Mintegy adalékként a Werdenberg próféciáról szóló irás első és második részéhez.

Hogyan lehet túlélni egy ilyen, tömegpusztitó fegyverekkel vivott világkonfliktust, egy kis szerencsével persze, mert az is fog kelleni hozzá, nem is kevés! Azon információkra alapozva, melyeket főleg a Werdenberg és Irlmaier próféciákból tudunk.

1. Egy ilyet sokkal könnyebb lesz túlélni eldugott kis vidéki falvakban mint városokban. Messze katonai fontosságú létesitményektől. A nagyvárosok abszolút reménytelenek, könnyen az atomtámadások első célpontjaivá válhatnak.

2. Fontos berendezkedni az önellátásra: saját konyhakert, háziállatok tartása, és nem vezetékes ivóviz biztositása. A nagyvárosok ilyen szempontból is abszolút reménytelenek, mihelyt megszűnik az ivóviz és élelmiszerellátás, a helyzet az élet fenntartására alkalmatlanná fog válni ilyen helyeken.

3. Kerülni a tengerekhez közeli területeket, mert a tengerekben felrobbantott atomtöltetek hatalmas cunamikat fognak okozni, s akár 200-300 kilométerre a tengerpartoktól is pusztitásokat okozhatnak.

4. Fontos egy olyan helység kialakitása, melyet többé-kevésbé légmentesen le lehet zárni, amikor majd jön a “mérgező nagyfelhő”. Mindig tárolni otthon pár napra elegendő palackosvizet illetve lezárt konzervált ételeket. Az életedet menthetik meg és a családodét is, amikor majd, csúnyán amerikaiasan mondva a “szar belecsapódik a ventillátorba”.

5. A távolabbi atomrobbanások okozta, terjengő nukleáris sugárzás nem annyira veszélyes mint sokan gondolják. Csak semmi pánik, lesznek ettől akkor nagyobb gondjaitok is!

6. A család minden tagjának legyen otthon hálózsákja, melyben fűtetlen helyiségben is lehet aludni. A napelemes lámpák szintén kincset fognak érni.

7. Tartsatok otthon “hadgyakorlatot”, gondoljátok át, mennyire lennétek képesek túlélni villanyáram és benzin nélkül. Tartalékoljatok otthon valamennyi tűzifát, főleg főzés céljából.

Villanyáram nélkül, ha kényelmetlenül is, de lehet élni. Ennivaló nélkül is sokáig ki lehet birni. De viz nélkül csak 3-4 napig. A legfontosabb a viz. S hozzá egy kis tüzifa, hogy fel tudd forralni, ha nem lesz kellően steril.

Efele tartunk …

UI: ha van további olyan tanácsotok, mely egy ilyen helyzetben hasznos lehet, elősegitve a túlélést, kérem, osszátok meg itt a kommentekben, támogassuk egymást, amennyire csak tudjuk.

UI2: úgy hiszem, már rendelkezünk elegendő információkkal annak bizonyos mértékü behatárolásához, hogy mikor fognak ezek az események a jövőben bekövetkezni. Bár napra, vagy akár hónapra pontosan nem tudjuk, de mégis érezni fogjuk, mikor lesz ajánlatos a jövőben foganatositani ezeket az óvintézkedéseket.

“Most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld”

Mert a legapróbb hibád megbosszulja önmagát.
Most élsz, most örülj, hogy szép a nyár,
Most örülj, hogy van ki vár, és a két karjába zár.

Sajnos vége lesz, tudjuk már a kezdetén,
Túl az álmaink ködén a semmi hív.
De addig van remény, minden perc ünnepel,
Hisz mindig van remény, hinni kell, ó hidd hát el!

https://pokolraveluk.info/2022/06/05/tulelesi-tanacsok-a-harmadik-vilaghaboruhoz/