzás elképzelni, hogy a koszovói albánok a Nyugat számára hasznos eszköznek tűnhetnek, amellyel Belgrádot még jobban meg lehet szorítani. Ugyanolyan cinikus módon, mint ahogyan a szerencsétlen ukránokat is arra használják, hogy nyomást gyakoroljanak Oroszországra és gyengítsék azt.

Az elkövetkező napok és hetek minden bizonnyal sok mindent elárulnak majd. Bíztatónak tűnhet az az átmeneti haladék, amelyet az hozott, hogy a koszovói hatóságok egy hónappal, szeptember 1-jéig elhalasztották a szerb rendszámtáblák és személyazonosító okmányok betiltását. Mindig szem előtt kell azonban tartani, hogy a Nyugatnak minden szükséges eszköze megvan ahhoz, hogy nyomást gyakoroljon Pristinára, hogy teljesítse a brüsszeli megállapodást, és általában véve, hogy csak viselkedjen. Koszovó teljes mértékben függ a nyugati pénzügyi támogatások folyamatos áramlásától és a NATO biztonsági támogatásától.

 

 

A szerb elnök nyilvánosan kijelentette, hogy Szerbia nem érdekelt a konfliktus kiújulásában, de nem fogja megengedni, hogy a koszovói biztonsági apparátus bántalmazza és visszaéljen a népével.

Ha a fő nyugati hatalmak nem fogják vissza Kurtit, és ahelyett, hogy a korábban aláírt megállapodások teljesítésére szorítanák, hagyják, hogy szeptemberben, vagy akár korábban is, erőt alkalmazzon és megtegye bejelentett egyoldalú lépéseit, az legalább két dolgot jelenthet:

1) hogy az újabb koszovói erőszak fenyegetését a Nyugat arra használta fel, hogy Belgrádtól újabb engedményeket csikarjon ki, talán a színfalak mögött, amelyeknek köze van egy új szerb kormány megalakításához, vagy

2) hogy a Nyugat ostromlott politikai elitje akarja, és talán kétségbeesetten szüksége is van egy újabb konfliktus kirobbanására Európában.

Vagy talán mindkettő.

Az egyetlen dolog, amit sajnos nehéz elképzelni, hogy az USA és az EU valóban tesz valamit, ami alapvetően hozzájárul a válság békés megoldásához.


https://tapnewswire.com/2022/08/in-kosovo-as-in-ukraine-the-same-western-invisible-hand-foments-conflict/

https://www.pokolafoldon.hu/politika/koszovoban-is-ugyanaz-a-nyugati-lathatatlan-kez-szitja-a-konfliktust-mint-ukrajnaban

„Mindenki, akit beoltottak MRNA Covid-19 méreggel, 3-5 éven belül meghal” – Dolores Cahill professzor.

Így él egy afgán család

Dr. Pócs Alfréd: Társadalmi elemzés