Évekkel előtte legalább 20 munkaértekezletet tartottak különböző szinteken, a miniszterelnököktől, a médián át, az orvosokig bezárólag, amelyet a CIA felügyelt.
Mielőtt eldördült a rajtpisztoly, jó előre megváltoztatták a pandémia fogalmát, megcsinálták a vírust, lepróbálták, és szabadalmaztatták is a vakcinát, ami nem csak méreg, hanem az IOT-nanorendszerét is biztosította a tranzhumanizmus jegyében.
Ursula von der Leyen már jó előre 2019. márciusában megköttette az országokkal a vakcinaszerződéseket, amikor még hivatalosan elismerten vakcina sem volt.

A vezényszóra elindított “járványterjesztés” nem lehetett volna hatékony, ha kígyóméregmolekulákkal nem fertőzik a vizet, és nem használnak 5 G-t, amelyek a COVID-al egyező tüneteket okoztak.
Persze ehhez az is kellett, hogy minden halálesetet COVID-nak adminisztráltak, mivel a kórházak és az orvosok ebben voltak anyagilag érdekeltek.
Akármennyire globálissá vált a világ, másképp nem lett volna tömeges járvány fél éven belül, ha média nem hiszterizálta volna meghamisított sokkoló képpekkel és hírekkel az embereket.
A félelemipar jól működött. Elgondolkodtató, hogy az emberek a félelemtől teljesen kivetkőztek emberi mivoltjukból, amikor egymásnak estek, ha valaki orrráról lecsúszott a maszk, vagy uram bocsá maszk nélkül mert kilépni az utcára.
Az őrületnek nem voltak határai: nekem az egyik ismerősöm fia mesélte, hogy nem mehetnek el meglátogatni az anyjukat, csak akkor, ha hetente PCR-tesztet csináltatnak, és az negatív.

A megszervezettségre utal az is, hogy ugyanazt a gyilkos és halálos orvosi protokolt alkalmazták az egész világon, és elnyomták a hagyományos és jól bevált terápiákat. A nagyobb hatás kedvéért akit tudtak, lélegeztetőgépre tettek, és megöltek.
Ennek az alábbi volt a menetrendje: addig PCR-tek, amíg pozitív nem lett a tesztje, majd addíg méregették a vér oxigén-szintjét, amíg el nem érték azt a szintet, hogy a lélegeztető gépre tegyék.
Onnantól már a beteg sorsa bevégeztetett, mert élve ki nem került a kórházból, ezt mutatják a statisztikai adatok.
Mert a lélegeztető gépre tett betegek 90%-a meghalt.
A hozzátartozókat nem engedték a beteg közelébe, ha nem volt más lehetőség a betegeket elzárni a hozzátartozók elől, akkor ide-odaszállítgatták, hogy esélyük sem legyen leleplezni a gonosz szándékot.
Még azt sem engedték meg a hozzátartozóknak, hogy elbúcsúzzanak a családtagjaiktól.

Ez egy emberiség elleni, előre megtervezett és professzionálisan végrehajtott népirtási kísérlet és a totalitárius állam főpróbája is volt egyben, ami működött.
Mert az emberek önként mondtak le a szabadságukról, egy vélt biztonságért cserében. Az emberek bezárták magukat önnön félelmeik ketrecébe, minden külön fenyegetés nélkül.

Ahogy az orosz-ukrán háború is leginkább dezinformációs háború, úgyez a járvány is elsősorban médiahisztéria volt, dezinformációs pandémianarratívákkal, és hamis PCR-tesztekkel.

Hogy a birodalom részeként a Big Pharmaffiának mekkora a hatalma, azt jelzi Tucker menesztése is a Fox-tól.
Robert Kennedy jr. remekül megfogalmazta:
“Öt nappal azután, hogy átlépte a piros vonalat, elismerve, hogy a TV-hálózatok halálos és hatástalan vakcinát nyomtak ki, hogy a Pharma-hirdetőik kedvében járjanak. Carlson lélegzetelállítóan bátor, április 19-i monológja megszegte a tévé két legnagyobb szabályát: Tucker elmondta az igazat arról, hogy a kapzsi Pharma-hirdetők hogyan irányítják a tévéhírek tartalmát, és lesújtott az aljas híradóknak, mert olyan szúrásokat hirdettek, amelyekről tudtak, hogy halálosak és értéktelenek.
Sok éven át Tuckernek volt az ország legnagyobb közönsége, átlagosan 3,5 millió fő – ez tízszer akkora, mint a CNN. A Fox most demonstrálta a Big Pharma félelmetes erejét.”

Itt tartunk, és nincs vége. De naponta esnek ki a csontvázak a szekrényből, és naponta szembesülünk megcáfolhatatlan tényekkel, hogy mi történt.
Egyre több ember ébred fel, és egyre több ember emeli fel szavát, és ad hangot annak, hogy népirtási kísérlet volt, amelyt a birodalmi elit rendelt meg, és 5-10 millió dollárokat fizetett fejenként a kutatóknak, orvosoknak azért, hogy a hivatalos narratíva mögé álljanak.
Ahogy 2023-ban, úgy most is egyedül az afrikai országokban bízhatunk, hogy ők meghekkelik a sátáni erők tervét a WHO-világhatóságkénti létrehozásában.
Isten velünk van. Imádkozzunk, és az ima és a tudás erejével blokkolni tudjuk a negatív entitások ezen törekvését.
Áldás-szeretet Mindenkinek!

Ladóczki Éva