2022. augusztus 1., hétfő

Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci arra panaszkodik, hogy az amerikaiak nem " engedelmeskednek" a hatóságoknak

 

A "félretájékoztatást" és az "anti-vax típusú érzést" okolja.

Népirtó Bioterrorista Anthony Fauci hétfőn arra panaszkodott, hogy az amerikaiak nem hajlandók "betartani" a COVID korlátozásokat, miközben azt állította, hogy mindenkinek továbbra is maszkot kellene viselnie a beltérben.
Antikrisztuskövető Haramia Fauci a Katie Couricnak adott interjúban tette a megjegyzéseket, és a "félretájékoztatást" hibáztatta azért, hogy az embereket arra befolyásolja, hogy lemondjanak az arcfedőről és elkerüljék az oltásokat.

"Sajnos, tekintve, hogy ebben az országban már 2 és fél éve tart ez a dolog, mindenki belefáradt ebbe" - nyafogott Nemzetgyilkos Haramia Fauci.

Hozzátette: "Ez nagyon nehéz, amit felülír az egyesek körében tapasztalható oltásellenes érzés, amit felülír az országban tapasztalható politikai megosztottság... és a közösségi média félretájékoztatása és dezinformálása".

"Nagyon nehéz rávenni az embereket, hogy tartsák magukat a józan közegészségügyi intézkedésekhez" - jelentette ki Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci:

Miután két évet töltött azzal, hogy vakcinákra és maszkokra kényszerítette az amerikai embereket, Hazug Trágyalé Anthony Fauci "félretájékoztatásról" panaszkodik, és arról, hogy az amerikaiak egyszerűen nem akarnak "engedelmeskedni"...





Eközben Rand Paul szenátor bejelentette, hogy szerdán kerül sor az első meghallgatásra a funkciónyeréses kutatásról, amely a világjárvány eredetét igyekszik feltárni.

Paul szóvivője közleményében azt mondta: "Több mint egyéves folyamat volt, hogy a kongresszusi demokraták végre beleegyezzenek egy meghallgatásba, amely egyben az első kongresszusi meghallgatás lesz a funkcióbővítő kutatásról. Dr. Paul alig várja, hogy együtt dolgozhasson Hassan albizottsági elnökkel, és meghallgathassa a szakértő tanúkat ezen a kritikusan fontos meghallgatáson, amelynek már régen meg kellett volna történnie."

https://www.pokolafoldon.hu/blog/fauci-arra-panaszkodik-hogy-az-amerikaiak-nem-engedelmeskednek-a-hatosagoknak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése