2022. december 3., szombat

Björn Andreas Bull-Hansen: Kezdjük a lakásoddal

Forrás: Björn Andreas Bull-Hansen @ YouTube
https://youtu.be/Y2sqV7alDz8

Kapcsolódó anyagok:

A politikailag erőltetett klímatéboly elérte az ingatlan-magántulajdont. A jövőben az épületek tulajdonosai óriási többletköltségekkel lesznek kénytelenek szembesülni "klímavédelmi" indokkal. Sok lakástulajdonos ettől kezdve aligha fogja tudni megfizetni saját otthonát. Ami tökéletes összhangban van a Nagy Reszet céljaival. Mert ugye a Világgazdasági Fórum nagykutyája, Klaus Schwab saját maga jelentette be, hogy a Szép Új Világban "semmit sem fogunk birtokolni, mégis boldogok leszünk" - mármint mi, közemberek. Ami persze nem vonatkozik a Davosi Maffiára. Ők már a koronacirkusznak köszönhetően is csak dúsgazdagabbak lettek a dúsgazdagnál. A lakhatás megdrágítása tulajdonképpen egyenlő az ingatlanvagyon elkobzásával, ami pontosan megfelel Szép Új Világról szőtt terveknek, hogy mindenki mindent bérelni fog az államtól az érdemei alapján kapott univerzális alapjövedelemből. Saját tulajdona pedig nem lesz, főleg nem vidéken, kertes házban. A természetet azzal lehet a legjobban védeni, ha nagyvárosi bérkaszárnyákba zsúfolnak be mindenkit (akire szükség van, a többit "kioltják"). A szabad természetbe pedig közember be nem teheti a lábát, mert csak károsítja. Szóval a világméretű elkobzás az ingatlantulajdon és a saját közlekedési eszköz megfizethetetlenné tételével indul. Mégpedig most. Csak nem figyelsz oda, mert el vagy foglalva az ukrajnai cirkusszal.
Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/horror-fuer-immobilienbesitzer-koennten-klima-verordnungen-existenzgefaehrdend-sein

Nem lesz tulajdonod és boldog leszel. Ebbe a magánlakás is beleértendő. Főleg a családi ház. Lesz helyette tömegszállás. A Zöld Khmer már dolgozik rajta. Nehogy késő legyen mire feltűnik neked is
Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/alles-fuer-den-klima-wahn-deutsche-sollen-in-wgs-und-massenunterkuenften-wohnen

Neil Oliver: A Nagy Reszet már meg is történt

Forrás: Neil Oliver @ YouTube
https://youtu.be/CuVl0pn_ko0

Azt hazudja a Babiloni Nagy Szajha: Meg kell védenünk Boszniát, Moldovát és Grúziát Oroszországgal szemben

Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Jens Stoltenberg NATO-főtitkár elmondta, hogy a hazug haramia szervezet új prioritása Bosznia, Moldova és Grúzia Oroszországgal szembeni védelme. Politikai elemzők szerint ez a három ország hamarosan csatlakozhat a Babiloni Nagy Szajha országaihoz, vagy létrehozhatja saját védelmi szervezetét.

Olajársapka és várható következménye

 

New York, Moszkva, 2022. december 3. szombat (MB)

Az orosz olajra kivetett, hordónként 60 dolláros nyugati ársapka miatt Magyarországon várhatóan emelkedni fognak az üzemanyagárak, a szabad kereskedelemnek hátat fordító világgazdaságban pedig teret nyerhet az önkény módszere: ha valakinek nincs ínyére a másik politikája, ársapkát vezethet be a termékére. Az Európai Unió vezetése és az amerikai kormány politikai akadályt gördít recesszió felé sodródó gazdasága fellendülésének útjába – írta a Magyar Békekör elemzője szombaton.

Noha a hétfőn életbe lépő intézkedéssel a Nyugat kettős célja, hogy olajbevételi forrásainak elvonásával büntesse Oroszországot, egyszersmind segítsen önmagán kikászálódni a szankciókkal magának okozott kátyúból, megeshet, hogy ennek az ellenkezőjét éri el.

Az orosz elnök október 12-én jelezte: hiú ábránd abban reménykedni, hogy Oroszország mások jólétét fogja finanszírozni. Értsd: aki maga szeretné megszabni az orosz olaj árát, az nem kap olajat.

A kőolajtermelők, köztük Oroszország vasárnap OPEC+ tanácskozáson néznek szembe a Nyugat teremtette helyzettel. Bár az ársapka nem vonatkozik az OPEC más országaira, hatása alól ők sem vonhatják magukat ki, hiszen az ő termékük árát is csökkenti. Nem kizárt, hogy csökkenteni fogják a kitermelést, ezzel igyekezvén árfelhajtó hatást gyakorolni.

Egy ilyen eljárás nem ütközne különösebb nehézségbe olyan körülmények között, amikor amúgy is csökken a világgazdasági, benne a nyugati növekedés üteme, viszont az OPEC-nek azzal is számolnia kell, hogy a recesszió következtében saját bevétele is csökkenhet.

Az infláció, az utánpótlási zavarok, az amerikai és az EU kamatlábemelés arra utal, hogy a nyugati gazdaságok nehéz napok előtt állnak. Nem szólva a bérből és fizetésből élőkről. Kérdés, vajon az olaj ársapkával megfelelő eszközt választottak volna bajaik leküzdésére, a kiegyezés helyett Oroszországgal.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Utolsó üzenet