2023. április 25., kedd

Martin Reichardt német politikus a lezárásokról

 

“Nagyon tisztelt elnökasszony, hölgyeim és uraim! Ez az egész a gyerekeket érintette elsőként. Még mielőtt 2020-ban Németország az első Lockdownba lett küldve, be lettek zárva az iskolák és az óvodák. Ez 2020 március 16-án volt. Ezen a napon kezdődött a totalitárius gyermekellenesség uralma.

A következmények a gyermekekre és fiatalokra nézve most elolvashatók ebben a jelentésben. Viszont már a jelentés címe is egy hazugság. A cím: A korona egészségügyi kihatásai a gyermekekre és a fiatalokra. Ez nem így van! Ez nem a korona volt, hanem a totalitárius koronaintézkedések voltak! Önök károsították a gyermekeinket ilyen súlyosan. Minden politikus, aki a gyermekellenes intézkedések mellett szavazott, önök mindannyian felelősek ezért. Önök mindnyájan részt vettek ebben és senki nem mondhatja önök közül, hogy semmiről nem tudott, hölgyeim és uraim!

2020 októberben egy kérelmet nyújtottunk be, hogy a koronaintézkedéseknél legyen felülvizsgálva a gyermekjólét, legyenek felmentve a gyerekek a maszkhordási és a távolságtartási szabályozás alól. Minden régi párt, az állítólagos demokraták elutasították ezt szemben a jobb tudással és szemben minden értelemmel, hölgyeim és uraim. Már 2020 közepén több mint 40 tanulmány volt világszerte, melyek azt mutatták, hogy a gyermekek a vírust csak ritkán adják tovább. Már ekkor nagy előrejelzési pontossággal figyelmeztettek szülői kezdeményezések, tudósok és gyermekorvosok az iskolák és óvodák bezárásának pszichés következményeire. Önök mindegyiküket megrágalmazták, hogy koronatagadók, sokuk a tudományos elismerésével és a társadalmi kiközösítésével fizetett ezért. Ez egy szégyen.

Ezzel szemben az előző kormány udvaribolondját, Böhmermannt, aki a gyermekeket patkányokhoz hasonlította és kiszolgálta a kormány narratíváját azzal, hogy a gyermekek a nagyszüleikre halált hoznak, Grimme-díjjal tüntették ki. Ezt undorítónak tartom. De Böhmermann csak kimondta azt, amit itt önök mindannyian gondoltak. Önök dehumanizálták a gyerekeket, önök tették a gyermekek szenvedését egy bevállalható járulékos veszteséggé. A gyermektelen kancellár, Merkel azt mondta, hogy: Nem engedem, hogy rám fogják, hogy gyermekeket kínzok. Pedig pontosan ezt tette a politikájával. Önök pedig mindnyájan részt vettek ebben, de senki nem mondhatja azt önök közül, hogy nem tudott semmit.

És az egészségügyi miniszter Lauterbach ma újra bevallotta, hogy a kormány az iskolák bezárásánál és a gyermekeknél nagyon keményen járt el és nem volt helyes ilyen hosszú időre bezárni az iskolákat és az óvodákat. De bocsánatot nem szeretne kérni, mert annak idején ezt nem tudta ennél jobban az ember. De igen! Önök mindnyájan tudták ezt és azokat, akik ezt kimondták, önök elhallgattatták és kizárták a vitából. És ez a valódi botrány, amiről itt beszélni kell! Mindenkit, aki ezek mellett az intézkedések mellett szavazott, nagy bűn terhel. Gyerekek, akik nem akarnak élni, gyerekek akik az arcokat orr és száj nélkül rajzolják le, gyerekek, akiktől elvették a képzésüket, a gyerekkorukat és az egészségüket.

A gyerekeinkre nézve nem a korona volt veszélyes, hanem önök és ott ez a miniszter, Lauterbach úr, önök voltak veszélyesek a gyerekeinkre! És azt mondom önnek Lauterbach úr, hogy egyszer az életében vállaljon valamiért felelősséget, kotródjon el a hivatalából és lépjen vissza! Köszönöm.”

https://orvosokatisztanlatasert.hu/martin-reichardt-nemet-politikus-a-lezarasokrol/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése