2021. április 15., csütörtök

Az ember bebizonyítja, hogy a Covid-19 tesztek rákkeltőek!

Lehet, hogy bekapcsoltuk a riasztót a kovidellenes oltásokkal, de ez a fickó és a videója vírusos lett. Arra figyelmeztet, hogy a COVID-19 tesztek veszélyesek.

Rosszabb, mint azt el tudod képzelni. Feltételezhetnénk, hogy valami nem stimmel, de ez túl sok ... Amikor a hatóságok több millió embert arra kényszerítenek, hogy ismételten teszteljék a vírust, valaki, aki tudatosabb, megkérdezi, mi történik valójában.

Nos, mi ez a dolog? Mit találhatunk ezeken az orrtamponokon csak néhány elemzéssel?

Ha 5 méteres távolság megtartásával megfertőződhetünk a szupermarketben, miért kell az orrvesszőt az orrunkhoz dugni, hogy az megérintse az agyunkat?

Tesztelik a vírus jelenlétét, vagy valami mást tesznek belénk?

Egy állításunk van, a tesztek egyáltalán nem pontosak. Emlékezhet arra az időre, amikor Elon Musk négy tesztet végzett? Két pozitív és két negatív mintát eredményeztek.

A videóban szereplő férfi megmutatta, mi is történik valójában! Talán feltörte a kódot.

Az alábbiakban egy 2 perces videót láthat, ahol hallhatjuk hozzáállását és magyarázatát a COVID-19 tesztekkel kapcsolatban.

A  Cancer.gov.webhely megerősítette, hogy az etilén-oxid nagyon mérgező és rákot okoz.
Olvassa el a jelentést.

Etilén-oxid

Az etilén-oxid molekula modellje.
Mi az etilén-oxid?

Szobahőmérsékleten az etilén-oxid gyúlékony, színtelen, édes illatú gáz. Elsősorban más vegyi anyagok előállítására használják, beleértve a fagyálló anyagokat is. Kisebb mennyiségben etilén-oxidot használnak rovarirtóként és sterilizálószerként. Az etilén-oxid károsíthatja a DNS-t, hatékony sterilizálószerré teszi, de rákkeltő aktivitásával is számol.

Hogyan vannak kitéve az emberek etilén-oxidnak?

Az etilén-oxid emberi expozíciójának elsődleges módja a belégzés és a lenyelés, amelyek munkahelyi, fogyasztói vagy környezeti expozíció révén történhetnek. Mivel az etilén-oxid erősen robbanékony és reaktív, a feldolgozásához használt berendezés általában szorosan zárt és erősen automatizált rendszerekből áll, ami csökkenti a munkahelyi expozíció kockázatát.

Ezen óvintézkedések ellenére az etilén-oxidot előállító vagy használó ipari létesítmények közelében élő munkavállalók és nem ellenőrzött ipari kibocsátások révén etilén-oxidnak lehetnek kitéve. A lakosság a dohányfüst és az etilén-oxiddal sterilizált termékek, például gyógyászati ​​termékek, kozmetikumok és méhészeti berendezések használatának is kitett lehet.

Mely rákok társulnak az etilén-oxid expozícióhoz?

A limfóma és a leukémia azok a rákok, amelyekről leggyakrabban az etilén-oxid foglalkozási kitettségét jelentik. A gyomor és az emlőrák is társulhatnak etilén-oxid expozícióhoz.

Hogyan lehet csökkenteni az expozíciót?

Az Egyesült Államok Munkahelyi Biztonsági és Egészségügyi Hivatala információval rendelkezik az etilén-oxid munkahelyi expozíciójának korlátozásáról.

Olyasmi, amit nem akarok a szervezetemben lenni. Talán nem vagyok valami szakértő vagy tudós, de senki sem akar vegyi anyagot bennük.

Számos weboldal mutatta be, mennyire aggódnak emiatt a kérdés miatt!
A WebMD volt az egyik. Olvassa el jelentését.

2005-ben az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége megfontolta az etilén-oxid betiltását az új sterilizáló létesítményekben, a rákkockázat miatt, amelyet a növények körül élő lakosok jelentettek.

"Megfontoltuk az etilén-oxid új létesítményekben történő használatának betiltását is, ami alternatív sterilizálási eljárást igényelne" - olvasható a javasolt szabályban, amelyet a szövetségi nyilvántartásban 2005. október 24-én tettek közzé.

Végül az ipar nyomására, és mivel az EPA elfogadta a vállalatok azon állításait, hogy mindent megtettek a kibocsátásuk csökkentése érdekében, az ügynökség nem cselekedett - aggódott az orvosi berendezések sterilizálásának kulcsfontosságú részének megszakítása miatt az Egyesült Államokban.

Gyors előrelépés 2019-re, és ami elmúlt, nagyon hasonlít a prológra.

Az EPA ismételten fontolóra veszi az etilén-oxid-sterilizálás új korlátozásait az általa okozott rákos kockázatok miatt. A sterilizáló és az orvostechnikai eszközök ipara ismét hátráltat, figyelmeztetve a betegeket, ha korlátozzák az etilén-oxidot. A szövetségi lobbitájékoztatók azt mutatják, hogy az orvostechnikai eszközök gyártói és sterilizálói az elmúlt 12 hónapban több mint egymillió dollárt költöttek a kongresszus és az EPA lobbizására az etilén-oxid kérdésében.

Ezúttal azonban nagy a különbség: a nyilvánosság tudatossága.

"Az elmúlt 40 évben senki nem nyomta kívülről, hogy ennek vannak közösségi kitettségei" - mondta Peter Orris, egyetemi tanár, a chicagói Illinoisi Egyetem professzora és foglalkozás- és környezetgyógyászati ​​főnöke.


A környezeti egészségi veszély nagyobb mértékű felismerése - először - felháborodást váltott ki az illinoisi Georgia államban és másutt élő lakosoktól, akik etilén-oxid szennyezésnek vannak kitéve - néha évtizedekig - anélkül, hogy valódi figyelmeztetést adtak volna, hogy az a közelükben van, vagy veszélyes lehet.

Orris először találkozott az etilén-oxiddal, amikor az Országos Munkavédelmi és Munkahelyi Intézet regionális orvos volt. Az 1980-as években vizsgálta azokat az eseteket, amikor a kórházi személyzet szédült és szédült, és egyéb neurológiai tüneteik voltak az etilén-oxid gázt használó asztali sterilizáló készülékek körül. A sterilizáló készülékek - amelyek kissé hasonlítanak a nagy mikrohullámú sütőkhöz - szivárogtak, és rosszul lettek a közelükben dolgozó emberek.

A gáz megismerése során emlékeztet: "Végül arra a következtetésre jutottam, hogy ezt egyszerűen nem lehet megtenni, mert minden expozíció hozzájárul a rák kockázatához."

A kitett közösségek felháborodása miatt a szövetségi szabályozók és készülékgyártók komolyan újragondolták azt a kérdést, amely évtizedek óta fennáll a sterilizálási iparban: Cserélhető-e az etilén-oxid?

Az Amerikai Orvosi Szövetség kuratóriuma előtt folyamatban lévő határozat sürgeti az ország orvosait, hogy szorgalmazzák az etilén-oxid-sterilizálás helyettesítőinek bevezetését, amelyek „jelenleg rendelkezésre állnak” és nem okoznak rákot. Arra is sürgeti a kórházakat és más egészségügyi intézményeket, hogy az orvostechnikai eszközök megvásárlásakor fontolóra vegyék azokat, amelyek a betegek számára a leghatékonyabbak és a környezetre legbiztonságosabbak. ”

A  ThermoScientific megosztotta az etilén-oxid jelenlétének vizsgálatát a maszkokon és az orrtamponokon.

A jelenlegi világméretű járvány életünk minden aspektusára kihatott, amelyet azért küzdünk, hogy visszatérjünk a „normálisnak” tekinthető helyzetbe. Láttunk hatást társadalmi szokásainkra, munkamódszerünkre és gazdasági egyensúlyunkra, valamint megváltozott az egészségről alkotott felfogásunk. Fokozott figyelmet fordítottak az egészségügyi és orvostechnikai eszközök gyártóinak értékére, valamint az egyéni védőeszközök iránti igény hirtelen drámai növekedésére, mint például az arcmaszkok, kesztyűk és védőruhák.

A sterilizálási folyamatok mindig is nélkülözhetetlenek voltak az orvostechnikai eszközök iparágai számára, de most még nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a fertőzések korlátozásának, különösen az egyszer használatos eszközök hiánya esetén kialakuló vészhelyzetben.

Az egyik legelterjedtebb sterilizálási eljárás etilén-oxidot (EO) használ, amely egy rendkívül reaktív, mérgező és gyúlékony gáz, amely szobahőmérsékleten képes sterilizálni, megőrizve azokat az orvostechnikai eszközöket, amelyeket nem lehet kitenni nedvességnek vagy magas hőmérsékletnek - mint például polimerekből, műanyagokból vagy elektronikus alkatrészeket tartalmazóak. Feltételezzük, hogy az EO-sterilizálás fontos szerepet játszik a COVID-19 elleni harcban, de annak belső veszélyes jellege és az emberre gyakorolt rákkeltő hatása miatt nagyon nagy figyelmet kell fordítani a lehetséges maradványszintekre.

A világjárvány idején az arcvédő szűrők szűrésének hiánya miatt néhány egészségügyi intézmény sterilizálta az egyéni védőeszközöket újrafelhasználás céljából. A washingtoni Állami Munkaügyi és Ipari Minisztérium azonban figyelmeztetést adott ki, miszerint az EO-sterilizálást a szövetségi OSHA nem hagyta jóvá egyéni védőeszközökön történő használatra, és nem szabad felhasználni a szűrő arcvédő légzőkészülékek újrafelhasználás céljából történő sterilizálására, mert ez a rendkívül veszélyes mérgező vegyi anyag súlyos kockázatot jelent az emberi egészségre nézve.

Ezt az álláspontot támasztja alá a Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ (CDC), amely kimondja: "Az etilén-oxid nem ajánlott válságstratégiaként az arctisztító szűrők légzésvédőinek tisztításához, mivel káros lehet a viselőjének."
Ebben a forgatókönyvben még kritikusabbá válik a hatékony és érzékeny vizsgálati módszerek támaszkodása annak biztosítására, hogy ne maradjon EO az egyéni védőeszközökön és általában az orvostechnikai eszközökön.

Az EO-t sok anyag abszorbeálja, ezért a sterilizálást követően a terméket levegőztetni kell, hogy eltávolítsa a maradékot. Iránymutatásokat hirdettek az olyan készülékek megengedett EO-határértékeivel kapcsolatban, amelyek attól függenek, hogy az eszközt hogyan, milyen gyakran és mennyi ideig használják annak érdekében, hogy minimális kockázatot jelenthessenek a betegek számára a normál termékhasználat során1.

Ezenkívül az EO sterilizálási folyamat során lehetséges a 2-klór-etanol (vagy etilén-klór-hidrin, ECH) 2 képződése is, amelyet belégzéssel és bőrfelszívódással nagyon mérgező veszélyes anyagnak minősítenek.

A fejtér (HS) mintavételi technikája, a GC-FID analízissel párosítva, egyszerű megközelítés az etilén-oxid és a 2-klór-etanol vegyületek szilárd anyagokban előforduló lehetséges maradványainak mennyiségi meghatározásához, szinte semmilyen minta-előkészítés nélkül.

Az ISO 10993.7-2008 (Az orvostechnikai eszközök biológiai értékelése) és a Kínai Nemzeti Szabványok3,4 referencia-irányelvek, amelyek különböző anyagok etilén-oxidjának és 2-klór-etanoljának határértékeit határozzák meg. Az etilén-oxid maradék határát az arcmaszkokban 10 µg / g-ra állítják. "

Arra kérjük Önt, hogy ossza meg az információkat a világgal! Döntő fontosságú!

https://besthirdetes.hu/tudasfa/az-ember-bebizonyitja-hogy-a-covid-19-tesztek-rakkeltoek.html

Vajon tud-e róla a magyar lakosság?

 

Védőoltásokról:

57. § (1) A védőoltás célja a fertőző betegségekkel szembeni aktív, illetve passzív védettség kialakítása.

(2) * A miniszter rendeletben határozza meg azokat a fertőző betegségeket, amelyek esetében

a) életkorhoz kötötten,

b) megbetegedési veszély esetén, illetőleg

c) külföldre történő kiutazás esetén a kiutazó költségén

kötelező védőoltás elrendelésének van helye. *

Ezekből kiindulva a következő kérdések merülnek fel:

1. Jelenleg Magyarországon nincs egészségügyi minisztere. Ki rendelheti el helyette szükség esetén a kötelező védőoltásokat?
2. Vajon történt-e/történik-e részletes széles körű lakossági tájékoztatás a jelenlegi COVID vakcinákkal kapcsolatosan?

A széleskőrű tájékoztatás alatt az érthető, hogy ismeri-e a lakosság, hogy
• Nem hagyományos eljárással történt a vakcinák engedélyezése, hanem sürgős illetve gyorsított eljárással. Megtörtént-e a tájékoztatás, hogy kettő között mi a különbség? Ha nem, akkor miért nem?
• A Pfizer belső céges protokoll alapján a COVID vakcina klinikai kutatás Phase I. utánkövetési időszak 24 hónap. A dokumentum idézete:
1.3.1. Phase 1

An unplanned potential COVID-19 illness visit and unplanned potential COVID-19 convalescent visit are required at any time
between Visit 1 (Vaccination 1) and Visit 10 (24-month follow-up visit) that COVID-19 is suspected.

1.3.1. 1. szakasz
Bármikor szükség van egy nem tervezett potenciális COVID-19 beteglátogatásra és nem tervezett potenciális COVID-19 lábadozó betegvizitre bármikor az 1. látogatás (1. oltás) és 10. látogatás (24 hónapos utólátogatás) között, amelyben a COVID-19 gyanúja merül fel.
Az utánkövetési táblázatnak az eleje úgy néz ki:

A dokumentum a következő linken található:

https://pfe-pfizercom-d8-prod.s3.amazonaws.com/2020-09/C4591001_Clinical_Protocol.pdf

Az egyik amerikai vakcina kutatásokkal foglalkozó kormány weboldalon az az információ szerepel, hogy a (Pfizer) mRNS vakcina vizsgálatának a teljes befejezése 2023. január 31-én várható.
Az információ a következő linken található:

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

Ezek alapján olyan vakcinát használjuk széles körben, amelynek még a Phase I. kisérlet fázisa sem fejeződött be, illetve a teljes tesztelésének a várható befejezése várható 2023. január 31. dátumra. Vajon tud-e róla a magyar lakosság? Ha nem, akkor miért nem?
• A Szputnyik-V orosz vakcináról a következő adatok derülnek ki:

Иммунологические свойства и безопасность вакцины изучали в клиническом исследовании у взрослых здоровых добровольцев обоего пола в возрасте от 18 до 60 лет: 9 добровольцев получали компонент I, 9 – компонент II и 20 – в режиме прайм-буст.

A vakcina immunológiai tulajdonságait és biztonságosságát klinikai vizsgálatban tanulmányozták mindkét nemű, egészséges felnőtt önkéntesekkel, 18 és 60 év között: 9 önkéntes kapta az I. komponenst, 9 – a II. És a 20 komponenst – prime boost módban.
Tehát a Phase I-t elvégezték 38 önkéntesen, amely után párhuzamosan elkezdődött a Phase II és Phase III és a vakcinát sürgősen jóváhagyta az orosz egészségügyi minisztérium.
Защитный титр антител в настоящее время неизвестен. Продолжительность защиты неизвестна. Клинические исследования по изучению эпидемиологической эффективности продолжаются в настоящее время. По данным промежуточного анализа эффективность составляет более 91%.
A védő antitest titer jelenleg ismeretlen. A védelem időtartama
ismeretlen.
Klinikai vizsgálatok az epidemiológiai hatékonyság tanulmányozása iránt jelen folyamatban vannak. A köztes elemzés szerint az eredményesség több mint 91%.

Противопоказания:
– Гиперчувствительность к какому-либо компоненту вакцины или вакцины,
содержащей аналогичные компоненты;
– тяжелые аллергические реакции в анамнезе;
– острые инфекционные и неинфекционные заболевания, обострение хронических заболеваний – вакцинацию проводят через 2-4 недели после выздоровления или ремиссии. При нетяжелых ОРВИ, острых инфекционных заболеваниях ЖКТвакцинацию проводят после нормализации температуры;
– беременность и период грудного вскармливания;
– возраст до 18 лет (в связи с отсутствием данных об эффективности и безопасности)

Ellenjavallatok:
– Túlérzékenység a vakcinával vagy a vakcina bármely összetevőjével szemben,
hasonló komponenseket tartalmaz;
– súlyos allergiás reakciók kórtörténetében;
– akut fertőző és nem fertőző betegségeknél, a krónikus állapot súlyosbodása illetve fellobbanásakor – az oltást a gyógyulás után 2-4 héttel, ill remisszióban. Enyhe akut vírusos respiratorikus (légúti) betegség, a gyomor-bél traktus akut fertőző betegségei esetén az oltást a hőmérséklet normalizálódása után hajtják végre;
– terhesség és a szoptatás ideje;
– életkor 18 évig (a hatékonyságra és biztonságosságra vonatkozó adatok hiánya miatt)
Противопоказания для введения компонента II
– тяжелые поствакцинальные осложнения (анафилактический шок, тяжелые
генерализованные аллергические реакции, судорожный синдром, температура
выше 40 °C и т.д.) на введение компонента I вакцины;
Ellenjavallatok a II komponens beadásához
– súlyos oltás utáni szövődmények (anafilaxiás sokk, súlyos generalizált allergiás reakciók, görcsös szindróma, hőmérséklet 40 ° C felett stb.) a vakcina I. komponensének beadására;

С осторожностью
С осторожностью: применять вакцину с осторожностью при хронических заболеваниях печени и почек, эндокринных заболеваниях (выраженных нарушениях функции щитовидной железы и сахарный диабет в стадии декомпенсации), тяжелых заболеваниях системы кроветворения, эпилепсии и других заболеваний ЦНС, остром коронарном синдроме и остром нарушении мозгового кровообращения, миокардитах, эндокардитах, перикардитах.
Вследствие недостатка информации вакцинация может представлять риск для следующих групп пациентов:
– с аутоиммунными заболеваниями (стимуляция иммунной системы может привести к обострению заболевания, особенно следует с осторожностью относиться к пациентам с аутоиммунной патологией имеющей тенденцию к развитию тяжёлых и жизнеугрожающих состояний)
– со злокачественными новообразованиями
Принятие решения о вакцинации должно основываться на оценке соотношения пользы и риска в каждой конкретной ситуации.

Óvatosság

Óvatosan: krónikus betegségek esetén óvatosan használja az oltást a máj és vese, endokrin betegségek esetén (súlyos pajzsmirigy diszfunkciók és diabetes mellitus a dekompenzáció szakaszában), súlyos vérképző rendszer betegségek, epilepszia és a központi idegrendszer egyéb betegségek esetén, akut koszorúér szindróma és az agy keringés akut rendellenességei, myocarditis, endocarditis, szívburokgyulladás esetén.
Információhiány miatt az oltás kockázatot jelenthet a következőkre betegcsoportok számára:
– autoimmun betegségekkel bíró betegeknek (az immunrendszer stimulációja vezethet a betegség súlyosbodásához, különösen vigyázni kell azokkal az autoimmun betegekkel, akiknél van tendenciájuk a súlyos és életveszélyes állapotok kifejlődéséhez)
– rosszindulatú daganatokban szenvedő betegeknek
Az oltásról szóló döntésnek az előnyök és kockázat egyensúlyának értékelésén kell alapszani minden egyes konkrét helyzetekben.

Побочное действие
Нежелательные явления, характерные для применения вакцины, выявленные в рамках клинических исследований, а также исследований других вакцин на основе аналогичной технологической платформы, бывают преимущественно легкой или средней степени выраженности, могут развиваться в первые-вторые сутки после вакцинации и разрешаются в течение 3-х последующих дней. Чаще других могут развиться кратковременные общие (непродолжительный гриппоподобный синдром, характеризующийся ознобом, повышением температуры тела, артралгией, миалгией, астенией, общим недомоганием, головной болью) и местные (болезненность в месте инъекции, гиперемия, отечность) реакции. Рекомендуется назначение нестероидных
противовоспалительных средств (НПВС) при повышении температуры после вакцинации и антигистаминных средств при выраженной местной реакции.
Реже отмечаются тошнота, диспепсия, снижение аппетита, иногда – увеличение
регионарных лимфоузлов. У некоторых пациентов возможно развитие аллергических реакций, кратковременное повышение уровня печеночных трансаминаз, креатинина и креатинфосфокиназы в сыворотке крови.
В рамках проведенных клинических исследований безопасности, переносимости и иммуногенности препарата Гам-КОВИД-Вак после вакцинации были зарегистрированы следующие НЯ:
«Общие нарушения и реакции в месте введения»: гипертермия, боль, отек, зуд в месте вакцинации, астения, боль, недомогание, пирексия, повышение температуры кожи в месте вакцинации, снижение аппетита. Частота развития – очень часто и часто.
«Нарушения со стороны дыхательной системы, органов грудной клетки и средостения»:
боль в ротоглотке, заложенность носа, першение в горле, ринорея. Частота развития – часто
«Нарушения со стороны нервной системы»: головная боль – часто, головокружения, обмороки – редко
«Желудочно-кишечные нарушения» тошнота, рвота, диспепсия – часто
«Лабораторные и инструментальные данные»: разнонаправленные отклонения
показателей иммунологического статуса: повышение числа Т-лимфоцитов, увеличение процентного содержания лимфоцитов, снижение числа естественных клеток-киллеров, величение количества СЭ4-лимфоцитов, снижение количества СЭ4-лимфоцитов, повышение числа В-лимфоцитов, снижение числа В-лимфоцитов, повышение числа естественных клеток-киллеров, повышение количества CDS-лимфоцитов, повышение уровня иммуноглобулина Е (IgE) в крови, увеличение соотношения CD4/CD8,
уменьшение соотношения CD4/CD8, повышение уровня иммуноглобулина A (IgA) в крови, уменьшение процентного содержания лимфоцитов CD8. Отклонения в общем анализе крови: увеличение процентного содержания лимфоцитов, снижение показателя гематокрита, увеличение числа лимфоцитов, повышение скорости оседания эритроцитов, повышение числа лейкоцитов, повышение числа моноцитов, повышение числа тромбоцитов, снижение числа нейтрофилов, снижение числа тромбоцитов. Отклонения в общем анализе мочи: эритроциты в моче.

Mellékhatás

A vakcinák alkalmazásán belül klinikai vizsgálatok során azonosított nemkívánatos események, valamint hasonló technológiai platformon alapuló vakcinákon kiderített nemkívánatos események túlnyomórészt enyhe vagy közép súlyosságúak, az oltást követő első vagy második napon kialakulhatnak és 3 egymást követő napon belül megoldódnak. Az átlagnál gyakrabban fejlődhetnek ki rövid távú általános (rövid távú influenzaszerű szindróma, hidegrázás, láz, arthralgia, myalgia, aszténia, általános rossz közérzet, fejfájás) és helyi (fájdalom az injekció helyén, hiperémia, duzzanat) reakciók. Olyankor javasoltak nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID-ok) az oltás utáni láz esetében és antihisztaminok súlyos helyi reakciók esetén.
Ritkábban hányinger, dyspepsia, étvágycsökkenés, néha regionális nyirokcsomók megnagyobbodása. Némelyik betegeknél lehetségesek allergiás reakciók, a máj transzaminázok, kreatinin és a szérum kreatin-foszfokináz átmeneti emelkedése.
A biztonságosságra, tolerálhatóságra és A Gam-COVID-Vac gyógyszer immunogenitására vonatkozó klinikai kutatási kereteken belül az oltás után regisztrálták a következő nemkívánatos eseményeket:
“Általános rendellenességek és reakciók az injekció beadásának helyén”: hypertermia, fájdalom, ödéma, viszketés az oltás helyszínén, aszténia, fájdalom, rossz közérzet, pirexia, megnövekedett bőrhőmérséklet az oltás helyén, csökkent étvágy. Az előfordulás gyakorisága nagyon gyakori és gyakori.
“A légzőrendszer, a mellkas és a mediastinalis szervek megsértése”:
oropharyngealis fájdalom, orrdugulás, torokfájás, rhinorrhoea. Az előfordulási gyakoriság – gyakran.
“Idegrendszeri zavarok”: fejfájás – gyakran szédülés, ájulás – ritka.
“Emésztőrendszeri rendellenességek” hányinger, hányás, dyspepsia – gyakran.
“Laboratóriumi és műszeres vizsgálati adatok”: többirányú eltérések az immunológiai állapot mutatóknál: a T-limfociták számának növekedése, növekedés a limfociták százalékos arányában, a természetes gyilkos sejtek (NK) számának csökkenése,
a CD4 limfociták számának növekedése, a CD4 limfociták számának csökkenése,
a B-limfociták számának növekedése, a B-limfociták számának csökkenése, a természetes gyilkos sejtek (NK) számának növekedése, a CDS limfociták számának növekedése, az immunoglobulin E (IgE) szintjének emelkedése a vérben, a CD4 / CD8 arány növekedése, a CD4 / CD8 arány csökkenése, az immunglobulin A (IgA) szintjének növekedése a vérben, a CD8 limfociták százalékos csökkenése. Általános eltérések vérvizsgálatnál: a limfociták százalékos növekedése, a hematokrit mutató csökkenése, a limfociták számának növekedése, az eritrocita üledékképződésének növekedése, a leukociták számának növekedése, a monociták számána növekedése, a vérlemezkék számának növekedése, a neutrofilek számának csökkenése, a vérlemezkék számának csökkenése. Eltérések a vizeletlaborban: vörösvértestek a vizeletben.
Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Не изучалось.
Kölcsönhatás más gyógyszerekkel
Nem vizsgálták.

Особые указания
У пациентов, получающих иммуносупрессивную терапию и пациентов с иммунодефицитом может не развиться достаточный иммунный ответ. Поэтому прием препаратов, угнетающих функцию иммунной системы, противопоказан как минимум 1 месяц до и после вакцинации из-за риска снижения иммуногенности.

Különleges utasítások
Immunszuppresszív terápiában részesülő betegeknél és immunhiányos személyeknél nem alakulhat ki elegendő immunválasz. Ezért az immunrendszer működését elnyomó gyógyszerek beadása ellenjavallt legalább egy hónappal az oltás előtt és után a csökkent immunogenitás veszélye miatt.

https://koronaigazsaga.info/vajon-tud-e-rola-a-magyar-lakossag/

Egy "elfogott levél"

 

Szia Ildikó!

Nem sok embernek küldöm el ezt mert szépen lassan elfogynak akik még tartották magukat! A héten az edzőterembe beszélgettem egy magyar hivatásos katonával, aki úgy 50 körül kehet, és csak ezt csinálta egész életében!
Sok helyen volt a koszovói háborúban is harcolt, és békefenntartókat is kísért Afrikába a 90-es évek elején mielőtt az ebolából járványt csináltak! Ugyanolyan csinált dolog volt mint ez, és a spanyolnátha!

A lényeg!

A járvány kitörése előtt orvosok egy nagy csoportja talán még te is emlékszel, Afrikába kivitt rengeteg vakcinát hogy az ottani emberek immunrendszerét erősítse, mert Bill Gates már akkor is előre megjósolta a járvány kitörését! Nagyon figyelni kell minden szavára nem lehet lehülyézni, mert annyira elmeháborodott hogy megcsinálja amit mond!

Na beoltották főleg a gyerekeket és néhány felnőttet is! A gyerekek közül sok meghalt, és sok béna lett, erről cikkezett is a sajtó, később, de az igazi terror az élve maradt emberek voltak!
A kontinens északi és közép részét az oltottakkal fertőzték meg! A gyerekek mindenkihez közel mentek, az anyjukhoz a nagyszülőkhöz barátokhoz, és így lett az a nagyon nagy számú halál! Na most pont ezt csinálják!
Az oltásba egy olyan fehérje van, ami vírus töredékeket tartalmaz azt már tudjuk melyiket, és az amikor beépül a szervezetbe, az nem a ő szervezetük védelmére fog szolgálni, hanem azzal fognak átfertőzni akit csak tudnak! A kínai és az orosz vakcina ugyanezt csinálja csak nem a messengerRNS technológiával, hanem azzal amivel Gates oltotta anno azokat az afrikai embereket!

 

Ez a srác azt mondja ő nem oltásellenes, egy katona olyan mint ő, aki a bolygó szinte minden szegletén volt már 2 havonta kap oltást, de ezt semmi esetre se!
Ha elküldik a katonaságtól akkor se!
És erőlteti a felettese, ugyanúgy mint a rendőröknél! Ha elérik azt a számot amit pl. itthon kell, akkor sincs vége, mert az első oltottak addigra ha kibírják, már fertőzőek lesznek! Plusz ha bármi betegsége van valakinek és arra ráoltják ezt a szart akkor az egy egyenes út a semmibe!

Gondoltam leírom neked, hátha van még olyan akire hatni tudsz, sajnos ezt is baromságnak tartják, sokan, de igenis van ennek értelme! Aztán marad valamennyi ember a bolygón ha ezzel végeztek, és majd azoknak jön a chip!
A második generációs oltásba már összetevőként megjelenik a nanochip! Nincsenek itt semmilyen mutánsok, illetve vannak, csak azt az oltott emberek terjesztik!
Nekik meg a legközelebbi nagy megpróbáltatás, az jövő február márciusban jön el, amikor újra itt lesz az influenza és hozza magával a koronavírust is! Akkor ha az immunrendszer túltolja a védekezést akkor lesz baj! Citokinvihar.

A kórházakat ezért ürítik ki, szépen mert igazi tömeg lesz, és igazi halottak lesznek! Nem kell majd a számokkal csalni mint most!

Egy a lényeg, minden családba legyen 1 oltott aztán ő majd végzi a dolgát! Döbbenet! És félelmetes!

Ja még azt mondta, hogy akkor a halottak közt nagyon kevés volt a gyerek! Itt nálatok a gyerekek még jó immunitással rendelkeznek, és nem agyalnak, nincsenek a média által hipnotizálva, a legtöbbjének kutya baja se lesz!

Jó hosszúra sikerült. Vigyázz magadra!

https://besthirdetes.hu/tudasfa/egy-elfogott-level.html

Hol vannak a mai napok birkái?

 

A cirkusz elején nagyon sok birka volt: behúzódtak a házukba, mert azt mondták, hogy “maradj otthon” (és főleg elhitték, hogy nagy a baj). Zenészként dalokat írtak, hogy maradj otthon. Rettegtek egy nem létező járványtól (utólag látható világosan a számokból, hogy nem volt valós, csak politikai járvány). Az elmúlt egy évben, az előadás minden fázisában másként jelentek meg a birkák, de hál’ Istennek csökken a számuk, de még nem eléggé. A mostani birkákat mi sem jellemzi jobban, mint az alábbi levélváltás.

Aki azt hiszi, hogy az oltási igazolvány megszerzése miatt kell oltakozni, vagy bármi trükkel ilyet kell szerezni, na ő biztosan egy birka. Az is birka, aki kifizeti, vagy kifizetteti a teljesen jogtalan büntetést, ahelyett, hogy vitatná az intézkedést, vagy a határozatot. Az is birka, aki azért veszi fel a “GÉNMANIPULÁCIÓS KÍSÉRLETI SZER”-t, mert a család nyomás alá helyezi, hogy nem láthatja az unokáit és persze a család is birka, akik képesek kárt okozni a szülőknek a buta vak hitükkel, kényszerítésükkel, amit semmilyen független forrásból nem ellenőriztek. Az is birka, aki az állása elvesztése miatti félelmében beoltatja magát. Tudnának nekem még mai birkákról szóló eseteket küldeni? Szereteném tudni, hogy vannak-e már sokan, akik élesztgetik a birkákat és szeretnének segíteni nekik felébredni. Egy biztos: áldozatok és egyenes kiállás nélkül semmilyen változás nem lesz a terrorban. Csak akkor lehet majd fellélegezni, amikor kellő számban … na nem beoltakoznak, hanem kellő számban kiállnak az igazság mellett és vállalják annak következményeit felelősen

https://orvosokatisztanlatasert.hu/hol-vannak-a-mai-napok-birkai/