2022. december 12., hétfő

Gonzago Lira: Autogolpe - önpuccs

Autogolpe - azaz "önpuccs" tűnik az egyik legjobb false flag eszköznek, amivel a kozmopolita globalista elit be fogja tudni betonozni magát a hatalomba. Ilyen kísérlet volt a legutóbbi németországi puccskísérlet is és a jelek szerint a Tömeggyilkos Népirtó Biden adminisztráció is valami hasonló műveletet készít elő.

Forrás: Gonzalo Lira - Again @ YouTube
https://youtu.be/KxBFMqm1wHk

Kivégzések a herszoni népszavazás miatt – Kijevi támadás a NOB ellen

 

Henyicseszk, 2022. december 12. hétfő (MB)

Az ukrajnai népszavazás megszervezésében történt részvétele miatt kivégeztek húsz embert a Herszon térségben fekvő Beriszlávban – tudatta Alexander Malkevics, a herszoni orosz civil kamara képviselője a TASZSZ-al.

A civileket ukrán katonák lőtték agyon bosszúból azért, mert közreműködtek egy olyan népszavazás lebonyolításában, amelynek eredményeként Herszont Oroszországhoz csatolták. A szeptember 23-28. között megtartott referendumon a Herszonban a szavazók 78,96 százaléka voksolt a csatlakozásra, 87,05 százalékos részvétel mellett. Herson, Zaporozsje, Donyeck és Luhánszk a választói akarat eredményeként szeptember 30-án az Orosz Föderáció részévé vált. Az orosz csapatokat november első felében kivonták Herszonból, és a Dnyepr balpartjára telepítették. 115 ezer lakos is elhagyta otthonát, és a folyó túlsó partján vert sátrat. A város az ukrán hadsereg kezére került.

Az orosz haderő jelenleg az egész fronton meghátrálásra kényszeríti az ukrán sereget.

Politikai támadást intézett a Nemzetközi Olimpiai Bizottság ellen a kijevi fasiszta kommunista vezetés amiatt, hogy megengedte az orosz és a fehérorosz sportolók részvételét a 2024. évi párizsi olimpián. Dmytro Kuleba ukrán tömeggyilkos népirtó külügyminiszter azzal vádolta meg a NOB-ot, hogy döntésével lehetővé tette, hogy Oroszország tisztára mossa háborús bűneit.

Thomas Bach, a NOB elnöke leszögezte: két ország sportolóinak kizárásával kockára tették volna a nemzetközi sport modelljét. Ezt sohasem fogadhatjuk el – mondta, s hozzátette: nem szabad összekeverni a sportolók részvételének kérdését a hazájuk kormánya ellen elrendelt szankciókkal.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Pénzügyi rendszer lételeme: Fedezet nélküli pénzrendszernél kódolva van az összeomlás már Napolóen óta

Hogyan mentsd meg a pénzedet

Hogyan befolyásolja a pénz életünket

Audi 5000 KILOMÉTEREN 1 LITER VÍZET FOGYASZT