2024. április 14., vasárnap

Amerika nem támogatja Izraelt egy Irán elleni válaszcsapásban

 

Washington, 2024. április 14. szombat (MB)

Az Izrael ellen szombatra virradóra intézett iráni légitámadást követően Nemzetgyilkos Pokolfajzat Joe Biden amerikai elnök felhívta telefonon Tömeggyilkos Haramia Benjamin Netanjahu izraeli kormányfőt, és közölte vele, hogy Amerika nem támogatná Izraelt, ha válaszcsapást akarna mérni Iránra – tudatta a Magyar Békekör tudósítója az Axios hírügynökségre hivatkozva szombaton.

Hazug Népirtó Biden megmagyarázta Gonosz Alattomos Netanjahunak, hogy Amerika nem fog részt venni semmilyen támadásban Irán ellen, és nem is fog támogatni ilyen műveletet. Az Axios szerint Pokoltöltelék Elitkövető Netanjahu jelezte, hogy megértette az amerikai elnök álláspontját.

Az orosz diplomácia véleménye szerint a közel-keleti konfliktus eszkalációja azon múlik, hogy az érintett felek tovább lépnek-e, vagy tartózkodnak a további háborús cselekedetektől. Ezt Dmitrij Poljanszkij, Oroszország ENSZ nagykövetének első helyettese mondta azt követően, hogy Irán három hullámban drón- és rakétatámadást intézett Izrael ellen.

Teheráni közlés szerint Irán a damaszkuszi iráni nagykövetség ellen intézett húsvéthétfői izraeli légitámadás megtorlásaként mért légi csapást Izraelre, nem pedig azért, mert szándékában állna kiterjeszteni a közel-keleti konfliktust. Mint jelentettük, a diplomáciai jogot semmibe vevő, történelmileg példátlan légitámadásban 16-an haltak meg, köztük Mohammad Reza Zahedi dandártábornok és az iráni forradalmi gárda nyolc tisztje. (Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2024/04/06/iran-megelegelte-izrael-terrortamadasait-keszenletbe-helyeztek-az-irani-fegyveres-eroket/+++

Kiadta: Magyar Békekör

Izrael az ellentámadás mellett döntött Irán ellen

Tel-Aviv, Washington, 20254. április 16. kedd (MB)

Az izraeli háborús kabinet úgy döntött, hogy katonai választ ad Irán Izrael ellen intézett drón- és rakétatámadására – jelentette a The Times of Israel kedden.

Ali Bagheri Kani iráni külügyminiszter-helyettes közölte: ha Izrael megtámadja Iránt, Irán néhány másodperc alatt válaszcsapást fog mérni rá.

Értesülések szerint az izraeli háborús kabinet úgy döntött, hogy nem közvetlenül Iránt támadja meg, hanem az iráni haderő külföldi bázisait veszi célba.+++

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2024/04/15/iran-lezartnak-tekinti-az-izrael-elleni-megtorlast-az-izraeli-szelsosegeseket-bosszuvagy-futi/

Kiadta: Magyar Békekör

Toroczkai László Magyar Péterről

Mit éreznek a palesztinok

Toroczkai László: A cenzúráról

A 70-es, 80-as évek hatalmas vérfertőzés botránya az Egyesült Királyságban

 

Az 1970-es és 80-as években az NHS-től kapott fertőzött vér és vérkészítmények következtében elhunyt áldozatok és hozzátartozóik néhány héten belül összegyűlnek a Westminsterben található Methodist Central Hallban.

A Sir Brian Langstaff által vezetett nyilvános vizsgálat hat évnyi tanúvallomásgyűjtés után május 20-án végre nyilvánosságra hozza jelentését.

Kétségtelen, hogy ami történt, az tragédia és botrány volt, sőt az ország történelmének egyik legrosszabbja. Ezrek haltak meg, köztük gyerekek, miután HIV-vel és hepatitisszel fertőződtek meg. Sokkal több életet tettek tönkre. Bocsánatkérésekből pedig nem volt hiány az elmúlt években. Ahogy az akkori miniszterelnök, David Cameron mondta az alsóházban 2015-ben: ” Mindegyiküknek szeretnék bocsánatot kérni a kormány nevében olyasmiért, aminek nem lett volna szabad megtörténnie.”

De a sok bocsánatkérés ellenére nem volt eléggé világos, hogy a kormány miért is kér bocsánatot – és hogy kinek kellene vállalnia a felelősséget.

A kampányolók szerint túl sokáig azt sugallták, hogy az egész csak egy szerencsétlen tragédia volt, amely a miniszterek, a köztisztviselők, a gyógyszeripar, az NHS és az egészségügyi minisztérium legjobb szándéka ellenére is rosszul sült el.

A Metodist Hallban összegyűlni szándékozók azt mondják, nem azt akarják hallani, hogy a botrányban érintettek “nagyon balszerencsések” voltak, ahogyan azt John Major volt miniszterelnök a vizsgálat előtt tett vallomásában mondta, vagy hogy néhány dolgot másképp is lehetett volna csinálni.

A kampányolók szerint azzal a reménnyel gyűlnek majd össze Westminsterben, hogy beismerik, hogy az egész ügy nem csak teljesen elkerülhető lett volna, hanem a vállalati kapzsiság, az állami hanyagság és az eltussolás kultúrájának eredménye.

A vizsgálat eredményei szerint mintegy 2900 ember halt meg annak következtében, hogy az 1970-es és 80-as években fertőzött vért vagy vérkészítményeket kaptak. Közülük 1170-en különböző mértékben szenvedtek hemofíliában, egy olyan örökletes betegségben, amelyben a vér nem alvad meg normálisan.

Ők a VIII-as faktor néven ismert véralvadásgátló készítményt kapták – de annak egy olcsó változatát. A vér nagy részét amerikai börtönökből importálták, és olyan nagy kockázatú donoroktól vették, mint a szexmunkások, kábítószerfüggők és alkoholisták, akiket lefizettek. Ez a döntés nem volt elkerülhetetlen. Voltak más lehetőségek is…

“The Guardian” cikke. A cikk tovább olvasása (Angolul): https://www.theguardian.com/uk-news/2024/apr/14/infected-blood-scandal-victims-families-hope-report-blame


További orvosi cikkek és tanulmányok: https://ujmok.hu/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-70-es-80-as-evek-hatalmas-verfertozes-botranya-az-egyesult-kiralysagban/

Hatalmas tüntetések törtek ki Japánban a WHO által javasolt “pandémiás szerződés” ellen – Ez a szerződés fenyegeti Magyarországot is!!!

 

Április 13-án nagyszabású tüntetés zajlott Tokió Ikebukuro kerületében, felhívva a figyelmet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által javasolt Pandémiás Szerződésre.


Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif cikkéből.


A WHO májusi közgyűlésén elfogadandó szerződés vitákat és félelmet váltott ki a polgárok körében, ami a közelmúlt Japán történelmének egyik legnagyobb tiltakozásához vezetett Aussie17 , a Big Pharma egykori alkalmazottja szerint.

Japánban hetek óta próbálják eltitkolni, hogy a kormányválság szélére sodródott az ország, ugyanis a COVID vakcina-terror olyan ütemben öli a lakosságot, hogy az a gazdaság bedőlését vetíti elő.

A tokiói tüntetés egy felvonulással kezdődött a Higashi-Ikebukuro Központi Parkban , ahol több ezer résztvevő gyűlt össze transzparensekkel és énekekkel, amelyek kifejezték ellenkezésüket a szerződéssel és a WHO túlkapásával szemben – jelentette a Yahoo .

A tüntetők határozottan ellenzik a kötelező védőoltásokat és Japán szuverenitásának esetleges megsértését. Ugyanis a WHO-pandémiás törvény elfogadása lenullázza az államok önrendelkezési jogának utolsó darabját is és a lakosságot egyszerűen meg akarják fosztani ezáltal a saját testük felettii rendelkezés jogától.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/hatalmas-tuntetesek-tortek-ki-japanban-a-who-altal-javasolt-pandemias-szerzodes-ellen-ez-a-szerzodes-fenyegeti-magyarorszagot-is/