2023. április 29., szombat

Neil Oliver: Szervezett bűnözéssé züllött a politikai elit

Forrás: GBNews @ YouTube
Neil Oliver: Sometime in the last century, government and business got into bed with organised crime
https://youtu.be/rvDUgc-Kvtc

Miért rúgták ki Tucker Carlsont?

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
The Real Reason Why Fox Fired Tucker Carlson
https://youtu.be/zydie8ijbGg

Szét kell verni a neonáci kijevi rezsimet – Medvegyev nyilatkozata

Moszkva, 2023. április 29. szombat (MB)

Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács alelnöke szombaton annak a véleményének adott hangot a Telegram csatornán, hogy szét kell verni a kijevi rezsimet, és megtorló lépéseket kell tenni kulcsfiguráival szemben – jelentette a Magyar Békekör tudósítója.

Az orosz politikus azokra a kijevi nyilatkozatokra reagált, amelyek további nyugati fegyverszállításokat sürgettek, a Krím visszafoglalásáról tettek említést, valamint arról, hogy a háború akár évtizedekig is eltarthat.

“A kijevi kutya egyfolytában csahol. Nyál csorog szőrös pofájáról, hogy gazdái lássák, milyen harcra kész” – írta Medvegyev, majd így folytatta: “Mi ez? A kábítószerrel átitatott lelkiismeret ellentmondásos komorsága? A bizonytalanság delíriuma? Nyomásgyakorlás a pártfogókra? Általános tartós paranoia? Kétségtelenül mindez együtt”.

Mindazonáltal még a hamis kijelentéseket sem szabad alábecsülni – vélekedett. Hiszen a kijevi rezsim hisztérikusan törekszik a náci elit hatalmának megszilárdítására, a csapatok harci szellemének ébrentartására, újabb és újabb  támogatásra szponzoraitól – magyarázta Medvegyev.

Az orosz politikus szerint az egyetlen válasz minderre “az ellentámadásban részt vevő személyi állomány és katonai felszerelés tömeges megsemmisítése, az ukrán csapatokra mért maximális katonai vereség. Az ellenség teljes kiűzése és végleges leváltása a neonáci kijevi rezsim teljes demilitarizálásával Ukrajna egész területén. Megtorló cselekmények a neonáci rezsim kulcsfigurái ellen, függetlenül azok elhelyezkedésétől és elévülési idejétől”.

“Máskülönben nem fognak nyugodni, és a kábítószer hatására elhangzó hamis kijelentések valósággá válhatnak, a háború pedig elhúzódhat. Hazánknak erre nincs szüksége” – írta az orosz politikus a Békekör jelentése szerint.+++

Kiadta: WordPress

Dróntámadás a szevasztopoli üzemanyag tartályok ellen

Szevasztopol, 2023. április 29. szombat (MB)

Ukrán dróntámadás érte a Krím-félszigeten fekvő Szevasztopol kikötőváros üzemanyag tárolóit. A tartályok lángokban állnak – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szombaton.

Mihail Razvozsajev szevasztopoli kormányzó közlése szerint a dróntámadás következtében felrobbantak a tárolók, s tűz dúl ezer négyzetméteren. A lakosságot nem fenyegeti tűzvész.

A tűzoltó és mentőalakulatok most tárják föl, vannak-e áldozatai az ukrán támadásnak.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Remélem, hogy a tömeggyilkosok megkapják méltó büntetésüket