James A. Thorp amerikai szülész-nőgyógyász már 43 éve praktizál orvosként. Több mint 23.200 veszélyeztetett terhességgel volt dolga csak az utóbbi 3 évben. Egy ma megjelent, dr. Füllmich-hel folytatott beszélgetésben így nyilatkozott a VAERS-adatokról és a géninjekciók hatásairól:

“Tehát mit is találtunk? A menstruációs szabálytalanságokra vonatkozóan, amiről az előbb beszéltem, egy 1192-szeres emelkedést láttunk a menstruációs rendellenességeknél a kovid ellen oltottaknál az influenza ellen oltottakhoz képest. Gondoljon bele, ez nem 1900 százalék (szerintem az angol-német tolmács itt 1192-t akart mondani), hanem 119.000 százalék.

Nézzük meg a vetéléseket! A vetélés rizikója kiemelkedően magas. Annyira magas, hogy ahhoz, hogy a diagram az oldalra kiférjen, az “Y” tengelyből egy logaritmikus tengelyt kellett csinálnunk, hogy a képernyőn egyáltalán meg tudjuk jeleníteni.

Ugyanez vonatkozik a magzati rendellenességekre, fejlődési rendellenességekre. És a legrosszabb ebben a cisztás higróma, ez egy gyakori, néha halálos rendellenesség és ennél egy óriási emelkedést figyeltünk meg az első és második terhességi harmadban. Egy jelentős emelkedését figyeltünk meg a magzatoknál a szív fejlődési rendellenességeinél, magzati szívritmuszavart, magzati szívleállást, abnormális magzatburok-funkciót is láttunk, abnormális placentát csökkent működéssel, illetve magas emelkedést a magzat növekedésének korlátozottságában, mert a placenta a babát az anyaméhben nem táplálja, nem látja el rendesen oxigénnel. Számtalan abnormális teszt van, abnormális megfigyelési tesztek a meg nem született gyerekeimnél, akik nem tudnak felszólalni magukért, akiket sem a kormányok, sem az orvosok nem hallanak. Nagyon súlyos biofizikai eltéréseket látunk, non-stressz teszteknél az abnormális keringések számának jelentős megemelkedését a magzat legkülönbözőbb szervrendszereiben.”