2022. december 28., szerda

Túl sok emberélet szárad már Billgéc lelkén

Forrás: KLA.TV www.kla.tv/24596

Vilcsek Ernő: Vélemény a szeretet ünnepéről

Egy digitális börtön épül körülötted éppen most (Greg Reese)

Zero Trust = nulla bizalom
* A LIDAR a „light detection and ranging” vagy „laser imaging, detection, and ranging” rövidítése, amely a távolságok meghatározására szolgáló módszer, amelynek során egy tárgyat vagy felületet lézerrel céloznak meg, és mérik, hogy a visszavert fény mennyi idő alatt tér vissza a vevőhöz. Néha 3D lézeres letapogatásnak is nevezik, ami a 3D-letapogatás és a lézeres letapogatás speciális kombinációja. A LIDAR-nak vannak földi, légi és mobil alkalmazásai.
A szonár (sound navigation and ranging vagy sonic navigation and ranging) olyan technika, amely a hang terjedését használja (általában a víz alatt, mint a tengeralattjáró navigációban) navigációra, távolságmérésre (ranging), kommunikációra, vagy a vízfelszínen vagy a víz alatt lévő objektumok, például más hajók észlelésére.
** LED-inkapacitátor: A fénykibocsátó dióda (LED) hatástalanító egy zseblámpához hasonlóan kialakított fegyver. Rendkívül fényes, gyors és jól fókuszált, „különböző színű véletlenszerű impulzusok” sorozatát bocsátja ki. Mielőtt az emberi szem az egyik frekvenciára fókuszálhatna, egy másik frekvencia kapcsol be, ami koponyán belüli nyomást okoz, ami fejfájást, hányingert, hányást, zavarodottságot, ingerlékenységet és látáskárosodást eredményez a célpontnál.
https://en.wikipedia.org/wiki/LED_incapacitator

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/F9jJeKirpTGv/

A HAARP és a Chemtrailról