2022. augusztus 15., hétfő

Most van itt az ideje a "nagy visszaállításnak"

 

Mi a kapcsolat az LMBTQ Mozgalom, a Világgazdasági Fórum és az Agenda 2030 között?

Az elmúlt 2,5 évben a Covid, Ukrajna és az éghajlatváltozás került a média középpontjába. A tél beköszöntével egy mesterséges élelmiszer- és energiaválságra is figyelmeztetnek minket. A fentiekben közös a Világgazdasági Fórum és az Agenda 2030.

A legújabb "nagy hír" a médiában a transzneműek és az LMBTQ ?️?. Hogy a fenébe lehet ennek bármi köze a WEF-hez & az Agenda 2030-hoz ? A válasz attól tartok, hogy minden. Hadd magyarázzam el.

Először júniusban jött a Pride hónap. A BBC honlapja szerint

"A büszkeség hónapja az elfogadásról, az egyenlőségről, az LMBTQ+ emberek munkájának megünnepléséről, az LMBTQ+ történelem oktatásáról és az LMBTQ+ közösséget érintő kérdések tudatosításáról szól. Arra is felszólítja az embereket, hogy emlékezzenek arra, hogy a homofóbia milyen káros volt és még mindig lehet. A Pride arról szól, hogy büszke lehetsz arra, aki vagy, függetlenül attól, hogy kit szeretsz".

https://www.bbc.co.uk/newsround/52872693

Ez mind nagyon csodálatosan hangzik, de vajon tényleg erről szól-e az LMBTQ mozgalom?

A Világgazdasági Fórum legalább 2015 óta aktívan támogatja az LMBTQ-mozgalmat, amikor is megjelentetett egy cikket, melynek címe

Davos és az LMBT napirend 2015

 

 

https://www.weforum.org/agenda/2015/01/davos-and-the-lgbt-agenda/

2018-ban újabb cikket tettek közzé

Amit Davos tanított nekem a transznemű gyermekem támogatásáról

https://www.weforum.org/agenda/2018/02/an-unexpected-outcome-of-attending-davos-supporting-my-transgender-child/

A dolgok azonban 2019-ben kezdtek igazán felpörögni globálisan a Partnerség a Globális LMBTIQ+ Egyenlőségért (Partnership for Global LGBTIQ+ Equality, PGLE) létrehozásával.

"A partnerséget a Világgazdasági Fórum éves találkozóján jelentették be 2019. január 22-én a svájci Davosban. Az alapító tagok vezető multinacionális vállalatok voltak: Accenture, Boston Consulting Group, CISCO, The Coca-Cola Company, Deloitte, Deutsche Bank, EY, Edelman, Johnson & Johnson, Mastercard, Microsoft, P&G, PepsiCo, PwC, Salesforce és Scotiabank.

A Partnerség a globális LMBTIQ+ egyenlőségért a BSR, az ENSZ Emberi Jogi Főbiztosának Hivatala és a Világgazdasági Fórum kezdeményezése."

https://www.global-lgbti.org/who-we-are

Röviden bontsuk ki ezt. Az Accenture-től a Scotiabankig minden alapító tag a WEF tagja, ahogy az ENSZ is.

 

 

A 2019-es év jelentős volt. A 201-es eseményre októberben került sor, a Covid érkezését pedig 2019. december 31-én jelentették be hivatalosan. Csak egy rövid kitérő: a világ leghalálosabb világjárványa 1353-ban ért véget. Fekete halálnak hívták, és becslések szerint 75 és 200 millió között volt a halálos áldozatok száma. Véletlenül a Covid 666 évvel később jelent meg. 666, vicces, hogy ?

2019-ben indult el Írország 2019-2021 közötti időszakra szóló nemzeti LMBTI+ befogadási stratégiája.

https://www.justice.ie/en/JELR/Pages/PR19000288

Még egy 19 oldalas jelentést is írtak arról, hogy ez mit fog tartalmazni.

https://www.justice.ie/en/JELR/LGBTI+Inclusion_Strategy_2019-2021.pdf/Files/LGBTI+Inclusion_Strategy_2019-2021.pdf

Mint tudjuk, A Nagy Újraindítást hivatalosan Klaus Schwab és csatlósai jelentették be 2020. június 3-án. Megjelent egy cikke, melynek címe

Most van itt az ideje a "nagy visszaállításnak".

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/most-van-itt-az-ideje-a-nagy-visszaallitasnak


Tömeggyilkosságok áldozatai, még mindig bízunk a gyilkosainkban

 

"Egy lőtt sebbel vagy törött végtaggal, soha, de soha, de soha többé nem megyek orvoshoz vagy kórházba.
Ha ezt teszem, az olyan, mintha aláírnám a halálos ítéletemet." - Mike Stone

"Mondtam neki, hogy nem akarok oltást" - mondta a barátom - "csak egy vizsgálatot".

"Szóval nemet mondtál?" Kérdeztem.

"Nos, a vizsgálatot elvállaltam, de az oltást nem."

"Várj, micsoda? Hagytad, hogy feldugja az orrodba azt a kenetet?"

"Muszáj volt, különben nem adott volna vizsgálatot. Most meg azt akarja, hogy csináljak vastagbéltükrözést."

"Várj egy percet. Az orvosod azt akarta, hogy szúrjanak meg, és te mégis elmentél hozzá kivizsgálásra?"

"Hát, az éves ellenőrzésemre kell mennem."

"De hogy bízhatsz meg benne, miután azt akarta, hogy beoltassanak?"

"Ő egy orvos. Valószínűleg neki kell ajánlania."

"Ez még rosszabb. Pontosan tudja, hogy mennyire halálos, mégis azt akarta, hogy beadasd magadnak. Most meg azt akarja, hogy végeztesd el a vastagbéltükrözést? Honnan tudod, hogy nem dugja fel azt a szúrást egyenesen a hátsódba?"

"Nem ő végzi a műtétet, valaki mást ajánlott."

"Hogy gondolhatsz egyáltalán arra, hogy ezt végigcsinálod? Hogy bízhatsz meg még egyszer bármilyen orvosban?"

"Tudom, hogy te azt az alternatív szarságot szereted, de én az amerikai orvosi rendszerben bízom, a világ legjobb orvosi rendszerében. Emellett tudnom kell, hogy rákos vagyok-e."

"Hogy érzed magad?"

"Jól."

"Akkor nincs rákod!"




BÍZIK AZ ORVOSÁBAN?

A fenti beszélgetés nem egyedi eset. Gyakorlatilag mindenki, akivel beszéltem, a terhes anyáktól kezdve az időseken át az olyan férfiakig, mint a barátom, újra a szokásos módon járnak el, ami az orvosi kezelést illeti. Valójában sokuk számára az üzlet soha nem állt le. Továbbra is felkeresték orvosaikat, sebészeiket, "orvosi szakértőiket" a vírus átverése alatt, és ezt teszik ma is.

Amikor már azt hittem, hogy mindent láttam, amikor már azt hittem, hogy az ostobaság csúcsát láttam, most azt látom, hogy az emberek özönlenek az orvosaikhoz és ápolóikhoz, vissza azokhoz az emberekhez, akik két éven keresztül erőltették a hoaxot, azokhoz az emberekhez, akik milliók meggyilkolásáért és megcsonkításáért felelősek, azokhoz az emberekhez, akik megpróbálták megölni őket.

Úgy érzem, mintha egy másik bolygón élnék, egy alternatív univerzumban. Hogyan bízhatna bárki is valaha is újra egy orvosban, egy nővérben vagy bárkiben, aki az orvosi szakmában tevékenykedik?

Egy lőtt seb vagy egy törött végtag kivételével soha, de soha, de soha többé nem megyek orvoshoz vagy kórházba. Ha ezt teszem, az olyan, mintha aláírnám a halálos ítéletemet.

A barátom, aki okosabbnak tartja magát, mint az átlagember, egy idióta. Hagyta, hogy valami kuruzsló orvos feldugjon egy tampont az orrába, és egyáltalán nem tudta, hogy ez milyen veszélyes. (Az orrtampon a fenevad jele?)


Az emberek már azt sem tudják, hogy kik is ők valójában.

Minden meggyőződésüket - a politikai meggyőződésüket, a spirituális meggyőződésüket, az erkölcsi és társadalmi meggyőződésüket, mindent - még azt is, hogy kihez és mihez vonzódnak szexuálisan, valaki más formálta és programozta be az elméjükbe. Annyira el vannak hangolódva, hogy azt sem tudják, mit érez vagy tapasztal a testük. Pénzt kell fizetniük egy "szakértőnek", aki megmondja nekik, hogy betegek-e vagy sem.

Ez az egész a Stockholm-szindróma egy bizarr formája? Mindenki elfelejtette a táncoló ápolónőket, akik az üres kórházakból gúnyolódnak velünk; az idősek brutális gyilkosságait az idősek otthonában; az orvosi zsarnokságot, amelyet az elmúlt két évben ránk kényszerítettek? Most már a gyerekeket veszik célba, szó szerint megölik őket.

Már korábban is írtam a bojkott szükségességéről, és ha van valaki, akit bojkottálni kell, az az egészségügyi intézményrendszer.



A GYÓGYSZEREK VARÁZSLATOK; AZ ORVOSOK VARÁZSLÓK ÉS BOSZORKÁNYOK.

A Biblia nagyon konkrétan beszél ezekről az orvosi csalókról és az általuk terjesztett gyógyszerekről. A Jelenések 18:23 szerint: "Mert a te kereskedőid voltak a föld nagyjai, mert a te varázslataid által minden nemzetet megtévesztettek".

Nézz utána a "varázslatok" szónak a Strong's Concordance-ban, egy olyan kézikönyvben, amely a Biblia minden szavának héber és görög fordítását felsorolja, és azt találod, hogy a varázslatok eredeti görög jelentése pharmakeia vagy gyógyszertár. A továbbiakban varázslóknak és boszorkányoknak nevezi azokat, akik gyógyszert (pharmakeia) osztogatnak. Más szóval a gyógyszerek a varázslás egy formája, és az orvosok, akik felírják őket, varázslók. Ön még mindig megbízik az orvosában?

Az elmúlt néhány évben négy barátomat tudom megszámolni, akik mindannyian kórházba kerültek kisebb betegségekkel. Egyikük sem jött ki onnan.

Tudtad, hogy a kórházaknak hullaházaik vannak az alagsorban, hogy el tudják látni azokat az embereket, akik az állítólagos gondozásuk alatt halnak meg?

Biztos, hogy szükséged van arra az éves vizsgálatra?

https://www.pokolafoldon.hu/blog/megbizhatunk-e-ujra-az-orvosokban

Évente nemet váltani

Manapság már minden a népességcsökkentésről szól. Minden. Minden is. Ha egy kicsit jobban odafigyelünk le kell hogy essen a tantusz, hogy az új generációkat meddő zsákutcákba próbálják terelni mindenféle gender elméletekkel. A cél az, hogy ne legyen spontán szaporulat, ahogy az a férfi-női párkapcsolatban az Élet értelmével és a Teremtés parancsával összhangban magától értetődően történik. És ezt már évtizedek óta módszeres aprómunkával készítik elő, mint ahogy a gazdaság átalakítását és a világkormány kiépítését is. Ezzel a gender-zűrzavarral az a cél, hogy az ember kiélhesse a nemiségét, de ne legyen belőle szaporulat. Azt majd a laborok megoldják.
Forrás: www.kla.tv/23353

dr. Joseph Mercola: Összehangolt cenzúra zajlik világszerte

A cenzúra koordinálása: Az ENSZ bünteti az elitista hatalomátvétel elleni kritikákat

A totalitárius, zsarnoki hatalomátvételre figyelmeztető, növekvő igazságmozgalomra válaszul az Egyesült Nemzetek Szervezete most hadat üzent az olyan "összeesküvés-elméleteknek", amelyek azt sugallják, hogy a világkormányok minden, csak nem becsületesek és etikusak, és egy átfogó útmutatót tett közzé arról, hogyan lehet az ellenkezőjét állító állításokat leleplezni és lesújtani. Az ENSZ szerint a világ eseményeit "nem titokban manipulálják a színfalak mögött negatív szándékú, hatalmas erők".

Az ENSZ szerint egy történet csak akkor minősül igaznak, ha "a forrásokat tényellenőrző oldalak támasztják alá" - amelyekről most már tudjuk, hogy mind megvásárolták és megfizette őket az összeesküvés, amely összeesküvést sző az Egy Világkormány létrehozására a "Nagy Újraindítás" révén.

Az UNESCO, az Európai Bizottság és a Zsidó Világkongresszus közös Twitter-kampányt indított a #ThinkBeforeSharing hashtaggel, hogy megállítsa az összeesküvés-elméletek terjedését egy globális technokrata összeesküvésről, amely minden magánvagyont el akar lopni és központosítani akarja a világkormányzást.

Az America First Legal (AFL) által megszerzett dokumentumok azt mutatják, hogy az amerikai kormány összejátszott a nagyvállalatokkal, hogy azok nevében cenzúrázzanak.

Missouri és Louisiana állam főügyészei pert indítottak a szövetségi kormány ellen, és megkapták a felderítési engedélyt. A Biden-kormányzat több tisztségviselőjét beidézték, akárcsak több közösségi médiavállalatot. Az AFL által megszerzett dokumentumokat ebben a perben is felhasználják. Az AFL dokumentumainak nyilvánosságra hozatalát követően több olyan tudós is csatlakozott az AG perhez, akiket a Big Tech a szövetségi kormány megbízásából cenzúrázott.

Világszerte egyértelmű a cenzúra összehangolása. Kevés kivételtől eltekintve az országok a szólásszabadság kriminalizálására tettek lépéseket, méghozzá egymás mellett. Ez komolyan a SARS-CoV-2 eredetéről szóló elméletek cenzúrázásával kezdődött, és onnantól kezdve mindenre kiterjedt, ami a COVID-dal kapcsolatos.

 

 

Az igazságot azonban nem lehetett megfékezni. Az emberek tömegesen kezdték elhagyni a mainstream médiát - amely egyértelműen hazudott nekünk a globalista összeesküvés nevében - és helyette az alternatív hírforrásokhoz áramlottak.

Válaszul a növekvő igazságmozgalomra, amely a technokrata, emberellenes hatalomátvételre figyelmeztet, az Egyesült Nemzetek Szervezete most hadat üzent az "összeesküvés-elméleteknek", amelyek azt sugallják, hogy a világkormányok mindenekelőtt becsületesek és etikusak, és egy átfogó útmutatót1 tett közzé arról, hogyan lehet az ezzel ellentétes állításokat leleplezni és megsemmisíteni.

Nem meglepő módon egy történet csak akkor minősül igaznak, ha "a forrásokat tényellenőrző oldalak támasztják alá". Amint azt más cikkekben részleteztük, az úgynevezett "tényellenőrző" szervezeteket mind megvásárolja és lefizeti ugyanaz az összeesküvés, amely összeesküvést sző az Egy Világkormány létrehozására a "Nagy Újraindítás" révén.

Így nem csoda, hogy őket jelölik ki az igazságtartalom egyedüli döntőbíróinak. Ők a propagandagépezet szerves részei. Milyen kényelmes a globalistáknak.

Az ENSZ a globalista hatalomátvétel "összeesküvéseit" veszi célba

Az UNESCO, az Európai Bizottság és a Zsidó Világkongresszus közös Twitter-kampányt indított a #ThinkBeforeSharing hashtaggel, hogy megállítsa a "konspirációs elméletek" terjedését egy globális technokrata összeesküvésről, amely minden magánvagyont el akar lopni és központosítani akarja a világ irányítását.2

Az ENSZ szerint a világ eseményeit "nem titokban manipulálják a színfalak mögött negatív szándékú hatalmas erők", és ha olyan emberekkel találkozol, akik szerint egy globális összeesküvés a hatalom saját maguk számára történő megszilárdítására szövetkezik, akkor jó állampolgárként kell viselkedned, és cáfolnod kell állításaikat.

Az újságíróknak is azt tanácsolják, hogy jelentsék az állítólagos összeesküvés-elméleteket a közösségi médiában és a helyi sajtótanácsnál vagy sajtóombudsmannál. A People's Voice (TPV) jelentése (fenti videó) további részletekre is kitér.

 

 

A Mockingbird hadművelet soha nem állt le. Csak átalakult

A TPV gyors áttekintést nyújt a Mockingbird hadműveletről is, egy olyan CIA-akcióról, amelyben újságírókat toboroztak és fizettek azért, hogy hamis híreket és CIA-propagandát terjesszenek. Érdekesség, hogy a Mockingbird-műveletet 1948-ban indították el, ugyanabban az évben, amikor az USA információs és oktatási csereprogramjáról szóló törvény (más néven Smith-Mundt-törvény) törvényerőre emelkedett, amely megtiltotta az amerikai kormánynak, hogy propagandát nyomjon az amerikai lakosságra.

Ezt a propagandaellenes törvényt 2013-ban Barrack Obama akkori elnök hatályon kívül helyezte. Így 2013 júliusa óta az amerikai kormány és a CIA törvényesen engedélyezte, hogy propagandát folytasson az amerikai állampolgárokkal szemben.

Ironikus módon az összeesküvés-elméletek és az összeesküvés-elméletek híveinek mentálisan instabil őrültként való elutasítása a CIA által kitalált taktika volt. Célja, hogy marginalizáljon és demoralizáljon mindenkit, aki meg meri kérdőjelezni a hivatalos narratívát. A fenti videóban Mark Dice médiaelemző kissé részletesebb összefoglalót ad a Mockingbird hadműveletről.

Az ENSZ szerint az "igazi összeesküvéseket" - amelyek, mint elismerik, létezhetnek és léteznek is - mindig csak a mainstream média tárja fel és leplezi le, és az igazi összeesküvések szinte mindig korlátozottak. Természetesen egyik sem igaz.

A mainstream újságírókat a tulajdonosok és a hirdetők akarata béklyózza meg, akik ugyanazok az emberek és szervezetek, akik részt vesznek ebben a globális hatalomátvételben, és az összeesküvés, ami a Nagy Újraindítás, az emberiség történetének legnagyobb, legátfogóbb összeesküvése (amiről tudunk). Az a tény, hogy ez most a cenzúra új fókuszpontja, csak azt mutatja, hogy pontosan célba értünk.

 

 

Arra is rengeteg bizonyítékunk van, hogy a mainstream médiát a mai napig fizetik azért, hogy szelektív propagandát tegyen közzé, ahogyan azt a "Reuters and BBC Caught Taking Money for Propaganda Campaign" című cikk részletezi. Valójában a mainstream médiát ma jobban ellenőrzik és titokban irányítják, mint valaha.

Egyáltalán nem a hatalom ellenőrzéseként működnek, hanem inkább az Új Világrend összeesküvésének indoktrinációs karjaként. Mint ilyen, lehetetlen, hogy egy örökölt média újságírója feltörjön egy valódi összeesküvés-elméletet. Tehát az a tény, hogy az ENSZ azt mondja, hogy csak a mainstream médiára és annak megvásárolt és fizetett "tényellenőrzőire" kell hallgatni, elég sokatmondó.

A COVID-járvány kezdete óta teljesen világossá vált, hogy a legtöbb hagyományos média az álhírek közzétételével foglalkozik, és hogy a "tényellenőrzés" nem más, mint a hazugságaik támogatását és megerősítését szolgáló szemfényvesztés. Alapvetően az ENSZ egyszerűen csak kiveszi a részét abból, hogy megpróbálja támogatni a globalisták omladozó propaganda infrastruktúráját.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/osszehangolt-cenzura-zajlik-vilagszerte

Anne Heche-t vasárnap lekapcsolták a létfenntartó gépekről?

 

Anne Heche-t vasárnap lekapcsolták a létfenntartó gépekről, szerveit már felajánlhatják

Anne Heche színésznő meghalt autóbaleset után. ? Az új Szexkereskedelem-filmje a halála ellenére is készül.

Éppen befejezte a munkálatokat a készülő 'Girl in Room 13' című filmjén, amely az emberkereskedelem sötét alvilágát mutatja be.


A balesetéről készült képek megtekintése után felmerül néhány kérdés:

Miért a tűzoltók és nem a mentősök rakják be a mentőautóba?

És miért próbál felállni a hordágyról?

Az MSM szerint a baleset következtében agyhalott és kómában van, hogyan mozoghat és hogyan akarhat felállni a hordágyról?

https://t.me/ebredes2017/20196

Dr. Simone Gold üzenete egy amerikai Gulagból

 

Kilencven nap magánzárka indokolatlan és embertelen büntetés egy demokratikus jog gyakorlásáért, a manipulált választások elleni tiltakozásért.

Ne áltassák magukat, ez a kegyetlen büntetés arra szolgál, hogy másokat is elrettentsen a következő manipulált választások elleni tiltakozástól. Minden gulág-börtön előtt éjjel-nappal virrasztani kellene, de azt hiszem, az amerikaiak túlságosan félnek attól, hogy letartóztatják őket.

Dr. Simone Gold azt mondja, hogy "jó kedve van", miközben a Capitoliumba való belépése miatt magánzárkában van.

'Olyan aktivitást észleltem a börtönben, ami miatt féltem a saját biztonságomat' - mondta az America's Frontline Doctors alapítója.

Gold a továbbiakban leírta, hogy a börtön a COVID-19-et ürügyként használta arra, hogy magánzárkát rendeljen el minden, a börtönbe belépő nőre.

Dr. Simone Gold, az orvosi szabadság bajnoka és az America's Frontline Doctors (AFLDS) alapítója rövid nyilatkozatot adott ki a szövetségi börtönből, ahol 60 napos börtönbüntetését tölti, amiért 2021. január 6-án szabálysértés miatt belépett a Capitolium épületének "korlátozott" területére.

"Továbbra is ebben a miami börtönben vagyok, ahol egy hamis birtokháborítási vád miatt töltöm az időmet" - kezdte a volt sürgősségi orvos a támogatóknak küldött e-mailes nyilatkozatát.

 

 

Mivel a számítógépen töltött idejét 15 perces ülésekre korlátozták, Gold először is köszönetet mondott a számtalan támogató levélért, amelyet kapott, és a sokak által érte felajánlott imákért.

"Még a börtön személyzete is megjegyezte a támogató levelek mennyiségét. Egyszerre vagyok alázatos és megerősödött. Köszönöm!" - írta.

Gold a továbbiakban leírta, hogy a börtön a COVID-19-et ürügyként használta arra, hogy a börtönbe érkező összes nőre magánzárkát szabjon ki.

"Minden bejövő női rabot egy büntető elkülönítő cellába zárnak a "karantén" ürügyén" - mondta. "Nekem azt mondták, hogy ez nem büntetésből történik, de ez kétségtelenül büntető és embertelen élmény."

"Az önkényes büntetés egy másik formája, hogy más rabokkal együtt új cellákba helyeznek át engem is, minden előzetes értesítés nélkül. Egy őr egyszerűen csak kiabálja a nevemet, és bármelyik pillanatban várható, hogy költözzek. A személyzetem tudja, hogy ha nem küldök több e-mailt vagy nem telefonálok, az azért van, mert áthelyeztek, vagy esetleg visszahelyeznek az elkülönítőbe" - írta Gold.

A Chicago Medical School és a Stanford Egyetem jogi karán is végzett, nagy tudású diplomata így folytatta: "Olyan tevékenységet észleltem a börtönben, amely miatt féltem a saját biztonságomat".

Ezt a pontot nem részletezte tovább, de biztosította olvasóit: "A lelkiállapotom jó. Elszántabb vagyok, mint valaha, hogy tovább harcoljak önökért és az orvosi szabadságért".

 

 

A júniusban kapott 60 napos börtönbüntetésén kívül Goldnak 12 hónapos felügyelt szabadlábra helyezéssel és 9500 dolláros pénzbírsággal is szembe kell néznie, ami a CNN akkoriban megjegyezte, hogy "az eddig kiszabott legnagyobb pénzbírság a közel 200 elítélt lázadó közül".

Nem tudta, hogy korlátozott területen tartózkodik, mint sok január 6-i vádlott, Gold január 6-án békésen behatolt a Capitoliumba, ahol "beszédet tartott a Statuary Hallban a COVID-19 oltási kötelezettség és a kormány által elrendelt zárlatok ellen" - írja a MedPage.

Gold büntetése szokatlanul súlyos a szabálysértési vádhoz képest. A január 6-án a Capitoliumba pusztán rendbontás nélkül belépő, már megvádolt személyek többségét börtönbüntetés nélküli próbaidőre ítélték.

Az AFLDS egyébként megjegyezte, hogy Golddal szöges ellentétben a 2017-es beiktatás során történt lázadással vádolt 210 tüntető közül egy kivételével mindegyiket vagy ejtették a vádakat, vagy csupán próbaidőre bocsátották, és a kormány még 1,6 millió dollárt is fizetett a vádlottaknak azért, mert feltartóztatták őket.

Goldot az FBI kezdettől fogva kiemelte a január 6-án a Capitolium elé vonuló több ezer tüntető közül, annak ellenére, hogy teljesen békésen viselkedett, és végül szabálysértési vádat emeltek ellene. Az FBI ügynökei január 18-án egy kommandós rajtaütés keretében betörték az ajtaját, és másnap reggel egy bíró tájékoztatta arról, hogy birtokháborítással vádolják.

Június 16-án Goldot az Obama által kinevezett bíró, Christopher Cooper ítélte el, akinek 1999-ben történetesen Merrick Garland jelenlegi igazságügyi miniszter volt az esküvői szertartásvezetője. Az AFLDS ráadásul június 28-án arról számolt be, hogy Coopernek a jogi egyetem alatt Gold visszautasította a romantikus közeledését, ami az Egyesült Államok bíráinak magatartási kódexe szerint arra kötelezné, hogy kivonja magát az ügyből.

Dr. Gold eredetileg országos hírnévre tett szert, amikor 2020 júliusában mintegy tucatnyi orvos kollégájával egy "fehér köpenyes csúcstalálkozó" sajtótájékoztatót vezetett az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának lépcsőjén, ahol a COVID-19 válaszának tekintélyelvűségét bírálta. A kormányzati narratívát megkérdőjelező információk széles körű elnyomása közepette a videó már az első napon több millió megtekintést ért el, ami a nagy technológiai vállalatok agresszív elnyomását eredményezte.

 

 

Azóta több tízezer egészségügyi szakember csatlakozott a videóhoz. 2020 októberében Dr. Martin Kulldorff a Harvard Egyetemről, Sunetra Gupta az Oxfordi Egyetemről és Jay Bhattacharya a Stanford Egyetemről közzétette a Great Barrington nyilatkozatot, amely a kormányzati zárlatok "súlyos igazságtalanságát" mutatta be. Azóta ezt a dokumentumot több mint 63 000 gyakorló orvos és kapcsolódó egészségügyi tudós támogatta.

A korrupt kormánytisztviselők és egészségügyi hatóságok által kialakított "katasztrofális COVID-19 közegészségügyi politikák" ellenében egy több mint 17 000 orvosból és orvostudósból álló csoport megalakította a Globális Covid Csúcstalálkozót (GCS). Dr. Robert Malone vezetésével a GCS májusban nyilatkozatot adott ki, amelyben kijelentette, hogy "a [COVID] orvosi vészhelyzetet meg kell szüntetni, a tudományos integritást helyre kell állítani, és az emberiség elleni bűncselekményekkel foglalkozni kell".

Dr. Gold levele végén a támogatóknak egy címet ad meg, ahová levelet küldhetnek neki. "Szeretnék hallani rólatok!" - írja. "Kérem, adja meg az e-mail címét, hogy válaszolhassak".

Simone Gold nyilvántartási száma 26132509
FDC Miami
Szövetségi Fogvatartási Központ
PO Box 019120
Miami, FL 33101

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/dr-simone-gold-uzenete-egy-amerikai-gulagbol

A Világgazdasági Fórum világuralmi programja

 

Az idők kezdete óta hataloméhes őrültek próbálják átvenni az uralmat az egész világ felett.

Egyiptomi fáraók, ázsiai császárok, európai hadvezérek, római császárok, orosz cárok és brit királyok vívtak könyörtelen háborúkat, és próbáltak abszolút hatalmat szerezni az emberiség felett. Egyik világbirodalom követte a másikat: az asszír, babilóniai, perzsa, római, kínai, spanyol, brit birodalmaknak mind egy céljuk volt: meghódítani a nemzeteket, és ha lehet... uralni az egész világot.


A világuralom iránti ősi vágy az emberiség történetének egyik legalapvetőbb valósága.

Ma ez az ördögi vágy élénkebb és veszélyesebb, mint valaha. Az új technológiák és a hírmédia mindenütt jelenlévő agykontrollja soha nem látott lehetőségeket teremt az egész emberiség leigázására, anélkül, hogy a legtöbb embernek ez egyáltalán feltűnne.

A múltban más nemzetek megszállása kemény dolog volt: vas ütközött vasra, és minden robbanásra még hangosabb robbanással válaszoltak. Ma a játék megváltozott.

A megszállóknak csak annyit kell tenniük, hogy közlik a világgal, hogy szörnyű veszély fenyegeti őket, és a legtöbb ember azonnal lemond minden jogáról és szabadságáról, hogy "biztonságban" legyen.

 

 

A II. világháború után a pszichopata náci bűnözőket a történelmi jelentőségű nürnbergi perek során vonták felelősségre. A bírák értetlenül álltak a tény előtt, hogy Hitler képes volt megszerezni a német nép többségének támogatását, ártatlan emberek millióinak őrült és embertelen tömeges meggyilkolásához. Hitler jobb keze, Hermann Goring elmagyarázta, hogyan csinálták:

"Egyszerű. Csak azt kell mondani nekik, hogy megtámadják őket, és... követni fogják a vezetőjüket. Ez minden nemzetnél működik."
Csak félelmet kell kelteni az emberekben,
és megtesznek mindent, amit akarsz.

Ó, bár nagy és hatalmas, A hírek Ura

A módszer, amellyel a világot valamilyen "nagy veszedelemtől" rettegésre lehet bírni, a hírmédia. A hírmédiával pontosan irányíthatod, hogy a közvélemény mit gondol, mit hisz, mitől fél és miben bízik. A hírmédia szinonimája az agykontroll. Alapvetően ugyanarról van szó.

A hírek irányítják az emberek elméjét.

A legtöbb ember agyatlanul elhisz bármit, amit a hírekben hall. Mondd azt a tömegeknek, hogy egy veszélyes vírus fenyegeti őket, és ők a lábaid elé vetik magukat, hajlandóak bármit megtenni, amit csak kérsz, hogy "biztonságban" legyenek. Még az autójukban is körbe-körbe járnak, teljesen egyedül, egy koszos, baktériumokkal fertőzött ruhát viselve a szájukon, amely a tiszta levegőt kint tartja, a mérgező levegőt pedig bent. Még a csecsemőiket is elhozzák neked, és könyörögnek, hogy adj nekik egy kísérleti, nem tesztelt, génmódosító koktélt különböző, nem közölt méreganyagokból.

Az emberek szó szerint bármit megtesznek, függetlenül attól, hogy az mennyire pusztító hatással van saját maguk, szeretteik és polgártársaik jólétére, amíg az a "ez majd biztonságban tart" hipnotizáló mantrával együtt jár.

Emiatt a bűnöző uralkodók számára gyerekjátékká vált, hogy a tömegeket ujjaiknak engedelmeskedjenek. Különösen azért, mert teljes ellenőrzésük alatt tartják az összes mainstream médiát. Éppen ezért szerezték meg: hogy képesek legyenek behatolni az emberiség elméjébe, és azt pontosan a saját programjuk szerint formálni.

A legmagasabb szintű agymosás

Bár a világuralomra való törekvés a történelem során mindig is közös téma volt, napjainkban az agykontroll elérte a legmagasabb szintet, ahol sokan már el sem hiszik, hogy létezik a világuralmi terv.

"Hahaha, ez egy összeesküvés-elmélet" - visszhangozzák hangosan, agyatlanul ismételgetve, amit "a Híradó Ura" mondott nekik.

Akik ismerik a történelmet, megdöbbennek a hülyeség ilyen megnyilvánulásán, mégis ez a közvélemény többségének felfogása. Ha elmagyarázod, hogy a korlátlan pénzügyi forrásokkal rendelkező hatalmas emberek hogyan tervezik a világ uralmát, sokan csak üres tekintettel néznek rád... mintha azt állítanád, hogy a Hold egy hatalmas gömb vaníliafagylalt.

Az agymosás legfelsőbb szintje az, amikor egy egész népesség az emberi történelmet "összeesküvés-elméletnek" nevezi.

Kik a mai fáraók, akik világuralomra vágynak?

Tudjuk, hogy világunk a múltban kegyetlen fáraók és császárok kegyetlen elnyomása alatt szenvedett. De kik azok a mai zsarnokok, akik a világ feletti teljes uralomra vágynak? Más szóval: kik korunk "fáraói"? Erre a kérdésre két válasz létezik: egy egyszerűbb és egy összetettebb változat.

Az egyszerű válasz az, hogy a felszínen a világuralomra törekvő vezető entitás a Világgazdasági Fórum.

A WEF irányítja az Egyesült Nemzetek Szervezetét, az Egészségügyi Világszervezetet és sok más globalista szervezetet. Milliárdosok és milliomosok ezreit gyűjti szárnyai alá, és meggyőzi őket, hogy kövessék a napirendjét. Ők pozícionálják a világ vezetőit a politikában, és meghatározzák az egészségügy, az üzleti élet, a kormányok, a pénzügyek stb. irányát.

 

 

A Világgazdasági Fórum szó szerint az egész emberiség felett álló nagy zsarnokként pozicionálja magát.

A világuralomra irányuló hivatalos programjukat Nagy Újraindításnak, Agenda 2030-nak, Agenda 21-nek, Build Back Betternek és így tovább nevezik. Senki sem választotta meg, senki sem kérte a WEF-et, de ők úgy pozicionálták magukat, mint a világ istenét, aki világszerte uralkodik a kormányok felett, és megmondja az egész emberiségnek, hogy mit tegyen.

A WEF a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb embereit hívja meg az évente megrendezett davosi találkozóira, ahol nyíltan megvitatják világunk jövőjét, és azt, hogy hogyan tudják az emberiséget a kívánt irányba terelni. Természetesen azt állítják, hogy a totalitárius irányítás nem demokratikus rendszerének bevezetése a "világ állapotának javítását" szolgálja.

Mint mondtam, a WEF a könnyű válasz. Ők a nyilvánosság számára látható entitás a világszínpadon. A WEF mögött a valódi bűnösök állnak, akik világunk totális uralmára készülnek. Ők homályos szupergazdag entitások - nem csak milliárdosok, hanem trilliárdosok -, akik korlátlan pénzügyi forrásaikat arra használják, hogy befolyásuk csápjait a társadalom minden területére kiterjesszék. Őket "összeesküvésként" is emlegetik.

Ezen oligarchák központjai úgynevezett "szuverén államokban" vannak, mint például a City of London (szuverén terület Nagy-London szívében), a District of Columbia (szuverén terület Washington DC-ben) és a Vatikán (szuverén terület Rómában).

Londoni város állam

Ugyanez vonatkozik a Nemzetközi Fizetések Bankjára is, amely több mint ötven központi bankot felügyel. Ők a világ egyik leghatalmasabb pénzügyi szervezete, amely a színfalak mögött a világuralom számos zsinórját mozgatja. 1987-ben a Svájci Szövetségi Tanáccsal megtárgyalták a "székhely-megállapodást", egy olyan szerződést, amely hivatalossá tette a BIS különleges helyzetét.

Néhány figyelemre méltó cikkely ebből a szerződésből:

✔︎ A bank mint olyan teljes mentessége a büntető- és polgári jogi felelősségre vonás és eljárás alól.
✔︎ Nem fizet adót a tranzakciók és a személyzet fizetése után.
✔︎ A BIS tevékenységével kapcsolatos információk nem kerülnek nyilvánosságra a kormányok számára.
✔︎ Nem tartozik semmilyen joghatóság alá.

Ezek a független "államon belüli államok" az ország törvényei felett állnak, amelyben találhatóak. Nem fizetnek adót, nem tartoznak semmilyen kormánynak, és szó szerint érinthetetlenek.

A közéleti személyiségek - mint a politikusok és üzletemberek - csupán bábjai ezeknek a bábjátékosoknak, akiknek ereje a homályban rejlik. Azáltal, hogy rejtve maradnak, képesek ellenőrizetlenül működni, anélkül, hogy az emberiség felelősségre vonná őket.

A Világgazdasági Fórumot, az Egyesült Nemzetek Szervezetét, a Világbankot, az Egészségügyi Világszervezetet és minden más nagy globalista szervezetet ezek a rejtett uralkodók hoztak létre. A nyilvánosság soha nem látja vagy hallja őket, mégis ők határozzák meg, mi történik a világban.

Sok alapos könyvet és internetes cikket írtak ezekről a szervezetekről. Az egyik nagyszerű forrás, amelyet ingyenesen letölthetsz, az alábbiakban látható.

 

 

A Brit Hírszerző Szolgálat, a Brit Haditengerészet, az Amerikai Tengerészgyalogság, az Egészségügyi Világszervezet, az ENSZ, a CDC stb. vezető szakértői 11 ügyvéd és egy bíró előtt tanúskodnak a pénzügyi elit hivatalos világuralmi tervéről, amely a szuverén "államon belüli államokon" belül működik.

A szakértői tanúvallomásokat a Nagy Esküdtszéki Bizonyítékban foglalták össze, amelyet ingyenesen letölthet.

Grand Jury Evidence 1

BIZONYÍTÉK LETÖLTÉSE

Fenntarthatósági célok egy "jobb világért" Fenntartható fejlődési célok

A Világgazdasági Fórum olyan ragyogó kijelentések fehér ruhájába bújtatja magát, mint "a világ állapotának javítása" és "a fenntartható fejlődés globális céljai". A világ jobbá tétele természetesen dicséretes... Ami kevésbé dicséretes, az az a tény, hogy a WEF egyértelműen részt vett a világjárvány megtervezésében és megszervezésében, hogy manipulálja az emberiséget, hogy elfogadja a Nagy Újraindítást (lásd a THE PLAN című dokumentumfilmet).

A TERV megmutatja, hogy a Világgazdasági Fórum és más globalista szervezetek hogyan tervezték meg a világjárványokat, azzal a céllal, hogy megvalósítsák a világméretű zsarnokságot.

TÖLTSE LE EZT A VIDEÓT

A világunkkal kapcsolatos szándékaik talán nem is olyan csodálatra méltóak, mint amilyennek első látásra tűnnek. Nézzük meg közelebbről néhány "fenntarthatósági céljukat". Ott vannak például a "Globális kormányzás" és az "Internet kormányzás" célok. Ezek önmagukért beszélnek: a WEF az egész világ feletti teljes ellenőrzést akarja megteremteni. És ők akarják meghatározni, hogy milyen információkat szabad az interneten közzétenni.

A WEF céljai közé tartozik, hogy egy jobb világot hozzon létre, a teljes ellenőrzés rendszerének kiépítése.

Más fenntarthatósági célok álomszerűen hangzanak: "Nincs szegénység" például. Érdekes módon azonban a WEF tulajdonosai és tagjai egyvalamiben megegyeznek:

Bemennek például a világ különböző országaiba, és pusztító bányászattal ellopják az összes természeti erőforrásukat. Minden hasznot megtartanak maguknak, miközben az őslakosokat rabszolgamunkára kényszerítik, hogy saját földjük kincseit bányásszák ki ezeknek az idegen betolakodóknak a gazdagodására.

 

 

Hasonlóképpen felvásárolnak minden iparágat a világon, minden vagyont a saját maroknyi megavállalatuk felé irányítva, miközben emberek millióit teszik tönkre, akiknek kisvállalkozásai nem tudnak versenyezni ezekkel a monstrumokkal.

És mi a helyzet a pénzrendszerrel, amelyet arra terveztek, hogy az embereket örökös szegénységben tartsa, miközben az adópénz nagy része eltűnik ezeknek a szupergazdagoknak a zsebében, akik maguk soha egy fillér adót sem fizetnek?

Ez csak néhány példa az elitek által az emberiség szisztematikus elnyomásának mély és átható, világméretű hálójából.

Azáltal, hogy visszaélnek az emberiséggel a saját meggazdagodásuk érdekében, gyűjtötték össze a csillagászati vagyonukat. És most azt állítják, hogy nemes céljuk a szegénység felszámolása?

Hogyan akarják ezt elérni? Egy olyan egyetemes jövedelem bevezetésével, amely a világ teljes lakosságát 100%-ban az uralkodóktól függővé teszi. Globális jólét. De cserébe az emberek nem fognak birtokolni semmit, nem lesz szabadságuk vagy jogaik, nem lesz hangjuk vagy véleményük, mivel tökéletes rabszolgái lesznek ezeknek az eliteknek, akik mindent birtokolni fognak. Ezt az állítólagos "utópiát" egy pszichopata cikk vázolja fel, amelyet a WEF írt a Forbes.com számára.

A cikk leírja, hogy a WEF Új Világrendjének egyik polgára hogyan fejezi ki örömét a világ ezen új állapotáról. Elmondja, milyen csodálatos az élet anélkül, hogy bármit is birtokolna, és milyen álom lett a világ, most, hogy mindenki be van zárva az okos városokba. A dicsérő jelentés végén azonban megosztja aggodalmát a magánélet hiánya miatt:

"Egyszer-egyszer bosszankodom azon, hogy nincs igazi magánéletem. Sehova sem mehetek úgy, hogy ne regisztráljanak. Tudom, hogy valahol minden, amit teszek, gondolok és álmodom, fel van jegyezve. Csak remélem, hogy ezt senki sem használja fel ellenem. Mindent egybevetve, ez egy jó élet."

Ez a célja ennek az egyvilági szuperállamnak: a teljes totalitárius ellenőrzés, ahol minden lélegzetvétel, szívverés, hormonális aktivitás, emberi interakció (gondoljunk a szexualitásra), érzés, gondolat, sőt a legintimebb, legszemélyesebb: az álmaink is rögzítve lesznek.

Kényszerít, hogy hamis ételeket egyél.

A WEF másik "fenntarthatósági célja" a "zéró éhínség". Bár ez szépen hangzik, a valóságban azt jelenti, hogy tönkreteszik a fűvel táplált marhahúsipart, és az egészséges természetes húst génmódosított (=egészségtelen) növényi fehérjével és laboratóriumban termesztett "hússal" helyettesítik, amelyet az elit hozott létre.

Bill Gates szorosan együttműködik a WEF-fel, és felvásárolja az összes termőföldet Amerikában, miközben gyárakat épít, ahol szintetikus húst fognak termeszteni.

Eközben több mint száz legnagyobb élelmiszertermelő és forgalmazó üzem égett porig Amerikában, az elmúlt években. 2022-ben több mint tizenöt vezető élelmiszeripari vállalat központja lángba borult - mindez ugyanazon a héten!

Mondhatjuk persze magunknak, hogy ez egy értelmetlen véletlen egybeesés. Nos... az USA összes nagy élelmiszeripari üzeme leég, pont akkor, amikor a WEF arról beszél, hogy véget vet a jelenlegi élelmiszerellátásnak, és az egész emberiséget az új szintetikus élelmiszereiktől teszi függővé. Valóban, nincs itt semmi látnivaló, emberek.

Mint amikor biológiai fegyvert indítanak az emberiség ellen, elnyomják a járványos betegség összes gyógymódját, majd "megmentik a világot" azzal, hogy mindenkit mérgező, kísérleti, DNS-módosító anyagokkal injekcióznak be, amelyeknek az összetevőit nem közlik.

Hollandiában a kormány azt követeli a gazdáktól, hogy öljék le az állatállományuk nagy részét. A kormány azzal fenyegetőzik, hogy elkobozza azoknak a gazdáknak a földjét, akik nem hajlandók elpusztítani az állataikat.

 

 

Miért követel meg egy kormány ilyen felháborító őrültséget? Ahogy a hagyományos gazdálkodást stratégiailag felszámolják, a lakosság teljesen függővé válik a pénzügyi elit által létrehozott mesterséges élelmiszerektől.

Új "élelmiszergyárakat" építenek, hogy helyettesítsék a hagyományos gazdálkodást. Ahelyett, hogy természetes talajban termesztenék a növényeket, ahol a termények a napfénynek köszönhetően tápanyagokban gazdagok lesznek, gyárakban akarják termeszteni őket, a napfény nyomát sem érve. Mindennek teljesen mesterségessé kell válnia.

Ausztráliában a saját élelmiszer termesztését démonizálják, állítólag "biológiai biztonsági" okokból, az Egyesült Királyságban pedig a kormány azt állítja, hogy a kertészkedés növeli a szívbetegségeket. Az embereknek azt mondják, hogy viseljenek arcmaszkot, amikor a kertben dolgoznak.

A "zéró éhínség" lényege, hogy a világ teljes lakosságát az uralkodók által biztosított mesterséges, GMO élelmiszerektől tegyék függővé.

A WEF hasonló az ókori uralkodókhoz

Röviden: a WEF a képmutatás csúcsa, amely az emberiséget valaha is fenyegető legelvetemültebb napirendet rejti el az olyan varázslatos szavak fehér máza alatt, mint a "fenntarthatóság". Megalapozzák a világuralmat, és leigázzák az emberiséget, miközben azt állítják, hogy "javítják a világ helyzetét". Pontosan ezt állította a Római Birodalom is:

"Megosztjuk veletek a magasabb civilizációnkat azzal, hogy mindannyiótokat arra kényszerítünk, hogy alávessétek magatokat nekünk. Ellopjuk minden jogotokat, szabadságotokat és tulajdonotokat, és rabszolgákká teszünk benneteket, akik magas adót fizetnek nekünk. Ez a legjobb dolog, ami valaha is történt az emberiséggel!"

A WEF semmiben sem különbözik az ősi uralkodóktól. Lehet, hogy más szavakat használnak, de a terv ugyanaz.


https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilaggazdasagi-forum-vilaguralmi-programja

Dr. Vanden Bossche: Az emlékeztető oltások növelése több járványhoz és rákhoz fog vezetni.

Dr. Vanden Bossche szerint a beoltott emberek tünetmentesen hordozzák és adják tovább a vírust, nemcsak a SARS-CoV-2, hanem más fertőzések esetében is, és más járványok vírusgazdáiként is szolgálnak. Sürgősen szükség van a vírusellenes gyógyszerek előállítására, hogy ezek mindenki számára elérhetővé legyenek.

Peter McCullough: az mRNS vakcinák módosítják a genomot és hatással lesznek az utódokra

Egy svéd egyetem legújabb tudományos vizsgálatai azt mutatják, hogy az mRNS-vakcinák módosítják az emberi DNS-t. Nekünk azt mondták, hogy ez az mRNS nem tud bejutni a DNS-ünkbe. Dr. Bartlett szerint azonban, a laboratóriumban, bebizonyosodott, hogy mégiscsak képes rá.

Az amerikai hadsereg tervezett összeomlása: oltás vagy elbocsátás

Mike Adams aktivista arról számol be, hogy 260 000 lehet azoknak az amerikai katonáknak a száma, akiket elbocsátanak vagy kirúgnak a hadseregből, mert nem csinálják végig a teljes oltási tervet. Ez nem más, mint a Tömeggyilkos Népirtó Trump által indított Warp Speed hadművelet. Ez bomlasztja a katonaságot, mert ez egy zsákutca.

Az RNS vakcinák genetikailag módosítanak: engedelmességre késztetnek és elnyomják a spiritualitást

Clay Clark a transzhumanizmus és az engedelmesség belépési pontjaiként leplezi le az mRNS-vakcinákat. Így tudnak az agyunkra hatni, így irányítanak bennünket, és így fojtják el az ellenvéleményeket.

Catherine Austin Fitts: Megteremtik a digitális tranzakciók ellenőrzését, ezután rabszolgák leszünk

Catherine Austin Fitts elmagyarázza, hogy az elit miként akarja megszerezni a digitális pénzügyi tranzakciók ellenőrzését, és majd az emberek így engedelmeskednek: felveszik az oltást, amikor ők akarják vagy elveszik a gyermekeiket. De meg tudjuk akadályozni, hogy el tudják érni a teljes ellenőrzést.

Egy 2013-as kísérletben több mint 200 000 emberből ma már kevesebb mint 5 él

Egy 2013-as kísérletben több mint 200 000 emberen tesztelték az MRNA-alapú gyógyszeres kezelést - Ma már kevesebb mint 5 ember él

Szerintem lehet, hogy igazat mond. Nézd meg a hegeit. Tudjuk, hogy a fiatal férfiaknak rengeteg szívproblémájuk van ezzel a szarral. Mielőtt ez az egész lezajlott volna azt mondtam volna, hogy kizárt, hogy 200E halott embert eltussoljanak. De mivel több tízmillió sérülést és halálesetet tudtak eltussolni, azt hiszem, hogy nagyon is megtehették azt, amit ő leírt.

És pontosan azt az eredményt kapták, amit akartak. Gondoljatok bele. Az állatokkal végzett kísérletek, amikről tudunk, egy vicc volt.

A mértéküket tekintve szinte semmit sem jelentettek... Tényleg nem csináltak eleget ahhoz, hogy tudjuk, mennyire lesznek sikeresek az emberek megölésében... hacsak nem végeztek már néhány nagyon nagy kísérletet embereken több éven keresztül.

Szükségük volt ezekre a tesztadatokra, hogy a dózist jól állítsák be, hogy ne öljenek meg mindenkit túl gyorsan, hogy elárulják, mit csinálnak és mit terveznek. Amit mond, annak tényleg van értelme.

Talán így történt ez velünk "Warp Speed ​​hadművelet"... már évekkel korábban tesztelték, elkezdték gyártani a rögtönzött injekciókat, és vártak, amíg minden a helyére kerül, hogy továbbléphessenek. Gyilkos szemét gazemberek.

Mit tehetünk hogy megállítsuk ezt az őrületet? Itt az ideje minden idők legnagyobb ébredésének...

 

LEGYÜNK BÁTRAK

Ne hallgass, hogy megvédd magad. Látni, ahogy egy férfi megerőszakol egy gyermeket, és tétlenül állni, nem tenni semmit, az nyilvánvaló bűnrészesség. Nem vagy hajlandó megállítani, ami ugyanaz, mintha hagynád, hogy megtörténjen. Ez a bűncselekmények minden formájára igaz. Ha tétlenül nézzük, és nem teszünk semmit, akkor részesei vagyunk a bűncselekménynek.

Itt az ideje, hogy felálljunk és tegyünk valamit.

TÁJÉKOZTASSUK A NYILVÁNOSSÁGOT

E bűnügyi műveletek sikerének kulcsa a nyilvánosság tudatlansága. Amint az emberek tudatára ébrednek annak, hogy mi is történik valójában, ellenállnak, és a korrupt vezetők tervei kudarcot vallanak. Ezért a fő hangsúlyt arra kell helyeznünk, hogy minden lehetséges eszközt felhasználjunk a körülöttünk élő emberek tájékoztatására.

SZÓRÓLAPOK TERJESZTÉSE

Terveztem szórólapokat, plakátokat, bannereket és mémeket, amelyeket használhatsz a közösségedben, hogy felhívd az emberek figyelmét a StopWorldControl.com-ra. Mivel a mainstream média nem a miénk, az embereket szórólapok osztogatásával, brosúrák házról házra járásával és köztereken plakátok kihelyezésével kell tájékoztatnunk. Adjatok fel hirdetéseket a helyi újságokban, béreljetek óriásplakátokat, fizessetek rádióreklámokért, amelyek mind a StopWorldControl.com-ra vagy bármely más weboldalra mutatnak, amelyet szeretnétek, hogy az emberek felkeressenek.

 

 

A HATÓSÁGOK TÁJÉKOZTATÁSA

Tájékoztassa a közösségében élő embereket, akik tudtukon kívül a bűnöző szervezetek kegyencei, mivel megkérdőjelezhetetlenül végrehajtják őrült parancsaikat. Fel kell nyitnunk a szemüket. Küldjetek rövid leveleket, meghívva őket a legfontosabb dokumentumfilmek, és interjúk megtekintésére. A MONOPOLY minden idők egyik legjobb produkciója arra, hogy felnyissa az emberek szemét. Küldjétek el nekik a Nagy Esküdtszék bizonyítékait és az Oltóanyaghalál jelentést is.

Fel kell ébresztenünk a következő embereket: helyi kormányzati tisztviselők, rendfenntartók, iskolaigazgatók és tanárok, kórházi személyzet, helyi média, bírák, lelkészek, ügyvédek stb. Sokukat megvesztegetik, hogy támogassák a bűnös terveket, de néhányukat nem, és ha egyszer felnyílik a szemük, az igazság hatalmas erejévé válhatnak.

LEGYENEK BEVONVA

Vegyen részt a helyi politikában, az iparban, az iskolai tanácsokban, a nyilvános gyűléseken, a helyi médiában stb. Hallassa a hangját a közösségében. Mutassatok hivatalos dokumentumokat, beszéljetek az elitek valódi terveiről, magyarázzátok el, hogy a Világgazdasági Fórum egy antidemokratikus szervezet, amely az egész világot irányítja, mutassatok rá, hogy az Egészségügyi Világszervezet a világjárványügyi szerződésükön keresztül egy világkormányt hoz létre.

Osszátok meg az igazságot, hogy az emberek gondolkodni kezdjenek. Ne várjatok azonnali eredményeket, de kezdjétek azzal, hogy ledobtok néhány igazságbombát, ami aktiválhatja a jó emberek kritikus gondolkodási folyamatát.

ÁLLJATOK ELLEN

Ne tegyetek eleget azoknak a megbízatásoknak, amelyek megtiltják az emberi érintkezést, és arra kényszerítenek benneteket, hogy DNS-módosító mérgekkel injekciózzátok be magatokat és szeretteiteket. Ne játsszátok a játékukat, hanem álljatok ellen. Soha nem tudják letartóztatni az egész lakosságot. Ha elég sokan nem megyünk bele, akkor nem tehetnek semmit. Egyetlen kormány sem tud emberek millióit letartóztatni!

LEGYETEK FÜGGETLENEK

Lépj el attól, hogy függj a szolgáltatásaiktól, és kezdj alternatív megoldásokat létrehozni. Ez vonatkozik a vásárlásra, az egészségügyre, a médiára, a pénzügyekre stb.

 

 

ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS

Kapcsolódj össze hasonlóan gondolkodó emberekkel, hogy tanulhass tőlük, és segíthessétek egymást. Arra azonban ügyelj, hogy soha ne engedd, hogy bárki is irányítson téged. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk másoknak, nem azért, hogy uralkodjunk egymás felett. Építsetek egészséges közösségeket, ne kis szektákat.

KÉSZÜLJETEK FEL

Készüljetek fel a közelgő válságokra, például élelmiszerhiányra, áramkimaradásokra, kiberjárványokra, természeti katasztrófákra, pénzügyi összeomlásra. Tájékozódjatok arról, hogyan lehet felkészülni a válságos időkre. Készüljetek fel mentálisan és gyakorlatilag. Hozzon létre tartalékokat élelmiszerre, vízre, energiára és gyógyszerekre.

ISMERJE A TÖRVÉNYT

Tájékozódjon az ország törvényeiről. Ezek a bűnözők minden elképzelhető törvényt megszegnek. Ők a megtestesült törvénytelenség. Minden alkotmányt, nemzetközi egyezményt, orvosi kódexet lábbal tipornak, nem törődnek semmivel. Ha megismeritek az országotok törvényeit, akkor ellenállhattok zsarnokságuknak, és rámutathattok, hogy miként követnek el terrorcselekményeket, gyilkosságokat, visszaéléseket, hazaárulást és így tovább.

IMÁDKOZZON

Imádkozzatok szenvedélyesen és tekintéllyel. Imádkozzatok azért, hogy igazságot szolgáltassanak a földön, és szabadulás jöjjön az emberiségnek. Használjátok szellemi tekintélyeteket a Magasságos gyermekeként, hogy megdorgáljátok és leromboljátok a démoni erődítményeket. Amikor "NEM!"-et mondunk ezeknek a gonosz hatalmaknak, akkor erőtlenné válnak. Kötözzétek meg az emberiség szellemi ellenségeit, és szabadítsátok ki a teremtést a szorításukból.

TÁMOGATÁS

Támogasd azokat, akik világunk jövőjéért harcolnak. A Stop World Controlt például nem bűnöző milliárdosok pénzelik, mint az összes korrupt kormányt, egészségügyi ügynökséget és hírmédiát. Mi az emberek jóságától függünk, hogy elvégezzük a munkánkat.

Együtt véget vethetünk ennek a rémálomnak, és egy jobb világot építhetünk. A jövő fényes, ha mindannyian megtesszük a magunk részét.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mit-tehetunk-hogy-megallitsuk-ezt-az-oruletet