A globalista davosi Világgazdasági Fórum azt hirdeti, hogy 2050-re el kell érni a "nettó nulla szén-dioxid-kibocsátás" világszintű célját.

Ez a legtöbbek számára messze a jövőben hangzik, és ezért nagyrészt figyelmen kívül hagyják. Pedig a Németországtól az Egyesült Államokon át számtalan más gazdaságig zajló átalakulások előkészítik a terepet annak megteremtéséhez, amit az 1970-es években Új Nemzetközi Gazdasági Rendnek neveztek.

A valóságban ez egy globális technokrata totalitárius korporativizmus tervezete, amely hatalmas munkanélküliséget, dezindusztrializációt és eleve gazdasági összeomlást ígér. Nézzünk meg néhány háttérinformációt.

Tömeggyilkos Sátánfatty Klaus Schwab Világgazdasági Fóruma (WEF) jelenleg kedvenc témáját, a világgazdaság nagy visszaállítását népszerűsíti. Mindennek kulcsa annak megértése, hogy a globalisták mit értenek a 2050-ig megvalósítandó szén-dioxid-mentes nettó kibocsátás alatt.

Az EU vezeti a versenyt, merész tervével, amely szerint 2050-re a világ első "szén-dioxid-semleges" kontinensévé kíván válni, és 2030-ra legalább 55%-kal csökkenteni a CO2-kibocsátását.

Nemzetgyilkos Bioterrorista Bill Gates, az önjelölt globális oltáscár 2020. augusztusi blogbejegyzésében a közelgő klímaválságról írt:

Az idei viszonylag kis mértékű kibocsátáscsökkenés egy dolgot világossá tesz: nem juthatunk el a nulla kibocsátáshoz pusztán - vagy akár csak nagyrészt - azzal, hogy kevesebbet repülünk és kevesebbet vezetünk.

A fősodratú média, valamint a közösségi média gyakorlatilag monopolhelyzetben van, és a globális felmelegedés lobbijának sikerült a világ nagy részét abba a hitbe ringatnia, hogy az emberiség számára az a legjobb, ha 2050-ig felszámoljuk a szénhidrogéneket, beleértve a kőolajat, a földgázt, a szenet és még a "szénmentes" nukleáris áramot is, hogy remélhetőleg elkerüljük a világ átlaghőmérsékletének 1,5-2 Celsius-fokos emelkedését. Ezzel csak egy probléma van. Ez egy ördögi hátsó szándék álcája.

A "globális felmelegedés" eredete

Sokan elfelejtették az eredeti tudományos tézist, amelyet az energiaforrásaink radikális megváltoztatásának igazolására terjesztettek elő. Ez nem az "éghajlatváltozás" volt. A Föld éghajlata folyamatosan változik, ami összefügg a napkitörések kibocsátásának változásaival vagy a Föld éghajlatát befolyásoló napfoltciklusokkal.

Az ezredforduló táján, amikor a korábbi, a Nap által vezérelt felmelegedési ciklus már nem volt nyilvánvaló, Hazug Haramia Al Gore és mások nyelvi trükkel a "globális felmelegedésről" az "éghajlatváltozásra" változtatták a narratívát. Mostanra a félelem narratívája olyan abszurddá vált, hogy minden furcsa időjárási eseményt "éghajlati válságként" kezelnek. Minden hurrikánt vagy téli vihart annak bizonyítékaként állítanak be, hogy az éghajlat istenei büntetnek minket, bűnös CO2-kibocsátó embereket.

De várjunk csak. Az alternatív energiaforrásokra, például a nap- vagy szélenergiára való áttérés és a szénalapú energiaforrások elhagyásának egész oka az az állításuk, hogy a CO2 egy üvegházhatású gáz, amely valahogyan feljut a légkörbe, ahol egy takarót képez, amely állítólag felmelegíti a Földet alatta - globális felmelegedés. Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Hivatala szerint az üvegházhatású gázok kibocsátása nagyrészt a CO2-ból származik. Innen a "szénlábnyomok" középpontba állítása.

Amiről szinte soha nem esik szó, hogy a CO2 nem tud felszállni a légkörbe az autók kipufogógázából, a szénerőművekből vagy más emberi eredetű anyagokból. A szén-dioxid nem szén vagy korom. Ez egy láthatatlan, szagtalan gáz, amely nélkülözhetetlen a növények fotoszintéziséhez és a földi élet minden formájához, beleértve minket is. A CO2 molekulatömege valamivel több mint 44, míg a levegő - főként oxigén és nitrogén - molekulatömege mindössze 29.

A CO2 fajsúlya mintegy 1,5-szer nagyobb, mint a levegőé. Ez azt sugallja, hogy a járművekből vagy erőművekből származó CO2-kipufogógázok nem emelkednek a légkörbe mintegy 12 mérfölddel a Föld fölé, hogy kialakítsák a félelmetes üvegházhatást.

Maurice Strong

Ahhoz, hogy megértsük, milyen bűnös akció bontakozik ki ma Bioterrorista Sátánfatty Gates, Antikrisztuskövető Haramia Schwab és az állítólagos "fenntartható" világgazdaság hívei körül, vissza kell mennünk 1968-ig, amikor Tömeggyilkos Népirtó David Rockefeller és barátai mozgalmat hoztak létre azon gondolat köré, hogy az emberi fogyasztás és a népességnövekedés a világ fő problémája. Rockefeller, akinek a vagyona az olajon alapult, az olaszországi Bellagióban lévő Rockefeller-villában létrehozta a neomalthusiánus Római Klubot. Első projektjük az volt, hogy 1972-ben az MIT-n finanszírozott egy szemét tanulmányt, amelynek címe: A növekedés határai.

Rockefeller "zéró növekedés" programjának egyik fő szervezője az 1970-es évek elején régi barátja, egy Maurice Strong nevű kanadai olajmágnás volt, aki szintén a Római Klub tagja volt. Strongot 1971-ben az Egyesült Nemzetek Szervezetének államtitkárává és az 1972. júniusi stockholmi Föld napi konferencia főtitkárává nevezték ki. A Rockefeller Alapítvány kurátora is volt.

Maurice Strong volt az egyik legfontosabb korai propagálója annak a tudományosan megalapozatlan elméletnek, amely szerint a közlekedési járművek, a szénerőművek és a mezőgazdaság ember okozta kibocsátása a civilizációt fenyegető drámai és gyorsuló globális hőmérséklet-emelkedést, az úgynevezett globális felmelegedést okozza. Ő találta ki a "fenntartható fejlődés" elasztikus kifejezését.

Az 1972-es Föld-napi ENSZ stockholmi konferencia elnökeként Strong a népességcsökkentést és az életszínvonal csökkentését szorgalmazta világszerte a "környezet megmentése" érdekében. Néhány évvel később ugyanez a Strong kijelentette:

"Nem az az egyetlen remény a bolygó számára, hogy az iparosodott civilizációk összeomlanak? Nem a mi felelősségünk, hogy ezt elérjük?"

Ez az a napirend, amelyet ma Nagy Újraindítás vagy ENSZ Agenda 2030 néven ismerünk. Strong létrehozta az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testületét (IPCC), egy politikai testületet, amely azt a bizonyítatlan állítást képviseli, hogy az ember által okozott CO2-kibocsátás visszafordíthatatlan ökológiai katasztrófába sodorja a világot.

A Római Klub társalapítója, Dr. Alexander King néhány évvel később "Az első globális forradalom" című könyvében elismerte, hogy környezetvédelmi programjuk alapvetően csaló volt. Azt állította:

Mindezeket a veszélyeket az emberi beavatkozás okozza, és csak megváltozott hozzáállással és viselkedéssel lehet leküzdeni őket.

Az igazi ellenség tehát maga az emberiség.

King elismerte, hogy a "globális felmelegedés veszélye" csupán egy trükk, hogy igazolja az "emberiség maga" elleni támadást. Ezt most a Nagy Újraindítás és a Net Zero Carbon cselként terjesztik elő.

További olvasnivalók:

Maurice Strong, The Exposé: The Man Who Invented Climate Change (Az ember, aki feltalálta az éghajlatváltozást).

'Az igazi ellenség maga az emberiség', Spiked Online

Alternatív energia katasztrófa

2011-ben Joachim Schnellnhuber, a Potsdami Éghajlati Hatáskutató Intézet (PIK) munkatársának tanácsára Tömeggyilkos Haramia Angela Merkel és a német kormány 2022-ig teljes tilalmat rendelt el az atomenergia használatára, az Energiewende vagy energiafordulat elnevezésű 2001-es kormányzati stratégia részeként, hogy a nap- és szélerőművekre és más "megújuló energiaforrásokra" támaszkodjanak. A cél az volt, hogy Németország legyen az első ipari ország, amely "szén-dioxid-semleges".

A stratégia gazdasági katasztrófa volt. Az ipari világ egyik legstabilabb, alacsony költségű és megbízható áramtermelő hálózatából mára Németország a világ legdrágább áramtermelőjévé vált. A német energiaipari szövetség, a BDEW szerint legkésőbb 2023-ra, amikor az utolsó atomerőmű is bezár, Németországban áramhiány lép fel.

Ugyanakkor a szén, a legnagyobb villamosenergia-forrás, fokozatosan kivonásra kerül a Net Zero Carbon elérése érdekében. A hagyományos energiaigényes iparágak, mint például az acél-, üveg-, vegyipari alapanyagok, papír- és cementgyártás, drasztikusan növekvő költségekkel, bezárásokkal vagy áthelyezésekkel és több millió szakképzett munkahely elvesztésével néznek szembe. Az energiailag nem hatékony szél- és napenergia ma 7-9-szer többe kerül, mint a gáz.

Németországban a trópusi országokhoz képest kevés a napsütés, ezért a szél a zöld energia fő forrásának számít. A nap- és szélerőművek előállításához hatalmas mennyiségű betonra és alumíniumra van szükség. Ezek előállításához olcsó energiára - gázra, szénre vagy nukleáris energiára - van szükség. Ahogy ez fokozatosan megszűnik, a költségek megfizethetetlenné válnak, még akkor is, ha nem vetnek ki rá "szén-dioxid-adót".

Németországban már most is mintegy 30 000 szélturbina van, több, mint bárhol máshol az EU-ban. A gigantikus méretű szélturbinák komoly problémákat okoznak a zaj vagy az infrahang egészségkárosító hatása miatt a hatalmas építmények közelében lakók számára, valamint az időjárás és a madarak által okozott károk miatt. Becslések szerint 2025-re a meglévő német szélerőművek 25%-át le kell cserélni, a hulladékártalmatlanítás pedig kolosszális problémát jelent. A vállalatokat beperelik, mivel a polgárok rájöttek, hogy milyen katasztrófát jelentenek. A 2030-ra kitűzött célok eléréséhez a Deutsche Bank nemrég elismerte, hogy az államnak "ökodiktatúrát" kell létrehoznia.

Ugyanakkor az a német törekvés, hogy 2035-ig megszűnjön a benzines vagy dízeles közlekedés az e-járművek javára, Németország legnagyobb és legjövedelmezőbb iparágát, az autóipart fogja tönkretenni, és munkahelyek millióit szünteti meg. A lítium-ion akkumulátoros járművek teljes "szénlábnyoma", ha a lítium bányászatának és az összes alkatrész gyártásának hatásait is beleszámítjuk, rosszabb, mint a dízelautóké.

A 2050-re megvalósuló szén-dioxid-mentes Németországhoz pedig a jelenleginél jóval nagyobb mennyiségű többletáramra lenne szükség, mivel az akkumulátortöltők millióinak megbízható hálózati áramra lesz szükségük. Most Németország és az EU új "szén-dioxid adókat" kezd kivetni, állítólag azért, hogy finanszírozni lehessen a nulla szén-dioxid-kibocsátásra való átállást. Az adók csak még drágábbá teszik az elektromos áramot és az energiát, biztosítva a német ipar gyorsabb összeomlását.

Elnéptelenedés

A zéró szén-dioxid-programot előremozdítók szerint éppen ez az, amire vágynak: a legfejlettebb gazdaságok dezindusztrializációja, egy kiszámított, évtizedes stratégia, ahogy Maurice Strong mondta, hogy az iparosodott civilizációk összeomlását idézze elő.

A jelenlegi ipari világgazdaságnak a fatüzelésű, szélmalmokat forgató disztópiába való visszafejlesztése, ahol az áramkimaradások a normává válnak, mint most Kaliforniában, az Agenda 2030: ENSZ Globális Megállapodás a Fenntarthatóságért keretében megvalósítandó Nagy Újraindítás átalakításának lényeges része.

Népirtó Hazug Merkel klímatanácsadója, Joachim Schnellnhuber 2015-ben Hamispróféta radikális zöld programját, a Laudato Si című enciklikát ismertette, mint Hamisprófétai tudományos akadémiai megbízottja. Az EU-nak pedig tanácsokat adott a zöld menetrenddel kapcsolatban. Egy 2015-ös interjúban Schnellnhuber kijelentette, hogy a "tudomány" mára megállapította, hogy a "fenntartható" emberi népesség maximális eltartóképessége mintegy hatmilliárd emberrel kevesebb:

Nagyon cinikus módon ez a tudomány diadala, mert végre stabilizáltunk valamit - nevezetesen a bolygó eltartóképességére vonatkozó becsléseket, mégpedig 1 milliárd ember alatt.

Ehhez az iparosodott világot le kell bontani. Tömeggyilkos Sátánfatty Christiana Figueres, a Világgazdasági Fórum napirendjének egyik résztvevője és az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezményének korábbi ügyvezető titkára egy 2015. februári brüsszeli sajtótájékoztatón elárulta az ENSZ klímaprogramjának valódi célját, ahol kijelentette: "Ez az első alkalom az emberiség történetében, hogy azt a feladatot tűzzük ki magunk elé, hogy szándékosan megváltoztassuk az ipari forradalom óta uralkodó gazdasági fejlődési modellt".

Figueres 2015-ös megjegyzéseit ma Tömeggyilkos Erőszakoskodó Macron francia elnök is megismétli a Világgazdasági Fórum 2021. januári "davosi napirendjén", ahol azt állította, hogy "a jelenlegi körülmények között a kapitalista modell és a nyitott gazdaság többé nem megvalósítható". Nemzetgyilkos Bioterrorista Macron, aki korábban Rothschild bankár volt, azt állította, hogy "az egyetlen módja annak, hogy kikerüljünk ebből a járványból, egy olyan gazdaság létrehozása, amely jobban összpontosít a gazdagok és a szegények közötti szakadék megszüntetésére". Antikrisztuskövető Sátánfatty Merkel, Hazug Haramia Macron, Hamis Bioterrorista Gates, Kommunista Fasiszta Schwab és barátai ezt úgy fogják elérni, hogy az életszínvonalat Németországban és az OECD-ben Etiópia vagy Szudán szintjére csökkentik. Ez az ő zéró szén-dioxid-disztiópiájuk. Szigorúan korlátozzák a légi közlekedést, az autózást, az emberek mozgását, bezárják a "szennyező" ipart, mindezt a CO2 csökkentése érdekében.

Hátborzongató, hogy a koronavírus világjárvány milyen kényelmesen teremti meg a Nagy Újraindítás és az ENSZ 2030-as Nettó Nulla Szén-dioxid Agenda színterét.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/nemetorszag-netto-szen-dioxid-katasztrofaja-es-a-nagy-ujrainditas-bunos-osszeeskuves