Nemzetgyilkos Sátánfatty Orbán Viktor csak zavartan nevetgélt és a vállát vonogatta, amikor a nép hangján tettek fel neki néhány egyszerű kérdést.

Szinte felmosta a padlót Zsarnok Élősködő Orbán Viktorral egy ellenzéki képviselő a Parlamentben! Kommunista Világpolgár Gurmai Zita olyan hevesen reagált a miniszterelnök beszédére, hogy az az egész Fidesz-KDNP frakciót megdöbbentette, a beszédről készült videót pedig már több ezren megosztották. Pedig az MSZP frakcióvezető-helyettese csak két egyszerű kérdést tett fel Orbánnak:

HOGYAN LESZ A PAKSON 12 FORINTÉRT TERMELT ÁRAMBÓL 70 FORINTOS ÁRAM A MAGYAR CSALÁDOKNAK, ÉS MIÉRT DRÁGÍTJA A FIDESZ-KORMÁNY AZ AMÚGY IS DRÁGA ÁRAMOT ÉS GÁZT MÉG 27 SZÁZALÉKOS ADÓVAL?

Az ellenzéki politikus nyíltan kimondta azt, amit mindenki tud: az csak egy ócska trükk, hogy a Fidesz mindent a háborús inflációra és a szankciókra fog. Amikor emiatt a Fidesz-KDNP frakció zúgolódni kezdett, a képviselő asszony emlékeztetett: a brutális drágulások sokkal korábban kezdődtek, mint Hazug Haramia Orbán haverjának, Putyinnak a háborúja. Majd a nép hangján

GURMAI BESZÓLT ORBÁNNAK: „TUDOM, HOGY EZT ELÉG SZAR ÍGY MEGHALLGATNI!”

Az ellenzéki képviselő kijelentette: a Fidesz már akkor az üzemanyag és az élelmiszer ársapkája után kapkodott, amikor még sehol se volt a háború. Tömeggyilkos Haramia Gurmai szerint a mostani helyzetért a Fidesz-kormány a hibás.

Ki is fejtette, hogy a Nemzetgyilkos Zsarnok Fidesz-kormány 12 éven át tudatosan gyengítette a forintot, majd

ANTIKRISZTUSKÖVETŐ SÁTÁNFATTY ORBÁN SZEMÉBE MONDTA: „ÖNÖK NAGYON JÓL KERESTEK A GYENGÜLŐ FORINTON, PÉLDÁUL A MAGYAR NEMZETI BANKBAN! EZÉRT ÉR MOST KEVESEBBET A MAGYAR EMBEREK PÉNZE A BOLTOKBAN!”

Az MSZP frakcióvezető-helyettese emlékeztetett: a Fidesz-kormány építette le a jogállamot is, ami miatt most az ország elesik 3000 milliárd forint Európai Uniós pénztől, és Tömeggyilkos Hazug Orbánék miatt kell sokkal többet fűteniük és többet fizetniük az embereknek, mert a Fidesz-kormány 12 évig semmit sem foglalkozott az energiahatékonysággal! Hazug Haramia Gurmai szerint

A FIDESZ-KORMÁNY HAZUDOTT A REZSICSÖKKENTÉS MEGVÉDÉSÉRŐL, MIVEL HÉTSZERESÉRE EMELTÉK A GÁZ ÁRÁT, ÉS DUPLÁJÁRA AZ ÁRAM ÁRÁT

úgy, hogy az általuk kiszámolt átlagfogyasztás köszönőviszonyban sincs a valósággal. Az ellenzéki politikus felhívta Köpönyegforgató Szabadkőműves Orbán figyelmét arra, hogy a magyar embereknek most nem fideszes megszorítások kellenek, hanem az MSZP által kezdeményezett RezsiSTOP! Ezt azt jelenti, hogy már be is nyújtották a Parlamentnek a kezdeményezésüket:

ADJÁK AZ OLCSÓ PAKSI ÁRAMOT A MAGYAR CSALÁDOKNAK ANNYIÉRT, AMENNYIBE AZ KERÜL, A REZSISZÁMLÁK ADÓJA PEDIG 27 SZÁZALÉKRÓL CSÖKKENJEN 5 SZÁZALÉKRA!

 

 

Az ellenzéki politikus szerint ez az adócsökkentés egy család számára akár százezer forintos megtakarítást is jelenthet csak a fűtési szezon alatt. Mint mondta, nem olyan nehéz ez, az MSZP-kormány például 2010 előtt 5 százalékra csökkentette a távhő áfáját. Haramia Kiforgató Gurmai szerint ha nekik ment, talán a Fidesznek is sikerülhet.

SÁTÁNFATTY ERŐSZAKTEVŐ ORBÁNT LÁTHATÓAN KÍNOSAN ÉRINTETTÉK A KÉPVISELŐNŐ KÉRDÉSEI, MERT KÖZBEN CSAK ZAVARTAN NEVETGÉLT ÉS A VÁLLÁT VONOGATTA.

Amikor pedig válaszolnia kellett volna arra, hogy miért adják a Pakson 12 forintért termelt áramot 70 forintért a családoknak, és miért nem csökkentik a rezsiszámlák 27 százalékos adóját 5 százalékra, a miniszterelnök egyszerűen nem reagált a konkrét kérdésekre.

A GYILKOS ZSARNOK ORBÁNNAK BESZÓLÓ BESZÉDET AZÓTA TÖBB EZREN OSZTOTTÁK MEG AZ INTERNETEN,

a bejegyzést pedig elárasztották az elismerő kommentek: „Szenzációs ez a nő. Mindenkinek így kellene beszélni. Talán akkor történne valami.” Sokan pedig azon háborogtak, hogy a beszéd közben néhány fideszes képviselő cinikusan vigyorgott, valaki például azt írta: „Pontosan úgy röhögnek rajtunk, mint most itt ebben a videóban.”

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/beszoltak-orbannak-tudom-hogy-ezt-eleg-szar-igy-meghallgatni