2017. április 11., kedd

Hideg, meleg, nagyon intelligens és náci: Vlagyimír Putyin, az antikrisztus-jelölt (+18)

Titkos politikai szerelmi háromszög Orbán Viktor, a szlovák neonácik és Vlagyimír Putyin közt? Ó, igen.
Ki ez a magyartisztelő szlovák neonáci?
"Magyarellenes jelszavakat nemigen hallani tőle ... És támogatja Orbán Viktort. Ki ez a Marian Kotleba?"

Alázattal jelentkezem, én értem!

Szóval, ha Marián Kotleba politikailag szereti Orbán Viktort, és Orbán Viktor is politikailag szereti Vlagyimír Putyint, valamint Marián Kotleba is politikailag szereti Vlagyimír Putyint, ebböl mi következik? Az hogy:
1. Marián Kotleba is náci
2. Orbán Viktor is náci
3. És Vlagyimír Putyin is náci

Károly herceg lényegében igazat beszélt, amikor 2014-ben félnyilvánosan:
Adolf Hitlerhez hasonlította Vlagyimír Putyint, amikor egy a Holokausztban a hozzátartozóit elveszítö kanadai nyugdíjassal beszélt
(Prince Charles 'compares Vladimir Putin to Adolf Hitler' during chat with pensioner who lost relatives in Holocaust)

Aztán, egy érdekesség ...
1. Marián Kolteba is meleg (ez itt Szlovákiában nyílt titok)
2. Vlagyimír Putyin is meleg (pontosabban mondva homoszexuális pedofil)
3. Orbán Viktorról is érdekes dolgokat irkodott a napokban a Simicska gyerköc a Facebook oldalára Györi Tibornak, Orbán médiagurujának címezve:
(figyelem, ordenáré hangnem)
Az ifjú Simicska írta a Facebookra Györi Tibornak címezve:

https://888.hu/article-simicska-gate-a-gecizestol-a-faszlevagasig/cth-kinyilott-a-pitypang

"(...) Szó szerint idézném apám üzenetét: ezért kibelezlek titeket! Kell ez neked Tibi? Mert az, hogy a Viktor aberrált az egy dolog, de te is?"

"Tibi! Apám azt üzeni, ha a testvéreimnek is nekiestek, akkor utána nincs semmi, csak a vég. Ezt értitek? A gyerekeket is belekevernétek a politikába? Elmentek a picsába!"

"Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények???"

"Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk"



Pfff

Nem mindegyik homoszexuális náci, de ki tudja miért, fordítva igaz: a nácik döntö többsége homoszexuális... vagy minimum aberrált

Jah, még egy találós kérdés: ha Putyin szereti a szlovák neonácikat is, és hagyta megdönteni 2014-ben az ukrán banderista neonáciknak is a Janukovics rezsimet, ebböl mi következik? Ó igen, az hogy Putyin titokban szereti az ukrán neonácikat is, és "szeretetböl" hagyta nekik, hogy azok megdöntsék a túl önálló, se az Európai Unióba, se az orosz vezetésü Eurázsiai Unióba belépni nem hajlandó, inkább független Janukovics rezsimet, melyet aztán bosszúból, prédaként "odadobott" az EU-s náci-neokon farkasoknak ... A banderista neonácikat Ukrajnában nemcsak az EU támogatta, hanem Putyin és az orosz titkosszolgálat is! Ezt máig kevesen tudják!

Vlagyimír Putyin is meleg (pontosabban mondva homoszexuális pedofil)



Korábban írtam a kommentekbe Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írás alá:

Dániel 11 szerint az Antikrisztust nem fogják érdekelni a nök:

Dániel 11:37
"Nem gondol atyáinak isteneivel, nem gondol az asszonyok kedvencével, és egy istennel sem; hanem mindennek fölibe magasztalja magát."

Nem akartam ezzel többet foglalkozni, de a helyzet az, hogy nemcsak Obama hanem Putyin is szexuálisan perverz... nem viccelek. Észrevette valaki, hogy a felesége szinte alig mutatkozik az oldalán? Ez azért van, mert rájött, Putyin csak színlel, megjátsza magát, igazából nem érdekli a felesége.

Látens meleg lenne Vlagyimir Putyin?
http://konyves.blog.hu/2013/12/05/latens_meleg_lenne_vladimir_putyin

Itt jegyezném meg, hogy Putyin már el is vált a feleségétöl.

Ha itt-ott félrelép egy férfi, legyen az növel vagy másik férfival, azt még egy feleség, ha nehezen is, de el tudja viselni. Pláne egy befolyásos, hatalmi ember felesége. De ha az illetö rendszeresen kisfiúkkal kefél, az már mindenképpen sok egy nönek, legyen a férj bármilyen befolyásos.


A Simicskák nagy háttérhatalmisok, azt a bizonyos Orbán Viktornak címzett "Elmentek a picsába!" mondatot komolyan kell venni.

Sajnos nem kizárt, Magyarországon rövidesen vér fog folyni

"Aláírtad János, égni fog a város!" - Tüntetök a Sándor-palotánál
http://nepszava.hu/cikk/1126352-alairtad-janos-egni-fog-a-varos---tuntetok-a-sandor-palotanal-fotok

Bayer Zsolt üzent a tüntető fiataloknak
https://444.hu/2017/04/11/bayer-zsolt-uzent-a-tunteto-fiataloknak-majd-megtapasztaljatok-milyen-erzes-uldozottnek-es-fenyegetettnek-lenni

„(...) azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.

---------------------------------------------------

Igérjétek meg, hogy nem álltok be egyik oldalra se a várható utcai zavargásokban. Bár ott tartunk, hogy a ballib oldal (és a Jobbik) a kisebbik rossz, de annyit egyik se ér, egyáltalán nem ér, hogy ezekért áldozza valaki a testi épségét vagy akár az életét.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=216:2017-04-11-15-39-42&catid=15:egyeb&Itemid=51

A menekültválság egyetlen megoldása a határkerítés

Francois Fillon francia elnökjelölt szerint a szigorú határellenőrzés bevezetése jelenti az egyetlen megoldást az Európát sújtó migrációs válságra.
A határellenőrzés bevezetése és a menedékjog nélküli migránsok visszafordítása jelenti a migrációs válság egyetlen megoldását – mondta Francois Fillon, a francia republikánusok elnökjelöltje.
Fillon a France 2 hírszolgáltatónak azt mondta, a Calaisban spontán létrejött migránstábor felszámolása nem volt elégséges intézkedés, és ilyen táborok irányított létrehozása sem jelent megoldást a migrációs válságra. Elmondása szerint a menekültek befogadása és elszállásolása csak ahhoz vezet, hogy még több migráns fog elindulni Európába.
A francia hatóságok októberben bontották el a Calais-i menekülttábort, miután a tábor környezetében lehetetlenné vált fenntartani a közrendet. Az ott lakó több mint 5500 migránst országszerte működő kisebb táborokban szállásolták el.
Franciaországban az elnökválasztás első fordulóját április 23-án, második fordulóját pedig május 7-én tartják.

http://www.hidfo.ru/2017/04/a-menekultvalsag-egyetlen-megoldasa-a-hatarkerites/

Már fehértulipános forradalomról beszél a Soros-hálózat

Elismerték a Soros-hálózat tagjai, hogy a kormány erőszakos úton való megdöntésére készülnek. A friss közvélemény-kutatások szerint demokratikus úton a parlamenti bejutási küszöböt sem lépnék át.
A CEU-ügyben megkezdett, eredetileg a felsőoktatási törvény módosítása ellen tiltakozó tüntetéseket több ezer külföldi állampolgár bevonásával sikerült megkezdeni, de a sajtó hírverése a romkocsmák unatkozó lakosságának is meghozta a kedvét a hajnali kettőkor utcán ordibáláshoz. A liberális sajtó ma reggelre egyértelműen beszél arról, hogy a Budapesten zajló tüntetések már nem a Soros-egyetemről szólnak. Ehelyett valamiféle forradalmat vizionálnak, aminek már nevet is adtak: tulipános forradalomnak nevezték el a külföldi ügynökök által szervezett megmozdulásaikat.
Ahogy a kezdeti tömegdemonstrációk előtt is álhírrel toborozták az aktivistákat, a liberális sajtó továbbra is megtéveszti a tüntetőket; demokratikusnak nevezik a kormány nem választások útján történő megdöntését. Más már nem maradt számukra, csak a tehetetlen erőszak, mert a közvélemény-kutatások szerint 2018-ban nem fognak bejutni a parlamentbe.
Az újabb tiltakozási hullámot az „váltotta ki”, hogy a köztársasági elnök aláírta a Soros-egyetem működését törvényes keretek közé szorító rendeletet. A civil szervezetek emellett az ellen is tiltakoznak, hogy a kormány tervei szerint nyilvánosan, a magyar választók számára látható módon fel kellene tüntetniük, hogy külföldi pénzből működnek.
A következő nagy tüntetést szerdára tervezik, a Hősök terén kezdett gyülekezővel, de ha a tegnap éjjeli hangoskodás után végre felébrednek és kijózanodnak a liberális értelmiségiek, ma éjjelre is beleférhet nekik egy spontán utcai szórakozás.
Érdemes a sajtó élő közvetítésein és a böngészőn keresztül is rögzíteni ezeket a megmozdulásokat (nagyon sok szem többet lát alapon), mert az új civil-törvény működésbe lépését követően bizonyíthatóvá fog válni, hogy a most zajló kormányellenes demonstrációkat szinte kizárólag külföldi pénzből működő szervezethez kötődő aktivisták, és az ő ismeretségi körükből kikerülő hasznos idióták tartják életben.

http://www.hidfo.ru/2017/04/mar-forradalomrol-beszelnek-soros-emberei/



Kísérleti teleppé tették Magyarországot Soros György kitartottjai

Miközben a kormány a civil szervezetek átláthatóvá tételével van elfoglalva, Soros György alapítványhálózata a nemzethatárok lebontásán dolgozik, és kísérleti teleppé tette Magyarországot. Nincs megfelelő törvényi szabályozás arra, hogy mit lehet kezdeni azzal a technikával, amit a Soros-féle ügynökhálózat alkalmaz Magyarország ellen.
Soros György alapítványhálózata kísérleti teleppé tette Magyarországot a CEU elleni tüntetés megszervezésével. Miközben a kormánypártok azzal vannak elfoglalva, hogy a nemzetközi ellenállással szemben sikerüljön törvényes mederbe szorítani a CEU működését, Soros alapítványhálózata egy egészen új jelenséget próbál meghonosítani Európában, amihez ezúttal Magyarország jelenti a kísérleti telepet.
Transznacionális tüntetések
Magyarországon nincsen megfelelő törvényi szabályozás arra, hogy mi a teendő akkor, ha több ezer külföldi állampolgár tüntet a magyar országgyűlés egy törvénymódosítása ellen, mert mindezidáig ismeretlen volt a transznacionális tüntetés jelensége.
A transznacionális tüntetés az a kategória, amikor nemzetközi szervezetek a rendelkezésre álló eszközrendszerek segítségével sok különböző országból toboroznak tüntetőket egy lokális megmozdulásra, ami az adott ország helyi sajátosságaihoz képest egy egészen nagy tömegnek számít.
A CEU melletti kiállást hirdető tüntetésen nem-hivatalos becslések szerint 80 ezer ember jelent meg, mások 15-20 ezres tömegről is beszélnek; annyi azonban egyértelmű, hogy a tömeg tekintélyes hányada külföldi állampolgárokból állt, hiszen
  • a rendezvényt szervező Facebook-csoportok angol nyelven is folytatták a koordinációt,
  • a tüntetésen rengeteg angol nyelvű transzparenst lehetett látni,
  • emellett a CEU-n végzett diákok mintegy 80%-a külföldi állampolgár.
A transznacionális tüntetés mint lehetőség az okostelefonok elterjedésével és a közösségi média használatának általánossá válásával jelent meg. A transznacionális tüntetés jelensége azt jelenti, hogy kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval rendelkező szervezetek – pl. nemzetközi egyetemi közösségek, nemzetközi civil mozgalmak, titkosszolgálatok –, a XXI. század infrastrukturális lehetőségeit kihasználva sok különböző országból szerveznek össze tüntetőket egyetlen helyre, ahol lokális ügyek mentén demonstrációt tartanak.
A transznacionális tüntetés alkalmas eszköz arra, hogy a szervezést biztosító nemzetközi közösség a többség látszatát keltse egy lokális politikai akció során. Ha egy adott országban egy belügyben nem lehet több ezer embert összegyűjteni egy tömegdemonstrációra, ezt könnyedén meg lehet tenni határon átívelő módon: a Facebook határoktól független toborzóeszköz, és a XXI. században már nem jelent különösebb gondot Németországból vagy Angliából Budapestre utazni egy tüntetésre, majd egy néhány órával későbbi járattal hazamenni.
Soros György ezáltal próbálja végleg lebontani a nemzeti határokat, hiszen a tüntetők nem kell előzetesen vízumot igényeljenek, így
  • nem pusztán a Magyarországon elérhető célközönséggel számolnak a kormányellenes erők, hanem az Európai Unió 28 tagállamából tudnak tüntetőket toborozni, emellett az átmenetileg itt tartózkodó harmadik ország béli állampolgárokat is akár órák alatt meg tudják hívni egy újabb tüntetésre.
A Soros-féle szervezeteknek ez egy stratégiai fegyver, amivel egyszerre tudnak gyorsan, egyik napról a másikra tüntetőket mozgósítani – 28-30 országból némileg könnyebb összecsődíteni tízezer embert, mint a magyar választók kegyeit elnyerni –, és ezáltal a nemzeti határok lebontásán is dolgozni. A transznacionális tüntetések bevezetésével Soros György a nemzetállamok lebontásán dolgozik, mert a nemzetállamok valóban jelentéktelenné válnak, amikor egy helyi ügyre hivatkozva bármely ország fővárosában lehet százezres tömegdemonstrációt csinálni külföldi tüntetőkkel.
A magyar hatóságok pedig egyelőre csapdahelyzetben vannak: nincs semmilyen jogi iránymutatás arra vonatkozóan, hogy mit lehet kezdeni azzal, ha tízezer külföldi állampolgár tüntet Budapest utcáin egy magyar belüggyel kapcsolatban. Ezeket a megmozdulásokat – bár nem a magyar civil szféra szervezi, hanem a több ezer külföldi állampolgár megjelenése miatt egyértelműen külföldi beavatkozás – jelenlegi feltételek mellett szinte lehetetlen megakadályozni, mert egy ilyen transznacionális flashmob elgáncsolásához a határok teljes lezárása lenne szükséges, kiegészítve vízumkényszer bevezetésével.
Soros György ezzel a gyakorlattal épp válaszút elé állítja Magyarországot és az Európai Uniót:
  • vagy behódolunk és tovább haladunk az európai integráció mélyítésével azáltal, hogy engedjük a tüntetéseket nemzetközi jellegűvé tenni,
  • vagy még most megállj parancsolunk ennek a folyamatnak,
utóbbi azonban egy határozott izolacionista politikát jelent, amit Magyarország talán meg tudna lépni, de ehhez a visegrádi országok még szorosabb együttműködésére lenne szükség.
Annyi bizonyos: ha a törvényhozók rekord gyorsasággal nem kezdenek valamit ezzel a szabályozatlan helyzettel, a jövőben nem csak Magyarországon válnak általánossá a több ezer külföldi állampolgár bevonásával zajló tüntetések, hanem Soros György az Európai Unió egészében sikerrel meghonosítja a transznacionális tüntetést mint jelenséget. Magyarország kísérleti teleppé vált, és a kormányellenes demonstrációra mozgósított bölcsész fiatalok láthatóan még arra is képtelenek, hogy felismerjék, miben vesznek részt. A CEU melletti tüntetéssel minden megváltozott. Innen már nincs visszaút; teljes nemzetközivé válás és a nemzetállamok végleges feloldódása vár ránk, vagy a térségi izoláció, és a liberális demokrácia utolsó maradványainak felszámolása.

http://www.hidfo.ru/2017/04/kiserleti-teleppe-tettek-magyarorszagot-soros-gyorgy-kitartottjai/



Erőszakos kormánydöntésben gondolkozik az SZDSZ

A kormány erőszakos úton eltávolítását támogató nyilatkozatot tett egy volt SZDSZ-es vezető, aki egyúttal azt is elismerte, hogy a balliberális pártok soha nem tudnak többé demokratikus úton kormányra jutni.
Narancsos forradalom általi kormánybuktatást emlegetett a CEU ürügyén Magyar Bálint, aki szerint Magyarország egy posztkommunista autokratikus rezsim.” – írja a Magyar Idők konzervatív napilap. A lap beszámolójában az áll, hogy a liberális politikus hibrid háborús forgatókönyvvel akarná elmozdítani a kormányt, hogy így egy alig 1-2 százezer választó által támogatott politikai gárda jusson hatalomra.
Nem véletlen, hogy ezekben a posztkommunista autokráciákban, ahol ilyen rendszerek kialakulnak, narancsos forradalmakkal szoktak ebből kimászni” – mondta.
A volt SZDSZ-es vezető által hivatkozott „színes forradalom” beindulására már a nagyobb liberális sajtóorgánumok is tettek utalást. A 24.hu tegnap „fehértulipános forradalomnak” nevezte a Budapesten zajló, külföldről finanszírozott civil szervezetek és átláthatatlan hátterű Facebook-csoportok által szervezett tömegdemonstrációkat.
A korábbi színes forradalmak során is gyakran alkalmaztak ehhez hasonló megnevezést; Grúziában „rózsás forradalomnak” nevezték a kormány erőszakos megdöntését 2003 novemberében. 2005-ben Kirgizisztánban egy hasonló műveletet „tulipános forradalomnak” neveztek. Szintén 2005-ben Libanonban „cédrus forradalom” zajlott, a 2010-es tunéziai felforgatást pedig „jázmin forradalomnak” nevezték. 2011-ben az Egyiptomban zajló „arab tavaszt” a nyugati sajtóorgánumok „lótusz forradalomnak” nevezték, a Kínában zajló 2011-es megmozdulásokat pedig újra „jázmin forradalomnak”.
A “fehértulipános forradalom” elnevezés nem véletlen, mert amikor egy ilyen specifikus név megjelenik a nyugatbarát sajtóban, az egyértelmű jelzést jelent arra vonatkozóan, hogy a hibrid háború első fázisa beindult, és megkezdődött egy újabb „színes forradalom” kísérlet.
Andrej Koribko orosz geopolitikai szakértő magyarul is elérhető könyvében olvasható részletesen, hogyan indítják be a külföldi titkosszolgálatok az ilyen „civil” tüntetési hullámokat; Koribko részletesen kifejti, hogyan intézik ezeknek a szervezeteknek az anyagi támogatását, hogyan zajlik a Facebook-csoportok és civil szervezetek belső magjának kiképzése.
Koribko „Hibrid Háborúk: a rezsimváltás indirekt adaptív megközelítése” című könyvéből kiderül, hogy a „színes forradalom” az USA hibrid háborús stratégiájának első felvonását jelenti. Ez az első fázis még főként politikai nyomásgyakorlást jelent, aminek célja, hogy a kormány megadja magát a külföldi nyomásgyakorlásnak. Amennyiben a kormány határozott ellenállást mutat a színes forradalommal és külföldi nyomásgyakorlással szemben, külföldi titkosszolgálatok által beszervezett belföldi extrémista csoportok – szélsőbaloldali vagy szélsőjobboldali szervezetek, radikális környezetvédők, stb. – bevonásával kezdődik meg az úgynevezett nemkonvencionális hadviselés, melynek részeként a behódolni nem hajlandó kormányt erőszakos úton távolítják el.
A színes forradalom során olyan politikusokat juttatnak hatalomra, akiket korábban a nemzetközi érdekközösség erre a célra kiképzett. Ilyen képzési tevékenység pl. a Soros-féle CEU keretén belül is zajlik, a magyar kormány ellenállása így nem csak Magyarországot védelmezi a színes forradalmakkal szemben, hanem számos más országot is megvédene a hibrid háborús fenyegetéstől, amennyiben a külföldi ügynökök képzését sikerülne ellehetetleníteni, és visszaterelni egy normális egyetemi munka keretei közé. Főként ezzel Magyarázható az amerikai külügy éles ellenállása is: a színes forradalom amerikai privilégium, és nem akarják megengedni, hogy egy kelet-európai ország kormánya akadályt állítson pl. közép-ázsiai kormányok megdöntése elé

http://www.hidfo.ru/2017/04/eroszakos-kormanydontesben-gondolkozik-az-szdsz/



“Abszurd, hogy a Greenpeace szervezte a tüntetést”

Abszurd, hogy a Greenpeace szervezte a CEU mellett kiálló tüntetést, hiszen a honlapjukon megnevezett három legfontosabb cél egyike, hogy ne kelljen együtt élnünk veszélyes hulladékokkal – áll az Origo beszámolójában.
A Greenpeace kért területfoglalási engedélyt a felsőoktatási és civiltörvény módosítása elleni tüntetésre, vagyis egy „önmagát politikailag függetlennek valló civil szervezet” szervezte a kormányellenes tüntetést – áll az Origo beszámolójában.
„A Greenpeace politikailag és anyagilag független szervezetnek tartja magát, a Greenpeace Magyarország internetes oldalán legalábbis így határozzák meg önmagukat. Három legfontosabb céljuk között nem szerepel politikai tüntetések szervezése.”
Az Origo abszurdnak nevezi, hogy a Greenpeace szervezte a tegnapi megmozdulást, hiszen a szervezet weboldalán megnevezett három cél közt szerepel az is, hogy ne kelljen együtt élnünk veszélyes hulladékokkal.
Három legfontosabb feladatuk vagy céljuk az, hogy egészséges, vegyszermentes élelmiszereket fogyaszthassunk, valamint hogy tiszta és olcsó, megújuló alapú energiához jussunk, és hogy ne kelljen együtt élnünk veszélyes hulladékokkal. Így még inkább abszurdnak tűnik, hogy egy nyíltan kormányellenes politikai akciót egy – legalábbis hivatalosan – politikailag független, civil szervezet támogat, sőt: szervez, hiszen ők adták be a területfoglalási engedélyt a rendőrségnek.” – írták.
Tegnap a Hősök terére bejelentett tüntetésen a liberális sajtó becslései szerint több mint tízezer ember vett részt, amit abból valószínűsítenek, hogy „tele volt az egész tér tüntetőkkel”. Ugyanakkor, a tüntetés szervezői középen a tér nagy részét elkerítették („szívet formáltak”), hogy oda tüntetők ne mehessenek be, így valójából a Hősök tere közel sem volt megtelve emberekkel, a helyszín nagy része végig elkerítetten és üresen állt.

http://www.hidfo.ru/2017/04/abszurd-hogy-a-greenpeace-szervezte-a-tuntetest/


Keményebb fellépést követelnek az álcivilekkel szemben

Keményebb fellépést követel a külföldi pénzből működő civil szervezetekkel szemben a Civil Összefogás Fórum. A közlemény felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a szervezetek nem önkéntes jelleggel működnek, hiszen külföldi forrásokból finanszírozzák aktivistáikat.
A külföldi szervezetektől az úgynevezett NGO-knak juttatott adományok elfogadása csak úgy, mint a Magyarországról érkezett támogatások, kizárólag írásban megkötött szerződések formájában válhatnak érvényessé. […] A külföldről érkező támogatások eleve megkérdőjelezik az önkéntesen végzett civil munka jelenlétét az NGO-kban, hiszen ezen szervezetek vezetőit a kapott adományokból fizetik. Nemzetbiztonsági szempontból nem engedhető meg, hogy a külföldről küldött támogatások feladója és címzettje anonim maradjon.” – áll a szervezet weboldalán megjelent közleményben.
A CÖF közleménye emellett felhívja a figyelmet arra, hogy Budapest utcáin immár rendszeres jelleggel külföldi pénzből működő szervezetek folytatnak kormányellenes demonstrációkat, így gyakorlatilag letagadhatatlan, hogy külföldi nyomásgyakorlás történik ezeken a tüntetéseken keresztül.
„Erősebb garanciákra lenne szükség, hogy a politikai indíttatású NGO-k cselekvéseit ellenőrizni lehessen. Javasoljuk, hogy a legitim kormány folyamatos támadását, megpuccsolását ne lehessen idegen pénzekből finanszírozni.” – írták.
Az álcivil szervezetek azt követően kezdtek ismét kormányellenes demonstrációkat, hogy kitudódott: az országgyűlés több olyan törvénymódosítás elfogadását is tervezi, amely ellen egy szövetséges NATO-ország külügyminisztériuma és nagykövetsége is tiltakozott. A két vitatott törvény többek közt elkerülhetetlenné teszi a nemzetállami szereplők bevonását a transzatlanti oktatási együttműködésbe, emellett arra kötelezné a civil szervezeteket, hogy a nyilvánosság számára is látható módon megjelenítsék, ha külföldi támogatással működnek.
Utóbbi törvény amiatt váltott ki heves ellenállást, mert ezáltal mindenki számára láthatóvá válna, hogy ezeket a tüntetéseket főként külföldi finanszírozású csoportok szervezik. A törvénymódosítás ezáltal nagy mértékben megnehezítené az álcivil szervezetek számára, hogy saját aktivistáikat megtévesszék, illetve megtévesztett aktivistáik „őszinte tagadása” mögé bújva leplezzék a külföldi érdekérvényesítést.

http://www.hidfo.ru/2017/04/kemenyebb-fellepest-kovetelnek-az-alcivilekkel-szemben/

A Svéd Orvosok az Emberi Jogokért munkatársai megerősítették, hogy a szíriai Fehér Sisakosok gyerekeket gyilkoltak meg a hamis gáztámadásos videókban

A Svéd Orvosok az Emberi Jogokért (SWEDHR)(1) elemezte azokat a videókat, melyeken a szírai kormányerők állítólagos gáztámadása utáni ment...

Svédország lehet az első nemzet, ahol bevezetik a digitális valutát
A nyugat rémálma: Putyin és Erdogan újra barátok
Svédországban a világ első elektromos útját tesztelik
A Svéd Orvosok az Emberi Jogokért (SWEDHR)(1) elemezte azokat a videókat, melyeken a szírai kormányerők állítólagos gáztámadása utáni mentés látható. Az orvosok megállapították, hogy a videókat meghamisították, melyeken még az arab rendező hangja is hallatszik, és hogy az állítólagos "mentés" valójában egy gyilkosság volt. Az első elemzésből az derült ki, hogy azok a gyerekek, akiken az "orvosok" mintha dolgoztak volna, már halottak voltak.

Miután azonban behatóbban megvizsgálták a felvételeket, az orvos csapat megállapította, hogy az egyiken látható fiú opiátok miatti túladagolás következtében volt eszméletlen. A videón az látható, hogy a gyerek injekciókat kap a mellkasába a szív területén, és gyakorlatilag megölték, miközben egyértelműen színlelt adrenalin injekciókat kapott.

Az orosz külügyi szóvivő Maria Zaharova is beszélt az állítólagos Fehér Sisakos "életmentőkről"

http

Az orvosok a következőket határozták meg az elemzésben:

● A videón egy életmentő beavatkozás látható a vegyi klórgáz támadás után (az állítólagos Szarin nem lehetséges), melyen adrenalin injekciót adnak be egy fecskendőből egy hosszú tűvel egy csecsemő szívébe. A kezelés semmilyen módon nem volt helyes bármely lehetséges vegyi anyag esetén sem.

● A gyermek kezelésére oly módon került sor, amely gondatlan volt és veszélyes, és valószínűleg súlyos károkat okozhatott.

● A legbeszédesebb a megismételt színlelt adrenalin injekció, állítólag a szívbe. Az egészségügyi dolgozó, és úgy véljük, nyugodtan hívhatjuk őket színészeknek ezen a ponton, nem nyomta meg a
dugattyút a fecskendőn. Így a fecskendő tartalmát soha nem is injektálta be, ahogy az a felvételen is tisztán látható.

● Valódi egészségügyi szakértők csapatának diagnózisa annak alapján, ami a felvételen látható azt jelzi, hogy a gyermek opiát injekcióktól szenvedett, és valószínűleg túladagolásban haldoklott. Nincs bizonyíték semmilyen más szerre, vegyi anyagra vagy másra.

● A videón látható egyik gyereken sem látszik, hogy vegyi támadás áldozata lenne. A Fehér Sisakosok egyik korábbi videója (megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott):

https://www.youtube.com/watch?v=3GXz9ww7JY4

http://indavideo.hu/video/SWEDHR2

● Egyértelmű volt, hogy a színlelt injekció beadásakor a hosszú tűvel megölték a gyereket a felvételen. Ez egy céltudatosan megrendezett gyilkosság volt, hogy úgy tűnjön, mint egy orvosi kezelés.

● A videók hamis fordítása mögött arab rendezői utasítások hallhatók, hogyan helyezzék el a gyerekeket a videóhoz, nem pedig az orvosi kezelés.

● A videókat a Fehér Sisakosok csatornájára a "Idlib tartomány szíriai polgári védelme" töltötte fel. A videókat a Fehér Sisakosok készítették a "sarmini koordinálók" szervezettel együtt, akiknek fekete dzsihádista zászlója van (al-Kaida). A felvételeken a Fehér Sisakosok is láthatók.


Az orvosi szövetség elnöke Marcello Ferrada de Noli 2017 március elején tette közzé az esettel kapcsolatos első elemző cikkét "Svéd Orvosok az Emberi Jogokért: Fehér Sisakos videó, halott gyerekek és megrendezett vegyi fegyver támadás hátborzongató manipulálása, hogy igazoljanak egy 'repüléstilalmi zónát' Szíriában" címmel. (2)

Kapcsolódó cikk: Megdöbbentő felvétellel buktatták le magukat a szíriai "Fehér Sisakosok", akiket a nyugat titkos fegyverként használ az ISIS támogatására

Majd ezt követte egy még több kísérteties felfedezésről szóló cikk a videókkal kapcsolatban "Fehér Sisakos film: Frissített bizonyítékok a svéd doktoroktól, akik megerősítik a szimulált életmentő beavatkozásokat a sérült gyerekeken" címmel.

Ferrada de Noli a Svéd Orvosok az Emberi Jogokért alapítója és elnöke, amely egy nem kormányzati kutató szervezet, melynek professzorok és orvosok a tagjai, akik az egészséggel kapcsolatos különböző területeken tevékenykednek, és akiknek célja, hogy kutassák és beszámoljanak a polgári lakosságok ellen elkövetett háborús atrocitásokról, a fogvatartottak kínzásáról és az emberi jogok elleni bűntettekről. (3)

(1) - http://swedhr.org/
(2) - http://theindicter.com/swedish-doctors-for-human-rights-white-helmets-video-macabre
(3) - https://en.wikipedia.org/wiki/Swedish_Doctors_for_Human_Rights
VT
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/04/a-sved-orvosok-az-emberi-jogokert.html