Április 13-án nagyszabású tüntetés zajlott Tokió Ikebukuro kerületében, felhívva a figyelmet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által javasolt Pandémiás Szerződésre.


Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif cikkéből.


A WHO májusi közgyűlésén elfogadandó szerződés vitákat és félelmet váltott ki a polgárok körében, ami a közelmúlt Japán történelmének egyik legnagyobb tiltakozásához vezetett Aussie17 , a Big Pharma egykori alkalmazottja szerint.

Japánban hetek óta próbálják eltitkolni, hogy a kormányválság szélére sodródott az ország, ugyanis a COVID vakcina-terror olyan ütemben öli a lakosságot, hogy az a gazdaság bedőlését vetíti elő.

A tokiói tüntetés egy felvonulással kezdődött a Higashi-Ikebukuro Központi Parkban , ahol több ezer résztvevő gyűlt össze transzparensekkel és énekekkel, amelyek kifejezték ellenkezésüket a szerződéssel és a WHO túlkapásával szemben – jelentette a Yahoo .

A tüntetők határozottan ellenzik a kötelező védőoltásokat és Japán szuverenitásának esetleges megsértését. Ugyanis a WHO-pandémiás törvény elfogadása lenullázza az államok önrendelkezési jogának utolsó darabját is és a lakosságot egyszerűen meg akarják fosztani ezáltal a saját testük felettii rendelkezés jogától.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/hatalmas-tuntetesek-tortek-ki-japanban-a-who-altal-javasolt-pandemias-szerzodes-ellen-ez-a-szerzodes-fenyegeti-magyarorszagot-is/