2022. május 20., péntek

Domján Tibor: Ha tudnátok, mi vár a világra!

 

Ha tudnátok, mi vár a világra,
Mások volnátok…
Illúzió helyett talán a valóságot
Látnátok…
Az igaz helyett talán a bűnt
Kárhoztatnátok…
Nem magasztalnátok egekbe
Fajtátok!

Ha tudnátok, mi vár a világra,
Imádkoznátok…
Tiszta szívvel vagy félelemből, de
Megalázkodnátok…
Gőgös tudálékosságtok
Elnémítanátok…
Bálványok helyett az Istent
Imádnátok!

Ha tudnátok, mi vár a világra,
Elgondolkoznátok…
S ha az igazat keresnétek,
Megtalálhatnátok…
Az orrotok előtt van, sokszor
Mégsem láthatjátok…
Mert Hatalmi döntés kell, hogy
Felfoghassátok!

Ha tudnátok, mi vár a világra,
S benne mi vár rátok,
Tudnátok, miért van
A KRISZTUS és ELIJÁ(H)tok!
Mert van, akinek Áldás, és
Van, akire Átok…!
Isten döntötte el, hogy legyen
Bizonyságtok!

Domján Tibor /1979-2022/

https://echelon8.org/ha_tudnatok.htm

60 millió dollár az adófizetőktől, hogy a WEF a világ milliárdosainak "játszóterét" finanszírozhassa?

 

Az OpenTheBooks által megszerzett dokumentumok szerint az amerikai adófizetők az elmúlt nyolc évben 60 millió dollárt adtak a Világgazdasági Fórum támogatására, amely május 22-én, vasárnap, a svájci Davosban rendezi meg a világ milliárdos üzleti elitjének 2022-es találkozóját.

Davos. A világ milliárdos üzleti elitjének "játszótere".

Minden évben, mint a hattyúk, a gazdag, csinos és befolyásos emberek leereszkednek a festői svájci síparadicsomba, hogy a világ vezetőivel keveredjenek. A jövőnk utópisztikus globális társadalommá alakításáról tárgyalnak.

2019 óta először 2019-ben a 2022-es davosi találkozó május 22-én, vasárnap kezdődően személyesen zajlik majd.

A házigazda szervezet, a Klaus Schwab német közgazdász által alapított Világgazdasági Fórum (WEF) azt mondja, hogy platformot biztosít a nagyhatalmú vezetőknek, hogy "globális, regionális és iparági napirendeket alakítsanak".

Az egész eléggé giccses, a világrendről szóló mámoros gondolatokkal. Mindezek nagy része ellentétes az amerikai értékekkel.

A résztvevők 28 000 dollárt költenek csak egy belépőjegyért, az áhított belépőjegy pedig 50 000 dollárnál is többe kerül - és ez még azelőtt van, hogy a résztvevők tíz- vagy százezreket költenének magánrepülésre, sífaházakra és szórakozásra.

Ezután az esemény mágnások és köztisztviselők közötti szemérmetlen kapcsolatépítésbe torkollik.

Valószínűleg észre sem vette, de Ön - az amerikai adófizetők - több tízmillió dollárnyi szövetségi támogatással segítettek finanszírozni a szponzoráló szervezetet.

 

 

A WEF 2013 óta közel 60 millió dollárt kapott az amerikai adófizetőktől.

Az OpenTheBooks.com könyvvizsgálói megállapították, hogy a Trump-adminisztráció alatt a WEF 33 millió dollárt kapott, ami meghaladta a második Obama-korszak 26 millió dolláros támogatását.

Miért finanszírozzák az amerikai adófizetők ezt a szervezetet?

Az államadósságunk meghaladja a 30 billió dollárt, és a világválságok kaszkádszerűen terjednek. Nyilvánvaló, hogy az USA-nak nem kellene támogatnia egy olyan szervezetet, amelynek tagvállalatai már így is mesésen gazdagok - és amelynek legnagyobb éves konferenciája a szupergazdagok mágneseként működik.

(2017 januárjában a WEF tagsági és partnerségi díjai évi 65 000 és 650 000 dollár között mozogtak.)

"Az igazi varázslat [Davosban] a zárt ajtók mögött történik" - írja a Business Insider.

"A gazdagok és a hatalmasok arra használják az eseményt, hogy a nyilvánosság kizárásával kapcsolatépítésre és nézeteltéréseik tisztázására használják."

A képmutatás kerül a középpontba: A WEF kritizálja a vezérigazgatókat, akik sokkal többet keresnek, mint az alkalmazottaik, miközben Davos a világ szupergazdagjait gyűjti össze.

Schwab maga is vizsgálat tárgyává vált, mivel a WEF pénzeszközeit és üzleti szerződéseit saját személyes vagyonának növelésére használta fel.

Ez biztosan nem úgy hangzik, mintha Amerika stratégiai vagy pénzügyi érdekeit helyeznék előtérbe. A helyzet még rosszabb, ha figyelembe vesszük a Davosban zajló megbeszélések témáit.

2021 januárjában a davosi konferencia a "Nagy Újraindítás" népszerűsítésének eszközévé vált, egy olyan koncepciót, amelyet Schwab a COVID-19-ről szóló könyvében dolgozott ki Thierry Malleret francia közgazdásszal.

 

 

Ezt úgy írják le, mint egy útmutatót annak megértéséhez, hogy a vírus "hogyan zavarta meg társadalmi és gazdasági rendszereinket, és milyen változásokra lesz szükség ahhoz, hogy a továbbiakban egy befogadóbb, rugalmasabb és fenntarthatóbb világot hozzunk létre".

A szerzők azt vizsgálják, hogy "mik voltak e válságok gyökerei, és miért vezettek ahhoz, hogy globális társadalmi, gazdasági és politikai rendszereink "Nagy Újraindítására" van szükség".

Schwab a világjárvány megragadását szorgalmazta a "világ újraindítása és átformálása" érdekében, mivel az éghajlatváltozás, az egyenlőtlenség és a szegénység a válság során egyre sürgetőbbé vált.

Ha arra tippeltek, hogy ez nagyobb kormányokat, több adót és kiadást, valamint a polgárok fokozottabb felügyeletét jelenti, akkor igazuk van.

Egy könyvkritikus így foglalta össze Schwab lényegét: "A kormányok rossz teljesítménye nem a hozzá nem értés vagy a korrupció miatt van, hanem mert egyszerűen nem elég erősek".

Schwab tézise a recenzió szerint: "a társadalom válaszút előtt áll, és a járvány utáni jövő elé néz, amely vagy visszatér a bizonytalan (de ismerős) járvány előtti állapothoz, vagy továbblép", és "'befogadóbbá, igazságosabbá és az anyatermészetet jobban tisztelőbbé' válik."

Az egyéni szabadság elvesztése, és a kormánynak több hatalmat és adópénzt adni nem az, amit a legtöbb amerikai vonzó módszernek tart a világ jobbá tételére.

 

 

Hogyan tudott tehát a WEF 2013 óta közel 60 millió dollárnyi amerikai adófizetői támogatást felemészteni?

Leginkább a külügyminisztérium USAID-jén keresztül; az adófizetők 16 millió dollárt fizettek a WEF Grow Africa programjának támogatására, amely elősegítette a mezőgazdasági vállalkozások és az afrikai kormányok közötti kereskedelmi partnerségeket.

További 43 millió dollárt kapott a WEF Global Alliance for Trade Facilitation programja, hogy "fokozza a versenyképességet és az üzleti feltételeket, amelyek a fejlődő országokban a befogadó gazdasági növekedés és a szegénység csökkentésének kulcsfontosságú mozgatórugói".

Bár vitatkozhatunk ezen erőfeszítések értékéről, a világ legnagyobb szuperhatalmának finanszírozása csak növeli a WEF hitelességét. Davosban ezek a Klaus-demokraták államfőkkel, diplomatákkal és újságírókkal társalognak.

A Great Reset megbeszéléseken például részt vett többek között Kristalina Georgieva, a Nemzetközi Valutaalap igazgatója, Károly walesi herceg és Antonio Guterres ENSZ-főtitkár. Trump és Obama elnök is részt vett a találkozókon.

A 2022-es találkozó "lehetőséget kínál a világ vezetőinek, hogy számba vegyék a világ helyzetét, és partnerségeket és politikákat alakítsanak ki az előttük álló kritikus időszakra".

Csak remélni lehet, hogy a megbeszélések olyan eredménytelenek lesznek, mint ahogy azt a kritikusok állítják. Amerikának fel kell hagynia e pazar globalista estély házigazdáinak támogatásával.

Végül is ez a szervezet az életmódunk újraindítását akarja elérni.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/60-millio-dollar-az-adofizetoktol-hogy-a-wef-a-vilag-milliardosainak-jatszoteret-finanszirozhassa

Hatalmas tűz ütött ki a genfi repülőtéren, amikor "felrobbant" a menedékkérők befogadóközpontja

 

Hatalmas tűz ütött ki a genfi repülőtéren, amikor a menedékkérők befogadóközpontja "felrobbant" az építkezés során

Fekete füst szállt az égbe Svájc második legforgalmasabb repülőterének építkezéséről

Az épület a menedékkérők új befogadóközpontja - közölte egy szóvivő.

A repülőtérre induló és onnan induló járatokat felfüggesztették a vizsgálatok idejére.

 

A genfi repülőtérre induló és onnan induló járatok ma este szüneteltek, miután tűz ütött ki a helyszínen lévő menedékkérők befogadóközpontjában.

A képeken látszott, hogy robbanás történt Svájc második legforgalmasabb repülőterén, ahol fekete füstöt lehetett látni az ég felé szállni a helyszínről.

Ignace Jeannerat repülőtéri szóvivő este azt mondta, hogy a tüzet "ellenőrzés alatt tartják", de a személyzetnek "biztosítania kell a területet és el kell távolítania a törmeléket".

A tűz "a repülőtér határain kívül volt", és "nagy füstöt okozott" - mondta.

 

 

Szemtanúk arról számoltak be, hogy a svájci genfi ​​repülőtéren történt incidenst követően robbanást hallottak és tüzet láttak.

Szemtanúk arról számoltak be, hogy a svájci genfi ​​repülőtéren történt incidenst követően robbanást hallottak és tüzet láttak.

A genfi ​​repülőtérre induló és onnan induló járatok megszakadtak, miután a kerítésen túl nagy tűz ütött ki.

A genfi ​​repülőtérre induló és onnan induló járatok megszakadtak, miután a kerítésen túl nagy tűz ütött ki.

Úgy tűnik, hogy a képek egy robbanást mutatnak be Svájc második legforgalmasabb repülőterén, ahol fekete füstöt lehetett látni az égbe ömlő helyszínről.

 

 

 

Úgy tűnik, hogy a képek egy robbanást mutatnak be Svájc második legforgalmasabb repülőterén, ahol fekete füstöt lehetett látni az égbe ömlő helyszínről.

A repülőtér egyelőre felfüggesztette a leszállásokat, a felszállásokat a pilóták belátására bízzák – magyarázta.

Délután fél ötre már nem voltak látható lángok vagy füst, de a tűzoltók továbbra is folytatták a tűzoltást az állványokkal és ponyvákkal körülvett épületben.

Néhány érkező járatot Lyonba és Bázelbe irányítottak át.

Zürich után Genf Svájc második legforgalmasabb repülőtere. A svájci terület szélén, a kifutópálya a francia határ mellett van.

A repülőtér 2021-ben több mint 5,9 millió utast fogadott, ami a pandémiát megelőző, 2019-es közel 18 milliós szinthez képest csökkenést jelent.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/hatalmas-tuz-utott-ki-a-genfi-repuloteren-amikor-felrobbant-a-menedekkerok-befogadokozpontja

A majomhimlő csak tavaly volt asztali szimuláció

 

Az elit média világszerte vörös riadókészültségben van a majomhimlő 2022 májusának közepén történő első globális kitörése miatt - mindössze egy évvel azután, hogy egy müncheni nemzetközi biológiai biztonsági konferencián szimulációt tartottak egy 2022 májusának közepén kezdődő "szokatlan majomhimlő-törzset érintő globális járványról".

A majomhimlőt először 1958-ban azonosították, de Afrikán kívül még soha nem volt globális majomhimlőjárvány kitörése - egészen mostanáig, pontosan azon a héten, pontosan abban a hónapban, amelyet a biológiai biztonsággal foglalkozó szakemberek a pandémiaszimulációjukban megjósoltak. Vigyétek ezeket a fickókat Vegasba!

Ed Yong, aki több tucat hisztérikus cikket írt a Covidról a The Atlantic számára, köztük olyan gyöngyszemeket, mint a COVID-19 Long-Haulers Are Fighting for Their Future, Even Health-Care Workers With Long COVID Are Even Health-Care Workers With Long COVID Are Being Dismissed, How Did This Many Deaths Be Normal? és The Final Pandemic Betrayal, az új majomhimlőjárvány helyszínén van.

Eric Feigl-Ding is foglalkozik ezzel.

 

 

Jennifer Nuzzo és Bill Hanage epidemiológusok is a helyszínen vannak - de még mindig nem nyilatkoztak arról, hogy látnak-e valami furcsát a 2022 májusának közepén bekövetkező első globális majomhimlőjárvány kitörésében, egy évvel azután, hogy tanácsadóként részt vettek egy 2022 májusának közepén bekövetkező globális majomhimlőjárvány nemzetközi biológiai biztonsági szimulációjában.

Az USA kormánya a helyszínen van, és 13 millió adag majomhimlő elleni vakcinát rendelt a Bavarian Nordic-tól.

A WHO is a helyszínen van.

A globális majomhimlőjárvány - amely pontosan azon az időzónán következik be, amelyet egy évvel korábban egy globális majomhimlőjárvány biológiai biztonsági szimulációja előre jelzett - feltűnő hasonlóságot mutat a COVID-19 járvány kitörésével, amely csak néhány hónappal a 201-es esemény után következett be, és amely a COVID-19-hez majdnem pontosan hasonló koronavírus-járvány szimulációja volt.

A 201-es eseményt 2019 októberében - mindössze két hónappal a koronavírus Wuhanban történt első felfedezése előtt - a Gates Alapítvány, a Világgazdasági Fórum, a Bloomberg és a Johns Hopkins szervezte. A 201-es eseményhez hasonlóan a Monkeypox-szimuláció résztvevői mindeddig kőkeményen hallgattak arról, hogy részt vettek egy olyan világjárvány-szimulációban, amelynek tényei történetesen alig néhány hónappal később a való életben is valóra váltak.

Az egyik személy, aki mind a 201-es eseményen, mind a Monkeypox-szimuláción jelen volt, George Fu Gao, a Kínai Járványügyi Központ igazgatója. A 201-es eseményen Gao kifejezetten felvetette a "félretájékoztatás" elleni fellépést egy "hipotetikus" koronavírus-járvány során.

 

 

Itt van Gao a 201-es eseményen, közvetlenül a mi Avril Hainesünk, a Nemzeti Hírszerzés igazgatója mellett - gyakorlatilag az Egyesült Államok legmagasabb szintű hírszerzési tisztviselője. Nézzétek ezeket a cukiságokat. Hát nem érzed magad ettől melegnek és bársonyosnak? Fúú. Kim Philby irigykedik.

Ennek ellenére nem fogok itt ülni, és vad összeesküvés-elméleteket vitatni arról, hogy lehet valami szokatlan abban, hogy egy globális világjárvány néhány hónappal egy pontosan ilyen típusú világjárvány szimulációja után következik be, amelyet nem sokkal később egy még homályosabb vírus első globális kitörése követ, néhány hónappal egy pontosan ilyen típusú járvány szimulációja után.

Ha jó hazafi akarsz lenni, és hat számjegyű fizetést akarsz keresni - vagy olyan emberekkel akarsz barátkozni, akik hat számjegyű fizetést keresnek -, akkor tedd azt, amit a kormányod mond: Ülj le, fogd be a szád, maradj otthon, ments életeket, vedd be az oltásokat, mutasd meg a papírjaidat, és hallgattasd el a gyerekeidet.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-majomhimlo-csak-tavaly-volt-asztali-szimulacio

A WEF tömeggyilkos népirtó elitjét 5000 fős hadsereg és "repüléstilalmi zóna" fogja védeni

 

A svájci Davosban megrendezésre kerülő Világgazdasági Fórum éves találkozóján a tervek szerint hatalmas biztonsági intézkedéseket vezetnek be az elit résztvevői számára, beleértve 5000 fős katonai személyzetet és egy szigorúan betartott repüléstilalmi zónát.

A Reuters szerint a globális elit biztonsága érdekében Svájc felajánlotta katonaságának 5000 tagját, hogy segítse a helyi rendőrséget a WEF idei, május 22. és május 26. közötti éves találkozóján. Már most számos katona nagy biztonsági kerítést állít fel a találkozó körül, míg a svájci légierő tagjai a konferencia ideje alatt a konferencia felett repülnek, hogy biztosítsák a repüléstilalmi zóna fenntartását.

A globalista konferencián akár kétezer politikai és ipari vezető is részt vehet, akik azért gyűlnek össze, hogy megvitassák a "világjárvány helyreállítására, az éghajlatváltozás kezelésére, a munka jövőjére, az érdekelt felek kapitalizmusának felgyorsítására és az új technológiák hasznosítására vonatkozó terveiket".

A WEF az elmúlt években viták forrása volt, különösen a COVID-19 világjárvány kitörése óta, amely egybeesett a csoport "Nagy Újraindítás" programjának bemutatásával és végrehajtásával.

A Nagy Újraindítás egy radikális szocialista terv, amelyet ezek a globális elitek terveztek, és amely "a világgazdaság "reset gombjának" megnyomására" és egy radikálisan új globális rend létrehozására törekszik, amely úgy tűnik, hogy a kínai szociális hitelrendszer számos aspektusát követi. A WEF 2016-os cikke "Üdvözöljük 2030-ban. Nincs semmim, nincs magánéletem, és az élet soha nem volt jobb" vázolja az elitek jövőképét, amely lényegében arra fut ki, hogy "Nem lesz semmid, és boldog leszel".

A WEF elnöke, Klaus Schwab német közgazdász következetesen dicsérte Hszi Csin-ping kínai kommunista elnököt a diktatórikus "vezetése" alatt elért "jelentős társadalmi és gazdasági eredményekért".

 

 

Schwab és a WEF annak ellenére rajong Xiért, hogy hiteles bizonyítékok utalnak arra, hogy Kína aktívan népirtást folytat ujgur muszlim lakossága ellen, és hogy a kritikusok "a világ első igazán totalitárius államának rémálmának" nevezik a szociális hitelrendszert.

A Kínára vonatkozó nyilatkozatok mellett sokan szkeptikusak a COVID-19 intézkedésekkel és tágabb értelemben a koronavírus narratívával szemben, pontosan azért, mert a WEF Nagy Újraindítás kezdeményezésének bejelentésében a csoport nyíltan a COVID-19 "járványt" nagyszerű lehetőségként könyvelte el, hogy a globális forradalmi céljaik felé haladjanak.

"A COVID-19 zárlatok talán fokozatosan enyhülnek, de a világ társadalmi és gazdasági kilátásai miatti aggodalom csak fokozódik. Jó okunk van az aggodalomra: az éles gazdasági visszaesés már megkezdődött, és az 1930-as évek óta a legsúlyosabb depresszióval állhatunk szemben. De bár ez a kimenetel valószínű, nem elkerülhetetlen" - írta Schwab 2020 júniusában.

De "a világjárvány egyik pozitívuma, hogy megmutatta, milyen gyorsan képesek vagyunk radikális változtatásokat eszközölni az életmódunkban. A válság szinte azonnal arra kényszerítette a vállalkozásokat és az egyéneket, hogy felhagyjanak a sokáig alapvetőnek tartott gyakorlatokkal, a gyakori légi utazásoktól az irodai munkáig" - tette hozzá a közgazdász.

"Ahhoz, hogy jobb eredményt érjünk el, a világnak közösen és gyorsan kell cselekednie, hogy társadalmaink és gazdaságaink minden aspektusát átalakítsuk, az oktatástól kezdve a társadalmi szerződéseken át a munkakörülményekig. Az Egyesült Államoktól Kínáig minden országnak részt kell vennie ebben, és az olaj- és gázipartól a technológiai iparágakig minden iparágat át kell alakítani. Röviden, a kapitalizmus "nagy újjáépítésére" van szükség" - hangsúlyozta Schwab.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-wef-elitjet-5000-fos-hadsereg-es-repulestilalmi-zona-fogja-vedeni


Azon üzleti és politikai oligarchák, akik ebben a hónapban a svájci Davosban, a Világgazdasági Fórumon találkoznak, a drogokban rejlő személyes és üzleti növekedési lehetőségeket vizsgálják majd meg - jelentette a Bloomberg.

A jövő hétvégén a Svájcba érkező oligarcháknak lehetőségük lesz megállni a davosi sétányon található "Pszichedelikumok Házánál", és "érdeklődni arról, hogyan tudnák használni a pszichedelikumokat" - mondta Marik Hazan, a Tabula Rasa Ventures, egy pszichedelikus érintettségű start-up cégekkel foglalkozó inkubátorcég igazgatója.

A bemutató arra utal, hogy az illegális anyagok iránti érdeklődés még mindig növekedő tendenciát mutat.

https://gloria.tv/post/7Tow2GffkH2u1barz249zSkUG

WEF/WHO előkészíti a majomhimlőt

 

A WHO virológusa bemutatja a 10 éves fertőző betegségekre vonatkozó tervet

A komcsi baromságnak sosincs vége

A WHO rendkívüli ülést hívott össze, mivel a majomhimlő vírus világméretűvé vált.

https://www.zerohedge.com/medical/how-has-monkeypox-suddenly-spread-all-over-globe-lightning-speed

"Biztos vagyok benne, hogy végül ez lesz a legnagyobb majomhimlő-járvány, amit az afrikai endémiás területeken kívül valaha is tapasztaltunk" - mondta Daniel Bausch, fertőző betegségekkel foglalkozó szakértő, az Amerikai Trópusi Orvosi és Higiéniai Társaság elnöke az Axiosnak.

Bausch szerint azonban még nincs ok az aggodalomra.

"Nem hiszem, hogy pánikra van ok. Nem hiszem, hogy több tízezer esetünk lesz".

Anne Rimoin professzor, a UCLA járványtani professzora és világhírű majomhimlő-szakértő a Telegraphnak elmondta, hogy a megerősített esetek közeli kapcsolatainak beoltása, más néven a gyűrűs oltás jó lehetőség az egészségügyi tisztviselők számára.

Hozzátette, hogy a lakosságnak ebben a szakaszban nem kellene túlságosan aggódnia.

Louie Verrecchio-tól a Facebookon...

Már megint itt tartunk. Egy 2021. márciusi "asztali gyakorlat", amely egy fiktív (azaz MEGTERVEZETT) egészségügyi válságot mutat be. Ennek a neve... várjunk csak... Majomhimlő.

"A gyakorlat forgatókönyve egy halálos, globális világjárványt ábrázolt, amely a majomhimlő vírus egy szokatlan törzsét érintette, amely Brinia fiktív nemzetében jelent meg, és 18 hónap alatt világszerte elterjedt... a fiktív világjárvány több mint hárommilliárd megbetegedést és 270 millió halálos áldozatot követelt világszerte.".

Nem tudom pontosan, hogy mi folyik itt, de azonnal megkérdőjeleztem, hogy ennek van-e valami köze a CDC laboratóriumi majmokhoz, amelyek februárban megszöktek a pennsylvaniai szállító teherautóból.

Így hát beleástam magam a dologba, és amit találtam, az érdekes és nagyon riasztó volt.

Több posztra osztottam, hogy az összes támogató linket csatolni tudjam.

Az Egyesült Államok kormánya 13 millió majomhimlő elleni vakcinát rendelt egy európai gyógyszergyártó cégtől, miután egy massachusettsi férfi lett az első amerikai, akinél 2022-ben diagnosztizálták a himlőfélék családjába tartozó vírust.

https://www.dailywire.com/news/u-s-buys-119-million-worth-of-monkeypox-vaccines-after-first-case-diagnosed-in-massachusetts

(Lehet, hogy ez egy tényező? Credit Jim Stone)

 

2) Egy gyors felfrissítés. 2022. február 1-jén egy 100 "valószínűleg fertőzött" laboratóriumi majmot szállító CDC szállítójármű lezuhant Pennsylvaniában, és 3 majom néhány napra megszökött, majd végül elfogták és megölték őket. A majmokat Mauritiusról, egy kis szigetről, amely 400 mérföldre fekszik Madagaszkár partjaitól, repülték New Yorkba, és állítólag teherautóval szállították őket egy meg nem nevezett "CDC karantén létesítménybe".

A CDC "szűkszavúan" nyilatkozott arról, hogy milyen lehetséges fertőzéseket hordozhattak a majmok. A légitársaság, a Kenya Airways nem volt hajlandó elárulni, hogy ki szállította a majmokat, de közölte, hogy lemondták a szállításukról szóló előfizetésüket, hogy segítsenek a CDC-nek.

Ki küld fertőző laboratóriumi majmokat a CDC-nek apró afrikai szigetekről? És miért akarja minden érintett fél ennyire kétségbeesetten titokban tartani? Így szállítja vissza a biológiai hálózat a kórokozókat Amerikába? Állatokat használnak edényként, hogy elrejtsék a biológiai fegyverek kereskedelmét? A legsúlyosabb bizonyítékokat Ukrajnában állatorvosi klinikákon találták.

https://www.nbcnews.com/news/amp/rcna14495

3) A majomhimlőt eredetileg 1958-ban Dániában fedezték fel kísérleti laboratóriumi majmokban, amelyeket Szingapúrból szállítottak. Az első emberi járvány a Kongói Demokratikus Köztársaságban tört ki, 12 évvel később, 1970-ben, az ENSZ "a himlő elleni védőoltás miatt fokozottabb erőfeszítéseinek" eredményeként. A WHO és a CDC azt állítja, hogy mivel a himlőt nagyrészt kiirtották, a Kongóban megnyílt résben a majomhimlő vette át a helyét. Mondanom sem kell, hogy nem hiszek nekik.

Ne feledjük, hogy az amerikai CIA JELENLEGES szerepet játszott a háborúskodásban, a merényletekben és a katonai forradalmakban, amelyek Kongóban és egész Közép-Afrikában zajlottak a 60-as és 70-es években. Segítették Joseph Mobutu katonai puccsát, más néven az amerikai CIA színes forradalmát. 1970 novemberében Kongóban "választásokat" tartottak, ahol csak Mobutu neve szerepelt a szavazólapon. Történetesen ugyanabban az évben tört ki a majomhimlőjárvány, amely a választások előtt történt.

Nem tudom, hogy a járvány kitörése és a CIA részvétele összefügg-e, de a nemzetközi biológiai hálózat néhány legnagyobb szereplője, a WHO, a CDC és a CIA, úgy tűnik, hogy az 1940-es évek óta a világ összes járványa körül ott lebegnek. Legyen szó Afrikáról, Ukrajnáról vagy Kínáról, mindig ugyanazok a szervezetek vesznek részt a járványokban, és végül ők lesznek a járványok haszonélvezői.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/wef-who-elokesziti-a-majomhimlot

Magyar édesanyák és édesapák mondják el tapasztalatikat, hogy milyen megpróbáltatásokon mentek keresztül az oltás óta.