2022. május 3., kedd

Tömeggyilkos Bill Gates álma, hogy az Egészségügyi Világszervezeten keresztül irányítsa a bolygót, egyre közelebb kerül a valósághoz

 

Népirtó Bill Gates globális programja nem titok, és az elmúlt napokban a médiaköröket is bejárta, hogy népszerűsítse programját.

Azt akarja, hogy a teljes lakosságot beoltják egy új mRNS-alapú COVID19 vakcinával, és azt akarja, hogy a zárlatok addig folytatódjanak, amíg ezt a vakcinát ki nem fejlesztik. Amint kifejlesztik, csak azok utazhatnak majd, akik rendelkeznek COVID19 vakcina-bizonyítvánnyal. Lásd:

Nemzetgyilkos Sátánfatty Bill Gates az utazáshoz szükséges oltási bizonyítványt követeli meg

Ez nem újdonság Bill Gates számára. Ez a terv már évek óta létezik, és a jelenlegi koronavírussal kapcsolatos riadalommal és a világméretű zárlatokkal közeledik ahhoz, hogy valóra váljon az álma, miszerint a bolygó minden emberét beoltja egy általa finanszírozott vakcinával.

Az emberek már évek óta kongatják a vészharangot Bill Gates globális tervével kapcsolatban, és nem csak azok, akik szkeptikusan állnak a vakcinákhoz. Még a vállalatok által támogatott média egyes képviselői is aggályokat fogalmaztak meg az évek során azzal kapcsolatban, hogy Gates irányítja a globális egészségügyet, és milyen befolyással rendelkezik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felett.

Lásd a Politico 2017-es cikkét:

Ismerje meg a világ legbefolyásosabb orvosát: Bill Gates

A média évek óta beszámol arról, hogy a Bill és Melinda Gates Alapítvány a WHO egyik legnagyobb befizetője, az Egyesült Államok után a második, és a világ összes többi nemzetét felülmúlja.

Ez azonban csak a közvetlen hozzájárulásokat méri. A WHO költségvetésének kevesebb mint 20%-át kapja a világ nemzeteinek kormányaitól. A fennmaradó több mint 80% többnyire magánintézményektől és magánszemélyektől származik.

A WHO-nak két elsődleges bevételi forrása van:

a megállapított hozzájárulások (a tagállamok kormányai által várhatóan fizetendő, a jövedelem és a népesség alapján meghatározott összegek) és önkéntes hozzájárulások (a tagállamok által biztosított egyéb források, valamint a magánszervezetek és magánszemélyek hozzájárulásai).

 

 

A Bill és Melinda Gates Alapítványon keresztül a kiadások nagy részét a vakcinák fejlesztésére fordítják. Ők állnak a Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizálásért (GAVI) szervezet mögött, amely kiegészíti azt, amit a WHO az oltóanyagok fejlesztésére költ.

Ha többet szeretne megtudni Bill Gates globális programjáról, amely túlmutat a bolygón élő emberek beoltásán, és magában foglalja a digitális valutát és a világ bankrendszerének ellenőrzését, akkor ezt a Spiro Skouras által készített videoriportot KELL MEGNÉZNI, amíg még elérhető.

A WHO és Bill Gates új bejelentései, amelyekből kiderül, hogy mi következik ezután

A hét elején Bill Gates bejelentette, hogy mi a terv arra, ami most következik, miután a világ lakosságának többségét arra kondicionálták, hogy féljen a "vírusoktól" és feladja minden polgári szabadságjogát, hogy megküzdjön ezzel a "láthatatlan háborúval" a "globális járványok" ellen.

Keean Bexte, a The Counter Signal írója jelenti:

Bill Gates bejelentette egy "GERM" pandémiás csapat létrehozását, amely a szuverén nemzeteket fogja figyelni, és eldönteni, hogy mikor kell felfüggeszteni az emberek polgári szabadságjogait, maszkok viselésére kényszeríteni őket, és lezárni a határokat.

"Egy olyan szakértőkből álló állandó szervezetre van szükségünk, amely teljes mértékben fizetett és felkészült arra, hogy bármikor összehangolt választ adjon egy veszélyes járvány kitörésére. A könyvemben azt javaslom, hogy ezt a csoportot nevezzük GERM-Global Epidemic Response and Mobilization-teamnek" - írja Gates a honlapján.

"A csapat betegségfigyelő szakértői keresnék a lehetséges járványkitöréseket. Ha egyszer észrevesznek egyet, a GERM-nek képesnek kellene lennie arra, hogy járványkitörést jelentsen be, és a nemzeti kormányokkal és a Világbankkal együttműködve nagyon gyorsan pénzt gyűjtsön a válaszlépésekhez. A termékfejlesztési szakértők tanácsot adnának a kormányoknak és a vállalatoknak a legfontosabb gyógyszerekkel és vakcinákkal kapcsolatban."

Gates azzal folytatja, hogy a csapat a különböző országokkal egyeztetne, hogy meghatározzák, "hogyan és mikor kell határzárat bevezetni és maszkok használatát javasolni".

"... A hadseregek rendszeresen tartanak háborús játékokat, hogy felmérjék felkészültségüket - ugyanezt kellene tennünk a betegségek fenyegetéseivel is. A legtöbb országban ezeket a gyakorlatokat a helyi közegészségügyi és katonai vezetők vezethetik, a GERM pedig tanácsadóként és felülvizsgálóként működhet. Néhány alacsony jövedelmű ország esetében a világnak be kellene fektetnie e kapacitás kiépítésébe, és szükség szerint forrásokat kellene kölcsönöznie."

 

 

Amikor "Bill Gates"-re hivatkozunk, nem egyszerűen egy emberre utalunk, hanem a milliárdos globalisták egész hálózatára, akiknek együtt kell működniük, hogy megpróbálják véghezvinni ezt a puccsot, mivel már a III. világháború közepén vagyunk, és a legtöbb ember még mindig alszik, és fogalma sincs arról, hogy mi is történik valójában.

Globalista összeesküvőtársak a világ leghatalmasabb bankjainak és alapkezelőinek vezetői, mint például a JPMorgan Chase vezérigazgatója, Jamie Dimon, a Blackrock vezetője, Larry Fink, a Vanguard vezetője, Mortimer J. Buckley, és Warren Buffet a Berkshire Hathaway-től, aki a Bill és Melinda Gates Alapítvány egyik legnagyobb támogatója.

Ez a terv, hogy átalakítják a világkormányzatot, összeomlik a pénzügyi rendszer, és a készpénzt központi banki digitális valutákkal váltják fel, és digitális személyazonossági igazolványokat követelnek meg a világgazdaságban való részvételhez, már nem összeesküvés-"elmélet", mert 2019 óta közzéteszik a terveiket, a COVID-19 előkészítése során.

Tömeges zavargások és élelmiszerhiány van előttünk, és ahogyan Kína volt a világméretű COVID-19 reakció tesztpályája, úgy most is Kína a következő fázis jelenlegi tesztpályája.

Ha még nem néztétek meg Altiyan Childs kitűnő leleplezését arról, hogyan kapcsolódnak össze ezek a globalisták, és ki az agytröszt a csúcson, akkor itt az ideje, hogy befektessétek azt az 5 órát, ami szükséges a megtekintéséhez, mert biztosíthatlak benneteket, hogy a csúcson irányító személy nem ember, hanem nagyon-nagyon valóságos.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/bill-gates-alma-hogy-az-egeszsegugyi-vilagszervezeten-keresztul-iranyitsa-a-bolygot-egyre-kozelebb-kerul-a-valosaghoz

A meg nem választottak diktatúrája

Forrás: www.kla.tv/22430

A Covid a világtörténelem legnagyobb hazugsága, és Michel Chossudovsky professzor bebizonyítja ezt

 

A világtörténelem legnagyobb hazugsága: soha nem volt világjárvány. Az adatbázis hibás. A Covid megbízások, beleértve a "vakcinát" is, érvénytelenek.

Képek, videók, táblázatok, diagramok a forrás oldalon találhatók.

 

190 szuverén ország társadalmi, politikai és gazdasági szerkezetének destabilizálása nem jelenthet "megoldást" a vírus elleni küzdelemre. De ez volt az erőltetett "megoldás", amelyet több lépésben hajtottak végre a koronaválság kezdetétől, 2020 januárjától kezdve. Ez az emberek életének tönkretétele. Ez a civil társadalom destabilizálása.

A hamis tudomány támogatta ezt a pusztító programot. A hazugságokat egy masszív média dezinformációs kampány tartotta fenn. 24/7, szüntelen és ismétlődő "Covid riasztások" az elmúlt két év során.

A 2020. március 11-i történelmi lezárás világszerte gazdasági és társadalmi káoszt váltott ki. Ez a "gazdasági hadviselés" aktusa volt: háború az emberiség ellen.

Ez az ördögi terv aláásta a nemzetállamok szuverenitását.

Hozzájárult a csődhullámhoz. Világszerte elszegényítette az embereket.

Ez vezetett a dollárban denominált globális adósságspirálhoz.

A globális kapitalizmus hatalmas struktúrái, a nagy pénz, valamint annak hírszerzési és katonai apparátusa a hajtóerő.

A fejlett digitális és kommunikációs technológiák felhasználásával a globális gazdaság lezárása és "bezárása" példa nélküli a világtörténelemben.

A reverz transzkripciós polimeráz láncreakció vizsgálat (RT-PCR) központi szerepe

A kezdetektől fogva mind a média, mind a kormányok figyelmen kívül hagyták és figyelmen kívül hagyták az RT-PCR-teszttel kapcsolatos hibákat és tévhiteket, mint a vírus terjedésének kimutatására és a SARS-CoV-2 azonosítására szolgáló eszközzel kapcsolatban.

"A PCR egy folyamat. Nem mondja meg, hogy beteg vagy".

Dr. Kary Mullis, Nobel-díjas, az RT-PCR feltalálója 2019 augusztusában hunyt el.

Az RT-PCR technikával való visszaélést egyes kormányok könyörtelen és szándékos stratégiaként alkalmazzák, hogy igazolják a túlzott intézkedéseket, például számos alkotmányos jog megsértését, ... a világjárvány ürügyén, amely a pozitív RT-PCR tesztek számán alapul, nem pedig a betegek valós számán. .

Dr. Pascal Sacré belga orvos, aki intenzív ellátásra szakosodott és elismert közegészségügyi elemző.

A "Covid-19 megerősített esetek" teljes adatbázisa érvénytelen.

A média dezinformációja több mint két éve uralkodik annak ellenére, hogy mind a WHO, mind a CDC (a szokásos célozgatásokkal) megerősítette azt, amit már a kezdetektől fogva tudtak 2020 januárjában, nevezetesen, hogy az RT-PCR teszt, amelyet minden egyes politikai felhatalmazás igazolására használtak, beleértve a bezárásokat, a társadalmi távolságtartást, a maszkot, a munkaerő korlátozását, a gazdasági tevékenység bezárását stb. hibás és érvénytelen volt.

A WHO több mint egy évvel ezelőtt, 2021. január 20-án adta ki a Mea Culpa-t. Néhány hónappal később a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) (2021. július 21.) a PCR-teszt mint a SARS-CoV-2 kimutatására és azonosítására szolgáló érvényes módszer visszavonására szólított fel. Ráadásul a WHO 2020 januárjában nem rendelkezett az új, 2019-nCov vírus izolált és tisztított mintájával. A berlini virológiai csoport (Drosten vezetésével):

"azt javasolta a WHO-nak, hogy a 2019-nCoV vírus izolátumának hiányában a hasonló 2003-SARS-CoV-ot használják az új vírus "helyettesítőjeként" (referenciapontként)" (Lásd Michel Chossudovsky, E-Book, III. fejezet).

2021. december 31-től a PCR-tesztet a CDC az USA-ban már nem tekinti érvényesnek: A CDC már nem ismeri el a PCR-tesztet érvényes módszerként a "megerősített Covid-19-es esetek" kimutatására?

A CDC most már határozottan elismerte, hogy a PCR-teszt nem tesz hatékony különbséget a Covid-19 és a szezonális influenza között. A PCR pozitív eredmény nem jelent "Covid-19 megerősített esetet". Lehet influenza vagy koronás nátha is. A CDC a 2021. december 31-i hatállyal történő visszavonására szólított fel.

Az alábbi képre kattintva megtekintheti a videót a Studio.tv-n.

Michel Chossudovsky – Covid-19: A civil társadalom mérnöki pusztítása, 2022. március 19. (42 perc)

Hamis adatok: 465 millió úgynevezett "megerősített Covid-19 eset"

Ha a PCR-teszt érvénytelen (amit számos tanulmány, valamint a WHO, a CDC is megerősített), akkor a 465 millió úgynevezett "megerősített Covid-19-es eset" (lásd az alábbi diagramot, 2022. március 18.), amelyet a Covid-19-válság kezdete óta világszerte összegyűjtöttek és táblázatba foglaltak, értelmetlen. Kattintson ide a legfrissebb adatokért.

 

A pandémiáról szóló szerződés és a QR-ellenőrző kód

2022. március elején létrehoztak egy kormányközi tárgyaló testületet (INB), amelynek megbízatása a "Pandémiaszerződés", azaz egy olyan, a WHO égisze alatt működő globális egészségügyi irányító testület létrehozása volt, amely felülírja a WHO-tagállamok hatáskörét:

"Az INB megtartotta első ülését, hogy a WHO fennhatósága alatt kidolgozzon és megtárgyaljon egy, a pandémiák megelőzésére, a felkészültségre és a válaszlépésekre vonatkozó nemzetközi eszközt" (Mercola).

A pandémiaszerződés kapcsolódik a WHO QR-ellenőrző kód projektjéhez, amely egy globális digitális adatbankot kíván létrehozni 7,9 milliárd emberről. A két kezdeményezést a WHO párhuzamosan hajtja végre az ID2020 és a Gavi Szövetséggel együttműködve, amelyeket a Gates Alapítvány finanszíroz.

Peter Koenig a QR-kódot "egy teljesen elektronikus azonosítóként írja le - amely mindent összekapcsol az egyes személyek mindennel (egészségügyi, banki, személyes és magánéleti stb. nyilvántartások)".

David Scripac szerint: "Egy világméretű digitális személyazonosító rendszer van kialakulóban. [A WEF - és az összes központi bank célja] egy olyan globális rendszer bevezetése, amelyben mindenki személyes adatai bekerülnek a központi bankok digitális valuta (CBDC) hálózatába".

A QR-ellenőrző kód potenciálisan előkészíti a pénzügyi intézményrendszer által ellenőrzött "globális rendőrállam" bevezetését. Ez része annak, amit a néhai David Rockefeller "a világkormány felé való menetelésnek" nevezett.

Mind a WHO égisze alatt létrejött Pandémiaszerződés, mind a QR Ellenőrző Kód legitimitása azon a feltételezésen alapul, hogy az állítólagos "Covid-19 Pandémia valós", és hogy az "mRNS vakcina megoldást jelent az állítólagos Covid-19 Pandémiára".

Mindkét kezdeményezés nyílt csaláson és korrupción alapul. Mi a bizonyíték:

1. Az RT-PCR vizsgálatból származó "Covid-19 kumulatív megerősített esetek száma" nem indokolta a WHO döntését, hogy 2020. március 11-én hivatalosan is pandémiát indítson. A számok nevetségesen alacsonyak voltak. Nem volt bizonyíték arra, hogy a SARS-CoV-2 országos vagy nemzetközi szinten terjedt volna.

2. A 2020 márciusában az ENSZ több mint 190 tagállamának továbbított lockdown utasítások teljesen érvénytelenek.

3. A SARS-CoV2 és állítólagos változatainak kimutatására és azonosítására szolgáló PCR-tesztet alkalmazó módszertan a WHO és a CDC elismerte, hogy a fentiek szerint teljesen működésképtelen.

4. A Covid-19 kumulatív megerősített esetekre vonatkozó, a nemzeti kormányok által összeállított és a WHO által 2020 januárja óta táblázatba foglalt összes adat érvénytelen és értelmetlen.

5. A 2020 novemberében bevezetett Covid-19 vakcina világszerte a halálozás és a megbetegedések számának emelkedését eredményezte.

Ebben a cikkben a válság kialakulásának több szakaszát különböztetem meg.

I. fázis: A "Covid-19 megerősített esetek" nevetségesen alacsony számai a Covid-19 pandémia elindításának indoklásaként.

A kezdetektől fogva a "megerősített pozitív esetek" becslései egy "számjáték" részét képezték.

A válság első szakasza az volt, hogy a WHO január 30-án nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet (PHEIC) hirdetett ki. Bár hivatalosan nem minősítették "világjárványnak", ez mégis hozzájárult a félelemkampány élére állításához. A hibás becsléseken (PCR) alapuló "megerősített esetek" száma, amelyekkel ezt a messzemenő döntést indokolták, nevetségesen alacsony volt.

A világ népessége Kínán kívül 6,4 milliárdos nagyságrendű. 2020. január 30-án Kínán kívül 18 országban 83 esetet regisztráltak, és közülük csak 7-en nem utaztak Kínába. (lásd WHO, 2020. január 30.).

83 eset Kínán kívül: Nem volt "tudományos alap", amely indokolta volna a nemzetközi aggodalomra okot adó világméretű közegészségügyi vészhelyzet elrendelését.

A következő napon, 2020. január 31-én: Trump elnök felfüggeszti a légi közlekedést Kínával, ami hozzájárult a légi közlekedés és az áruforgalom szélesebb körű válságához. Az öt úgynevezett "megerősített eset" az Egyesült Államokban elegendő volt ahhoz, hogy Trump elnök 2020. január 31-i döntését "igazolja".

2020. február 20: A WHO főigazgatója, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus február 20-án (közép-európai idő szerint) csütörtökön délután Genfben tartott sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy "aggódik amiatt, hogy a koronavírus kitörésének megfékezésére adott esély "bezárul" ... Úgy vélem, hogy a lehetőség még mindig megvan, de az ablak szűkül".

Ezek a kijelentések 1076 "megerősített megbetegedésen" alapultak Kínán kívül a 6,4 milliárdos népességre vetítve.

Ezek a "sokkoló és félelemkeltő" kijelentések hozzájárultak a félelemkampány fokozásához, annak ellenére, hogy a Kínán kívüli megerősített esetek száma rendkívül alacsony volt.

2020. február 20-21. a 2020-as pénzügyi összeomlás kezdetét jelzi, amelynek élén Dr. Tedros nyilatkozata állt.

2020. március 11: A lezárás. 44 729 "megerősített eset", mint indok 190 nemzeti gazdaság bezárására.
A világjárványt tág értelemben a következőképpen határozzák meg:

"Egy betegség kitörése, amely széles földrajzi területen (például több országban vagy kontinensen) jelentkezik, és jellemzően a lakosság jelentős részét érinti" (Webster-Merriam, kiemelés hozzáadva).

Feltételezve, hogy a PCR-teszt érvényes (ami nem az), a március 11-i összesített megerősített esetek száma nevetségesen alacsony volt. Világszerte 44 279 PCR-pozitív esetet regisztráltak Kínából.

CSALÁS. 2020. MÁRCIUS 11-ÉN NEM VOLT VILÁGJÁRVÁNY.

A WHO főigazgatója már megteremtette a színpadot az ő: "a világnak többet kell tennie, hogy felkészüljön egy esetleges koronavírus világjárványra". A WHO felszólította az országokat, hogy "a felkészültség fázisában legyenek".

A WHO hivatalosan világméretű világjárványt hirdetett, amikor a megerősített megbetegedések száma Kínán kívül (6,4 milliárd lakos) 44 279 és 1440 haláleset volt (a WHO által március 11-re (március 12-én) rögzített adatok (lásd a fenti táblázatot). Ezekkel a számokkal indokolták a zárlatot és 190 nemzetgazdaság bezárását.

(A Tedros sajtótájékoztatóján említett, Kínán kívüli halálesetek száma 4291 volt).

Az Egyesült Államokban, a 2020. március 11-én rögzített adatok szerint John Hopkins szerint: 1335 "eset" és 29 haláleset ("feltételezett" plusz PCR-rel megerősített).

A WHO szerint március 9-én 3457 eset volt az USA-ban.

Az Egyesült Államokban 2020. március 9-én 3457 "megerősített eset" volt 329,5 millió lakosból.

Közvetlenül a WHO 2020. március 11-i bejelentése után: Világméretű félelemkampány
Mégis, e 44 729 eset alapján 190 szuverén országra kiterjedő, átfogó zárlatpolitikát vezettek be egy bonyolult döntéshozatali eljárás keretében, amelyhez elkerülhetetlenül szükség volt a magas rangú kormányzati tisztviselők korrupciójára és megvesztegetésére.

A március 11-i zárlatot a "fekete csütörtök", a második nagy pénzügyi összeomlás követte, amely közvetlenül a világjárvány bejelentését követően következett be.

II. fázis. Március-december 2020: Félelemkampány. A PCR-teszt nagy sebességbe kapcsol

2020 márciusától az mRNS Covid-19 vakcina 2020 novemberében történő bevezetéséig a PCR-teszt nagy sebességbe kapcsol.

2020. március 11-től, a lezárást követően a nemzeti kormányokat arra ösztönözték, hogy tömegesen hajtsák végre a PCR-RT tesztet, hogy világszerte feljebb tornásszák a Covid-pozitív esetek számát.

Teszt, teszt, teszt, teszt: A számok emelkedni kezdtek, hogy egyre több és több hamis statisztikát hozzanak létre.

Nézze meg az alábbi táblázatot. Nagyon kevés pozitív eset március elején. Aztán a Covid pozitív esetek száma 2020 áprilisában, májusában és júniusában az egekbe szökött.

III. fázis. 2020. november eleje. A világméretű Covid vakcinázási program kezdete.

A média dezinformációja által fenntartva az mRNS vakcinát a világjárvány megfékezésének megoldásaként állították be. A "vakcina", amelyet bőségesen dokumentáltak, a kezdetektől fogva, 2020 decemberében a halálozás és a megbetegedések számának emelkedő tendenciáját váltotta ki.

A bizonyítékok elsöprőek. A legfrissebb hivatalos adatok szerint 2022. február 24-ig az EU, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság területén együttesen mintegy 65 629 Covid-19 injekcióval összefüggő halálesetet és 10 439 642 sérülést jelentettek.

Az áldozatoknak vagy az elhunytak családjainak azonban csak egy kis töredéke megy végig azon a fáradságos folyamaton, hogy a nemzeti egészségügyi hatóságoknak jelentse az oltással összefüggő haláleseteket és nemkívánatos eseményeket.

Nem a SARS-CoV-2 vírus, hanem a Covid-19 mRNS "vakcina" a "gyilkos".

További részletekért lásd: "A "gyilkos vakcina" világszerte. 7,9 milliárd ember".

Média dezinformáció: A vírus egy "bérgyilkos", "A vakcina életeket ment!"
A PCR-teszttel kimutatott SARS-CoV2-t könyörtelenül "gyilkos vírusként" tüntetik fel - "sok döntő ismeretlen van ezzel a vírussal kapcsolatban, beleértve azt, hogy pontosan hogyan öl, fejlődik-e tovább - vagy kevésbé - halálos vírussá ... ." . (Nature)

A BBC szenzációhajhász riportja a következő címmel: "Why is the Virus such a Threat" (Miért jelent ekkora veszélyt a vírus?) azt állítja ("tudományos véleményt" idézve és tévesen idézve), hogy a vírusnak van egy "gyilkos evolúciós taktikája", amellyel a Covid-19 fertőzést messzire és széles körben terjeszti. Az mRNS-vakcina bevezetése előtt két héttel közzétett időszerű jelentés:

"A megtévesztés mestere. A fertőzés korai szakaszában a vírus képes megtéveszteni a szervezetet. ...

"Úgy viselkedik [a vírus], mint egy "lecsapó és menekülő" gyilkos.

"A vírus mennyisége a szervezetünkben egy nappal a megbetegedésünk előtt kezd el tetőzni. ...

"De legalább egy hétbe telik, mire a Covid olyan mértékűvé válik, hogy az emberek kórházi kezelésre szorulnak. "Ez egy igazán zseniális evolúciós taktika - nem fekszünk le, hanem kimozdulunk és jól érezzük magunkat" - mondja Lehner professzor.

"Tehát a vírus olyan, mint egy veszélyes sofőr, aki elmenekül a helyszínről - a vírus már jóval azelőtt továbbállt a következő áldozathoz, hogy mi vagy felépülnénk, vagy meghalnánk.

Lehner [cambridge-i] professzor szerint "a vírust nem érdekli", ha meghalunk, "ez egy "üss és fuss" vírus". ....

"Különös és váratlan dolgokat művel a testtel" (BBC, James Gallagher, 2020. október 22., kiemelés hozzáadva).

Micsoda marhaság! A BBC megszemélyesíti a gyilkos vírust, a pánikkeltés céljából. Ezek a szenzációhajhász jelentések nemcsak a hibás PCR-tesztek eredményein alapulnak, hanem ellentmondanak a WHO hivatalos Covid-19 definíciójának is:

"A Covid-19 leggyakoribb tünetei a láz, a száraz köhögés és a fáradtság. ... Ezek a tünetek általában enyhék és fokozatosan kezdődnek. Vannak, akik megfertőződnek, de csak nagyon enyhe tüneteik vannak. A legtöbb ember (kb. 80%) kórházi kezelés nélkül gyógyul ki a betegségből. A Covid-19-et elkapó 5 emberből körülbelül 1 betegszik meg súlyosan, és légzési nehézségek lépnek fel nála."

Ráadásul ritkán említi a média vagy a politikusok: A CDC (amely az amerikai kormány egyik ügynöksége) megerősíti, hogy a Covid-19 az influenzához hasonló:

"Az influenza (influenza) és a COVID-19 egyaránt fertőző légúti megbetegedés, de különböző vírusok okozzák őket. A COVID-19-et egy új koronavírus (az úgynevezett SARS-CoV-2) fertőzése okozza, az influenzát pedig az influenzavírusok fertőzése. Mivel az influenza és a COVID-19 egyes tünetei hasonlóak, nehéz lehet csak a tünetek alapján különbséget tenni közöttük, és vizsgálatra lehet szükség a diagnózis megerősítéséhez. Az influenza és a COVID-19 számos közös jellemzővel rendelkezik, de van néhány alapvető különbség a kettő között."

Ha a nyilvánosságot tájékoztatták és megnyugtatták volna, hogy a Covid "az influenzához hasonló", a félelemkampány elmaradt volna. A vakcinaprogramot pedig egyenesen elutasították volna.

Érdemes megjegyezni, hogy az mRNS "vakcina", amelyet a gyilkos vírus megfékezésének megoldásaként mutattak be a közvéleménynek, a PCR-tesztre támaszkodott, mint a betegség terjedésének érvényes felmérési eszközére. Az Egyesült Államokban az mRNS "vakcinát" 2020. december 14-én indították el. Hat héttel később (2021. január 20-án) a WHO hatályon kívül helyezte a PCR-teszt érvényességét. A CDC viszont 2021. július 21-én érvénytelennek nyilvánította a PCR-t, mint a vírus kimutatásának eszközét.

IV. fázis: 2021. november 26., "fekete péntek". Az Omicron-változat

Ne feledjük, az Omicron-válság, még mindig folyamatban van. Ijesztő. Egy új Covid-változatot fedeztek fel állítólag Dél-Afrikában, amely világszerte elterjedt. Hogyan fedezték fel? A PCR tesztek?

A hálaadás utáni napon, 2021. november 26-án, a fekete pénteken kezdődött.

Újabb félelemkampányt váltott ki, valamint instabilitást a tőzsdéken, a Big Pharma vakcinagyártók részvényei pedig szárnyalni kezdtek. Arra ösztönözte az embereket, hogy beadassák az "oltóanyag" emlékeztető oltásokat.

Az omikron bejelentése gondosan előkészített csalás volt. Két nappal később a WHO udvariasan visszavonta saját tanácsadó munkacsoportjának nyilatkozatát:

"Jelenleg nincs olyan információ, amely arra utalna, hogy az Omicronnal kapcsolatos tünetek különböznek a többi változat tüneteitől".

Dr. Angelique Coetzee, a Dél-Afrikai Orvosi Szövetség (SAMA) elnöke viszont így jellemezte az omicron variánst: "rendkívül enyhe, számunkra [ezek] enyhe esetek. ...Beszéltem más kollégáimmal, és ők is ezt a képet adják.”

CNBC: Omicron egyelőre csak enyhe tüneteket mutat: 2021. november 29. (7 perc)
Ezek a helyreigazítások semmilyen módon nem akadályozták a média dezinformációja által fenntartott 24/7 félelemkampányt. Sőt, pánikot keltett.

Eközben tömeges otthoni tesztelési kampány indult.

V. fázis: Több milliárd otthoni és antigén tesztet osztottak szét világszerte.

Tömeges otthoni tesztelés: A félelem "jót tesz az üzletnek"

Szó szerint több milliárd antigén- és otthoni tesztkészletet osztottak szét világszerte. Az Egyesült Államokban több mint egymilliárd tesztkészletet bocsátottak rendelkezésre 340 millió amerikai számára.

Kanadában 291 millió tesztkészletet osztottak szét. Kanada lakossága 38,5 milliós nagyságrendű.

Számos országban a "halálos" Omicron-változat lett az ürügy a részleges zárlatok megújítására, a vakcinázási kötelezettség felgyorsítására, az utazási korlátozásokra, valamint a karácsonyi és újévi ünnepek idején a bezártságra és az otthonmaradásra vonatkozó rendelkezések bevezetésére.

Az alábbiakban az úgynevezett "Covid-19 megerősített esetek" számait közöljük világszerte 2021. november elején (11/01/21).

Joe Biden több mint egymilliárd otthoni és antigén tesztkészlet vásárlása

Az Egyesült Államokban a Fehér Ház januárban jelentette be, hogy az adófizetők költségén vásárolt:

"Egymilliárd tesztet adnak ingyen az amerikaiaknak, félmilliárd teszt online megrendelése január 19-én kezdődik".

Ez a vásárlás a korábbi több százmillió otthoni készletszállításon felül történt.

November végétől kezdve az otthoni tesztkészletek hozzájárultak az úgynevezett "megerősített esetek" számának megemelkedéséhez az Egyesült Államokban (lásd az alábbi grafikont).

Ezek a számok hamisak, mivel a WHO és a CDC a PCR-tesztet teljesen érvénytelennek minősítette. Az otthoni teszteket pedig kevésbé megbízhatónak minősítették, mint a PCR-tesztet, amelyet arany standardként tartanak számon.

Justin Trudeau 291 millió otthoni és antigén tesztkészlet vásárlása

Kanadában Justin Trudeau miniszterelnök még 2021 novemberében rendelte el 94 millió otthoni gyorsteszt-készlet (önellenőrző és antigénteszt-készlet) leszállítását, amelyeket leszállítottak és szétosztottak a tartományok között.

További 140 millió darabot rendelt a szövetségi kormány 2022. január elején 1,7 milliárd (kanadai) dollárért az adófizetők költségén.

Kanada lakossága 38,5 millió fő, és jelenleg 291 millió antigéngyorsteszt-készletünk van (lásd az alábbi táblázatot). Más szóval pontosan 7 teszt jut egy főre.

Ez a folyamat az elmúlt néhány hónap során hozzájárult ahhoz, hogy félelmet és pusztítást keltsen a kanadai családokban, miközben megemelte az úgynevezett "Covid-19 megerősített esetek" számát.

A kanadai adófizetőknek okozott becsült költség 3,5 milliárd kanadai dollár nagyságrendű.

"Az arany standard" PCR teszt

Ironikus módon az otthoni teszteket a hibás PCR-teszthez hasonlítják, amelyet jelenleg az úgynevezett arany standardként tartanak fenn. A NYT szerint (Frissítve 2021. november 10-én) a gyors antigén és az otthoni tesztkészletek kevésbé hatékonyak, mint a PCR-teszt:

"A gyors antigéntesztek kevésbé megbízhatóak a Covid-19 kimutatásában az alacsony vírustömegű embereknél, összehasonlítva az egészségügyi szolgáltatótól kapott "arany standard" PCR-tesztekkel. Egy tanulmány szerint az otthoni antigéngyorsteszt 64 százalékos eséllyel szúrta ki helyesen a vírust azoknál a tünetekkel rendelkező embereknél, akiknek a P.C.R.-tesztje pozitív volt"." (A teszt csak körülbelül 36 százalékát kapta el azoknak, akiknek volt vírusuk, de nem voltak tüneteik).

Amit a NYT nem vesz tudomásul, az az, hogy a CDC a "Gold Standard" PCR-teszt 2021. július 23-án történő megszüntetésére szólított fel a 2021. december 31-i hivatalos visszavonás előtt (lásd a fenti elemzést).

A CDC irányelve hallgatólagosan elismeri, hogy a PCR-teszt nem tesz hatékony különbséget "a SARS-CoV-2 és az influenzavírusok" között. Ezt a kezdetektől fogva tudtuk. Miközben majdnem két évbe telt, mire felismerték, hogy a PCR-teszt teljesen hibás és érvénytelen, a PCR-tesztet az antigénnel és az otthoni tesztkészletekkel kapcsolatban arany standardként tartják fenn.

2021. december 31. A CDC a PCR-tesztet érvénytelennek nyilvánítja.

ÉrvénytelenPCR-tesztet tartják fenn arany standardként
Az antigén- és otthoni tesztek milliárdjai és milliárdjai nyomják felfelé a számokat
2022. március 12., 452 201 564 kumulatív eset
Az otthoni és az antigén tesztek eredményei értelmezhetetlenek. Semmilyen körülmények között nem igazolják az úgynevezett "Covid-19 megerősített esetek" számának növekedését.

A számok megugrása nagyrészt az otthoni és antigén tesztek milliárdjainak világméretű értékesítésének és terjesztésének tulajdonítható. Ez viszont hozzájárult a félelem és a társadalmi zavarok új hullámához.

Az úgynevezett "Covid-19 megerősített esetek" e mesterséges megugrása akkor következett be, amikor a világ lakosságának nagy százaléka már be van oltva.

"A félelem jót tesz az üzletnek": A Covid-19 önellenőrző készletek mögött nagy pénzek állnak.

A tét egy több milliárd dolláros üzlet a Covid-19 önellenőrző készletek világszerte történő értékesítése és terjesztése több éven keresztül.

A Bloomberg 2021 decemberében arról számolt be, hogy "az önellenőrzési piac 2020-ban eléri az "5,96 milliárd dollárt, és 2027-re várhatóan eléri a 8,11 milliárd dollárt", Ezek a számok kizárólag az amerikai piacra vonatkoznak, amely a világ lakosságának mintegy 4%-át képviseli. Bizonyíték van arra, hogy az önellenőrző készleteket jelenleg több országban is értékesítik. Ez egy többmilliárdos profitvezérelt program.

Ki birtokolja a szellemi tulajdonjogokat?

A Gates Alapítvány kulcsszerepet játszott az "önellenőrző Covid-19 tesztelés" elindításában, amelyet az FDA 2021. március végén hagyott jóvá.

"Az FDA a United Health Group által végzett tanulmány eredményei alapján hozta meg ezt a döntést. A Gates Alapítvány technikai támogatást nyújtott a tanulmány megtervezéséhez" (Gates Foundation)

2021 augusztusában a Gates Alapítvány Soros Nyílt Társadalom Alapítványával együtt befektetett "a Mologic brit vállalat felvásárlásába, amely a gyorstesztelési technológia fejlesztésére specializálódott, többek között a Covid-19 és különböző trópusi betegségek esetében".

A Mologicot "a gyorstesztek terén vezető szerepet betöltő vállalkozásként írják le, [ami] egyedülálló lehetőséget jelent".

Ez a kezdeményezés a Mologic "nonprofit társadalmi vállalkozássá" történő "átnevezéséből" állt, amely a Gates Alapítvány Global Access Health (Globális hozzáférés az egészségügyhöz) égisze alatt működne.

A GAH kimondott célja, hogy "olyan társadalmi vállalkozásként működjön, amely kiterjeszti a megfizethető, korszerű orvosi technológiákhoz, például diagnosztikai tesztekhez és gyártási eljárásokhoz való hozzáférést".

Bővebben

Részletesebb és átfogóbb elemzésért, beleértve a gazdasági és társadalmi dimenziókat is, lásd a jelenleg online elérhető e-könyvemet (13 fejezet):

The 2020-22 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d'État and the "Great Reset" (A civil társadalom elpusztítása, mesterséges gazdasági depresszió, globális államcsíny és a "nagy visszaállítás").

A japán nyomtatott kiadás (elérhető az Amazon Japan-on) 2022. április 13-án jelent meg Tokióban.

A szerzőről

Michel Chossudovsky professzor díjnyertes szerző, az Ottawai Egyetem közgazdászprofesszora (emeritus), a montreali Globalizációkutató Központ (CRG) alapítója és igazgatója, a Global Research szerkesztője.

Helyszíni kutatásokat végzett Latin-Amerikában, Ázsiában, a Közel-Keleten, a Szaharától délre fekvő Afrikában és a csendes-óceáni térségben, és sokat írt a fejlődő országok gazdaságáról, különös tekintettel a szegénységre és a társadalmi egyenlőtlenségre. Kutatásokat végzett az egészséggazdaságtan területén is (ENSZ Latin-Amerika és a Karib-térség Gazdasági Bizottsága (ECLAC), UNFPA, CIDA, WHO, Venezuela kormánya, John Hopkins International Journal of Health Services (1979, 1983).

13 könyv szerzője, többek között a következő könyvek szerzője: A szegénység globalizációja és az új világrend (2003), Amerika "háborúja a terrorizmus ellen" (2005), A háború globalizációja és Amerika hosszú háborúja az emberiség ellen (2015).

Az Encyclopaedia Britannica munkatársa. Írásai több mint húsz nyelven jelentek meg. A NATO Jugoszlávia elleni agresszív háborújáról szóló írásaiért 2014-ben megkapta a Szerb Köztársaság Arany Érdemérmét. Elérhető a crgeditor@yahoo.com címen.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-a-vilagtortenelem-legnagyobb-hazugsaga-es-michel-chossudovsky-professzor-bebizonyitja-ezt