A Medicines and Healthcare products Regulatory Agency ("MHRA") jelentése szerint Őfelsége kormányának egyik szerve a világjárvány teljes időtartama alatt azt tanácsolta, hogy ne adjanak Covid-injekciókat terhes vagy szoptató nőknek.

MHRA: Summary of the Public Assessment Report for COVID-19 Vaccine Pfizer/BioNTech, 2022. augusztus 16,
visszakeresve 2022. szeptember 26.

A honlapot többször frissítették, legutóbb 2022. augusztus 16-án, de az America Frontline Doctor's Frontline News archívumának áttekintése azt mutatja, hogy a fenti nyilatkozat 2020 decembere óta változatlan. Bővebben ITT olvasható.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége ("UKHSA") ezzel szemben az ellenkezőjét ajánlja a honlapján:

UKHSA: COVID-19 vaccination: a guide on pregnancy and breastfeeding, 2022. szeptember 2., letöltve 2022. szeptember 26-án.

Az UKHSA 2021. április 1-jén lépett a Public Health England ("PHE") helyébe.

Az UKHSA iránymutatása a terhes és szoptató nők beadását támogató injekcióról a világjárvány kezdete óta fejlődött, amikor az ügynökség elismerte, hogy a vakcinát még nem értékelték megfelelően az említett népességcsoportok esetében, és az oltás beadásától eltanácsolta őket. Az oldalt 2020. december 22-én frissítették, és néhány nappal később archiválták a Wayback Machine-ben.

 

 

PHE: COVID-19 oltás: útmutató szülőképes korú, várandós, terhességet tervező vagy szoptató nők számára,
2020. december 22. (Wayback Machine)

December 31-én a PHE frissítette útmutatóját:

Public Health England: COVID-19 vaccination: a guide for women of childbearing age, pregnant or breastfeeding,
2020. december 31. (Wayback Machine)
2021. december 22-én, napra pontosan egy évvel azután, hogy az UKHSA azt tanácsolta, hogy a terhes nőknek ne adják be a vakcinát, az UKHSA megváltoztatta iránymutatását, és a jelenleg hatályos szöveg szerint "a vakcinázás erősen ajánlott terhes és szoptató nők számára":

UKHSA: COVID-19 vaccination: a guide on pregnancy and breastfeeding, 2021. december 22. (Wayback Machine)
Dr. Peterson Pierre, az America's Frontline Doctors munkatársa ezt egy rövid videoklipben magyarázta el, hozzátéve:

"A spike fehérje kisebb mértékben rokon egy placenta fehérjével, amely lehetővé teszi, hogy az anya kihordja a babákat ... [Miután megkapta a vakcinát] a teste immunválaszt fog indítani a spike fehérjére, de a placenta fehérjére is ... Ez egyértelműen veszélyeztetheti a jelenlegi terhességet, valamint minden jövőbeli terhességet.".

Az alábbi képre kattintva megnézheti a Rumble videót.

Napi adag: "Valós adatok a terhességi oltásokról" Dr. Peterson Pierre Pierre-rel, 2022. szeptember 22. (2 perc)

 

 

További irodalom:

Norman Fenton professzor lebuktatja az Egyesült Királyság kormányát, tanácsadóit és az NHS-t, akik hazudnak a Covid injekciók biztonságosságáról a terhes és szoptató nők számára.

Az orvosok hazudnak a Covid-19 oltás biztonságosságáról a terhesség alatt; a terhes nők 90%-a elvesztette a babáját a Pfizer klinikai kísérlete során

Dr. Peterson Pierre napi adagjának átirata:

Sziasztok, szabadságszeretők! Itt Dr. Peterson Pierre az America's Frontline Doctors-tól a mai napi adaggal jelentkezik.

Az Egyesült Királyság Gyógyszer- és Egészségügyi Termék Szabályozó Hatósága szerint nincs elegendő bizonyíték arra, hogy a Covid injekciót biztonságosan ajánlják terhes nőknek. Ez az álláspontjuk 2020 decembere óta változatlan.

Ezzel szemben a brit Egészségbiztonsági Ügynökség eredetileg egyetértett ezzel, de azóta többször is megváltoztatta álláspontját. És most éppen az ellenkezőjét ajánlják. És idézem:

"A Covid vakcinázás erősen ajánlott terhes és szoptató nők számára. Az Egyesült Királyságban rendelkezésre álló vakcinák bizonyítottan hatékonyak és jó biztonsági profillal rendelkeznek."

 

 

Itt álljunk meg.

Hatékony mire? Nem állítják meg a fertőzést. Nem állítják meg az átvitelt.

Jó biztonsági profil? Nem, mivel kilenc oldalnyi lehetséges mellékhatás van, beleértve a szívizomgyulladást, neurológiai problémákat, vérzési problémákat és halált.

Nyilvánvaló, hogy valaki hazudik.

És amint arról néhány hónappal ezelőtt beszámoltam, a spike fehérje kisebb mértékben rokon egy placenta fehérjével, amely lehetővé teszi, hogy az anya kihordja a babákat.

Tehát, ami a Covid "vakcina" beadása után történik, az az, hogy a szervezetünk immunválaszt ad a spike fehérjére, de a placenta fehérjére is. Valójában volt egy tanulmány, amely kimutatta, hogy a Covid injekció beadása után 2,5-szeresére nőtt a placenta fehérjével szembeni antitestek száma. Ez tehát egyértelműen veszélyeztetheti a jelenlegi terhességeket, valamint minden jövőbeli terhességet.

Hölgyeim és uraim, csak az igazság szabadít fel. Maradjanak velünk a következő napi adagért.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-injekciokban-levo-tuskeprotein-nemcsak-a-jelenlegi-hanem-az-osszes-jovobeli-terhesseget-veszelyezteti