2022. október 16., vasárnap

FELTÖRI A HÁZAD A VÉGREHAJTÓ, AMIKOR TE NEM VAGY OTTHON…

Ez a betörés magas foka > rendőri segédlettel

Ezt mindenkinek látnia kell, hogy ma Magyarországon, hogy fosztogathatnak a végrehajtók, állami támogatással! (videó)

Mindenki által nyilvánvalóvá vált, hogy 2015 évet követően, a végrehajtási eljárásokat és a végrehajtók tevékenységét központilag kívánták rendezni. Ennek ellenére sajnálatos módon nem, hogy rendezésre és megreformálásra került volna, hanem még rosszabb lett a Végrehajtás és az új vezetés is szó szerint kialakította a saját maffia hálózatát, melynek a bíróságok, földhivatali dolgozók és a kormány tagjai is határozottan a részesei lettek.

Hogy a maffia hálózatot felügyeljék, vagy még jobban szervezetté tegyék, nem tudjuk, de egy biztos, hogy létrehoztak egy újabb semmit; a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságát, akik elvileg a végrehajtók és a Végrehajtói Kar felett gyakorolnak felügyeletet. Azaz, hogy pont NEM gyakorolnak, mert NEM CSINÁLNAK SEMMIT, azon kívül, hogy vannak!

Ezért is történhetnek meg azok a nagyon kemény és aljas bűncselekmények, amiket a végrehajtók büntetlenül és retorzió nélkül elkövethetnek.

Kettő, most történt végrehajtó által elkövetett bűncselekményt szeretnénk megosztani mindenkivel, mivel azt gondoltuk, hogy a Végrehajtói Kamara felszámolásával 2015. évtől megszűnnek és eltűnnek az aljas és gátlástalan végrehajtók és megtisztul a végrehajtói kör, DE NAGYOT TÉVEDTÜNK!

Nem, hogy eltűntek, de még aljasabb és gátlástalanabb végrehajtók kerültek elő.

Az első történet ott kezdődött, hogy egy külföldi állampolgár által üzemeltetett kisbolt végrehajtási eljárás alá került, mivel egy régi ügyből kifolyólag átverték.

Természetesen nem az adóst próbáljuk védeni azért, mert az évek alatt nem tett semmit az ügye érdekében, legalább is az állapot szerint. Annyit tett, hogy megbízott egy kókler ügyvédet, úgy ajánlották neki, aki semmit nem csinált, így a végrehajtási eljárásban; Schmidt Zoltán végrehajtó elárverezte az ingatlant, mint tudjuk féláron a haverjának. Majd soron kívül, 30 napon belül birtokba is adta, ami végrehajtási törvény szerint nem törvénysértő.

Viszont az ügyben és a teljes végrehajtási eljárásban és mindkét (van több is), ügyben a végrehajtó egyetlen egy dokumentumát se küldte meg az adósnak és a végrehajtó úgy folytatta le az egész végrehajtási eljárást az adós háta mögött, hogy arról az adósnak tudomása sem volt, hogy mi történik.

NEM értesült a becsérték megállapításról, így nem tudta a fele értékre kiállított becsértékre előterjeszteni a kérelmét. Mint, ahogy az árverés kitűzéséről sem értesült az adós, hogy licitálásra került a végrehajtó nepper barátja által az üzlete, ahol napi nyitva tartással pénztárgépet üzemeltetve árverés alatt is üzemelt a kereskedés.

Majd pár napra külföldi állampolgárként haza kellett utazni ügyet intézni, és ezt kihasználva minden értesítés nélkül feltörték az üzletet az összes árukészlettel és az üzlet pénztárgépével kasszával, bevétellel együtt kifosztották a végrehajtó asszisztálásával, majd lezárták és lepecsételték, oly módon, hogy az adóst NEM ÉRTESÍTETTÉK.

Majd ezt követően a külföldi állampolgár adós megkereste a Fehér Kéményseprők Alapítványát segítséget kérve, ahol annyit tudtunk elérni a már egy hónapja lezárt üzlethelyiséget kinyissa valaki és a személyes holmiját a pénztárgépet és a kasszában található értékeket, készpénzt magához vegye, amikor is azt tapasztalta, hogy minden pénz eltűnt, még az a pénz is, (25 millió forint) amit pont a birtokba adást megelőzően, mielőtt elutazott, helyezett el egy biztonságos helyen az üzletben az adós. Mielőtt valaki rosszra gondolna, pont egy örökösödési ügyben kellett haza utaznia és ez a 25 millió forint is örökségből származó vagyona volt, amit biztonságos helyre – gondolta az adós – helyez el az üzletben, mivel álmában sem gondolta, hogy valakik feltörik az üzletét és kirabolják.

Természetesen a pénzek eltűnését azonnal jelezve a rendőrségen, megindult a nyomozás a helyszínelés megtörtént és a tanúk igazolták, hogy az adóst kifosztotta a végrehajtó segítségével Kriston László árverési vevő. Hangsúlyozzuk, hogy működő zárjegyes szeszes italt is forgalmazó üzlethelyiségről beszélünk, ahol az árukészlet maga meghaladja a 30 millió forint értéket.

Az adós nem azért nem fizette meg a végrehajtást kérőnek a végrehajtási ügyérték 7 millió forintot, mert nem volt pénze, hanem azért nem, mert semmiről NEM VOLT TUDOMÁSA! Nem tudta, hogy mi folyik a háta mögött és, hogy egyáltalán Magyarországon milyen aljas és gátlástalan módszerekkel zajlik egy végrehajtási eljárás.

***

A másik ügyben adott egy dekoratív szőke hölgy adósként, aki ellen a Démász Áramhálózati Kft. úgy indított végrehajtási eljárást, hogy nem élt Magyarországon, mivel külföldön vállalt munkát. Se a fizetési meghagyásról, se a végrehajtás (végrehajtási lap) megindításáról nem volt tudomása, csak a Somogy Megyei Kormányhivatal által megküldött értesítőből, (miszerint a nem túl értékes gépjárművére elidegenítési és terhelési tilalom került bejegyzésre) szerzett tudomást. Majd felkeresve a Fehér Kéményseprők Alapítványát a segítségüket kérve tettük meg a szükséges lépéseket.

Elsőként a fizetési meghagyást kiállító közjegyző felé 2022. szeptember 12. napján kelt kérelmet terjesztettünk elő, mely elbírálás alatt van, teljes bizonyossággal megszüntetésre kerül a végrehajtás a végrehajtási lap visszavonásával, mivel igazoltuk a külföldi tartózkodását az adósnak a fizetési meghagyás kiállításának időpontjában. Valamint azt is igazoltuk, hogy az áramszolgáltatási szerződésekre vonatkozó kétéves elévülés is megtörtént.

A végrehajtási ügyben van még egy csavar, mégpedig az, hogy a végrehajtási eljárás lefolytatását dr. Simon Péter Miklós Monori végrehajtó irodája kapta meg. A Monori végrehajtó 2022. szeptember 14.-én készült „91” számú foglalási jegyzőkönyve szerint lefoglalásra került egy Ford Puma típusú gépkocsi, melyet a végrehajtó a forgalomból nem vont ki és nem kérte a rendszám leadását, csak az elidegenítési és terhelési tilalom bejegyzését kérte a nyilvántartásba.

TEHÁT AZ ADÓS A GÉPJÁRMŰVET annak ÉRTÉKESÍTÉSE IDŐPONTJÁIG NYUGODTAN HASZNÁLHATJA és továbbra is sajátjaként rendelkezhet felőle, csak el nem adhatja a végrehajtó nélkül. Megjegyzésként csak annyit, hogy a végrehajtóval akár közös értékesítéssel is el lehet adni a gépjárművet. A végrehajtó általi ingó lefoglalás nem azt jelenti, hogy azt a tulajdonosa nem használhatja, ugyanis ugyanúgy a birtokában marad az eszköz, csak nem adhatja el, mert nem rendelkezik szabadon felette.

És itt kezdődik a végrehajtói visszaélés, s egyben egy sorozatos bűncselekmények elkövetése, ami bár nem a Monori dr. Simon Péter Miklós részéről lett elkövetve, hanem a Kaposvári dr. Pávics Zoltán végrehajtói iroda alkalmazottai, nevezetesen Móricz Lajos végrehajtó jelölt részéről történt. Ugyanis a távolság miatt, mivel az adós Somogy megyében él életvitelszerűen a saját lakásában, így a gépjármű is ott lelhető fel, így a Monori végrehajtó a végrehajtási ügy gazdájaként megkeresésre átadta az ügy intézését, de nem a végrehajtási eljárás lefolytatását a Kaposvári dr. Pávics Zoltán végrehajtói irodának.

Azt nem tudjuk, hogy a Pávics Zoltán önálló bírósági végrehajtónak tudomása van-e arról, hogy a csicskása Móricz Lajos végrehajtó jelölt mit művel, de egy biztos, hogy vagy megtetszett neki a dekoratív és valóban szép hölgy adós, vagy még nem tanították meg neki teljesen a Végrehajtási Törvényt, hogy sorozatos bűncselekményt elkövetve jár el.

Az történt ugyanis, hogy állítólag, mert értesítést nem kapott a fiatal lány adós, hogy el akarja szállítani a gépjárművet, amit nem vont ki a forgalomból senki, így az napi használatban van. Hogy milyen célból vagy ténylegesen így van-e nem tudjuk, mert semmilyen értesítést nem kapott adós, hogy szolgáltassa be a gépjárművet vagy egyáltalán ki és mit akar tőle.

Állítólagosan a szomszédok és ismerősök elmondása szerint valakik keresték 2022. 09. 26.-án, hogy megvásárolják a gépkocsiját, legalább is ennyi információ jutott el adóshoz a faluból. Majd 2022. október 03. napon a szomszédokba becsöngetve két rendőr kíséretében megjelent magát Móricz Lajosnak kiadó személy, hogy jött a gépkocsiért és vinni akarja el, mert neki kell a gépkocsi. Ezt mindenhol a faluban terjesztette, becsengetve az összes szomszédba, majd a rendőrök kíséretében még az önkormányzatra is bement, hogy üzenetet küldjön adósnak a gépkocsi ellopásáról.

Kíváncsiak lennénk, hogy a Monori dr. Simon Péter Miklósnak erről van-e bármilyen tudomása? Lényeg, hogy sem a szeptember 26. napján történt helyszíni eljárásról, sem az október 03. napján történt összes szomszédot szóban értesítő, CSAK MAGÁT AZ ADÓST NEM, – lefolytatott helyszíni eljárásról nem kapott adós hivatalos értesítőt. (Ez a jó hírnévhez való jog megsértése, a PTK. szerint – a szerk.)

Ha a végrehajtó által bármilyen értesítés átvétele után nem tett volna semmit, az valóban az adósnak róható fel, de az, hogy a faluban szóbeszéd és üzengetés nem jogszerű eljárásáról NINCS tudomása, az nem az adós hibája.

Elérkeztünk az ominózus naphoz, 2022. 10. 10. hétfő 13 óra,

mely a felvételen is jól látszik megjelentek a bűnöző hiénák az ingatlan előtt, majd a végrehajtó helyettes és NEM egy lakatos, – feltörve a családi ház kapuján a lakatot (szó szerint levágva azt) betörtek az ingatlanba. Még arra is volt bátorságuk, hogy sintért hívjanak a barátságos háziállat befogására, hogy ők szabadon járkálhassanak más ingatlanában.

A videón jól látszik, hogy két rendőr közreműködésével, mint a postaládába begyűrt jegyzőkönyvből kiolvasható és a videón jól látszik, hogy

dr. Molnár Csanád végrehajtó helyettes a gépkocsijából elő véve az erővágót levágva a lakatot feltörte az ingatlant.

Kérdés, hogy pont volt egy erővágó a végrehajtó helyettes gépkocsijában és éjszaka leple alatt ezzel az erővágóval járnak feltörni más ingatlanokat pincéket? Érdekes, hogy egy ismerősünk gépkocsijában sem lelhető fel ez, még elfekvőben sem, és nem hurcolja senki az erővágót. De úgy látszik, a végrehajtó helyetteseknek és a végrehajtó jelölteknek ez teljes természetes.

De térjünk vissza a 2022. 10. 10. napján 13 órai kezdettel dr. Molnár Csanád végrehajtó helyettes és Móricz Lajos végrehajtó jelölt által elkövetett bűncselekményre, melyben a két helyszínen lévő rendőr is asszisztált.

Nem értjük, hogy minden előzetes értesítés nélkül, mi volt a cél? Megfélemlítés, a hivatali visszaélés, s az erőfölény fitogtatásával? NEM értjük miért kellett minden értesítés nélkül levágni a lakatot az adós ingatlanának nagykapuján és szemlét tartani feleslegesen?

Ugyanis, ha értesítik hivatalosan az adóst, amit utólag a dr. Simon Péter Miklós végrehajtó által 2022. 09. 30. napján kelt átiratában is közölte, hogy a 2022. 09. szeptember 26. napján kelt megkeresés útján dr. Pávics Miklós végrehajtó csicskása Móricz Lajos végrehajtó jelölt első helyszíni cselekménye során készült jegyzőkönyvet megküldi postai úton, amit adós a betörést követő napon vagy is 2022. 10. 11. napján kedden 11 órakor kapott kézhez.

Mindezek tudatában akkor mi is történt? Miért is volt a sorozatos zaklatás FELESLEGESEN?

Egy biztos, hogy egy szép fiatal lányt sikerült megfélemlíteniük. (De vajon ez is volt a céljuk?) Oly módon, hogy tudomása nem volt arról, hogy mit művel a két gengszter. Ő csak élte mindennapjait félelemben és tette a dolgát, mint ahogy eddig is az életében, míg a háta mögött betörtek a tudta nélkül az ingatlanába és lakat lecserélését követően a Kaposvári Rendőrkapitányságon leadták a kulcsot, melyet elsőre kedden a párjának, aki időközben a betörés végett utazott haza a külföldi munkáját hátrahagyva, hogy megvédje párját a hiéna betörőktől.

Természetesen a keddi napon elhajtották a rendőrségről a párját és nekünk az Alapítványnak kellett a kulcs átadása érdekében is intézkedni a kapitányságon, melyet külön köszönünk a hadnagy úrnak, aki segítőkészen állt az ügyhöz.

Egyik eljárás sem került lezárásra, hisz megtesszük mindkét esetben a büntető feljelentést, mert ma Magyarországon nem élhetünk úgy, hogy a végrehajtó a király, aki minden törvény felett állva retorzió nélkül betörhessen bárki ingatlanába, amikor az illető nem tartózkodik otthon.

***

Aztán sorolhatnánk még a többi hajmeresztő történetet, ahol a végrehajtó a szomszéd postaládájába tömködi be a kilakoltatási végzést, de az adóst csak később értesíti az egyik ügyben. De van, hogy véletlen megtalálva a német állampolgárságú Érdi lakással is rendelkező festőművész adós postaládájába keddi napon begyűri, a csütörtöki napra szóló karhatalom segítségével történő kilakoltatási értesítőt.

Vagy a simán ingatlan tulajdonjogot szerzett adásvételi szerződésből keletkezett, semmi hitel az ügylet mögött tulajdonosokat lakoltatja ki a végrehajtó, mert az adásvételt készítő ügyvéd elfelejtette töröltetni a földhivatali nyilvántartásból a haszonélvezőt. Aki megneszelve évek után, hogy még mindig szerepel a neve a nyilvántartásban gyorsan kérte, hogy hadd élhessen a haszonélvezeti jogával az évekkel korábban eladott és kifizetett ingatlanban. Természetesen mind a bíróságok, mind a végrehajtó teljes mértékben asszisztált hozzá.

dr. Molnár Csanád végrehajtó helyettes

Sorolhatnánk a végtelenségig a végrehajtók retorziók nélküli törvénytelenségeit, mivel a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságát nem érdeklik a végrehajtók sorozatos hivatali visszaélései és bűncselekményei.

Fehér Kéményseprők Alapítvány

https://szabadriport.wordpress.com/2022/10/17/feltori-a-hazad-a-vegrehajto-amikor-te-nem-vagy-otthon/

Amiről hallgat a Heim Pál kórház

Oroszország: Törökország az új alternatívánk Európával szemben

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy Oroszország több gázt exportálhat Törökországon keresztül, és új ellátási központtá alakíthatja azt, miközben megpróbálja megőrizni Oroszország energetikai befolyását Európa felett.

Nanotechnológia a vakcinákban az elnéptelenedés szolgálatában FENEVAD BÉLYEGE

Dr. Astrid Stuckelberger elítéli a hatalmas globális átverést, és azt, hogy Antikrisztuskövető Sátánfatty Bill Gates átvette a WHO és a kormányok irányítását, és a mi adóinkat használja fel az oltási kampánya finanszírozására; azért van ott, hogy elnéptelenítsen, és vírusokat és egy olyan technológiát vezessen be, amely nem biológiai, a nanotechnológiát. Ő és azok is, akik vele dolgoztak, el vannak ítélve.

Híres színészek szenvednek káros mellékhatásoktól és meghalnak az oltások után. LXII. rész

Olyan híres színészek, mint Michael J. Fox, Justine Ezarik, Lety Calderón, David A. Arnold, Pauley Perrette és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez a híres színészekkel történik, hány névtelen ember érintett még, akik nem szerepelnek a médiában, és nincsenek számon tartva?

„Klíma szempontjából intelligens mezőgazdaság”. A mezőgazdaság irányítása MI által

A „klíma szempontjából intelligens mezőgazdaság” új ürügy, hogy globálisan tönkretegyék a mezőgazdaságot és az állattenyésztést, és hogy abszolút ellenőrzésük alá vonják az élelmiszereket és a vizet, a teljes Világbank-csoport és az időjárás-módosításban és a Vuhanban folyó funkciónyereség-kutatásban részt vevő szervezetek mögött.