2022. szeptember 27., kedd

Pataky Zoltán: Salvini, a jobb oldal, és Jeruzsálem árnyéka Európán, és az egész világon!

Az örökös ajvékólástól, immár hetvenhét (77!) éve nem tud sem Európa, sem a világ megszabadulni.

A politikusokat megvásárolták a szemiták, akik nélkül nem volna antiszemitizmus. Tény és való. 2022. szeptember 25-kén lezajlottak a választások Olaszországban. Állítólagos szabad, demokratikus választások. Tömeggyilkos Bioterrorista Ursula von der Leyen fenyegetőzött, arra az esetre ha a jobboldali szövetség nyerné meg a választásokat. Azt monda az a szőke démon, hogy az EU-nak megvannak a lehetőségei az Olaszokat megbüntetni.

„ Népirtó Hazug Ursula von der Leyen, a WEF tagja és az EU Bizottság nem megválasztott elnöke nyíltan elismerte, hogy ha Olaszország "jobboldali" (nem WEF-es) kormányt mer választani, akkor "az EU-nak megvannak a szükséges eszközei" a probléma kezelésére.”
Salvini reakciója erre az volt, hogy megígérte, hogy a nem megválasztott EP Bizottság elnökét feljelenti az EB-nél, hogy beleavatkozik Olaszország belügyeibe.

"Mi ez, fenyegetés?" - írta a Twitteren. "Tartsák tiszteletben az olasz nép szabad, demokratikus és szuverén szavazatát!"
Tanúi lehetünk egy megrendezett politikai színjátéknak! Hazug, de jól megrendezett szélhámosságnak. Mert miért is? Íme az idézet, amelyben Salvini tetőtől talpig, és kívül belül felismerhetővé vált:
„Salvini: teljes mértékben elköteleztem magam Izrael népe mellett Matteo Salvini Liga nevű pártja annak a "jobboldali" koalíciónak tagja, amely a legutóbbi közvélemény-kutatásokban közel 50 százalékos támogatottságot szerzett, és amely várhatóan megszerzi a mandátumok többségét a szeptember 25-i olaszországi parlamenti választáson. Salvini 2018-ban Izraelben - nem most kezdi a kóserkedést, ahogy Orbán sem (fotó: Twitter)

Az Izrael Hayom című újság kérdésére (melyet a Neokohn szemlézett), hogy megválasztása esetén betartja-e ígéretét, hogy elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosaként, és áthelyezi Olaszország nagykövetségét Jeruzsálembe, Salvini – aki várhatóan vezető kormányzati szerepet kap, ha a kóserjobboldali koalíció hatalomra kerül – megerősítette: abszolút igen. Hozzátette: Szavamat adtam, teljes mértékben elköteleztem magam Izrael népe mellett, és szándékomban áll megtartani a szavamat. Salvini 2018-ban, amikor belügyminiszterként és miniszterelnök-helyettesként tevékenykedett, szintén azt mondta, hogy támogatja Jeruzsálem elismerését Izrael fővárosaként.

 

 

A lap arra is rákérdezett, hogy pártja "elismeri-e Izrael jogát, hogy minden eszközt, beleértve a katonait is, felhasználjon annak megakadályozására, hogy Irán nukleáris arzenállal rendelkezzen", Salvini azt válaszolta, hogy egy olyan demokráciának, mint Izrael, minden joga megvan ahhoz, hogy megvédje létét és szabadságát fenyegető bármilyen fenyegetéssel szemben. "Az atomfegyver az ajatollahok kezében veszélyes lenne az egész világra, és mindenáron meg kell állítani, még akkor is, ha nagyon szeretném, ha lenne diplomáciai megoldás" – mondta Salvini, aki utalt egy 2020 elején az olasz szenátusban tartott antiszemitizmusról szóló rendezvényére is, "hogy feltárja, mi korunk igazi botránya".

Az eseményre hónapokkal azután került sor, hogy az olasz "jobboldali" pártok tartózkodtak a szenátusban a "gyűlöletet, rasszizmust és antiszemitizmust" vizsgáló parlamenti bizottság létrehozásáról szóló szavazáson, amelyet egy "olasz holokauszttúlélő" javasolt, aki elmondta, hogy a cenzúrával kapcsolatos aggályok miatt naponta szembesül az online antiszemitizmussal. A jobboldalinak hazudott pártok tartózkodása aggodalmat váltott ki a római zsidó közösség és a Vatikán részéről.

Salvini az interjúban elmondta: ebben a témában nagyon éberek vagyunk, senki sem beszél erről többet, mint mi. "Azokat, akik még mindig erős és aljas antiszemitizmust éreznek, emlékeztetni kell arra a fontos hozzájárulásra, amelyet a zsidóság adott az olasz és általában az európai történelemhez" – tette hozzá a "nagy jobboldali reménység".
Vica Hisnyay

Az EU politikusai, Salvini is, hanyatt homlok rohannak Izraelbe, vagy a távolból, jó hangosan kijelentik, hogy hűségesek lesznek Izraelhez, Izrael népéhez, az izraeli politikához, amelyben benne van, természetesen, dehogy természetes, az állandó emlékeztetése Európa minden nemzetének, a holokausztra, arra ami, hetvenhét (77!) évvel ezelőtt történt! Nem, nem arról van szó, hogy nem történt meg, de arról igen, hogy az adatok felettébb gyanúsak, és az is, hogy a szemiták mélyen hallgatnak, hogy a holokauszt mint fogalom, már az 1920-as években, akkor még nem volt holokausztnak még a jele sem, megjelent, elhangzott, ugyanolyan stílusban mint napjainkban, holott napjainkban már annyira agresszív és közveszélyes, hogy el kellene gondolkodni azon, hogy ez a gyalázat, mit takar!

 

 

Azt, hogy mit akarnak, hívjunk segítségül még egy-két idézetet. Ahhoz pedig semmi kétség nem fér, hogy az elkövetkező idézet megfelel a valóságnak, mert ha csak józan paraszti ésszel nézzük a világot, kényszeredetten bár, de rá kell jönnünk arra, hogy egy tervről van szó, és e tervet, terveket, ma kivitelezik, ránk kényszerítik. Lássuk az első idézetet.

"...Számot tartunk arra, hogy az összes nemzetet belevonjuk annak az új államszerkezetnek felépítésébe, amelynek tervét mi készítettük. Ezért mindenekelőtt elengedhetetlenül szükséges, hogy felvértezzük magunkat és tároljuk magunkban azt az arcátlan vakmerőséget és ellenállhatatlan szellemi erőt, amely aktivitásunkban megtestesülve le fog törni minden akadályt utunkon. Államcsínyünk befejezése után a következőket fogjuk mondani a különböző népeknek.

"Eddig minden szörnyen rosszul ment, mindenkit kimerítettek a szenvedések. Mi kiküszöböljük a szenvedésetek okait - a népi hovatartozást, a határokat, a pénznemek különféleségét. Természetesen ítélkezhettek fölöttünk, de hozhattok-e igazságos ítéletet, ha kimondjátok, mielőtt még próbára tettétek, amit ajánlunk nektek...

" Erre a tömeg ujjongva a tenyerén fog hordani a reménykedés és várakozás egyhangú diadalában. ...Meg fogjuk semmisíteni a gójok között a család fontosságát és nevelési értékét, és meg fogjuk akadályozni, hogy önálló gondolkozású egyének szóhoz jussanak, az általunk vezetett tömeg ugyanis nem fogja megengedni, hogy érvényesüljenek, sőt, még csak meg sem fogja őket hallgatni, hiszen hozzászokott ahhoz, hogy csak ránk hallgasson...

Mint önök azonban nagyon jól tudják azt, hogy az összes nemzet kifejezést adjon ilyen kívánságoknak, csak úgy érhetjük el, ha minden országban megzavarjuk a nép és kormány közti viszonyt, annyira összetörve az emberiséget egyenetlenséggel, gyűlölettel, veszekedéssel, irigységgel, sőt még sanyargatások alkalmazásával, éhínséggel, BETEGSÉGEK BEOLTÁSÁVAL, nyomorral is, hogy a gójok ne lássanak más kivezető utat, mint azt, hogy menedéket keresnek a mi teljes pénzbeli és minden egyéb vonatkozású főhatalmunknál.

 

 

...Akkor majd így szólhatunk a világ népeihez: "Adjatok hálát Istennek és ereszkedjetek térdre az előtt, aki homlokán hordja az ember sors rendelésének pecsétjét; Isten maga vezérelte az ő csillagát, hogy senki más mint ő szabadítson meg bennünket az összes előbb említett erőszakoskodásoktól és bajoktól..."
Cion bölcseinek jegyzőkönyvei /részlet/

Rövid elemezéssel bontsuk fel ezt az idézetet, anélkül, hogy lépésről lépésre végeznénk a szöveg boncolását, hisz megtehetjük, előttünk a Cion bölcseinek, micsoda cinizmus, írásából egy rövid de lényeges, az egész emberiségre életveszélyt jelentő kézikönyvéből egy részlet! Minden államban ott vannak ennek az emberi elmét gyalázók képviselői, minden államba beiktatták az általuk kitanított egyedeiket, akikből van elég ahhoz, hogy az államokat egyenként ellenőrizni tudják, és megtegyék azt, hogy megzavarják a népek és kormányaik között a viszonyokat, egyenetlenséget, gyűlöletet szítsanak, hogy aztán valamikor a nagy káosz, és polgárháborúk után, mint megmentők lépjenek fel.

Ebbe a koszos, beteges filozófiába belevonják az általuk kreált, és imádott istenüket is, a bosszújukkal együtt! Nézzük csak meg, hogy Európa politikusai, milyen előszeretettel fényképezkednek a kipát viselő szemitákkal!

Végezetül még egy idézet, amelyben Sz Petroire Alexandra Nemes,

John D. Rockefeller szavait idézi! Megtalálható a Facebookon, ami két dolgot bizonyít. Először azt, hogy alantas, világ uralomra törő szándékaikat, ma már nem titkolják, de azt is, hogy egyre kapkodóakká válnak, és aki kapkod, az hibázik is. Azt pedig, hogy hibáznak bizonyítja világunk mostani állapota. Itt az idézet:

Sz PetroireAlexandra Nemes
https://www.facebook.com/100002135742235/videos/1918770988326730/

 

Alexandra Nemes John D. Rockefeller szavai:

"Rövid ideig fogjuk őket életben tartani, az elméjüket meggyengítjük, miközben megjátsszuk az ellenkezőjét. Finom módon fogjuk felhasználni a tudomány és a technológia ismereteit, hogy soha ne lássák, mi történik. Lágy fémeket, öregedésgyorsítókat és nyugtatókat fogunk használni az élelmiszerekben és a vízben, valamint a levegőben. Bárhová fordulnak, mérgek fogják borítani őket. A lágy fémektôl elveszítik az eszüket. Megígérjük, hogy gyógyszert találunk számos alapunkból, de közben még több mérget adunk nekik.

 

 

A kémiai mérgek felszívódnak az idióták bőrén keresztül, akik azt hiszik, hogy bizonyos nagyszerű színészek és zenészek által bemutatott higiéniai és szépségápolási termékek örök fiatalságot hoznak az arcuk és a testük számára,a szomjas és éhes szájukon keresztül tönkretesszük az elméjüket és a belső szerveik rendszerét, a reprodukciót.

Ti továbbra is boldogulni fogtok a háborúikból és halálukból. Ezt addig ismételjük, amíg végső célunkat el nem érjük. Továbbra is félelemben és haragban fogjuk tartani őket, képeket és hangokat adunk majd nekik. Minden eszközt fel fogunk használni ennek eléréséhez. Az eszközöket a munkájukon keresztül biztosítjuk. El fogjuk érni, hogy megutálják magukat és szomszédaikat. Mindig el fogjuk titkolni előlük az isteni igazságot, hogy mindannyian egyek vagyunk. Ezt sohasem szabad megtudniuk! Soha nem tudhatják meg, hogy a színek csak illúziók, mindig el kell hinniük, hogy nem egyenlőek.

Cseppről, cseppre fogjuk elérni a célunkat. El fogjuk venni a földjeiket, erőforrásaikat és vagyonukat, hogy teljes irányítást gyakorolhassuk felettük. Becsapjuk őket, olyan törvények elfogadására, amelyek ellopják azt a kevés szabadságot is, amellyel rendelkeznek. Felállítunk egy pénzrendszert, amely örökre tönkreteszi őket, adósságban tartva őket és gyermekeiket. Amikor együttesen letiltjuk őket, gyilkossággal fogjuk megvádolni őket, és egy másik történetet mutatunk be a világnak, mert az összes média tulajdonosai leszünk. A médiát fogjuk felhasználni az információ áramlásra és érzelmeik a mi javunkra történő irányításra. Amikor fellázadnak ellenünk, úgy tapossuk el őket, mint a rovarokat, mert ennél is kevesebbek."

Mindent felhasználnak, saját bevallásuk szerint is, az egész emberiség ellen! Ha nem leszünk képesek ezektől megszabadulni, akkor véghez visznek mindent, amit elterveztek! Akkor elérik azt, hogy az egész bolygót ellenőrizzék, rajta, az általuk kreált egyetemes rabszolga társadalmat. Az emberiség eddigi történetében sokszor előfordult már, hogy különböző országokból, kitiltották őket. A kitiltások, nem voltak alaptalanok.

Zárjuk az egészet egy ismert személyiség ismert felszólításával. Liszt Ferenc mondta:

„ El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja, ez a kérdés az élet és halál kérése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés, vagy az állandó szociális láz kérdése.”

Eljött az idő cselekedni kell! Lépésről lépésre kiutasítani őket! Valamennyiüket. Mielőtt bárki felkapná a vizet, gondolkodjon el, nézzen körül, és döntsön maga. Egyedül, minden külső befolyás nélkül, csak a tényekre támaszkodván.

Pataky Zoltán

ÉBREDJ, KÜLÖNBEN MIND ODA VESZÜNK!

Németország nettó szén-dioxid-katasztrófája és a Nagy Újraindítás Bűnös Összeesküvés

 

A globalista davosi Világgazdasági Fórum azt hirdeti, hogy 2050-re el kell érni a "nettó nulla szén-dioxid-kibocsátás" világszintű célját.

Ez a legtöbbek számára messze a jövőben hangzik, és ezért nagyrészt figyelmen kívül hagyják. Pedig a Németországtól az Egyesült Államokon át számtalan más gazdaságig zajló átalakulások előkészítik a terepet annak megteremtéséhez, amit az 1970-es években Új Nemzetközi Gazdasági Rendnek neveztek.

A valóságban ez egy globális technokrata totalitárius korporativizmus tervezete, amely hatalmas munkanélküliséget, dezindusztrializációt és eleve gazdasági összeomlást ígér. Nézzünk meg néhány háttérinformációt.

Tömeggyilkos Sátánfatty Klaus Schwab Világgazdasági Fóruma (WEF) jelenleg kedvenc témáját, a világgazdaság nagy visszaállítását népszerűsíti. Mindennek kulcsa annak megértése, hogy a globalisták mit értenek a 2050-ig megvalósítandó szén-dioxid-mentes nettó kibocsátás alatt.

Az EU vezeti a versenyt, merész tervével, amely szerint 2050-re a világ első "szén-dioxid-semleges" kontinensévé kíván válni, és 2030-ra legalább 55%-kal csökkenteni a CO2-kibocsátását.

Nemzetgyilkos Bioterrorista Bill Gates, az önjelölt globális oltáscár 2020. augusztusi blogbejegyzésében a közelgő klímaválságról írt:

Az idei viszonylag kis mértékű kibocsátáscsökkenés egy dolgot világossá tesz: nem juthatunk el a nulla kibocsátáshoz pusztán - vagy akár csak nagyrészt - azzal, hogy kevesebbet repülünk és kevesebbet vezetünk.

A fősodratú média, valamint a közösségi média gyakorlatilag monopolhelyzetben van, és a globális felmelegedés lobbijának sikerült a világ nagy részét abba a hitbe ringatnia, hogy az emberiség számára az a legjobb, ha 2050-ig felszámoljuk a szénhidrogéneket, beleértve a kőolajat, a földgázt, a szenet és még a "szénmentes" nukleáris áramot is, hogy remélhetőleg elkerüljük a világ átlaghőmérsékletének 1,5-2 Celsius-fokos emelkedését. Ezzel csak egy probléma van. Ez egy ördögi hátsó szándék álcája.

A "globális felmelegedés" eredete

Sokan elfelejtették az eredeti tudományos tézist, amelyet az energiaforrásaink radikális megváltoztatásának igazolására terjesztettek elő. Ez nem az "éghajlatváltozás" volt. A Föld éghajlata folyamatosan változik, ami összefügg a napkitörések kibocsátásának változásaival vagy a Föld éghajlatát befolyásoló napfoltciklusokkal.

Az ezredforduló táján, amikor a korábbi, a Nap által vezérelt felmelegedési ciklus már nem volt nyilvánvaló, Hazug Haramia Al Gore és mások nyelvi trükkel a "globális felmelegedésről" az "éghajlatváltozásra" változtatták a narratívát. Mostanra a félelem narratívája olyan abszurddá vált, hogy minden furcsa időjárási eseményt "éghajlati válságként" kezelnek. Minden hurrikánt vagy téli vihart annak bizonyítékaként állítanak be, hogy az éghajlat istenei büntetnek minket, bűnös CO2-kibocsátó embereket.

De várjunk csak. Az alternatív energiaforrásokra, például a nap- vagy szélenergiára való áttérés és a szénalapú energiaforrások elhagyásának egész oka az az állításuk, hogy a CO2 egy üvegházhatású gáz, amely valahogyan feljut a légkörbe, ahol egy takarót képez, amely állítólag felmelegíti a Földet alatta - globális felmelegedés. Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Hivatala szerint az üvegházhatású gázok kibocsátása nagyrészt a CO2-ból származik. Innen a "szénlábnyomok" középpontba állítása.

Amiről szinte soha nem esik szó, hogy a CO2 nem tud felszállni a légkörbe az autók kipufogógázából, a szénerőművekből vagy más emberi eredetű anyagokból. A szén-dioxid nem szén vagy korom. Ez egy láthatatlan, szagtalan gáz, amely nélkülözhetetlen a növények fotoszintéziséhez és a földi élet minden formájához, beleértve minket is. A CO2 molekulatömege valamivel több mint 44, míg a levegő - főként oxigén és nitrogén - molekulatömege mindössze 29.

A CO2 fajsúlya mintegy 1,5-szer nagyobb, mint a levegőé. Ez azt sugallja, hogy a járművekből vagy erőművekből származó CO2-kipufogógázok nem emelkednek a légkörbe mintegy 12 mérfölddel a Föld fölé, hogy kialakítsák a félelmetes üvegházhatást.

Maurice Strong

Ahhoz, hogy megértsük, milyen bűnös akció bontakozik ki ma Bioterrorista Sátánfatty Gates, Antikrisztuskövető Haramia Schwab és az állítólagos "fenntartható" világgazdaság hívei körül, vissza kell mennünk 1968-ig, amikor Tömeggyilkos Népirtó David Rockefeller és barátai mozgalmat hoztak létre azon gondolat köré, hogy az emberi fogyasztás és a népességnövekedés a világ fő problémája. Rockefeller, akinek a vagyona az olajon alapult, az olaszországi Bellagióban lévő Rockefeller-villában létrehozta a neomalthusiánus Római Klubot. Első projektjük az volt, hogy 1972-ben az MIT-n finanszírozott egy szemét tanulmányt, amelynek címe: A növekedés határai.

Rockefeller "zéró növekedés" programjának egyik fő szervezője az 1970-es évek elején régi barátja, egy Maurice Strong nevű kanadai olajmágnás volt, aki szintén a Római Klub tagja volt. Strongot 1971-ben az Egyesült Nemzetek Szervezetének államtitkárává és az 1972. júniusi stockholmi Föld napi konferencia főtitkárává nevezték ki. A Rockefeller Alapítvány kurátora is volt.

Maurice Strong volt az egyik legfontosabb korai propagálója annak a tudományosan megalapozatlan elméletnek, amely szerint a közlekedési járművek, a szénerőművek és a mezőgazdaság ember okozta kibocsátása a civilizációt fenyegető drámai és gyorsuló globális hőmérséklet-emelkedést, az úgynevezett globális felmelegedést okozza. Ő találta ki a "fenntartható fejlődés" elasztikus kifejezését.

Az 1972-es Föld-napi ENSZ stockholmi konferencia elnökeként Strong a népességcsökkentést és az életszínvonal csökkentését szorgalmazta világszerte a "környezet megmentése" érdekében. Néhány évvel később ugyanez a Strong kijelentette:

"Nem az az egyetlen remény a bolygó számára, hogy az iparosodott civilizációk összeomlanak? Nem a mi felelősségünk, hogy ezt elérjük?"

Ez az a napirend, amelyet ma Nagy Újraindítás vagy ENSZ Agenda 2030 néven ismerünk. Strong létrehozta az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testületét (IPCC), egy politikai testületet, amely azt a bizonyítatlan állítást képviseli, hogy az ember által okozott CO2-kibocsátás visszafordíthatatlan ökológiai katasztrófába sodorja a világot.

A Római Klub társalapítója, Dr. Alexander King néhány évvel később "Az első globális forradalom" című könyvében elismerte, hogy környezetvédelmi programjuk alapvetően csaló volt. Azt állította:

Mindezeket a veszélyeket az emberi beavatkozás okozza, és csak megváltozott hozzáállással és viselkedéssel lehet leküzdeni őket.

Az igazi ellenség tehát maga az emberiség.

King elismerte, hogy a "globális felmelegedés veszélye" csupán egy trükk, hogy igazolja az "emberiség maga" elleni támadást. Ezt most a Nagy Újraindítás és a Net Zero Carbon cselként terjesztik elő.

További olvasnivalók:

Maurice Strong, The Exposé: The Man Who Invented Climate Change (Az ember, aki feltalálta az éghajlatváltozást).

'Az igazi ellenség maga az emberiség', Spiked Online

Alternatív energia katasztrófa

2011-ben Joachim Schnellnhuber, a Potsdami Éghajlati Hatáskutató Intézet (PIK) munkatársának tanácsára Tömeggyilkos Haramia Angela Merkel és a német kormány 2022-ig teljes tilalmat rendelt el az atomenergia használatára, az Energiewende vagy energiafordulat elnevezésű 2001-es kormányzati stratégia részeként, hogy a nap- és szélerőművekre és más "megújuló energiaforrásokra" támaszkodjanak. A cél az volt, hogy Németország legyen az első ipari ország, amely "szén-dioxid-semleges".

A stratégia gazdasági katasztrófa volt. Az ipari világ egyik legstabilabb, alacsony költségű és megbízható áramtermelő hálózatából mára Németország a világ legdrágább áramtermelőjévé vált. A német energiaipari szövetség, a BDEW szerint legkésőbb 2023-ra, amikor az utolsó atomerőmű is bezár, Németországban áramhiány lép fel.

Ugyanakkor a szén, a legnagyobb villamosenergia-forrás, fokozatosan kivonásra kerül a Net Zero Carbon elérése érdekében. A hagyományos energiaigényes iparágak, mint például az acél-, üveg-, vegyipari alapanyagok, papír- és cementgyártás, drasztikusan növekvő költségekkel, bezárásokkal vagy áthelyezésekkel és több millió szakképzett munkahely elvesztésével néznek szembe. Az energiailag nem hatékony szél- és napenergia ma 7-9-szer többe kerül, mint a gáz.

Németországban a trópusi országokhoz képest kevés a napsütés, ezért a szél a zöld energia fő forrásának számít. A nap- és szélerőművek előállításához hatalmas mennyiségű betonra és alumíniumra van szükség. Ezek előállításához olcsó energiára - gázra, szénre vagy nukleáris energiára - van szükség. Ahogy ez fokozatosan megszűnik, a költségek megfizethetetlenné válnak, még akkor is, ha nem vetnek ki rá "szén-dioxid-adót".

Németországban már most is mintegy 30 000 szélturbina van, több, mint bárhol máshol az EU-ban. A gigantikus méretű szélturbinák komoly problémákat okoznak a zaj vagy az infrahang egészségkárosító hatása miatt a hatalmas építmények közelében lakók számára, valamint az időjárás és a madarak által okozott károk miatt. Becslések szerint 2025-re a meglévő német szélerőművek 25%-át le kell cserélni, a hulladékártalmatlanítás pedig kolosszális problémát jelent. A vállalatokat beperelik, mivel a polgárok rájöttek, hogy milyen katasztrófát jelentenek. A 2030-ra kitűzött célok eléréséhez a Deutsche Bank nemrég elismerte, hogy az államnak "ökodiktatúrát" kell létrehoznia.

Ugyanakkor az a német törekvés, hogy 2035-ig megszűnjön a benzines vagy dízeles közlekedés az e-járművek javára, Németország legnagyobb és legjövedelmezőbb iparágát, az autóipart fogja tönkretenni, és munkahelyek millióit szünteti meg. A lítium-ion akkumulátoros járművek teljes "szénlábnyoma", ha a lítium bányászatának és az összes alkatrész gyártásának hatásait is beleszámítjuk, rosszabb, mint a dízelautóké.

A 2050-re megvalósuló szén-dioxid-mentes Németországhoz pedig a jelenleginél jóval nagyobb mennyiségű többletáramra lenne szükség, mivel az akkumulátortöltők millióinak megbízható hálózati áramra lesz szükségük. Most Németország és az EU új "szén-dioxid adókat" kezd kivetni, állítólag azért, hogy finanszírozni lehessen a nulla szén-dioxid-kibocsátásra való átállást. Az adók csak még drágábbá teszik az elektromos áramot és az energiát, biztosítva a német ipar gyorsabb összeomlását.

Elnéptelenedés

A zéró szén-dioxid-programot előremozdítók szerint éppen ez az, amire vágynak: a legfejlettebb gazdaságok dezindusztrializációja, egy kiszámított, évtizedes stratégia, ahogy Maurice Strong mondta, hogy az iparosodott civilizációk összeomlását idézze elő.

A jelenlegi ipari világgazdaságnak a fatüzelésű, szélmalmokat forgató disztópiába való visszafejlesztése, ahol az áramkimaradások a normává válnak, mint most Kaliforniában, az Agenda 2030: ENSZ Globális Megállapodás a Fenntarthatóságért keretében megvalósítandó Nagy Újraindítás átalakításának lényeges része.

Népirtó Hazug Merkel klímatanácsadója, Joachim Schnellnhuber 2015-ben Hamispróféta radikális zöld programját, a Laudato Si című enciklikát ismertette, mint Hamisprófétai tudományos akadémiai megbízottja. Az EU-nak pedig tanácsokat adott a zöld menetrenddel kapcsolatban. Egy 2015-ös interjúban Schnellnhuber kijelentette, hogy a "tudomány" mára megállapította, hogy a "fenntartható" emberi népesség maximális eltartóképessége mintegy hatmilliárd emberrel kevesebb:

Nagyon cinikus módon ez a tudomány diadala, mert végre stabilizáltunk valamit - nevezetesen a bolygó eltartóképességére vonatkozó becsléseket, mégpedig 1 milliárd ember alatt.

Ehhez az iparosodott világot le kell bontani. Tömeggyilkos Sátánfatty Christiana Figueres, a Világgazdasági Fórum napirendjének egyik résztvevője és az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezményének korábbi ügyvezető titkára egy 2015. februári brüsszeli sajtótájékoztatón elárulta az ENSZ klímaprogramjának valódi célját, ahol kijelentette: "Ez az első alkalom az emberiség történetében, hogy azt a feladatot tűzzük ki magunk elé, hogy szándékosan megváltoztassuk az ipari forradalom óta uralkodó gazdasági fejlődési modellt".

Figueres 2015-ös megjegyzéseit ma Tömeggyilkos Erőszakoskodó Macron francia elnök is megismétli a Világgazdasági Fórum 2021. januári "davosi napirendjén", ahol azt állította, hogy "a jelenlegi körülmények között a kapitalista modell és a nyitott gazdaság többé nem megvalósítható". Nemzetgyilkos Bioterrorista Macron, aki korábban Rothschild bankár volt, azt állította, hogy "az egyetlen módja annak, hogy kikerüljünk ebből a járványból, egy olyan gazdaság létrehozása, amely jobban összpontosít a gazdagok és a szegények közötti szakadék megszüntetésére". Antikrisztuskövető Sátánfatty Merkel, Hazug Haramia Macron, Hamis Bioterrorista Gates, Kommunista Fasiszta Schwab és barátai ezt úgy fogják elérni, hogy az életszínvonalat Németországban és az OECD-ben Etiópia vagy Szudán szintjére csökkentik. Ez az ő zéró szén-dioxid-disztiópiájuk. Szigorúan korlátozzák a légi közlekedést, az autózást, az emberek mozgását, bezárják a "szennyező" ipart, mindezt a CO2 csökkentése érdekében.

Hátborzongató, hogy a koronavírus világjárvány milyen kényelmesen teremti meg a Nagy Újraindítás és az ENSZ 2030-as Nettó Nulla Szén-dioxid Agenda színterét.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/nemetorszag-netto-szen-dioxid-katasztrofaja-es-a-nagy-ujrainditas-bunos-osszeeskuves

A Covid-injekciókban lévő tüskeprotein nemcsak a jelenlegi, hanem az összes jövőbeli terhességet veszélyezteti

A Medicines and Healthcare products Regulatory Agency ("MHRA") jelentése szerint Őfelsége kormányának egyik szerve a világjárvány teljes időtartama alatt azt tanácsolta, hogy ne adjanak Covid-injekciókat terhes vagy szoptató nőknek.

MHRA: Summary of the Public Assessment Report for COVID-19 Vaccine Pfizer/BioNTech, 2022. augusztus 16,
visszakeresve 2022. szeptember 26.

A honlapot többször frissítették, legutóbb 2022. augusztus 16-án, de az America Frontline Doctor's Frontline News archívumának áttekintése azt mutatja, hogy a fenti nyilatkozat 2020 decembere óta változatlan. Bővebben ITT olvasható.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége ("UKHSA") ezzel szemben az ellenkezőjét ajánlja a honlapján:

UKHSA: COVID-19 vaccination: a guide on pregnancy and breastfeeding, 2022. szeptember 2., letöltve 2022. szeptember 26-án.

Az UKHSA 2021. április 1-jén lépett a Public Health England ("PHE") helyébe.

Az UKHSA iránymutatása a terhes és szoptató nők beadását támogató injekcióról a világjárvány kezdete óta fejlődött, amikor az ügynökség elismerte, hogy a vakcinát még nem értékelték megfelelően az említett népességcsoportok esetében, és az oltás beadásától eltanácsolta őket. Az oldalt 2020. december 22-én frissítették, és néhány nappal később archiválták a Wayback Machine-ben.

 

 

PHE: COVID-19 oltás: útmutató szülőképes korú, várandós, terhességet tervező vagy szoptató nők számára,
2020. december 22. (Wayback Machine)

December 31-én a PHE frissítette útmutatóját:

Public Health England: COVID-19 vaccination: a guide for women of childbearing age, pregnant or breastfeeding,
2020. december 31. (Wayback Machine)
2021. december 22-én, napra pontosan egy évvel azután, hogy az UKHSA azt tanácsolta, hogy a terhes nőknek ne adják be a vakcinát, az UKHSA megváltoztatta iránymutatását, és a jelenleg hatályos szöveg szerint "a vakcinázás erősen ajánlott terhes és szoptató nők számára":

UKHSA: COVID-19 vaccination: a guide on pregnancy and breastfeeding, 2021. december 22. (Wayback Machine)
Dr. Peterson Pierre, az America's Frontline Doctors munkatársa ezt egy rövid videoklipben magyarázta el, hozzátéve:

"A spike fehérje kisebb mértékben rokon egy placenta fehérjével, amely lehetővé teszi, hogy az anya kihordja a babákat ... [Miután megkapta a vakcinát] a teste immunválaszt fog indítani a spike fehérjére, de a placenta fehérjére is ... Ez egyértelműen veszélyeztetheti a jelenlegi terhességet, valamint minden jövőbeli terhességet.".

Az alábbi képre kattintva megnézheti a Rumble videót.

Napi adag: "Valós adatok a terhességi oltásokról" Dr. Peterson Pierre Pierre-rel, 2022. szeptember 22. (2 perc)

 

 

További irodalom:

Norman Fenton professzor lebuktatja az Egyesült Királyság kormányát, tanácsadóit és az NHS-t, akik hazudnak a Covid injekciók biztonságosságáról a terhes és szoptató nők számára.

Az orvosok hazudnak a Covid-19 oltás biztonságosságáról a terhesség alatt; a terhes nők 90%-a elvesztette a babáját a Pfizer klinikai kísérlete során

Dr. Peterson Pierre napi adagjának átirata:

Sziasztok, szabadságszeretők! Itt Dr. Peterson Pierre az America's Frontline Doctors-tól a mai napi adaggal jelentkezik.

Az Egyesült Királyság Gyógyszer- és Egészségügyi Termék Szabályozó Hatósága szerint nincs elegendő bizonyíték arra, hogy a Covid injekciót biztonságosan ajánlják terhes nőknek. Ez az álláspontjuk 2020 decembere óta változatlan.

Ezzel szemben a brit Egészségbiztonsági Ügynökség eredetileg egyetértett ezzel, de azóta többször is megváltoztatta álláspontját. És most éppen az ellenkezőjét ajánlják. És idézem:

"A Covid vakcinázás erősen ajánlott terhes és szoptató nők számára. Az Egyesült Királyságban rendelkezésre álló vakcinák bizonyítottan hatékonyak és jó biztonsági profillal rendelkeznek."

 

 

Itt álljunk meg.

Hatékony mire? Nem állítják meg a fertőzést. Nem állítják meg az átvitelt.

Jó biztonsági profil? Nem, mivel kilenc oldalnyi lehetséges mellékhatás van, beleértve a szívizomgyulladást, neurológiai problémákat, vérzési problémákat és halált.

Nyilvánvaló, hogy valaki hazudik.

És amint arról néhány hónappal ezelőtt beszámoltam, a spike fehérje kisebb mértékben rokon egy placenta fehérjével, amely lehetővé teszi, hogy az anya kihordja a babákat.

Tehát, ami a Covid "vakcina" beadása után történik, az az, hogy a szervezetünk immunválaszt ad a spike fehérjére, de a placenta fehérjére is. Valójában volt egy tanulmány, amely kimutatta, hogy a Covid injekció beadása után 2,5-szeresére nőtt a placenta fehérjével szembeni antitestek száma. Ez tehát egyértelműen veszélyeztetheti a jelenlegi terhességeket, valamint minden jövőbeli terhességet.

Hölgyeim és uraim, csak az igazság szabadít fel. Maradjanak velünk a következő napi adagért.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-injekciokban-levo-tuskeprotein-nemcsak-a-jelenlegi-hanem-az-osszes-jovobeli-terhesseget-veszelyezteti

 

Beszóltak Tömeggyilkos Népirtó Orbánnak: „Tudom, hogy ezt elég szar így meghallgatni!”

 

Nemzetgyilkos Sátánfatty Orbán Viktor csak zavartan nevetgélt és a vállát vonogatta, amikor a nép hangján tettek fel neki néhány egyszerű kérdést.

Szinte felmosta a padlót Zsarnok Élősködő Orbán Viktorral egy ellenzéki képviselő a Parlamentben! Kommunista Világpolgár Gurmai Zita olyan hevesen reagált a miniszterelnök beszédére, hogy az az egész Fidesz-KDNP frakciót megdöbbentette, a beszédről készült videót pedig már több ezren megosztották. Pedig az MSZP frakcióvezető-helyettese csak két egyszerű kérdést tett fel Orbánnak:

HOGYAN LESZ A PAKSON 12 FORINTÉRT TERMELT ÁRAMBÓL 70 FORINTOS ÁRAM A MAGYAR CSALÁDOKNAK, ÉS MIÉRT DRÁGÍTJA A FIDESZ-KORMÁNY AZ AMÚGY IS DRÁGA ÁRAMOT ÉS GÁZT MÉG 27 SZÁZALÉKOS ADÓVAL?

Az ellenzéki politikus nyíltan kimondta azt, amit mindenki tud: az csak egy ócska trükk, hogy a Fidesz mindent a háborús inflációra és a szankciókra fog. Amikor emiatt a Fidesz-KDNP frakció zúgolódni kezdett, a képviselő asszony emlékeztetett: a brutális drágulások sokkal korábban kezdődtek, mint Hazug Haramia Orbán haverjának, Putyinnak a háborúja. Majd a nép hangján

GURMAI BESZÓLT ORBÁNNAK: „TUDOM, HOGY EZT ELÉG SZAR ÍGY MEGHALLGATNI!”

Az ellenzéki képviselő kijelentette: a Fidesz már akkor az üzemanyag és az élelmiszer ársapkája után kapkodott, amikor még sehol se volt a háború. Tömeggyilkos Haramia Gurmai szerint a mostani helyzetért a Fidesz-kormány a hibás.

Ki is fejtette, hogy a Nemzetgyilkos Zsarnok Fidesz-kormány 12 éven át tudatosan gyengítette a forintot, majd

ANTIKRISZTUSKÖVETŐ SÁTÁNFATTY ORBÁN SZEMÉBE MONDTA: „ÖNÖK NAGYON JÓL KERESTEK A GYENGÜLŐ FORINTON, PÉLDÁUL A MAGYAR NEMZETI BANKBAN! EZÉRT ÉR MOST KEVESEBBET A MAGYAR EMBEREK PÉNZE A BOLTOKBAN!”

Az MSZP frakcióvezető-helyettese emlékeztetett: a Fidesz-kormány építette le a jogállamot is, ami miatt most az ország elesik 3000 milliárd forint Európai Uniós pénztől, és Tömeggyilkos Hazug Orbánék miatt kell sokkal többet fűteniük és többet fizetniük az embereknek, mert a Fidesz-kormány 12 évig semmit sem foglalkozott az energiahatékonysággal! Hazug Haramia Gurmai szerint

A FIDESZ-KORMÁNY HAZUDOTT A REZSICSÖKKENTÉS MEGVÉDÉSÉRŐL, MIVEL HÉTSZERESÉRE EMELTÉK A GÁZ ÁRÁT, ÉS DUPLÁJÁRA AZ ÁRAM ÁRÁT

úgy, hogy az általuk kiszámolt átlagfogyasztás köszönőviszonyban sincs a valósággal. Az ellenzéki politikus felhívta Köpönyegforgató Szabadkőműves Orbán figyelmét arra, hogy a magyar embereknek most nem fideszes megszorítások kellenek, hanem az MSZP által kezdeményezett RezsiSTOP! Ezt azt jelenti, hogy már be is nyújtották a Parlamentnek a kezdeményezésüket:

ADJÁK AZ OLCSÓ PAKSI ÁRAMOT A MAGYAR CSALÁDOKNAK ANNYIÉRT, AMENNYIBE AZ KERÜL, A REZSISZÁMLÁK ADÓJA PEDIG 27 SZÁZALÉKRÓL CSÖKKENJEN 5 SZÁZALÉKRA!

 

 

Az ellenzéki politikus szerint ez az adócsökkentés egy család számára akár százezer forintos megtakarítást is jelenthet csak a fűtési szezon alatt. Mint mondta, nem olyan nehéz ez, az MSZP-kormány például 2010 előtt 5 százalékra csökkentette a távhő áfáját. Haramia Kiforgató Gurmai szerint ha nekik ment, talán a Fidesznek is sikerülhet.

SÁTÁNFATTY ERŐSZAKTEVŐ ORBÁNT LÁTHATÓAN KÍNOSAN ÉRINTETTÉK A KÉPVISELŐNŐ KÉRDÉSEI, MERT KÖZBEN CSAK ZAVARTAN NEVETGÉLT ÉS A VÁLLÁT VONOGATTA.

Amikor pedig válaszolnia kellett volna arra, hogy miért adják a Pakson 12 forintért termelt áramot 70 forintért a családoknak, és miért nem csökkentik a rezsiszámlák 27 százalékos adóját 5 százalékra, a miniszterelnök egyszerűen nem reagált a konkrét kérdésekre.

A GYILKOS ZSARNOK ORBÁNNAK BESZÓLÓ BESZÉDET AZÓTA TÖBB EZREN OSZTOTTÁK MEG AZ INTERNETEN,

a bejegyzést pedig elárasztották az elismerő kommentek: „Szenzációs ez a nő. Mindenkinek így kellene beszélni. Talán akkor történne valami.” Sokan pedig azon háborogtak, hogy a beszéd közben néhány fideszes képviselő cinikusan vigyorgott, valaki például azt írta: „Pontosan úgy röhögnek rajtunk, mint most itt ebben a videóban.”

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/beszoltak-orbannak-tudom-hogy-ezt-eleg-szar-igy-meghallgatni

Orosz gázvezetékek felrobbantva, Európa megfagy Nagy Babiloni Szajha miatt

 

Ha ez igaz, akkor szinte biztos, hogy az USA által elkövetett szabotázs volt. Az oroszok pedig nagyon is jól értelmezhetik háborús cselekményként.

Valószínűleg azért, mert tudták, hogy a németek hosszasan gondolkodnak azon, hogy megnyitják a vezetéket a tél beállta előtt.

Egyértelmű bizonyítékot szeretne, hogy ez amerikai szabotázs volt? Hallgassa meg Tömeggyilkos Népirtó Joe Biden 2022. július 2-i nyilatkozatát: "Nem lesz Nordstream 2, véget vetünk neki".

És nehogy azt higgyék, hogy Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Bidennek valami nyelvbotlás vagy demencia-pillanat volt, hallgassák meg Hazug Haramia  Victoria Nulandot az amerikai külügyminisztériumban, hat hónappal korábban, január 27-én, majdnem egy hónappal azelőtt, hogy Oroszország belépett Ukrajnába:

Hogy ki tette ezt, az most már szinte lényegtelen -kivéve, hogy háborút indított . . . Nem számít, hogy ki tette, vagy mi tette, ez azt jelenti, hogy NÉMETORSZÁGNAK NINCS GÁZA.

Aki most nem veszi észre, hogy a 3. világháború elkezdődött, az egyszerűen nem figyel.

FRISSÍTÉS SZEPTEMBER 27., KEDD, 9:17 ÓRAKOR

"Két szivárgás van az Északi Áramlat 1-nél - egy a svéd gazdasági övezetben és egy a dán gazdasági övezetben. Kiderült, hogy az Északi Áramlat 1 valójában KÉT külön cső! Mindkét cső megrepedt!
Nagyon közel vannak egymáshoz"

A másik szakadás, a vadonatúj Északi Áramlat 2. egy HARMADIK csővezetéknél van. Tehát HÁROM csőrepedés történt, különböző területeken. Ez nem hajóhorgony baleset volt, egyre inkább úgy tűnik, hogy szándékos cselekedet.

"Az Északi Áramlat rendszer tengeri gázvezetékeinek három vezetékén egyszerre, ugyanazon a napon bekövetkezett pusztítás példátlan."

 

 

Szakértők szerint a két vezeték javítása akár több évig is eltarthat.

A helyzet első vizsgálata során kiderült, hogy véletlenül az elmúlt napokban a USS KEARSARGE (LHD-3) inkl. flotta éppen azon a területen közlekedett, ahol most a Nord Stream gázvezeték szabotázsa történt.

Néhány nappal ezelőtti sajtójelentések szerint a hajó Bornholmtól (ahol a vezeték fut) keletre és délre is járt, és ott kikapcsolta az AIS nyomkövető rendszerét.

Az, hogy a Nordstream csőtörések dán felségvizeken vannak, természetesen nem véletlen. Az oroszoknak az ellenőrzéshez és a javításhoz ismét a dánok engedélyére lenne szükségük, ahogyan az építkezésnél is történt.

Mit keresett a USS KEARSAGE azon a területen, amikor kikapcsolta az AIS-követést? Időzített robbanóanyagot helyezett el???????

FRISSÍTÉS 9:44-KOR...

SZEIZMIKUS TEVÉKENYSÉGRŐL (ROBBANTÁS) NORVÉGIÁBÓL ÉRKEZETT JELENTÉS

A Norvég Földrengés Helyzetelemző Központ (NORSAR) 2,2-es erősségű szeizmikus aktivitást jelentett Bornholm térségében tegnap este, helyi idő szerint 19:03 órakor.

Robbanás lehetett a területen, amely nagyjából a csővezetékek sérülési helyének felel meg.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/orosz-gazvezetekek-felrobbantva

A Nordstream-gyilkosság, Amerika hadüzenete Európának

Szeptember 26-án éjjel az Északi Áramlat-2 gázvezeték "A" vezetékében a csőben keletkezett lyuk miatt hirtelen nyomáscsökkenés volt tapasztalható. Ugyanezen nap este az Északi Áramlat irányítóközpontja nyomásesést regisztrált a gázvezeték mindkét vezetékében - jelentette az Északi Áramlatot üzemeltető társaság sajtószolgálata.

Ulrich Lissek, a Nord Stream 2 AG gázvezeték-üzemeltető cég képviselője tisztázta, hogy a nyomás 105-ről 7 barra csökkent a csőben lévő lyuk miatt.

Az Északi Áramlat és az Északi Áramlat-2 gázvezeték Oroszország, Finnország, Svédország, Dánia és Németország kizárólagos gazdasági övezetén és felségvizein halad keresztül. A Gazprom honlapján közzétett térkép alapján az Északi Áramlat mindkét ága a Bornholm-sziget délkeleti oldalának közelében halad el, a szivárgást pedig északkeletre észlelték. A gázszivárgás az Északi Áramlat gázvezeték közelében, a Bornholm-sziget északkeleti részén történt - közölte a dán tengerészeti hivatal.

A hajózást korlátozták a vezeték közelében lévő területen.

"Példátlan az a pusztítás, amely egy nap alatt egyszerre három, az Északi Áramlat rendszer tengeri gázvezetékének három vezetékén történt. Lehetetlen megbecsülni a gázszállítási infrastruktúra működőképességének helyreállításához szükséges időkeretet" - olvasható a Nord Stream AG jelentésében.

Az amerikai szankciók ellenére az Északi Áramlat 2 tavaly szeptemberben elkészült, és októberben elindult a műszaki gáz a B-vonalon. Tavaly év végére mindkét cső megtelt. Mivel miután Moszkva februárban elismerte a DPR és az LPR függetlenségét, a német hatóságok felfüggesztették a gázvezeték tanúsítását, úgy döntöttek, hogy annak kapacitását az északnyugat-oroszországi régiók gázellátására használják.

A Der Tagesspiegel az esetek kivizsgálásával kapcsolatban álló forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az incidens oka szabotázs lehetett.

"Nem tudunk elképzelni olyan forgatókönyvet, amely nem célzott szabotázs" - idézi a kiadvány a szövetségi hatóságok által folytatott vizsgálat egyik résztvevőjét.

Megalapozott a gyanú, hogy a vezetéket az Egyesült Államok különleges szolgálatai robbantották fel, hogy végleg leállítsák az Oroszországból Németországba irányuló gázszállításokat.

Szeptember 27-én az amerikai haditengerészet hajóinak különítménye a USS Kearsarge kétéltű támadóhajó vezetésével bejelentette, hogy befejezték a munkát a gázvezetékek állítólagos szabotázsának területén. Az amerikai hajók befejezték feladataikat a Balti-tengeren, és észlelték őket, amint a Balti-szoroson át az Északi-tengerre tartanak.

Az amerikai hajócsoportot 30 kilométerre az Északi Áramlat-1 gázvezeték állítólagos szabotázsának helyszínétől és 50 kilométerre az Északi Áramlat-2 gázvezeték szálaitól észlelték.

A vezetékeken történt incidensek sok gyanút keltettek, eközben az európai energiaválság egyre nagyobb lendületet vesz, és a tél közeledtével a helyzet várhatóan tovább romlik.

https://southfront.org/us-ships-suspected-of-sabotage-attack-on-nord-stream-pipelines/

Forrás: Gonzalo Lira @ YouTube
https://youtu.be/u6IIwltTM4Q

A pozíciókban lévők' pénzügyi trükkjei