Az örökös ajvékólástól, immár hetvenhét (77!) éve nem tud sem Európa, sem a világ megszabadulni.

A politikusokat megvásárolták a szemiták, akik nélkül nem volna antiszemitizmus. Tény és való. 2022. szeptember 25-kén lezajlottak a választások Olaszországban. Állítólagos szabad, demokratikus választások. Tömeggyilkos Bioterrorista Ursula von der Leyen fenyegetőzött, arra az esetre ha a jobboldali szövetség nyerné meg a választásokat. Azt monda az a szőke démon, hogy az EU-nak megvannak a lehetőségei az Olaszokat megbüntetni.

„ Népirtó Hazug Ursula von der Leyen, a WEF tagja és az EU Bizottság nem megválasztott elnöke nyíltan elismerte, hogy ha Olaszország "jobboldali" (nem WEF-es) kormányt mer választani, akkor "az EU-nak megvannak a szükséges eszközei" a probléma kezelésére.”
Salvini reakciója erre az volt, hogy megígérte, hogy a nem megválasztott EP Bizottság elnökét feljelenti az EB-nél, hogy beleavatkozik Olaszország belügyeibe.

"Mi ez, fenyegetés?" - írta a Twitteren. "Tartsák tiszteletben az olasz nép szabad, demokratikus és szuverén szavazatát!"
Tanúi lehetünk egy megrendezett politikai színjátéknak! Hazug, de jól megrendezett szélhámosságnak. Mert miért is? Íme az idézet, amelyben Salvini tetőtől talpig, és kívül belül felismerhetővé vált:
„Salvini: teljes mértékben elköteleztem magam Izrael népe mellett Matteo Salvini Liga nevű pártja annak a "jobboldali" koalíciónak tagja, amely a legutóbbi közvélemény-kutatásokban közel 50 százalékos támogatottságot szerzett, és amely várhatóan megszerzi a mandátumok többségét a szeptember 25-i olaszországi parlamenti választáson. Salvini 2018-ban Izraelben - nem most kezdi a kóserkedést, ahogy Orbán sem (fotó: Twitter)

Az Izrael Hayom című újság kérdésére (melyet a Neokohn szemlézett), hogy megválasztása esetén betartja-e ígéretét, hogy elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosaként, és áthelyezi Olaszország nagykövetségét Jeruzsálembe, Salvini – aki várhatóan vezető kormányzati szerepet kap, ha a kóserjobboldali koalíció hatalomra kerül – megerősítette: abszolút igen. Hozzátette: Szavamat adtam, teljes mértékben elköteleztem magam Izrael népe mellett, és szándékomban áll megtartani a szavamat. Salvini 2018-ban, amikor belügyminiszterként és miniszterelnök-helyettesként tevékenykedett, szintén azt mondta, hogy támogatja Jeruzsálem elismerését Izrael fővárosaként.

 

 

A lap arra is rákérdezett, hogy pártja "elismeri-e Izrael jogát, hogy minden eszközt, beleértve a katonait is, felhasználjon annak megakadályozására, hogy Irán nukleáris arzenállal rendelkezzen", Salvini azt válaszolta, hogy egy olyan demokráciának, mint Izrael, minden joga megvan ahhoz, hogy megvédje létét és szabadságát fenyegető bármilyen fenyegetéssel szemben. "Az atomfegyver az ajatollahok kezében veszélyes lenne az egész világra, és mindenáron meg kell állítani, még akkor is, ha nagyon szeretném, ha lenne diplomáciai megoldás" – mondta Salvini, aki utalt egy 2020 elején az olasz szenátusban tartott antiszemitizmusról szóló rendezvényére is, "hogy feltárja, mi korunk igazi botránya".

Az eseményre hónapokkal azután került sor, hogy az olasz "jobboldali" pártok tartózkodtak a szenátusban a "gyűlöletet, rasszizmust és antiszemitizmust" vizsgáló parlamenti bizottság létrehozásáról szóló szavazáson, amelyet egy "olasz holokauszttúlélő" javasolt, aki elmondta, hogy a cenzúrával kapcsolatos aggályok miatt naponta szembesül az online antiszemitizmussal. A jobboldalinak hazudott pártok tartózkodása aggodalmat váltott ki a római zsidó közösség és a Vatikán részéről.

Salvini az interjúban elmondta: ebben a témában nagyon éberek vagyunk, senki sem beszél erről többet, mint mi. "Azokat, akik még mindig erős és aljas antiszemitizmust éreznek, emlékeztetni kell arra a fontos hozzájárulásra, amelyet a zsidóság adott az olasz és általában az európai történelemhez" – tette hozzá a "nagy jobboldali reménység".
Vica Hisnyay

Az EU politikusai, Salvini is, hanyatt homlok rohannak Izraelbe, vagy a távolból, jó hangosan kijelentik, hogy hűségesek lesznek Izraelhez, Izrael népéhez, az izraeli politikához, amelyben benne van, természetesen, dehogy természetes, az állandó emlékeztetése Európa minden nemzetének, a holokausztra, arra ami, hetvenhét (77!) évvel ezelőtt történt! Nem, nem arról van szó, hogy nem történt meg, de arról igen, hogy az adatok felettébb gyanúsak, és az is, hogy a szemiták mélyen hallgatnak, hogy a holokauszt mint fogalom, már az 1920-as években, akkor még nem volt holokausztnak még a jele sem, megjelent, elhangzott, ugyanolyan stílusban mint napjainkban, holott napjainkban már annyira agresszív és közveszélyes, hogy el kellene gondolkodni azon, hogy ez a gyalázat, mit takar!

 

 

Azt, hogy mit akarnak, hívjunk segítségül még egy-két idézetet. Ahhoz pedig semmi kétség nem fér, hogy az elkövetkező idézet megfelel a valóságnak, mert ha csak józan paraszti ésszel nézzük a világot, kényszeredetten bár, de rá kell jönnünk arra, hogy egy tervről van szó, és e tervet, terveket, ma kivitelezik, ránk kényszerítik. Lássuk az első idézetet.

"...Számot tartunk arra, hogy az összes nemzetet belevonjuk annak az új államszerkezetnek felépítésébe, amelynek tervét mi készítettük. Ezért mindenekelőtt elengedhetetlenül szükséges, hogy felvértezzük magunkat és tároljuk magunkban azt az arcátlan vakmerőséget és ellenállhatatlan szellemi erőt, amely aktivitásunkban megtestesülve le fog törni minden akadályt utunkon. Államcsínyünk befejezése után a következőket fogjuk mondani a különböző népeknek.

"Eddig minden szörnyen rosszul ment, mindenkit kimerítettek a szenvedések. Mi kiküszöböljük a szenvedésetek okait - a népi hovatartozást, a határokat, a pénznemek különféleségét. Természetesen ítélkezhettek fölöttünk, de hozhattok-e igazságos ítéletet, ha kimondjátok, mielőtt még próbára tettétek, amit ajánlunk nektek...

" Erre a tömeg ujjongva a tenyerén fog hordani a reménykedés és várakozás egyhangú diadalában. ...Meg fogjuk semmisíteni a gójok között a család fontosságát és nevelési értékét, és meg fogjuk akadályozni, hogy önálló gondolkozású egyének szóhoz jussanak, az általunk vezetett tömeg ugyanis nem fogja megengedni, hogy érvényesüljenek, sőt, még csak meg sem fogja őket hallgatni, hiszen hozzászokott ahhoz, hogy csak ránk hallgasson...

Mint önök azonban nagyon jól tudják azt, hogy az összes nemzet kifejezést adjon ilyen kívánságoknak, csak úgy érhetjük el, ha minden országban megzavarjuk a nép és kormány közti viszonyt, annyira összetörve az emberiséget egyenetlenséggel, gyűlölettel, veszekedéssel, irigységgel, sőt még sanyargatások alkalmazásával, éhínséggel, BETEGSÉGEK BEOLTÁSÁVAL, nyomorral is, hogy a gójok ne lássanak más kivezető utat, mint azt, hogy menedéket keresnek a mi teljes pénzbeli és minden egyéb vonatkozású főhatalmunknál.

 

 

...Akkor majd így szólhatunk a világ népeihez: "Adjatok hálát Istennek és ereszkedjetek térdre az előtt, aki homlokán hordja az ember sors rendelésének pecsétjét; Isten maga vezérelte az ő csillagát, hogy senki más mint ő szabadítson meg bennünket az összes előbb említett erőszakoskodásoktól és bajoktól..."
Cion bölcseinek jegyzőkönyvei /részlet/

Rövid elemezéssel bontsuk fel ezt az idézetet, anélkül, hogy lépésről lépésre végeznénk a szöveg boncolását, hisz megtehetjük, előttünk a Cion bölcseinek, micsoda cinizmus, írásából egy rövid de lényeges, az egész emberiségre életveszélyt jelentő kézikönyvéből egy részlet! Minden államban ott vannak ennek az emberi elmét gyalázók képviselői, minden államba beiktatták az általuk kitanított egyedeiket, akikből van elég ahhoz, hogy az államokat egyenként ellenőrizni tudják, és megtegyék azt, hogy megzavarják a népek és kormányaik között a viszonyokat, egyenetlenséget, gyűlöletet szítsanak, hogy aztán valamikor a nagy káosz, és polgárháborúk után, mint megmentők lépjenek fel.

Ebbe a koszos, beteges filozófiába belevonják az általuk kreált, és imádott istenüket is, a bosszújukkal együtt! Nézzük csak meg, hogy Európa politikusai, milyen előszeretettel fényképezkednek a kipát viselő szemitákkal!

Végezetül még egy idézet, amelyben Sz Petroire Alexandra Nemes,

John D. Rockefeller szavait idézi! Megtalálható a Facebookon, ami két dolgot bizonyít. Először azt, hogy alantas, világ uralomra törő szándékaikat, ma már nem titkolják, de azt is, hogy egyre kapkodóakká válnak, és aki kapkod, az hibázik is. Azt pedig, hogy hibáznak bizonyítja világunk mostani állapota. Itt az idézet:

Sz PetroireAlexandra Nemes
https://www.facebook.com/100002135742235/videos/1918770988326730/

 

Alexandra Nemes John D. Rockefeller szavai:

"Rövid ideig fogjuk őket életben tartani, az elméjüket meggyengítjük, miközben megjátsszuk az ellenkezőjét. Finom módon fogjuk felhasználni a tudomány és a technológia ismereteit, hogy soha ne lássák, mi történik. Lágy fémeket, öregedésgyorsítókat és nyugtatókat fogunk használni az élelmiszerekben és a vízben, valamint a levegőben. Bárhová fordulnak, mérgek fogják borítani őket. A lágy fémektôl elveszítik az eszüket. Megígérjük, hogy gyógyszert találunk számos alapunkból, de közben még több mérget adunk nekik.

 

 

A kémiai mérgek felszívódnak az idióták bőrén keresztül, akik azt hiszik, hogy bizonyos nagyszerű színészek és zenészek által bemutatott higiéniai és szépségápolási termékek örök fiatalságot hoznak az arcuk és a testük számára,a szomjas és éhes szájukon keresztül tönkretesszük az elméjüket és a belső szerveik rendszerét, a reprodukciót.

Ti továbbra is boldogulni fogtok a háborúikból és halálukból. Ezt addig ismételjük, amíg végső célunkat el nem érjük. Továbbra is félelemben és haragban fogjuk tartani őket, képeket és hangokat adunk majd nekik. Minden eszközt fel fogunk használni ennek eléréséhez. Az eszközöket a munkájukon keresztül biztosítjuk. El fogjuk érni, hogy megutálják magukat és szomszédaikat. Mindig el fogjuk titkolni előlük az isteni igazságot, hogy mindannyian egyek vagyunk. Ezt sohasem szabad megtudniuk! Soha nem tudhatják meg, hogy a színek csak illúziók, mindig el kell hinniük, hogy nem egyenlőek.

Cseppről, cseppre fogjuk elérni a célunkat. El fogjuk venni a földjeiket, erőforrásaikat és vagyonukat, hogy teljes irányítást gyakorolhassuk felettük. Becsapjuk őket, olyan törvények elfogadására, amelyek ellopják azt a kevés szabadságot is, amellyel rendelkeznek. Felállítunk egy pénzrendszert, amely örökre tönkreteszi őket, adósságban tartva őket és gyermekeiket. Amikor együttesen letiltjuk őket, gyilkossággal fogjuk megvádolni őket, és egy másik történetet mutatunk be a világnak, mert az összes média tulajdonosai leszünk. A médiát fogjuk felhasználni az információ áramlásra és érzelmeik a mi javunkra történő irányításra. Amikor fellázadnak ellenünk, úgy tapossuk el őket, mint a rovarokat, mert ennél is kevesebbek."

Mindent felhasználnak, saját bevallásuk szerint is, az egész emberiség ellen! Ha nem leszünk képesek ezektől megszabadulni, akkor véghez visznek mindent, amit elterveztek! Akkor elérik azt, hogy az egész bolygót ellenőrizzék, rajta, az általuk kreált egyetemes rabszolga társadalmat. Az emberiség eddigi történetében sokszor előfordult már, hogy különböző országokból, kitiltották őket. A kitiltások, nem voltak alaptalanok.

Zárjuk az egészet egy ismert személyiség ismert felszólításával. Liszt Ferenc mondta:

„ El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja, ez a kérdés az élet és halál kérése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés, vagy az állandó szociális láz kérdése.”

Eljött az idő cselekedni kell! Lépésről lépésre kiutasítani őket! Valamennyiüket. Mielőtt bárki felkapná a vizet, gondolkodjon el, nézzen körül, és döntsön maga. Egyedül, minden külső befolyás nélkül, csak a tényekre támaszkodván.

Pataky Zoltán