2023. április 25., kedd

Na, ez kell az uraknak (nem)

Forrás: The Heritage Foundation @ YouTube
Tucker Carlson’s Last Address Before Leaving Fox News at #Heritage50
https://youtu.be/N32UPXGChgo

Az USA - ból jönnek az őszinte vallomások

Minden hazugság volt, de világraszólóan szervezetten, több százezer beavatott ember aktív irányításával.

 

Évekkel előtte legalább 20 munkaértekezletet tartottak különböző szinteken, a miniszterelnököktől, a médián át, az orvosokig bezárólag, amelyet a CIA felügyelt.
Mielőtt eldördült a rajtpisztoly, jó előre megváltoztatták a pandémia fogalmát, megcsinálták a vírust, lepróbálták, és szabadalmaztatták is a vakcinát, ami nem csak méreg, hanem az IOT-nanorendszerét is biztosította a tranzhumanizmus jegyében.
Ursula von der Leyen már jó előre 2019. márciusában megköttette az országokkal a vakcinaszerződéseket, amikor még hivatalosan elismerten vakcina sem volt.

A vezényszóra elindított “járványterjesztés” nem lehetett volna hatékony, ha kígyóméregmolekulákkal nem fertőzik a vizet, és nem használnak 5 G-t, amelyek a COVID-al egyező tüneteket okoztak.
Persze ehhez az is kellett, hogy minden halálesetet COVID-nak adminisztráltak, mivel a kórházak és az orvosok ebben voltak anyagilag érdekeltek.
Akármennyire globálissá vált a világ, másképp nem lett volna tömeges járvány fél éven belül, ha média nem hiszterizálta volna meghamisított sokkoló képpekkel és hírekkel az embereket.
A félelemipar jól működött. Elgondolkodtató, hogy az emberek a félelemtől teljesen kivetkőztek emberi mivoltjukból, amikor egymásnak estek, ha valaki orrráról lecsúszott a maszk, vagy uram bocsá maszk nélkül mert kilépni az utcára.
Az őrületnek nem voltak határai: nekem az egyik ismerősöm fia mesélte, hogy nem mehetnek el meglátogatni az anyjukat, csak akkor, ha hetente PCR-tesztet csináltatnak, és az negatív.

A megszervezettségre utal az is, hogy ugyanazt a gyilkos és halálos orvosi protokolt alkalmazták az egész világon, és elnyomták a hagyományos és jól bevált terápiákat. A nagyobb hatás kedvéért akit tudtak, lélegeztetőgépre tettek, és megöltek.
Ennek az alábbi volt a menetrendje: addig PCR-tek, amíg pozitív nem lett a tesztje, majd addíg méregették a vér oxigén-szintjét, amíg el nem érték azt a szintet, hogy a lélegeztető gépre tegyék.
Onnantól már a beteg sorsa bevégeztetett, mert élve ki nem került a kórházból, ezt mutatják a statisztikai adatok.
Mert a lélegeztető gépre tett betegek 90%-a meghalt.
A hozzátartozókat nem engedték a beteg közelébe, ha nem volt más lehetőség a betegeket elzárni a hozzátartozók elől, akkor ide-odaszállítgatták, hogy esélyük sem legyen leleplezni a gonosz szándékot.
Még azt sem engedték meg a hozzátartozóknak, hogy elbúcsúzzanak a családtagjaiktól.

Ez egy emberiség elleni, előre megtervezett és professzionálisan végrehajtott népirtási kísérlet és a totalitárius állam főpróbája is volt egyben, ami működött.
Mert az emberek önként mondtak le a szabadságukról, egy vélt biztonságért cserében. Az emberek bezárták magukat önnön félelmeik ketrecébe, minden külön fenyegetés nélkül.

Ahogy az orosz-ukrán háború is leginkább dezinformációs háború, úgyez a járvány is elsősorban médiahisztéria volt, dezinformációs pandémianarratívákkal, és hamis PCR-tesztekkel.

Hogy a birodalom részeként a Big Pharmaffiának mekkora a hatalma, azt jelzi Tucker menesztése is a Fox-tól.
Robert Kennedy jr. remekül megfogalmazta:
“Öt nappal azután, hogy átlépte a piros vonalat, elismerve, hogy a TV-hálózatok halálos és hatástalan vakcinát nyomtak ki, hogy a Pharma-hirdetőik kedvében járjanak. Carlson lélegzetelállítóan bátor, április 19-i monológja megszegte a tévé két legnagyobb szabályát: Tucker elmondta az igazat arról, hogy a kapzsi Pharma-hirdetők hogyan irányítják a tévéhírek tartalmát, és lesújtott az aljas híradóknak, mert olyan szúrásokat hirdettek, amelyekről tudtak, hogy halálosak és értéktelenek.
Sok éven át Tuckernek volt az ország legnagyobb közönsége, átlagosan 3,5 millió fő – ez tízszer akkora, mint a CNN. A Fox most demonstrálta a Big Pharma félelmetes erejét.”

Itt tartunk, és nincs vége. De naponta esnek ki a csontvázak a szekrényből, és naponta szembesülünk megcáfolhatatlan tényekkel, hogy mi történt.
Egyre több ember ébred fel, és egyre több ember emeli fel szavát, és ad hangot annak, hogy népirtási kísérlet volt, amelyt a birodalmi elit rendelt meg, és 5-10 millió dollárokat fizetett fejenként a kutatóknak, orvosoknak azért, hogy a hivatalos narratíva mögé álljanak.
Ahogy 2023-ban, úgy most is egyedül az afrikai országokban bízhatunk, hogy ők meghekkelik a sátáni erők tervét a WHO-világhatóságkénti létrehozásában.
Isten velünk van. Imádkozzunk, és az ima és a tudás erejével blokkolni tudjuk a negatív entitások ezen törekvését.
Áldás-szeretet Mindenkinek!

Ladóczki Éva

Rothschild világuralmi terv!

Újabb jelentés 34 esetről a Pfizer mRNS vakcina után

A jelentésben 34 esetről számolnak be, melyeknél érgyulladás (vasculitis) alakult ki a Pfizer mRNS “vakcina” beadása utáni első 90 napban, beleértve egy halálesetet is.

Az esetek fele az injekció beadása után három napon belül jelentkezett. Az érintettek 81%-a nő volt.

Az új jelentés: https://dailyclout.io/report-68-34-blood-vessel-inflammation-vasculitis-adverse-events/

Oroszország kilátásba helyezte az INF szerződés felmondását

 

Moszkva, 2023. április 25. kedd (MB)

Oroszország kilátásba helyezte a közép-hatótávolságú nukleáris fegyverek telepítésének tilalmáról (INF) Amerikával kötött szerződés felmondását – jelentette a Magyar Békekör tudósítója kedden.

Vlagyimir Jermakov, az orosz külügyminisztérium nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozásáért felelős vezetője a TASZSZ-nak adott interjújában az Egyesült Államok katonai lépéseivel indokolta a tervezett moszkvai intézkedést.

Az 1987-ben kötött INF szerződést 2018-ban felmondta Donald Trump, 2019-ben pedig az USA hivatalosan is kilépett belőle. Ezt követően Oroszország is felfüggesztette részvételét, bár hivatalosan még nem mondta fel a szerződést.

A Gorbacsov és Reagan által megkötött INF szerződés arra irányult, hogy az európai hadszíntérre ne telepítsenek több közép-hatótávolságú rakétát. Valójában a Szovjetunió, majd Oroszország nem is telepített ilyen fegyvereket határain kívülre, az Egyesült Államok viszont elárasztotta velük Nyugat-Európát. A Nagy Babiloni Szajha nukleáris haderejét gyarapította a brit és a francia atomütőerő is.

Az amerikai nukleáris fegyverek mindmáig Nyugat-Európában vannak, a Babiloni Szajha pedig kilenc hullámban terjeszkedett Keletre a Varsói Szerződés megszűnése, a Szovjetunió összeomlása, és a szocializmus leáldozása után Európában.

Április közepén amerikai Patriot légvédelmi rakéták érkeztek Ukrajnába.

Kijev tervezett NATO-felvétele után valószínűsíthetően nukleáris fegyvereket telepítenének Ukrajnába is. Ennek lehetősége annál is nagyobb, mivel a kijevi vezetés három nappal az ukrajnai orosz katonai beavatkozás előtt, 2022. február 21-én felmondta a budapesti memorandumot, melyben csatlakozott az atomsorompó egyezményhez, vállalta, hogy felszámolja nukleáris arzenálját és nem telepít atomfegyvert Ukrajna területére.

Március 25-én Putyin orosz elnök bejelentette, Oroszország taktikai nukleáris fegyvert telepített Fehéroroszországba. Az atomtöltet hordozására képes Iszkander rakéták átadásához akkor fogtak hozzá, amikor a Nagy Babiloni Szajha fontolóra vette csapatok küldését Ukrajnába, a Szajhatag Lengyelország pedig közölte, hogy kész csapatokat küldeni Ukrajna megsegítésére, ha Kijev többé nem tudna ellenállni az orosz előrenyomulásnak.

Vlagyimir Jermakov azt mondta a TASZSZ-nak, hogy az Egyesült Államok destabilizáló katonai lépései egyre törékenyebbé teszik a moratóriumot az ázsiai-csendes-óceáni térségben és Európában.

A Békekör tudósítója emlékeztet arra, hogy a március végén elnöki rendeletbe foglalt orosz külpolitikai koncepció értelmében lehetővé vált, hogy megelőző csapást mérjenek arra az ellenségre, amely támadásra készül Oroszország ellen.+++

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/04/06/oroszorszag-kulpolitikai-koncepciojat-ismerteti-a-magyar-bekekor/

Kiadta: Magyar Békekör

Martin Reichardt német politikus a lezárásokról

 

“Nagyon tisztelt elnökasszony, hölgyeim és uraim! Ez az egész a gyerekeket érintette elsőként. Még mielőtt 2020-ban Németország az első Lockdownba lett küldve, be lettek zárva az iskolák és az óvodák. Ez 2020 március 16-án volt. Ezen a napon kezdődött a totalitárius gyermekellenesség uralma.

A következmények a gyermekekre és fiatalokra nézve most elolvashatók ebben a jelentésben. Viszont már a jelentés címe is egy hazugság. A cím: A korona egészségügyi kihatásai a gyermekekre és a fiatalokra. Ez nem így van! Ez nem a korona volt, hanem a totalitárius koronaintézkedések voltak! Önök károsították a gyermekeinket ilyen súlyosan. Minden politikus, aki a gyermekellenes intézkedések mellett szavazott, önök mindannyian felelősek ezért. Önök mindnyájan részt vettek ebben és senki nem mondhatja önök közül, hogy semmiről nem tudott, hölgyeim és uraim!

2020 októberben egy kérelmet nyújtottunk be, hogy a koronaintézkedéseknél legyen felülvizsgálva a gyermekjólét, legyenek felmentve a gyerekek a maszkhordási és a távolságtartási szabályozás alól. Minden régi párt, az állítólagos demokraták elutasították ezt szemben a jobb tudással és szemben minden értelemmel, hölgyeim és uraim. Már 2020 közepén több mint 40 tanulmány volt világszerte, melyek azt mutatták, hogy a gyermekek a vírust csak ritkán adják tovább. Már ekkor nagy előrejelzési pontossággal figyelmeztettek szülői kezdeményezések, tudósok és gyermekorvosok az iskolák és óvodák bezárásának pszichés következményeire. Önök mindegyiküket megrágalmazták, hogy koronatagadók, sokuk a tudományos elismerésével és a társadalmi kiközösítésével fizetett ezért. Ez egy szégyen.

Ezzel szemben az előző kormány udvaribolondját, Böhmermannt, aki a gyermekeket patkányokhoz hasonlította és kiszolgálta a kormány narratíváját azzal, hogy a gyermekek a nagyszüleikre halált hoznak, Grimme-díjjal tüntették ki. Ezt undorítónak tartom. De Böhmermann csak kimondta azt, amit itt önök mindannyian gondoltak. Önök dehumanizálták a gyerekeket, önök tették a gyermekek szenvedését egy bevállalható járulékos veszteséggé. A gyermektelen kancellár, Merkel azt mondta, hogy: Nem engedem, hogy rám fogják, hogy gyermekeket kínzok. Pedig pontosan ezt tette a politikájával. Önök pedig mindnyájan részt vettek ebben, de senki nem mondhatja azt önök közül, hogy nem tudott semmit.

És az egészségügyi miniszter Lauterbach ma újra bevallotta, hogy a kormány az iskolák bezárásánál és a gyermekeknél nagyon keményen járt el és nem volt helyes ilyen hosszú időre bezárni az iskolákat és az óvodákat. De bocsánatot nem szeretne kérni, mert annak idején ezt nem tudta ennél jobban az ember. De igen! Önök mindnyájan tudták ezt és azokat, akik ezt kimondták, önök elhallgattatták és kizárták a vitából. És ez a valódi botrány, amiről itt beszélni kell! Mindenkit, aki ezek mellett az intézkedések mellett szavazott, nagy bűn terhel. Gyerekek, akik nem akarnak élni, gyerekek akik az arcokat orr és száj nélkül rajzolják le, gyerekek, akiktől elvették a képzésüket, a gyerekkorukat és az egészségüket.

A gyerekeinkre nézve nem a korona volt veszélyes, hanem önök és ott ez a miniszter, Lauterbach úr, önök voltak veszélyesek a gyerekeinkre! És azt mondom önnek Lauterbach úr, hogy egyszer az életében vállaljon valamiért felelősséget, kotródjon el a hivatalából és lépjen vissza! Köszönöm.”

https://orvosokatisztanlatasert.hu/martin-reichardt-nemet-politikus-a-lezarasokrol/