Levél egy iskolának, melyben visszavonják a gyermekek Covid oltásához való hozzájárulást

Jogi

Továbbítva a Lawyers of Light oldalról
(levél egy iskolának, melyben visszavonják a gyermekek Covid oltásához való hozzájárulást)

Tisztelt Elnök Úr/Úrnő

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy kifejezetten megtiltom gyermekem/gyermekeim COVID 19 elleni oltását abban az esetben, ha a kormány erre vonatkozó politikát vezet be.

Szülői beleegyezés hiányában, amennyiben a kormány, az oltóorvos és/vagy az iskola a "Gillick kompetenciateszt" alkalmazására törekszik, a következőket nyújtom be:

1. 2021. május 18-ig 33 10 és 19 év közötti gyermek halt meg sajnálatos módon a COVID miatt (*1). Ugyanakkor 2021. május 13-ig 374 halálesetet jelentettek a Pfizer vakcina, 786-ot az Oxford/Astra Zeneca (AZ) vakcina és 4-et a Moderna vakcina következtében (*2). Ezért nem lehet azt állítani, hogy a COVID vakcinák előnyei a gyermekek számára meghaladják a kockázatokat. Természetesen az AZ vakcina gyermekeken való hatékonyságára vonatkozó klinikai vizsgálatokat a halálos kimenetelű vérrögképződéssel kapcsolatos aggályok miatt szüneteltették (*3).

2. A III. fázisú vizsgálat résztvevőit további 2 éven keresztül fogják megfigyelni (*4). Így a III. fázisú vizsgálat még nem zárult le, és ennek megfelelően a hosszú távú mellékhatások nem ismertek. A Gillick-féle kompetenciateszt megköveteli, hogy a gyermeket tájékoztassák a "kezelésből" eredő lehetséges kockázatokról és következményekről (*5). Ezért nem lehetséges, hogy bármely laikus személyt, nemhogy egy gyermeket tájékoztassanak a lehetséges mellékhatásokról. Így a Gillick-teszt nem teljesíthető.

3. Tekintettel arra, hogy a hosszú távú mellékhatások ismeretlenek, a gyermekeket tájékoztatni kell a lehetséges hosszú távú mellékhatásokról, mint például az antitestfüggő fokozódás (ADE) (*6) és a vakcinával összefüggő fokozódó betegség (VAED) (*7). Ezek az összetett, vakcina által kiváltott állapotok nem könnyen érthetők, különösen a gyermekek számára.

4. A koronavírus elleni védőoltás mellékhatásai nem példa nélküliek. 2009-ben 6 millió [főleg] gyermeket oltottak be sertésinfluenza ellen, akik közül sokan agykárosodást szenvedtek. Ennek következtében a kormányt 60 millió font kártérítés megfizetésére kötelezték (*8).

*1 https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/weeklyprovisionalfiguresondeathsregisteredinenglandandwales
*2 https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus­vaccine-summary-of-yellow-card-reporting
*3 https:/ /www.ft.com/content/9748269c-3f40-40e5-9606-2d2cc0d4946f
*4 https://www.nejm.org/
*5 https://learning.nspcc.org.uk/child-protection-system/gillick-competence-fraser-guidelines
*6 https://www.nature.com/articles/s41564-020-00789-5
*7 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC790l381/#b0070
*8 https://www.thetimes.eo.uk/article/victims-of-swine-flu-jab-to-get-pound60m-payout-02ptvlnlzqk

Ez a lista nem teljes, de bízom benne, hogy megérti a beleegyezés etikai kérdéseivel és a lehetséges ismeretlen mellékhatásokkal kapcsolatos aggályaimat. Attól tartok, hogy a gyermekek meg fognak halni és/vagy súlyosan megsérülnek ezektől a vakcináktól, és az előnyök nem ellensúlyozzák a lehetséges károkat. Nem szabad elfelejteni, hogy az oltóanyagok gyártói mentességet kaptak a felelősség alól az oltóanyagaik által okozott károkért (*9), ezért bármilyen felelősség a kormányt, az oltóanyagot beadó szervezetet vagy az iskolát terheli.

Kérjük, a levél kézhezvételét a mellékelt példány aláírásával és visszaküldésével igazolja.

Üdvözlettel.

az Angol Demokraták napi frissítésén keresztül érkezett