A svájci Davosban megrendezésre kerülő Világgazdasági Fórum éves találkozóján a tervek szerint hatalmas biztonsági intézkedéseket vezetnek be az elit résztvevői számára, beleértve 5000 fős katonai személyzetet és egy szigorúan betartott repüléstilalmi zónát.

A Reuters szerint a globális elit biztonsága érdekében Svájc felajánlotta katonaságának 5000 tagját, hogy segítse a helyi rendőrséget a WEF idei, május 22. és május 26. közötti éves találkozóján. Már most számos katona nagy biztonsági kerítést állít fel a találkozó körül, míg a svájci légierő tagjai a konferencia ideje alatt a konferencia felett repülnek, hogy biztosítsák a repüléstilalmi zóna fenntartását.

A globalista konferencián akár kétezer politikai és ipari vezető is részt vehet, akik azért gyűlnek össze, hogy megvitassák a "világjárvány helyreállítására, az éghajlatváltozás kezelésére, a munka jövőjére, az érdekelt felek kapitalizmusának felgyorsítására és az új technológiák hasznosítására vonatkozó terveiket".

A WEF az elmúlt években viták forrása volt, különösen a COVID-19 világjárvány kitörése óta, amely egybeesett a csoport "Nagy Újraindítás" programjának bemutatásával és végrehajtásával.

A Nagy Újraindítás egy radikális szocialista terv, amelyet ezek a globális elitek terveztek, és amely "a világgazdaság "reset gombjának" megnyomására" és egy radikálisan új globális rend létrehozására törekszik, amely úgy tűnik, hogy a kínai szociális hitelrendszer számos aspektusát követi. A WEF 2016-os cikke "Üdvözöljük 2030-ban. Nincs semmim, nincs magánéletem, és az élet soha nem volt jobb" vázolja az elitek jövőképét, amely lényegében arra fut ki, hogy "Nem lesz semmid, és boldog leszel".

A WEF elnöke, Klaus Schwab német közgazdász következetesen dicsérte Hszi Csin-ping kínai kommunista elnököt a diktatórikus "vezetése" alatt elért "jelentős társadalmi és gazdasági eredményekért".

 

 

Schwab és a WEF annak ellenére rajong Xiért, hogy hiteles bizonyítékok utalnak arra, hogy Kína aktívan népirtást folytat ujgur muszlim lakossága ellen, és hogy a kritikusok "a világ első igazán totalitárius államának rémálmának" nevezik a szociális hitelrendszert.

A Kínára vonatkozó nyilatkozatok mellett sokan szkeptikusak a COVID-19 intézkedésekkel és tágabb értelemben a koronavírus narratívával szemben, pontosan azért, mert a WEF Nagy Újraindítás kezdeményezésének bejelentésében a csoport nyíltan a COVID-19 "járványt" nagyszerű lehetőségként könyvelte el, hogy a globális forradalmi céljaik felé haladjanak.

"A COVID-19 zárlatok talán fokozatosan enyhülnek, de a világ társadalmi és gazdasági kilátásai miatti aggodalom csak fokozódik. Jó okunk van az aggodalomra: az éles gazdasági visszaesés már megkezdődött, és az 1930-as évek óta a legsúlyosabb depresszióval állhatunk szemben. De bár ez a kimenetel valószínű, nem elkerülhetetlen" - írta Schwab 2020 júniusában.

De "a világjárvány egyik pozitívuma, hogy megmutatta, milyen gyorsan képesek vagyunk radikális változtatásokat eszközölni az életmódunkban. A válság szinte azonnal arra kényszerítette a vállalkozásokat és az egyéneket, hogy felhagyjanak a sokáig alapvetőnek tartott gyakorlatokkal, a gyakori légi utazásoktól az irodai munkáig" - tette hozzá a közgazdász.

"Ahhoz, hogy jobb eredményt érjünk el, a világnak közösen és gyorsan kell cselekednie, hogy társadalmaink és gazdaságaink minden aspektusát átalakítsuk, az oktatástól kezdve a társadalmi szerződéseken át a munkakörülményekig. Az Egyesült Államoktól Kínáig minden országnak részt kell vennie ebben, és az olaj- és gázipartól a technológiai iparágakig minden iparágat át kell alakítani. Röviden, a kapitalizmus "nagy újjáépítésére" van szükség" - hangsúlyozta Schwab.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-wef-elitjet-5000-fos-hadsereg-es-repulestilalmi-zona-fogja-vedeni


Azon üzleti és politikai oligarchák, akik ebben a hónapban a svájci Davosban, a Világgazdasági Fórumon találkoznak, a drogokban rejlő személyes és üzleti növekedési lehetőségeket vizsgálják majd meg - jelentette a Bloomberg.

A jövő hétvégén a Svájcba érkező oligarcháknak lehetőségük lesz megállni a davosi sétányon található "Pszichedelikumok Házánál", és "érdeklődni arról, hogyan tudnák használni a pszichedelikumokat" - mondta Marik Hazan, a Tabula Rasa Ventures, egy pszichedelikus érintettségű start-up cégekkel foglalkozó inkubátorcég igazgatója.

A bemutató arra utal, hogy az illegális anyagok iránti érdeklődés még mindig növekedő tendenciát mutat.

https://gloria.tv/post/7Tow2GffkH2u1barz249zSkUG