2022. február 1., kedd

A Covid-19 elleni oltások az előrejelzések szerint a holokauszt áldozatainak tízszeresét fogják megölni csak 2022-ben

 

Az Expose statisztikai elemzést tett közzé a covid-19 oltást követő hirtelen szív- és érrendszeri halálesetekről.

A súlyos szívgyulladásra utaló bizonyítékok és a fiatal profi sportolóknál jelenleg tapasztalható szívmegállási tendenciák szerint a covid-19 vakcina 2022-ben várhatóan több mint 62,3 millió többlethalálozást fog okozni. A jelentés szerint a teljesen beoltott FIFA-játékosok és edzők esetében a szív- és érrendszeri halálozások 2021 folyamán háromhavonta megduplázódtak. Ez a tendencia valószínűleg 2022-ben is folytatódni fog, a szívizomgyulladás elterjedtsége miatt, amely több mint kétszeresére növeli a szívroham kockázatát 5 év alatt. Ha ez igaz, akkor a covid-19 vakcina csak 2022-ben a holokauszt tízszeresét ölheti meg. A mai orvosi zsarnokság és az erőltetett orvosi kísérletek Adolf Hitler rendszerét kedvesnek láthatjuk ehhez képest.

A Covid-19 vakcinák megduplázzák a szívroham kockázatát 5 év alatt.

Dr. Steven Gundry november 12-14-én beszédet tartott az Amerikai Szívgyógyász Szövetség előtt. Arról számolt be, hogy a covid-19 vakcinák több mint kétszeresére növelik a szívroham esélyét öt év alatt.

 

Ezt a gyulladásos markerek komoly emelkedése bizonyította, mindössze két hónappal a covid-19 vakcina második adagja után. Ez azt jelenti, hogy a covid-19 vakcinák által okozott károkat csak évek múlva lehet teljes mértékben érzékelni. Az ismételt adagolással ezek a gyulladásos markerek csak növekedni fognak, megterhelve a fiatalok szívét. A szívizom gyulladása nem enyhe; ha a szív túlterhelődik, az egyén szívmegállásba kerülhet. Ez az oka annak, hogy a fiatal sportolók körében ugrásszerűen megnőtt a hirtelen szívrohamos események száma.

A statisztikák azt mutatják, hogy a szív- és érrendszeri halálesetek 2021-ben minden negyedévben növekedtek, ami arra utal, hogy az oltáskárosodás az idő előrehaladtával megsokszorozódik. A FIFA profi labdarúgók halálozásai a 2021 első negyedévében bekövetkezett három halálesetről a második negyedévben nyolcra emelkedtek. A halálesetek a harmadik és negyedik negyedévben abnormális szintre ugrottak, negyedévenként 16, illetve 40 halálesettel. Ezek a halálozási tendenciák csak egyetlen sportbajnokságban. Ha ezeket a számokat a sportolók és az aktív fiatal felnőttek egészséges populációjára extrapoláljuk, a szívmegállás és a halálozás aránya holokauszt szintű eseménnyé válik.

De nem mindenki fog meghalni. Sokakat újraélesztenek, de néhány sportolót annyira megsebesít a vakcina, hogy soha többé nem lesz képes sportolni. Vegyük például Sergio Aguerót, a Manchester City fitt játékosát, aki a pályán, a csapata előtt esett össze. Végül újraélesztették, de soha többé nem lesz képes profi futballt játszani. Ugyanebben az évben harmincegy másik futballista is összeesett, de őket NEM élesztették újra. 2009 óta a FIFA-játékosok és edzők halálos balesetei évente átlagosan 7,8 halálesetet jelentenek. Az oltási mandátum után ennek négyszerese volt a halálesetek száma! Csak decemberben hét haláleset történt, ami több, mint egy átlagos év átlaga. (Kapcsolódó adatok: A világ kezd felfigyelni arra, hogy hány fiatal sportoló hal meg a kovid elleni védőoltások beadása után).

 

Többszörös holokauszt áll sorban, ha a tüskefehérje szaporodása folytatódik a tömeges oltási programokon keresztül.

A John Hopkins Egyetem szerint a világ lakosságának körülbelül 51,6%-a kétszeresen be van oltva spike protein mRNS-sel. Az átlagos világméretű szívhalálozási arány évente 8,9 millió. A lakosság 50 százalékának be nem oltott része esetében a szívesemények száma változatlan maradna, és negyedévente 1,1125 millió halálesetet jelentene. A teljes mértékben beoltott lakosság 50 százalékánál azonban ez az arány 2,225 millióra emelkedhet negyedévente, összhangban a kétszeresen beoltottaknál megfigyelt szívroham kockázati tényezőjének kétszeresével. Ha a fiatal focisták halálozásának exponenciális növekedése olyan jel, amely a fiatal, aktív, kétszeresen beoltott népesség egészében folytatódik, akkor a szívroham aránya a teljesen beoltottak jelentős csoportja esetében MINDEN Negyedévben megduplázódhat.

Az elemzés szerint a 8,9 millió átlagos szív- és érrendszeri halálozás 71,2 millióra nőhet, ami 62,3 millió halálozással megdöbbentő ugrás. Természetesen ez csak egy elemzés a covid-19 oltást követő szívroham okozta halálesetekről.

 

Ezekbe nem számolják bele a vakcinával szerzett autoimmun hiányszindróma okozta halálesetek számát. A vakcinák bizonyítottan károsítják a sejt- és nyálkahártya-közvetített immunválaszokat, így a beoltottak fogékonyabbak lesznek a jövőbeli fertőzésekre. Ráadásul ez a népirtó halálozási arány nem veszi figyelembe az elkerülhetetlen neurológiai degenerációt, amelyet a vakcina gyulladásos tüskés fehérjéi okoznak. Mivel a gyulladás a krónikus betegségek előfutára, a vakcinák többszörös holokausztot idézhetnek elő, amely több tucatnyi egészségügyi problémát érint, beleértve a szívrohamot, az immunhiányt és a rákot.

A források között szerepelnek:

DailyExpose.uk

NaturalNews.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-19-elleni-oltasok-az-elorejelzesek-szerint-a-holokauszt-aldozatainak-tizszereset-fogjak-megolni-csak-2022-ben

Nem, nincs még vége, rosszul gondolod. Csak nem verik nagydobra.

A globalista rendszermédia mélyen hallgat róla, hogy politikai lakájaik bevándorló kontinenst csinálnak Európából

Új Pfizer-vakcina képek - Önösszeszerelő mikrostruktúrák

Forrás:
https://rumble.com/vtoysc-new-pfizer-vaccine-images-self-assembling-microstructures.html

Argentína: Kutatók magyarázatot adnak a Covid injekciókban található nanotechnológiára

 

Az El Mirador del Gallo chilei rádióállomásnak tartott előadásában Martín Monteverde argentin orvos bemutatta a Corona2Inspect kutatói által a Cansino, Pfizer, AstraZeneca, Sinopharm és Szputnyik "vakcinákban" talált mikrotechnológiáról végzett elemzéseket.

2021 júniusában Dr. Pablo Campra spanyol tudós a Covid "vakcinákban" fedezte fel a grafént. Azóta az Amerikai Egyesült Államokban, Lengyelországban, Németországban, Ausztriában, Chilében, Argentínában és Új-Zélandon orvosok, tudósok és kutatók találtak grafént és nanotechnológiát a Covid injekciókban.

Az argentin Dr. Monteverde és más kutatók mikroszkópos elemzéseket végeztek az öt "vakcinatípus" injekciós üvegcséin. Ezeket a képeket aztán elküldte a Corona2Inspectnek további elemzésre. A Corona2Inspect visszaküldte a képeket a saját megjegyzéseikkel együtt, amelyekben azonosították, hogy milyen tárgyakat mutatnak a képek.

"[A Corona2Inpsect] már egy ideje tanulmányozza ezt az egész nanotechnológiai témát, ami egy olyan téma... Nos, azok számára, akik nem ismerik, teljesen új. De tudományos cikkekkel vizsgálják, és apró megjegyzéseket fűznek a képeinkhez. Ha akarják, megnézhetjük őket - kezdte Dr. Monteverde.

 

Dr. Martín Monteverde / Dirección Correcta: A Cansino, Pfizer, AstraZeneca, Sinopharm és Sputnik oltási fiolákban található mikrotechnológia azonosítása, 2022. január 30. (24 perc)

 

 


A videó leírásában számos hasznos link található a Bitchute-on, ITT, beleértve a Corona2Inspect áttekintése előtti eredeti előadásra mutató linket is, ITT. Dr. Monteverde legutóbbi előadásának átiratát és diáit ITT olvashatja el.

Fiolák a mikroszkóp alatt, 2022 januárjában végzett vizsgálat

A fenti videóban kiválasztott diákat használtunk fel a teljes prezentációból, amely ITT tekinthető meg. A Corona2Inspect videón látható megjegyzései azonban nem szerepelnek.

A teljes prezentációs dokumentum spanyol nyelven készült, de nagy része képeket tartalmaz. Az alábbiakban a Google translate segítségével bemásoltuk a 2-5. dia angol fordítását, ahol a szöveg nagy része található. Ezt követően tájékoztatásul csatoltuk az általunk használt spanyol eredeti másolatát.

Bevezetés (2-5. dia)

Figyelembe véve, hogy a kínai tudósok a Lancet 2020. február 22-i számában megjelent publikációjukban maguk is elismerik, hogy legalább 3 szoftver segítségével, konszenzussal mesterségesen hoztak létre egy genomot, és az internetes Genbankból vontak ki adatokat.

Hogy e publikáció után a világon egyetlen ország vagy intézmény sem volt képes a feltételezett SARS-CoV-2-t valóban izolálni vagy szekvenálni, sem pedig tenyészteni. A vírus tehát nem létezik a természetben, és nem is terjed az emberek között.

Hogy a WHO minden országban betiltotta a boncolást.

Hogy Pasquale Bacco olasz orvos 2020 júniusában, júliusában és augusztusában 400 boncolást végzett Coviddal diagnosztizált betegeken, de nem talált a tüdő vírusos tüdőgyulladással összeegyeztethető károsodását, hanem a tüdőben szétszórt mikrodaganatokat talált.

Hogy a masszív tüdőtromboembóliában szenvedő betegeknél az intubáció ellenjavallt.

Hogy Bill Gates úr teljes cenzúrát vezetett be a hálózatokon, hogy a másként gondolkodó orvosok és tudósok ne hallassák a hangjukat.

Hogy Spanyolországban 6 óra alatt 86 nagyszülő halt meg egy rezidencián. Washingtonban 80 nagyszülő halt meg 4 óra alatt. Hogy a nagyszülőket korábban beoltották a 2019-2020-as influenza elleni vakcinával. Hogy a Barbastro-jelentésből kiderült, hogy elhunyt nagyszüleik oltva voltak. Hogy az influenza elleni vakcina grafént tartalmazott, Ricardo Delgado elemzése.

Hogy amint a 2021-es év és az oltási kampány elkezdődött, a halálozási statisztikák emelkedni kezdtek a jelentéstevő országokban.

Hogy elkezdődtek a vakcina okozta súlyos károk, neurodegeneráció, görcsök, Alzheimer-kór, trombózis, aritmiák, hirtelen halálok, bénulások, vakság, myeditis, encephalitis, vérzések, terhességi veszteségek 6800-szorosa.

 

 

Ezzel egyidejűleg kezdtük megfigyelni az oltottaknál a mágnesesség jelenségét.

Azt is megfigyeltük, hogy az oltottak bluetooth kódot bocsátanak ki.

Hogy azonnal második adagra kényszerítették a lakosságot, majd harmadikra, majd negyedikre...

Hogy Bill Gates úr és Klaus Schwab úr megszállottan törekszik a világ népességének csökkentésére.

Hogy 2021 júniusában Pablo Campra professzor megerősítette a grafén jelenlétét a Pfizer egyik fiolájában, amit 2021 novemberében az AstraZeneca, a Moderna, a Janssen és a Pfizer fioláival ratifikáltak.

A chilei kutatók megerősítették a grafén jelenlétét a Sinovac, az AstraZeneca és a Pfizer ampulláiban. Hasonlóképpen, az Egyesült Államokban Dr. Carrie Madej, Dr. Jane Ruby és Robert Young tudós megerősítette a grafén jelenlétét a fiolákban. Szintén az Egyesült Államokban Dr. Zandre Botta megerősítette a grafén mikrobuborékok jelenlétét az oltottak vérében, akárcsak a francia tudósok, akik grafént találtak a vérmintákban.

A német tudósok az injekciós üvegek elemzésekor és az oltottak vérében is találtak grafént.

Japán visszavont 2 600 000 Moderna injekciós üveget, mivel azok mágneses fémrészecskéket tartalmaztak.

Hogy a kormányok és a média mindent eltussol.

Hogy az argentin egészségügyi miniszterek nem válaszoltak az injekciós üvegek tartalmával kapcsolatos kérdéseinkre. A Nemzeti Kongresszus elfogadott egy törvényt, amely titoktartást biztosít a tartalomról és büntetlenséget a laboratóriumoknak az oltóanyagok által okozott esetleges károkért. Nemzetünk elnöke kijelentette, hogy Argentína egyike annak a 10 országnak, amelyet kiválasztottak a lakossággal való kísérletezésre.

Hogy az ANMAT egyetlen fiolát sem elemzett.

Hogy Argentínában több mint 30 gyermek halt meg egy nappal a vakcina beadása után.

Az egész világon naponta látható, hogy a profi sportolók teljes sporttevékenység közben összeomlanak vagy egyensúlyvesztetté válnak.

Mindezen okok miatt úgy döntöttünk, hogy saját kutatásokat végzünk a Pfizer, az Astrazeneca, a Szputnyik, a Sinopharm és a Cansino ampulláinak tartalmáról.

 

 

ANALISIS_ARGENTINO_DE_LOS_VIALES_ASTRAZENECA_PFIZER_PFIZER_SINOPHARM Letöltés

Az ANMAT elismeri, hogy az oltóanyagok grafént tartalmaznak, vagy talán NEM

Az argentin Dr. Patricia Aprea, az ANMAT értékelési és ellenőrzési igazgatója elismerte, hogy az AstraZeneca "oltóanyagai" grafént tartalmaznak egy Covid injekciót követő halálesettel kapcsolatos jogi ügy során.

"Összeesküvés-elméletek" lettek az ANMAT-ban? Hát nem. Történt, hogy ezúttal Carlos Insaurralde ügyész nyomására be kellett ismerniük a megengedhetetlent. Szigorúan véve az Országos Gyógyszer-, Élelmiszer- és Orvostechnológiai Hivatalnak ("ANMAT") így kellett reagálnia egy jogi ügyben, egy oltás utáni haláleset miatti panaszt követően" - írta David King.

Olvassa el a dokumentumot, amelyben az ANMAT elismerte, hogy a vakcinák grafént tartalmaznak ITT (spanyolul) vagy (lefordítva a Google segítségével):

Egy hónappal később, 2022. január 17-én az ANMAT visszavonta ezt a beismerést, mondván, hogy a jelentésükben elírás történt: "a jelentés 4. pontjában, ahol az áll, hogy "A grafén megtalálható az alkotóelemeiben", azt kell írni, hogy "A grafén NEM található meg az alkotóelemeiben".".

Tekintettel arra, hogy számos orvos és tudós számolt be grafénről, ismeretlen tárgyakról és nem közölt összetevőkről a Covid injekciókban több országban, nehéz elhinni, hogy az ANMAT jogi eljárás során tett beismerése egy "elírás" miatt történt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/argentina-kutatok-magyarazatot-adnak-a-covid-injekciokban-talalhato-nanotechnologiara