Az El Mirador del Gallo chilei rádióállomásnak tartott előadásában Martín Monteverde argentin orvos bemutatta a Corona2Inspect kutatói által a Cansino, Pfizer, AstraZeneca, Sinopharm és Szputnyik "vakcinákban" talált mikrotechnológiáról végzett elemzéseket.

2021 júniusában Dr. Pablo Campra spanyol tudós a Covid "vakcinákban" fedezte fel a grafént. Azóta az Amerikai Egyesült Államokban, Lengyelországban, Németországban, Ausztriában, Chilében, Argentínában és Új-Zélandon orvosok, tudósok és kutatók találtak grafént és nanotechnológiát a Covid injekciókban.

Az argentin Dr. Monteverde és más kutatók mikroszkópos elemzéseket végeztek az öt "vakcinatípus" injekciós üvegcséin. Ezeket a képeket aztán elküldte a Corona2Inspectnek további elemzésre. A Corona2Inspect visszaküldte a képeket a saját megjegyzéseikkel együtt, amelyekben azonosították, hogy milyen tárgyakat mutatnak a képek.

"[A Corona2Inpsect] már egy ideje tanulmányozza ezt az egész nanotechnológiai témát, ami egy olyan téma... Nos, azok számára, akik nem ismerik, teljesen új. De tudományos cikkekkel vizsgálják, és apró megjegyzéseket fűznek a képeinkhez. Ha akarják, megnézhetjük őket - kezdte Dr. Monteverde.

 

Dr. Martín Monteverde / Dirección Correcta: A Cansino, Pfizer, AstraZeneca, Sinopharm és Sputnik oltási fiolákban található mikrotechnológia azonosítása, 2022. január 30. (24 perc)

 

 


A videó leírásában számos hasznos link található a Bitchute-on, ITT, beleértve a Corona2Inspect áttekintése előtti eredeti előadásra mutató linket is, ITT. Dr. Monteverde legutóbbi előadásának átiratát és diáit ITT olvashatja el.

Fiolák a mikroszkóp alatt, 2022 januárjában végzett vizsgálat

A fenti videóban kiválasztott diákat használtunk fel a teljes prezentációból, amely ITT tekinthető meg. A Corona2Inspect videón látható megjegyzései azonban nem szerepelnek.

A teljes prezentációs dokumentum spanyol nyelven készült, de nagy része képeket tartalmaz. Az alábbiakban a Google translate segítségével bemásoltuk a 2-5. dia angol fordítását, ahol a szöveg nagy része található. Ezt követően tájékoztatásul csatoltuk az általunk használt spanyol eredeti másolatát.

Bevezetés (2-5. dia)

Figyelembe véve, hogy a kínai tudósok a Lancet 2020. február 22-i számában megjelent publikációjukban maguk is elismerik, hogy legalább 3 szoftver segítségével, konszenzussal mesterségesen hoztak létre egy genomot, és az internetes Genbankból vontak ki adatokat.

Hogy e publikáció után a világon egyetlen ország vagy intézmény sem volt képes a feltételezett SARS-CoV-2-t valóban izolálni vagy szekvenálni, sem pedig tenyészteni. A vírus tehát nem létezik a természetben, és nem is terjed az emberek között.

Hogy a WHO minden országban betiltotta a boncolást.

Hogy Pasquale Bacco olasz orvos 2020 júniusában, júliusában és augusztusában 400 boncolást végzett Coviddal diagnosztizált betegeken, de nem talált a tüdő vírusos tüdőgyulladással összeegyeztethető károsodását, hanem a tüdőben szétszórt mikrodaganatokat talált.

Hogy a masszív tüdőtromboembóliában szenvedő betegeknél az intubáció ellenjavallt.

Hogy Bill Gates úr teljes cenzúrát vezetett be a hálózatokon, hogy a másként gondolkodó orvosok és tudósok ne hallassák a hangjukat.

Hogy Spanyolországban 6 óra alatt 86 nagyszülő halt meg egy rezidencián. Washingtonban 80 nagyszülő halt meg 4 óra alatt. Hogy a nagyszülőket korábban beoltották a 2019-2020-as influenza elleni vakcinával. Hogy a Barbastro-jelentésből kiderült, hogy elhunyt nagyszüleik oltva voltak. Hogy az influenza elleni vakcina grafént tartalmazott, Ricardo Delgado elemzése.

Hogy amint a 2021-es év és az oltási kampány elkezdődött, a halálozási statisztikák emelkedni kezdtek a jelentéstevő országokban.

Hogy elkezdődtek a vakcina okozta súlyos károk, neurodegeneráció, görcsök, Alzheimer-kór, trombózis, aritmiák, hirtelen halálok, bénulások, vakság, myeditis, encephalitis, vérzések, terhességi veszteségek 6800-szorosa.

 

 

Ezzel egyidejűleg kezdtük megfigyelni az oltottaknál a mágnesesség jelenségét.

Azt is megfigyeltük, hogy az oltottak bluetooth kódot bocsátanak ki.

Hogy azonnal második adagra kényszerítették a lakosságot, majd harmadikra, majd negyedikre...

Hogy Bill Gates úr és Klaus Schwab úr megszállottan törekszik a világ népességének csökkentésére.

Hogy 2021 júniusában Pablo Campra professzor megerősítette a grafén jelenlétét a Pfizer egyik fiolájában, amit 2021 novemberében az AstraZeneca, a Moderna, a Janssen és a Pfizer fioláival ratifikáltak.

A chilei kutatók megerősítették a grafén jelenlétét a Sinovac, az AstraZeneca és a Pfizer ampulláiban. Hasonlóképpen, az Egyesült Államokban Dr. Carrie Madej, Dr. Jane Ruby és Robert Young tudós megerősítette a grafén jelenlétét a fiolákban. Szintén az Egyesült Államokban Dr. Zandre Botta megerősítette a grafén mikrobuborékok jelenlétét az oltottak vérében, akárcsak a francia tudósok, akik grafént találtak a vérmintákban.

A német tudósok az injekciós üvegek elemzésekor és az oltottak vérében is találtak grafént.

Japán visszavont 2 600 000 Moderna injekciós üveget, mivel azok mágneses fémrészecskéket tartalmaztak.

Hogy a kormányok és a média mindent eltussol.

Hogy az argentin egészségügyi miniszterek nem válaszoltak az injekciós üvegek tartalmával kapcsolatos kérdéseinkre. A Nemzeti Kongresszus elfogadott egy törvényt, amely titoktartást biztosít a tartalomról és büntetlenséget a laboratóriumoknak az oltóanyagok által okozott esetleges károkért. Nemzetünk elnöke kijelentette, hogy Argentína egyike annak a 10 országnak, amelyet kiválasztottak a lakossággal való kísérletezésre.

Hogy az ANMAT egyetlen fiolát sem elemzett.

Hogy Argentínában több mint 30 gyermek halt meg egy nappal a vakcina beadása után.

Az egész világon naponta látható, hogy a profi sportolók teljes sporttevékenység közben összeomlanak vagy egyensúlyvesztetté válnak.

Mindezen okok miatt úgy döntöttünk, hogy saját kutatásokat végzünk a Pfizer, az Astrazeneca, a Szputnyik, a Sinopharm és a Cansino ampulláinak tartalmáról.

 

 

ANALISIS_ARGENTINO_DE_LOS_VIALES_ASTRAZENECA_PFIZER_PFIZER_SINOPHARM Letöltés

Az ANMAT elismeri, hogy az oltóanyagok grafént tartalmaznak, vagy talán NEM

Az argentin Dr. Patricia Aprea, az ANMAT értékelési és ellenőrzési igazgatója elismerte, hogy az AstraZeneca "oltóanyagai" grafént tartalmaznak egy Covid injekciót követő halálesettel kapcsolatos jogi ügy során.

"Összeesküvés-elméletek" lettek az ANMAT-ban? Hát nem. Történt, hogy ezúttal Carlos Insaurralde ügyész nyomására be kellett ismerniük a megengedhetetlent. Szigorúan véve az Országos Gyógyszer-, Élelmiszer- és Orvostechnológiai Hivatalnak ("ANMAT") így kellett reagálnia egy jogi ügyben, egy oltás utáni haláleset miatti panaszt követően" - írta David King.

Olvassa el a dokumentumot, amelyben az ANMAT elismerte, hogy a vakcinák grafént tartalmaznak ITT (spanyolul) vagy (lefordítva a Google segítségével):

Egy hónappal később, 2022. január 17-én az ANMAT visszavonta ezt a beismerést, mondván, hogy a jelentésükben elírás történt: "a jelentés 4. pontjában, ahol az áll, hogy "A grafén megtalálható az alkotóelemeiben", azt kell írni, hogy "A grafén NEM található meg az alkotóelemeiben".".

Tekintettel arra, hogy számos orvos és tudós számolt be grafénről, ismeretlen tárgyakról és nem közölt összetevőkről a Covid injekciókban több országban, nehéz elhinni, hogy az ANMAT jogi eljárás során tett beismerése egy "elírás" miatt történt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/argentina-kutatok-magyarazatot-adnak-a-covid-injekciokban-talalhato-nanotechnologiara