2021. február 8., hétfő

Egy másik oltás áldozat a sok közül... remeg az egész teste A videóban elmondja, hogy még öt ugyanilyen tünettel küzdő emberről tud, talán a kollégái, mert mint nővér beszél a videóban.

Szigorítás a Facebookon, azonnal törölnek minden oltásellenes tartalmat!

 

Az utóbbi években a Facebook már több kísérletet is tett az álhírek eltávolítására, hétfőtől pedig új szabályokat vezettek be a koronavírus járvánnyal kapcsolatos tartalmak szigorúbb ellenőrzésére.
A Facebook hétfőn jelentette be, hogy új szabályok lépnek életbe a koronavírussal kapcsolatos információk esetében. Mostantól eltávolítanak minden olyan tartalmat, ami a COVID-19 járványt ember által alkotottnak nevezi, vagy azt állítja, hogy biztonságosabb elkapni a betegséget, mint beoltatni magunkat. Ezen kívül törlik azokat a posztokat is, amelyek az oltást mérgezőnek, veszélyesnek vagy autizmust okozónak nevezik.
A szigorításról az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) történő konzultáció után döntöttek. Az új szabályok a vírussal kapcsolatos álhírek terjedését hivatottak megakadályozni és nemcsak a bejegyzésekre vonatkoznak, hanem a csoportok, oldalak, profilok tartalmaira is.
Önnek mi a véleménye erről?

Szeretlek Egerszeg