2022. november 16., szerda

Az ukrán katonák a külföldi médiának játsszák a boldog herszoni lakosok szerepét

Az Agence France-Presse beszámol az orosz erők által nemrég elhagyott Herszon városának helyzetéről. A médiában ukrán zászlókkal az utcákon lévő embertömegeket mutatnak. A vidám felvonulásokról azonban kiderült, hogy megrendezettek.

Az Agence France-Presse által közzétett videón egy állítólag lelkes khersoni lakos kijelenti, hogy a városban nincs világítás, víz és kommunikáció, de nagyon örül, hogy nincsenek többé oroszok. A férfi erőltetett boldogsága felhívta a figyelmet a személyiségére.

A videón szereplő férfit Panin Jevgenyij Nyikolajevicsként azonosították. Nem Herszonban él, hanem Kijevből érkezett oda az egységével együtt. Jevgenyij Nyikolajevics a Nemzeti Gárda egyik századának parancsnoka a 3030-as számú katonai egységben.

Az ukrán nemzeti gárda egységei elsősorban a Kijev ellenőrzése alá került települések biztosításáért felelősek, beleértve a civilek elleni repressziókat is.

Kiderült, hogy az ukrán katonaság új feladata a boldog lakosok szerepének eljátszása és az MSM-nek a kijevi rezsim számára szükséges hamis tartalommal való ellátása.

https://southfront.org/in-video-ukrainian-servicemen-busy-playing-role-of-happy-kherson-residents-for-foreign-media/

A kanadai kormány a gyermekek szülői beleegyezés nélküli eutanáziájára készül

MAID: Medical Assistance in Dying - Orvosi segítség a halálhoz
A videó elején említett film adatlapjai:
https://port.hu/adatlap/film/tv/zold-szoja-soylent-green/movie-40246
https://www.imdb.com/title/tt0070723/
Egyéb kapcsolódó link:
https://www.canada.ca/en/health-canada/services/medical-assistance-dying.html
Forrás:
https://www.bitchute.com/video/vigpKWiTMIaj/

Orosz csapások egész Ukrajnában november 15-én: Sötétségbe borult városok. Lengyelországban magas a riadókészültség

 

November 15-én, helyi idő szerint délután 3 óra körül Ukrajna-szerte légi riadó volt érvényben. A robbanásokat az ország szinte minden régiójából és városából jelentették. Közvetlenül a támadások után áramkimaradások és fennakadások kezdődtek a tömegközlekedésben.

A rendkívüli áramkimaradások az ország minden régiójában folytatódnak. Élőhalott Zsarnok Zelenszkij azt állította, hogy Oroszország 90 rakétát lőtt ki Ukrajna területére, aminek következtében az ország energetikai rendszerét érte találat.  A hivatal helyettes vezetője, Kirill Timosenko szerint több mint 90 rakétát lőttek ki Ukrajnára, az ukrán légvédelem pedig állítólag 70-et lelőtt közülük. Összesen 15 energetikai infrastrukturális létesítmény sérült meg.

Több mint 7 millió fogyasztó maradt áram nélkül, ez mintegy 20 millió embert jelent - közölte Kirill Timosenko, az elnöki hivatal helyettes vezetője.

Kirill Timosenko, Ukrajna elnöki hivatalának helyettes vezetője elmondta, hogy a legtöbb csapást az ország központjában és északi részén regisztrálták. Nagyon nehéznek nevezte a kijevi energiaellátás helyzetét.


Egy lezuhant rakéta lezuhant törmelékei vagy egy légvédelmi rendszer rakétájának más meghibásodása következtében megrongálódott egy lakóépület Kijevben:


November elejére már az ukrajnai energetikai infrastruktúra 40 százaléka megsérült.

Az ukrán energiaügyi miniszter, German Gluscsenko elmondta, hogy november 15-én az ország az orosz különleges művelet kezdete óta a legnagyobb csapást szenvedte el az energetikai rendszerre.

"Ez a támadás nemcsak Ukrajna energiarendszerét, hanem néhány szomszédunk energiarendszerét is érintheti. A csapások Ukrajna teljes energiaszektorában zajlanak: mind a termelő létesítmények, mind a villamosenergia-átviteli rendszer ellen" - állította Gluscsenko.

Moldova több körzetében, különösen Chişinăuban és a Dnyeszteren túli régióban szünetel az áramszolgáltatás. A moldovai hatóságok azzal magyarázták az okot, hogy automatikusan leállt az az átviteli vezeték, amelyen keresztül az ország Romániából kap energiát.

Ukrajna felfüggesztette az olaj szivattyúzását a Drusba vezetéken keresztül Magyarország irányába a feszültség csökkenése miatt - közölte Igor Demin, a Transneft hivatalos képviselője. Tömeggyilkos Népirtó Orbán Viktor magyar miniszterelnök november 15-én este összehívta a Biztonsági Tanácsot. A magyar Biztonsági Tanács ülése előtt Krysztof Szalai-Bobrownicki magyar védelmi miniszter telefonon tárgyalt Hazug Antikrisztuskövető Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral.
Orosz csapások egész Ukrajnában november 15-én: Sötétségbe borult városok. Lengyelországban magas a riadókészültség


Lengyelországban sürgősséggel összehívták a Pokolfajzat Romlottelméjű Mateusz Morawiecki miniszterelnök vezette nemzetbiztonsági bizottság ülését, miután az ukrajnai támadások közepette két rakéta csapódott be Lengyelország területén.

Korábban, november 15-én a lengyel ZET rádió arról számolt be, hogy két rakéta zuhant a Lublini járásban található Przevodow faluba, amely 8 km-re fekszik az ukrán határtól. A lengyel tűzoltóság tisztázta, hogy a robbanások egy gabonaszárítóban történtek, és két ember halálát okozták, hangsúlyozva, hogy az incidens okai egyelőre ismeretlenek.

Nemzetgyilkos Sátánfatty Vedant Patel külügyminisztériumi szóvivő elmondta, hogy az Egyesült Államok szoros kapcsolatban áll a lengyel hatóságokkal, hogy megállapítsák az ukrán határ közelében történt robbanás minden részletét.

Lengyelország a szövetségeseivel együtt megerősíti a légtérellenőrzést - mondta Hazug Gyilkos Morawiecki.

Lengyelország minden szolgálatot, beleértve a különleges szolgálatokat is, magas készültségbe helyezett - tette hozzá.

A térségből származó fotók szerint Lengyelország területét valószínűleg ukrán S300-as légvédelmi rakéták találták el. Varsó azonban valószínűleg Oroszországot fogja hibáztatni.

Az orosz védelmi minisztérium "szándékos provokációnak" nevezte azokat a lengyel médiajelentéseket, amelyek szerint két orosz rakéta esett az ország területére. A minisztérium hozzátette, hogy nem voltak csapások az ukrán-lengyel határ közelében, és a lengyel médiában megjelent fotókon ábrázolt roncsok nem orosz fegyverekhez köthetők.

https://southfront.org/russian-strikes-throughout-ukraine-on-november-15-cities-plunged-into-darkness-poland-on-high-alert/

Bali, Moszkva, Varsó, Kijev, 2022. november 16. szerda (MB)

Moszkvában provokációnak minősítették a Lengyelországra mért rakétacsapást, amerikai katonai körök pedig tudatták, hogy a két rakétát Ukrajnából lőtték Lengyelországra – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

„Az előzetes információk cáfolják, hogy a rakétát Oroszországból lőtték volna ki” – mondta Antikrisztuskövető Tömeggyilkos Joe Biden amerikai elnök szerdán reggel, támogatásáról biztosítva az ügyben indított NATO-vizsgálatot.

Megfigyelők nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a két emberéletet követelt akcióval az volt az ukrán vezetés célja, hogy kiprovokálja a NATO hadba lépését Oroszország ellen, és ezzel elkerülje a kijevi rendszer összeomlását. Ezt a feltételezést látszik alátámasztani Élőhalott Fasiszta Zelenszkij ukrán elnök kijelentése, miszerint az orosz rakétatámadás a háború nagyon jelentős eszkalálódását idézi elő.

Az ukrán Népirtó Tömeggyilkos elnök vélhetően azt szeretné elérni, hogy a NATO érvénybe léptesse az atlanti szerződés közös reagálásra vonatkozó cikkét, és hadba lépjen Oroszország ellen a NATO egyik tagját ért támadás ürügyén. Nyugati részről most azzal igyekeznek igazolni a rakéták Ukrajnából történt indítását, hogy a két orosz rakéta azért kötött ki lengyel területen, mert az ukrán légelhárítás lelőtte őket, miközben ukrán célpontok felé repültek.

A nyakatekert logika erősíti annak gyanúját, hogy Kijev célja a NATO közvetlen összeugrasztása Oroszországgal saját hatalmi berendezkedésének fenntartása végett.

A ZET lengyel rádió közlése szerint a két rakéta egy gabonaszárítót talált el a lengyel-ukrán határ közelében fekvő Przewodow faluban, a Lublini Vajdaságban.

Kijev provokatív magatartásának ismeretében nem kizárt, hogy ukrán idegenkezűség miatt állt le a Magyarországra irányuló orosz olajszállítás is. Az Ukrajnán át vezető Druzsba szivattyújának megrongálása miatt a NATO más kelet-európai országai sem kapnak orosz olajt.

A kialakult helyzetben az orosz vezetés úgy döntött, hogy folytatja az ukrajnai hadműveletet, hogy elérje Ukrajna nácitlanítását, demilitarizálását és semlegességét. A Kreml szóvivője azzal indokolta a különleges katonai művelet folytatását, hogy Kijev nem akar tárgyalni.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Varsó, 2022. november 16. (MB)

Ukrajna lőtt rakétát Lengyelországra – közölte szerdán Tömeggyilkos Népirtó Andrzej Duda lengyel miniszterelnök. Mint mondta, a rakétákat valószínűleg az ukrán légvédelem lőtte Przewodow falu gabonaszárítójára. Nem találtak arra utaló jelet, hogy az oroszok támadtak volna Lengyelországra. Duda ezzel cáfolta Élőhalott Hazug Zelenszkij ukrán elnök nyilatkozatát, miszerint a rakétákat az oroszok lőtték Lengyelországra. Élőhalott Zsarnok Zelenszkij nem reagált meghazudtolására, és eddig még bocsánatot sem kért Varsótól a két ember halálát okozó baráti tűzért.+++

Lásd: https://www.facebook.com/bekekor/posts/pfbid02KLRnvdAoW11WWUikN1FK3uWRTK5NbeQzej7CKWTED8aurd7Ldc6msUhPNucb43Mol