2021. július 3., szombat

Megsérült a COVID vakcina által? Pénzügyi kártérítést szeretne? Kár, mondja az Ügyvédi Iroda

 

Egy neves oltássérülésekkel foglalkozó ügyvédi iroda azt állítja, hogy nem tud segíteni a COVID vakcinák által károsított embereknek, mivel a COVID vakcinák nem tartoznak a Nemzeti Vakcinasérülés-kártalanítási Program hatálya alá, így sokan kénytelenek interneten gyűjteni pénzt a sérüléseikre.

Altom Maglio azt állítja, hogy ügyvédi irodája, a Maglio Christopher & Toale az elmúlt öt évben több vakcinával kapcsolatos sérüléssel kapcsolatos kártérítési igényt perelt, mint bármely más ügyvédi iroda az Egyesült Államokban.

A 22 ügyvédet foglalkoztató cég azonban kiábrándító üzenetet küldött a COVID vakcina miatt súlyos sérülést szenvedett leendő ügyfeleknek.

"Ügyvédi irodánk arra a következtetésre jutott, hogy ügyvédeink nem tudnak semmit sem tenni, hogy jelentősen segítsenek önöknek" - áll az iroda honlapján.

Ez azért van így, mert a Nemzeti Vakcinasérülés-kártérítési Program (NVICP) - más néven "vakcinabíróság" - jelenleg nem foglalkozik a COVID vakcinák okozta sérülésekkel kapcsolatos követelésekkel, bár az ügyvédi iroda azt állítja, hogy országos szintű erőfeszítéseket vezet annak érdekében, hogy a COVID vakcinák az NVICP hatálya alá tartozzanak.

"Ha és amennyiben a COVID vakcinák okozta sérülések fedezetet kapnak, megkezdhetjük a követelésének felülvizsgálatát annak megállapítása érdekében, hogy jogosult-e a VICP-ben való részvételre" - állítja az iroda.

Maglio a Reutersnek elmondta, hogy floridai székhelyű cégét legalább néhány száz ember kereste meg a COVID vakcinával kapcsolatos feltételezett sérülésekkel, köztük vérrögökkel és szívgyulladással kapcsolatban.

Jenna Greene Reutersben megjelent írása szerint nem arról van szó, hogy Maglio cége nem akar segíteni. A tetanusz, kanyaró, hepatitis, influenza és tucatnyi más oltóanyag elleni vakcina által okozott súlyos mellékhatásokat elszenvedett emberek képviselete a "kenyér és vaj".

De a COVID-dal kapcsolatos kárigények kezelésének jelenlegi rendszere eltér a többi vakcinától - és nem pozitív értelemben. Ha Ön a Pfizer, a Moderna vagy a Johnson & Johnson (J&J) oltóanyagokkal kapcsolatban szenvedett sérülést, nincs szerencséje.

Az Egyesült Államokban mindössze két olyan program van, amely segít az oltási reakciókat elszenvedett embereknek, de ezek közül csak az egyik fogad el COVID vakcinákkal kapcsolatos követeléseket - a Countermeasures Injury Compensation Program (CICP) -, és ez szinte soha nem ítél meg pénzt, áll a Maglio honlapján.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/megserult-a-covid-vakcina-altal-penzugyi-karteritest-szeretne-kar-mondja-az-ugyvedi-iroda

Leleplezték az agyat irányító oltások tervét

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A francia orvos, Pierre Gilbert, világosan beszél arról a tervről, hogy az elit olyan anyagokat tartalmazó vakcinákat tervez létrehozni, amelyek elérik az agyat, hogy ellenőrizzék azt, ezek az anyagok az elektromágneses mezők mikroreceptoraivá válnak, és az alacsony frekvenciájú hullámok révén elérik, hogy az emberek ne gondolkodjanak ... Ez nem egy hipotézis, ez valóság!!!!

A COVID-19 művelet leleplezi a fenevadrendszert

 

A COVID-ÁTVERÉS VISSZAVÁGÓ JÖN!

Mivel a Covid bűnözési hullám olyan NAGYON nagy, súlyos következményekkel jár majd!
Most hatalmas és helyrehozhatatlan repedések nyílnak a Covid Plandémia homlokzatán.
Például van ez a közelmúltbeli kényszerhelyzet, amely egyre gyakrabban fordul elő, ahogy a Covid átverők kétségbeesetten próbálják fenntartani a NAGY SCAMDEMIC-et.

Ez egy Hatalmas fejlemény!
A Covid homlokzata valós időben repedezik.

A FENEVAD RENDSZERE

A világtörténelem e legnagyobb globális bűnözői összeesküvésében az a rendkívüli módon egyedülálló, hogy mindenkit be kellett vonnia - vagyis minden jelentős intézményi egységet, amely szükséges volt ennek a gigantikus átverésnek a végrehajtásához.

Ez azt jelenti, hogy a BEAST SYSTEM megmutatta, hogy valójában milyen hatalmas és átható az egész bolygón.

Az alábbi ábra csak néhányat mutat be azok közül az intézményi entitások és globalista mozgalmak közül, amelyek a kezdetektől fogva alkotják a BEAST SYSTEM-et. Tartalmaz néhány heves ellenfelet is, akik leleplezték a jelenlegi CORONAhoaxot.

Még az előző COVID-5G összeesküvési diagram felületes vizsgálata is feltárja, hogy minden jelentős globális és nemzeti intézmény, amely létfontosságú a BEAST RENDSZER folytonossága szempontjából, felkerült a folyamatosan kialakuló "Covid Bűnügyi térképre".

E bűnszervezetek között talán az első helyen áll a Kormányzati-Medicinális Komplexum (GMC), amely elsődleges operatív Covid-bűnözőként vett részt ebben a példátlan globális népirtásban.

A GMC magában foglalja a WHO-t, a CDC-t, az FDA-t, az NIH-t, az AMA-t, a Big Pharma-t és számos más egészségügyi nagyágyút, akik egyrészt összeesküdtek egy rendkívül összetett bűnügyi összeesküvés lebonyolítására, hogy globális népirtást kövessenek el, másrészt pedig eltussolják a világméretű Covid-bűnözési hullámot.

Kezdettől fogva az esélye annak, hogy egy ilyen bonyolult bűnös összeesküvéses terv teljes felgöngyölítése megakadályozható legyen, nagyon kicsi volt, és valóban sokkal közelebb állt a "NINCS"-hez. Hiszen hogyan is lehetett volna számítani arra, hogy a számtalan összeesküvő valaha is összetart, amikor a dolgok nehézzé válnak - igazán nehézzé, mint ahogy most is az lesz, amikor a nem létező és teljesen hamis "Delta-változat" miatt egy újabb globális lezárás kilátásai megnőnek.

A DELTA VARIÁNS: Egy újabb Covid Black Op & Globális pszihop epikus méreteket ölt.

Az, hogy az Új Világrend globalista összeesküvése egyáltalán azt képzelte, hogy fenn tudják tartani ezt a bűnös összeesküvést és eltussolást, olyan mértékű önteltségre és arroganciára utal, amilyennek még soha nem volt tanúja a feljegyzett történelemben.

Most, hogy az egész amerikai egészségügyi rendszer, valamint az USA különböző szintű kormányai az elmúlt másfél év során végrehajtott szándékos geriátriai népirtás miatt összehasonlíthatatlan bizalomvesztést szenvedtek el, mit várnak az egykor megbízható orvosok, mi fog történni?

Most, hogy ugyanezek az egészségügyben tevékenykedő elkövetők és politikai csatlósok erősen kísérleti vakcinákat kényszerítettek a lakosságra, amelyek mindegyike rendkívül veszélyesnek bizonyult az emberi egészségre és gyakran halálos kimenetelűnek, hogyan fognak az orvosok mindenütt reagálni a "gyógyszeres gyilkosság" és az "orvosi nemi erőszak" közelgő vádjaira?

Nézzünk szembe a tényekkel: a Big Pharma és számos bűnözőjük számára vége a bulinak, bűnpártolóinak, akik évtizedeken keresztül mérgezték az amerikai polgárokat.
A bizalom és a bizalom jelenleg zajló szabadesése csak fel fog gyorsulni, ahogy egyre több ember fog meghalni az ismételt Covid-injekcióktól, vagy halálosan megbetegszik az influenzák éves parádéjának való kitettségtől, mivel az oltások beadása után fokozottan sebezhetővé válnak.

 

Teljesen világossá vált, hogy a bolygón élő összes ember beoltásának - TÁJÉKOZTATOTT BELEJEGYZÉS NÉLKÜL - egyik fő oka az volt, hogy jelentősen fogékonyabbá tegyék őket a minden influenzaszezonban keringő összes közös fertőzéskeltő anyaggal szemben. A Covid-oltott áldozatok is sokkal védtelenebbek lesznek a számos más patogén mikroorganizmussal és virulens mikrobával szemben, mivel az immunrendszerük jelentősen károsodott és/vagy elnyomott.

Természetesen mindezeket a szándékos fejlesztéseket a BEAST SYSTEM (BS) gondosan végrehajtotta.

Mivel a sátáni BS mostanra teljesen leleplezte magát, nincs más választása, mint hogy teljes erőbedobással próbálja bezárni az egész bolygó civilizációját. Mert ha egyszer kinyitották Pandora szelencéjét, akkor már nem lehet a dolgokat úgy visszaállítani, ahogyan voltak. Ami azt jelenti, hogy A NAGY SCAMDÉMIA valójában egy NAGY és rendkívül következetes szerencsejáték volt... ami a hatalmi elitet illeti.

Most már világos, hogy a Covid elkövetői úgy leleplezték magukat, mint még soha az emberiség történelmében; és - végül - el lesznek üldözve és súlyosan megbüntetve; hacsak valahogy el nem pusztítják a bolygót az igazságkeresők elől.

A "9/11-es hamis zászlós támadásokkal", a "terrorizmus elleni háborúval" és más, az emberiség ellen elkövetett szörnyű bűnökkel ellentétben, a rendkívül előre megfontolt és szervezett Covid bűnös összeesküvés mindenki hátsó udvarába került. A Földön minden embert mélyen érintett az a puszta rosszindulat, amelyet a Hatalmak (TPTB) a bioterrorizmus e folyamatban lévő háborúja során tanúsítottak. És ez önmagában mindent megváltoztat, mert mindenkinek, különböző mértékben, van bőre a játékban.

Kik azok a személyek és szervezetek, akik ezt a legnagyobb "korszakos bűntényt" elkövetik? Lásd: Az OPERATION COVID-19 & COVID KILL SHOT mögött álló globális hatalmi struktúra leleplezi önmagát.

A fenevad jele

Mi lehet nagyobb bizonyíték egy látszólag mindenható FENEVAD RENDSZER létezésére, mint a "fenevad bélyege"?

Nem erről szól a Covid szuperoltási programja? Annak biztosítása, hogy a bolygó minden embere be legyen chipezve Bill Gates aprólékos biotechnológiai munkával létrehozott "A fenevad bélyegével"?

A fenevad jele 2020-ban debütál...

Mi sem jobb, mint egy kötelező COVID-19 oltási programot erőltetni az egész emberiségre.

Bár ez a Covid-oltás orvosi támadási terv erőltetettnek tűnhet, a játékterv pontosan erről szól.

Ezért elengedhetetlen, hogy a tájékozott és tudatos emberek az USA-ban mindent megtegyenek, ami szükséges ahhoz, hogy megakadályozzák az FDA jóváhagyását az USA történetének legveszélyesebb és leghalálosabb vakcinájának. Lásd: Sürgősen támogatni kell a COVID oltóanyagok FDA jóváhagyásának megállítására irányuló petíciót.

Következtetés

E rideg realitások fényében elég valószínű, hogy a TPTB hamarosan mind a pszichopsziás fáradtságtól, mind az eltussolás kimerültségétől szenvedni fog.

Gondoljunk csak arra, hogy mennyire munka-, idő- és energiaigényes ezt a hamis COVID-19 világjárványt fenntartani, majd eltussolni, majd egy rendkívül káros és halálos kimenetelű Covid szuperoltási programot beadni az egész világon.

Magától értetődik, hogy egy ilyen méretű és nagyságrendű bioterrorista művelet során rengeteg hibát kell elkövetni - sok súlyos hibát. Lásd: EZ A TITKOS FELJEGYZÉS A BRIT COVID BŰNÖZŐK SZUPER CSŐDJE?!

Már az összes bejelentő megfigyelése is komoly műveletté válik. A 24/7 kémkedés és megfigyelés szintje önmagában is hatalmas munka, amit feltétlenül el kell végezni. Ráadásul elég egyetlen bátor feljelentő, hogy az egész Covid-bűnszövetkezeti rendszer végleg lelepleződjön.

LÉNYEG: A BEAST RENDSZEREN belül minden intézményi entitás teljes összeomlást élt át a bizalom világszerte, mióta a COVID-19-et először megnevezték.

Tény, hogy a politikai, orvosi, tudományos, jogi, akadémiai és egyéb befolyásos rendszerek örökre elvesztették az emberek bizalmát. Hasonlóképpen, a kormányok minden szinten visszafordíthatatlanul elszenvedték a kormányzottak bizalmának elvesztését, ami szükséges a Covid csel folytatásához. Végül a nyilvánosság ki fogja kényszeríteni ezeket a bűnöző és korrupt köztisztviselőket a hivatalukból. És a Covid elkövetői közül sokakat valószínűleg a törvény teljes szigorával üldözni fognak.

Csak akkor nyugodhatunk meg Mi, az emberek.

Külön megjegyzés: Amit ezek a Covid szuperbűnözők eddig tettek, az annyira felháborítóan barbár, hogy "csináld vagy meghalsz" dilemmát teremtettek maguknak. Más szóval, ha nem zárják le a bolygót, mint még soha, akkor mindannyian a legsúlyosabb következményeket fogják elszenvedni. Az interneten élőben felakasztva könnyen megúsznák a dolgot. Ezért a Covid elkövetői mindent meg fognak tenni, hogy elkerüljék a bukásukat és a biztos büntetésüket. Ez azt jelenti, hogy az ügyek helyzete csak fokozódni fog Joe Biden elnökimitátor hivatali ideje alatt. És, hogy a Covid-ellenőrök sokkal pimaszabbak és vakmerőbbek lesznek az amerikaiak alkotmányos jogaiktól és szabadságjogaiktól való megfosztására irányuló erőfeszítéseikben.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-covid-19-muvelet-leleplezi-a-fenevadrendszert