2021. május 21., péntek

Jó hírek! Isten nyer

 

Mindegyiket emberiség elleni bűncselekmények miatt fogják bíróság elé állítani.

Jó hír! A központi bankárok túllőttek a célon, és felfedték baljós hálózatukat mindenki és mindenki előtt.

Ez a tévedés távolról sem eredményez állandó bolygólezárást (kommunista Agenda 2030), hanem a kormányzati hitelek feletti monopóliumukba fog kerülni, és a szabadság újjászületését fogja eredményezni.

Az emberi faj semmiképpen sem fog a végtelenségig beletörődni a mérgező vakcinákba, maszkokba és a társadalmi távolságtartásba. Amint eljön a következő influenzaszezon, és az emberek rájönnek, hogy ennek soha nem lesz vége, fel fognak lázadni az árulók ellen, akik annyi felesleges kárt és halált okoztak emberek millióinak.

Egy olyan vírus, amelynek halálozási aránya kevesebb mint fél százalék, nem számít világjárványnak. Ez egy szánalmas ürügy a radikális, antidemokratikus társadalmi és politikai változásokra. Minden további megbetegedésért a mérgező vakcinák tehetők felelőssé.


Képen az első sorban Jacob Rothschild, Anthony Fauci, Bill Gates, Tedros Adhanom, Angela Merkel, Boris Johnson, Joe Biden, Macron és Fidelito Castro.


A szabadkőműves zsidó központi bankárok azt hiszik, hogy felülbírálhatják az univerzum erkölcsi és természeti törvényeit. Hamarosan megtanulják, hogy nem tudják, és mi meg fogjuk nekik adni ezt a leckét.

Ezt úgy fogjuk megtenni, hogy tömegesen ellenállunk a baromságaiknak.

Isten arra hív minket, hogy áldozatot hozzunk érte, és végső soron értünk. Ahogy Jézus is életét adta, néhányunknak szenvednie kell, sőt meg is kell halnia. De nincs más választásunk. Talpraesetten fogunk meghalni. Nem fogunk térden állva élni.

Nem szabad hagynunk, hogy továbbra is gázzal füstöljenek minket. Ahogy Dr. Mike Yeadon bemutatja, a Coviddal kapcsolatban minden egy szörnyű csalás. A csalókat felelősségre kell vonni.

SZOLIDARITÁS

Egy mozgalom vagyunk, és úgy is kell viselkednünk. Meg kell gyarapítanunk a meglévő, megbízható szervezetek sorait. El kell kerülnünk bárkit vagy bármit, akinek vagy aminek szabadkőműves kapcsolata van.

Felkérem Önöket, hogy javasoljanak néhány szervezetet. Az egyik ilyen szervezet lehet Edward Griffin Red Pill University-je. Griffin már azelőtt figyelmeztetett a kommunista felforgatásra, hogy néhányan közülünk megszülettek volna. Ő megbízható.

Itt van egy Szabadság Alapítvány, amire rábukkantam. Mit gondolsz róla?

Alex Jones megbízható vezető? Trump határozottan hamis ellenzéki. Egy szabadkőműves, Izrael zsebében.

Akkor majd alakítunk egy ernyőszervezetet, hogy koordináljuk az ellenállást. Lehet, hogy a Trumposokkal kell együtt dolgoznunk.

El kell érnünk a baloldalt, és meg kell győznünk őket, hogy közös ellenségünk van, és össze kell fognunk. Azt akarjuk, hogy mindenki Isten terve szerint boldoguljon. Isten minden gyermekét egyformán szereti.

EGYÜTTES TÁMOGATÁS

Olyan emberek mögé kell felsorakoznunk, akik feláldozták magukat az ügyért. Jeff Murray-t május 9-én szabadkőműves rendőrök gyilkolták meg. Ő a mi George Floydunk. De mivel a bankárok finanszírozzák a BLM-et, és nem a szabadságot és az igazságosságot, Murray haláláról alig kapott figyelmet a média.

Ami még rosszabb, az igazságtevő társai részéről alig volt felháborodás.

Te lehetsz a következő.

Mindenki le akarja hajtani a fejét. Mindenki fél.

Emberek, tudják, kik vagyunk. Nincs értelme bujkálni. Ideje kiállni és számon kérni magunkat.

Nagy csata előtt állunk. A szabadsághoz való visszatérést a nem tesztelt GMO vakcinák szedésétől tették függővé. Ez lélegzetelállítóan merész (ezt hívják "chutzpah"-nak) és a bukásukat fogja eredményezni, amint milliókban tudatosul, hogy ezek az oltóanyagok mérgezőek és arra tervezték őket, hogy irányítsanak vagy megöljenek minket.

Isten nyer. De Ő megköveteli a mi ügynöki tevékenységünket.

Nekünk kell a tányérra lépnünk, vagy örökre ki kell ütnünk.

A bennünk rejlő Isten elutasítása az oka annak, hogy az emberiség veszélyben van. Isten a Boldogság. Az igazság. Igazság. Szépség. Szeretet.

Isten mindaz, amire vágyunk.

Isten terve az emberi fejlődés útja, személyes és kollektív.

A pénz nem fog megmenteni minket. A pénz a probléma. Az átverést és az ebből eredő zsarnokságot a központi bankárok vásárolták meg és fizették meg. A pénz csak számjegy az ő főkönyvükben. Bármikor kitörölhetik őket, amikor csak akarják.

Minden erőnkkel ellen kell állnunk a vakcina apartheidnek és a covid csalásnak.

Mutassuk meg az új nürnbergieknak, hogy bármilyen árat fizetünk a szabadságunkért.

Isten előbb-utóbb győz.

Amikor Isten győz, mi is győzünk.

Csatlakozol Isten seregéhez?

Részt veszel az Ő győzelmében?

https://besthirdetes.hu/tudasfa/jo-hirek-isten-nyer.html

A volt titkosgynök most látszat tudósként vezette meg a magyarokat?

Mert ez már csak így szokott lenni a manipulált világban...

 

Nehéz hónapok vannak mögöttünk. Az ország egyharmada sajnos elhitte, amit egy éve már sulykolnak nekik, és a fősodratú média valamennyi hírét tényként kezelik. Az sem jelentett gondot nekik, hogy olyan oltást kaptak, amiért senki nem vállalja a felelősséget!

Van viszont másik 7 millió, és főleg ennek az öntudatosabb fele, akiknek a kezdetektől fogva valami nagyon nem stimmelt ezzel az egésszel. Akik nem értették mi ez a világ-cirkusz, amibe a magyar politika is gondolkodás nélkül beszállt. Akik nem hittek el mindent az úgynevezett „szakembereknek”. Akik vették a fáradtságot és próbáltak alternatív hírforrásokat is találni.

Olyan videókat néztek, amit szédítő sebességgel töröltek a közösségi felületekről, és olyan csoportokban böngésztek, amit rendre letiltottak, és olyan személyek anyagait olvashatták, akiket aljas támadásokkal és mindenféle összeesküvés elméletekkel igyekeztek hiteltelenné tenni. Mint például Doktor Gődényt, Tamasit, Pócsot és Lenkeit. Hiába vegzálták őket a hatóságok, a politikusok és a média, a követőik száma egyre csak nő!

Ezekből a gondolkodó emberekből mostanra másodrendű állampolgárokat csinált a politika, akiket jószerivel csak dolgozni és vásárolni engednek a védettségi kártya hiányában. És vélhetően ők lesznek majd a bűnbakok is, ha a víruskezelés kormányzati „sikertörténete” valami miatt megbicsaklik...

Mert hát a pártunk és kormányunk tévedhetetlen, ők nem hibázhatnak! És ha ebben bárki kételkedne, jön a szakértő asszony(ság) a világ másik feléről, és mindenkit megnyugtat és közben biztat, hogy márpedig az életünk múlik azon, ha nem oltatjuk magunkba azt, amit ők pár hónap alatt összedobtak!

És éppen amikor már minden olyan jól halad, amikor már focimeccsekre is járhatnak a kiváltságosok és akár még maszk nélkül is sétálhatunk az utcán, egyszer csak jön a megdöbbentő valóság, és ahogy ez már lenni szokott a gyanúsan sokat futtatott, hirtelen a semmiből jött „csodaemberekkel”, valami nem stimmel Karikó Katalin sikertörténetével.

Most pedig józanul mérlegelve döntse el az olvasó, hogy ennek 2021-ben, egy alapvetően gyanús járványhelyzetben mi a jelentősége. Mert ugye a mi „szentünk”, ahogy a politikában is a felelősséget nem vállaló, és a semmiből hirtelen előkerülő strómanok, fénykorában egy besúgó hálózati ügynök volt...

A tégla

Bálint László, volt kémelhárító alezredes és történeti kutató, egykor parlamenti szakértő a következőket írja a 2017-ben megjelent „A hálózati nyilvántartás szereplői, az államvédelmi és állambiztonsági hálózat nyilvántartása Szegeden és Csongrád megyében, 1945 - 1990” című könyvének 112. oldalán:

„KARIKÓ KATALIN (Szolnok, 1955. 01. 17. Goóz Zsuzsanna)

A 6-os karton adatai: 1978-ban foglalkozása tudományos segédmunkatárs. Munkahelye az MTA Szegedi Biológiai Központ. Ideiglenes lakhelye ekkor Szeged, Budapesti körút 26. Iskolai végzettsége egyetem. Pártállása pártonkívüli KISZ tag. Állampolgársága és nemzetisége magyar.
Beszervezését 1978. 10. 31.-én hajtotta végre Salgó László r. hdgy. a BM Cs. M.-i RFK ÁB III/II (kémelhárító) Oszt. beosztottja, titkos megbízott minősítéssel, hazafias alapon, „Lengyel Zsolt” fedőnéven. Foglalkoztatási vonala kémelhárítás. Nyilvántartásba vételének dátuma 1978. 11. 02. Dossziészáma olvashatatlan a kartonon. Első kapcsolattartója a beszervezője. A kartonon sem a hálózatból való kizárásnak, sem a dossziéi irattárba helyezésének nincs nyoma, amiből arra lehet következtetni, hogy 1990-ig foglalkoztatták.
Egyéb adatok: Egy dokumentumból az derül ki, hogy 1985-től pihentetve volt. (Forrás: ÁBTL 1.11.10.)

Egy másik forrás:
Bálint László 2016-ban megjelent „A 6-os karton az ügynökkártya aduásza?” című munkájának 124. oldalán XX. 7. pont alatt már megemlítette, hogy a „Lengyel Zsolt” fedőnevű titkos megbízott a valóságban nő volt, és az utóneve Katalin.

Ki volt Bálint László?
Bálint László (1940, Kistelek) ny. kémelhárító alezredes, 1969-től a BRFK állambiztonsági állományában (III/II-A) szolgált, majd 1986-tól a BM III/II. Csoportfőnökségen, (III/II-4-A), 1990 és 1995 között pedig a Nemzetbiztonsági Hivatalnál, onnan vonult nyugdíjba. Több állambiztonsági szakkönyv szerzője, elsősorban Szeged és Csongrád megye állambiztonsági múltját dolgozta fel."

Ugye nehéz lenne elhinni, hogy ezekről az anyagokról eddig senki sem tudott...

Most, hogy Karikó Katalin, a „világhírű” kutatóbiológus, biokémikus, a szintetikus mRNS-alapú vakcinák technológiájának „állítólagos szabadalmaztatója” hazalátogatott, teljes mellszélességgel beleállt a kormányzati kampányba, és minden erejével azon van, hogy a „hitetleneket” meggyőzze, például így:

 

 

„40-50 éve senki sem kérdőjelezte meg az oltásokat, azok most is hatékonyak, ahogy a koronavírus elleni vakcinák is” - ezt válaszolta Karikó Katalin az RTL Híradó kérdésére, hogy mivel érvelne az oltások mellett.

De mi az, hogy senki sem?! Nem létezik, hogy nem hallott azokról az egyre erősödő oltásellenes mozgalmakról, amelyek a világ szinte minden táján jelen vannak, és felemelik a hangjukat az oltási kényszer ellen. Vannak országok, ahol szinte nincs is kötelező védőoltás (pl. Japánban), mert a korábbi oltási mellékhatás-botrányok miatt a lakosság egyáltalán nem bízik már ezekben a vakcinákban. Erről egy cikkünkben már nálunk is olvashattak.

És egy mondat erejéig emlékezzünk meg az itthoni dusnoki házaspár történetéről, akik nem akarták beoltatni a kisbabájukat (vajon miért?), és a hatóság erőszakkal elvette tőlük a pár hónapos csecsemőt. A gyermeküket azóta sem kapták vissza, de még azt sem tudják, hol lehet a kisfiú!

Katalin még azt is mondta az interjúban:

Remélem majd nekem hisznek.

Hogy ez így legyen, ahhoz tisztáznia kellene  néhány fontos dolgot, és nem feltétlen a besúgó időszakából, hanem a vakcinákkal kapcsolatos állítólagos találmányáról! Abban is úgy kell megbízni, ahogy a régi kollégái tették ezt hajdanán vele, és közben mint a titkosrendőrség spiclije jelentette őket?!

Mellesleg pedig üzennénk a „harcos és antikommunista” Fidesznek, hogy 31 évvel a rendszerváltás után éppen itt lenne az ideje nyilvánosságra hozni végre az ügynökaktákat.
Fel kellene már tárni a kommunista államgépezet működési mechanizmusait, nem pedig eltanulni azt és újrahasznosítani, fenntartva ezzel is a lehetőségét annak, hogy megzsarolhassanak bárkit, akik a múltjuk eltitkolásáért sok mindenre képesek és hajlandóak.

Akár még az emberek kísérleti nyúlként való felhasználásában is segédkeznek, ha a magasabb érdekek, a gyógyszeripari maffia, az aljas politika, a hazug média és persze a pénzuralmi elit ezt kívánja és el is várja!
Ahogy a politikában is ez a módja a királycsinálásnak...

https://mediaforras.com/a-volt-titkosgynok-most-latszat-tudoskent-vezette-meg-a-magyarokat-720

Felhívás a felébredt magyarokhoz! Talpra magyar…! Kezdjük el a szent, ősi, etikára épülő, új társadalom építését!

 

Csatlakozz Te is a Tisztán Látók Tizedes Rendszerébe!

Keresd az új/régi barátokat a városi parkokban “Séta a parkban” jegyében!

A tizedes rendszer a szkíta-hun katonai rendszer és a magyarság társadalmi szerveződésének alapja volt. Ennek az úgynevezett riadóláncnak a kiépítését semmi esetre sem harcias tevékenységekért szorgalmazzuk, hanem azért, hogy a jelenlegi szélsőséges élethelyzetben a helyi közösséget összefogja a túlélés és a zavartalan kommunikáció érdekében. Lényege, hogy a társadalom családon kívüli legkisebb egységeként létrehozták a tizedet. Mivel az ideális és jól építhető csoport méret a 10 fő, amikor a tizedes (a 10 fős csoport vezetője) jól tudja az egész csoportot irányítani, ismeri a csoport minden tagját, nem alakul ki még a csoporton belül alcsoport, ezért ez a csoport nagyság a sereg, vagy a társadalom alapja. Ez egy ősi tapasztalat, melyet ebben a szerencsétlenkedő új világban is alkalmazni tudunk, hogy a dolgok jó irányt vegyenek. Azok, akik felébredtek a covid terrorból, az oltás terrorból, akik nem szeretnék magukat tovább kényszerítve tudni, azok ki kell kerüljönek a digitális közösségi térből, az ellenséges oltásarroganciából és egymással a tizedes rendszeren belül kell tartsák a kapcsolatot. A következő lépcsőfok a század, 10 db tizedből egy századot hozzunk létre, majd 10 db századból jön az ezred. Mindegyik élén egy-egy vezető, a felsőbb szint adja a központi irányítást, az alsóbb szintek pedig a kapcsolattartást, de minden vezető 10 emberért, vagy egységért kell felelősséget vállaljon. Ez lehet az új humánus, józan emberekből álló társadalmunk alapja.

A lényeg tehát, hogy kezdjetek el kapcsolódni egymással! Minden csoport 10 fő legyen! A családokból egy tizedben csak egy képviselő legyen! Keressetek 10 felébredt embert a környezetetekben úgy, hogy egymást fizikálisan is könnyen el tudjátok érni, szükség esetén, akár internet és telefon nélkül is lehessen riadóztatni a tized társakat.

A 10 fős csoport válasszon egy tizedes vezetőt. A csoport adjon egy nevet saját magának. Ez és a település neve adja a csoport fellelhetőségét. A tizedesek jelentsék a siteunkon keresztül, hogy létezik a 10 fős csoportjuk a tized nevének és a település nevének a megjelölésével. Ez csupán azért kell, hogy lássuk az új társadalom növekedésének az ütemét. 10 ilyen csoport kell kapcsolódjon majd egymáshoz hogy létrejöjjön egy század és annak kiválasztott vezetője a százados.
Az egymással való kapcsolódás másik színterének kinevezzük a városi parkokat! A jelszó: “Séta a parkban”! Minden vasárnap délelőtt 14 órakor, a helyi település városi/falusi parkjaiban gyűljetek össze, akár minden felhívás és telefon nélkül is, hogy ez egy megszokott helye és ideje legyen a felébredt emberek találkozásának és az új társadalom megteremtésének. Keressétek a digitális térből, vagy a való életből, régi/új kapcsolatokból származó ismerősöket, barátokat, de örüljetek az új ismerettségeknek is. Barátkozzatok! Legyetek kedvesek, teremtsétek meg az új pozitív hangulatot, a jókedvet! Legyen piknik, legyen kis műsor, spontán beszélgetés. Kezdjétek el az egyéni és csoport tervek kialakítását, koncentráljatok a pozitív tervezésre és ne szánjatok sok időt a bűnözők világának, a körülöttünk zajló összeomláshoz közeledő rendszer eseményeinek tárgyalására. Az esetleges áramkimaradások, internet összeomlás egyéb nehézségek esetére szövetkezzetek a szükségletek biztosítására, szövetkezzetek a pénzrendszer összeomlása esetén való tennivalókra, a gyerekeitek, unokáitok megvédésére. Aztán a parkból visszatérve nyerjetek meg minél több még alvó embert, olyanokat, akik a pillanatnyi utazási mámoron, vendéglátó, szórakoztató egység élvezetén túl is látnak és képesek felelősen gondolkodva ezeken a mézes madzagokon felül emelkedni. Biztassátok őket is a tizedes rendszer építésére! Ne mondjatok le senkiről, arról sem, aki már oltatott! Nem biztos, hogy újra belemenne egy oltásba, amelybe hamarosan bele fognak menni a menthetetlenek! Az utóbbiakra viszont ne vesztegessétek az időtöket feleslegesen! A háború ilyen! Vannak akik menthetők és vannak akik elvesznek. Csak őszinte és igaz embereket vegyetek magatok közé, olyanokat, akik tényleg felébredtek és nincs kétségük a most zajló világ szintű bűncselekményekről. Amennyiben csatlakozni szeretnétek a mi országos tized hálózatunkhoz, akkor küld el a tizedetek nevét, a települést, és egy elérhetőséget (telefonszám vagy cím) a tizedek@protonmail.com email címre! Legyetek jó csoport! Legyetek jó tized, század, ezred! Sok-sok ezred megújítja majd a korrupt társadalmat és a világot!

Építsük a szebb jövőt!

Üdvözöl Benneteket az Orvosok, Tudósok, Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért, a Civilek a Tisztánlátásért, a Jogászok a Tisztánlátásért csoport

A B-terv az Evergreen-hadműveletet követően. A rák teljesen el fog tűnni!