Ha egy ideje olvasod a cikkeimet, tudod, hogy soha nem túlzok. Azt is tudod, hogy az elmúlt évben előrejelzéseim, értékeléseim és értelmezéseim helyesnek bizonyultak.

Most minden eddiginél jobban szükségem van a segítségedre. Ha nem dolgozunk együtt, kárhoztatva vagyunk. Szükségem van a segítségedre, mert emberek millióit kell elérnünk ezzel a cikkel. És mivel a nagy platformok és a nagy média betiltottak engem, nem érhetem el ezt a millió embert nélküled.

Úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb cikk, amit valaha is olvasni fog. Meg kell osztani.

Emlékszel arra a videóra, ahol Bill és Melinda Gates ülve mosolyogva elmagyarázta, hogy a következő világjárvány reagálásra készteti az embereket?

Nos, azt hiszem, tudom, mi fog történni. Mindannyian tudjuk, hogy a gonosz elit, az Agenda 21 és a Great Reset hirdetői kezdettől fogva a világ népességének 90–95% -át akarták megölni.

Sajnos attól tartok, hogy valószínűleg túl késő megmenteni az oltottak közül sokat. Emberek milliói halálra vannak ítélve, és attól tartok, hogy a koronavírussal való következő érintkezéskor sokan meghalnak.

Valami komolyan elromlott az elit terveiben

És ennek az az eredménye, hogy most közülünk, akiket nem oltottunk be, úgy tűnik, hogy szintén nagy a veszély. Egészséges táplálkozással és D-vitamin-kiegészítők fogyasztásával meg kell őriznünk immunrendszerünk legfelsőbb formáját. Valamikor szükségünk lehet arra, hogy távol tartsuk magunkat a beoltottaktól. Úgy gondolom, hogy ezek most nagyon is valós veszélyt jelentenek a faj túlélésére.

Amióta szeretek gondolkodni, már figyelmeztetem a covid-19 oltások veszélyeit. Tudom, hogy valójában nem szabad őket oltásoknak nevezni (bár a hivatalos meghatározást megváltoztatták, hogy alkalmazkodjanak hozzájuk), de ha génterápiának hívom őket, akkor azok az emberek nyertek, akiket megpróbálunk elérni, akiket mondtunk oltásokról nem tudom miről beszélek.

Szinte egy évvel ezelőtt figyelmeztettem, hogy a koronavírus kockázatának eltúlzása részben a kötelező oltási program miatt következett be.

A hamis covid-19 járványt részben azért hozták létre, hogy ürügyet találjon az oltásra, hogy a vakcinát kínálják feloldásként a covid-19 állítólagos fenyegetésére.

Hónapok óta figyelmeztetem, hogy a kísérleti oltások veszélyesek, és számos potenciálisan halálos mellékhatást okozhatnak. Hírességek, és sok orvos téved, ha megnyugtat. Azt javasoltam, hogy az oltások több embert ölhetnek meg, mint a covid-19.

De most valószínűnek tűnik, hogy az oltások felelősek a be nem oltott emberek százmillióinak haláláért is.

Hosszú távon mindig azt hittem, hogy a covid-19 csalást meghatározott célra tervezték: minél több idős és gyenge ember megölésére és kötelező oltások bevezetésére. Ezt mondtam az első videomban 2020 március közepén. Természetesen a gazdaság megsemmisítésére, majd újrafeltalálására is volt terv, hogy megfeleljen az Agenda 21 és a Nagy visszaállítás követelményeinek.

Néhány nappal a videó első megjelenése után dühödten megtámadtak az interneten. A Wikipedia oldalam gyökeresen megváltozott. Az összes könyvem, tévéműsorom és oszlopom részleteit eltávolítottuk. Összeesküvés-elméleti szakembernek írtak le. Készítettem egy videót, amely elmagyarázta, hogyan szerkesztették a Wikipedia listámat, hogy démonizáljanak és hiteltelenné tegyenek. Sok más ember, aki megkérdőjelezte a covid-19 hivatalos vonalát, ugyanazt a gyötrelmet szenvedte. És természetesen a BBC és az országos sajtó is elfogadhatatlan igazságok közvetítésével támadta azokat, akik merik megkérdőjelezni a hivatalos vonalat.

De most attól tartok, hogy a népirtó őrültek, az Apokalipszis lovai, akik ezt a csalást tervezték, Armageddonhoz vezetnek minket.

Régóta hiszem, hogy e csalás építészei emberek millióinak halálát várták.

Most azonban úgy gondolom, hogy a gonosz szellemek, akik létrehozták ezt a csalást, drámai módon alábecsülték az általuk oly erőteljesen népszerűsített kísérleti oltások veszélyét. Emberek milliói, akik a covid-19 oltóanyagok bármelyikét kapták, meghalhatnak ezeknek az oltásoknak az eredményeként. Elmagyarázom, hogyan és miért.

A csalás Ferguson, a császári főiskola téveszmés jóslásaival kezdődött. Ferguson matematikai modellező, szörnyű eredményekkel. A csalást szervező emberek tudták, hogy Ferguson jóslatai abszurdak. Tudniuk kellett, hogy Ferguson eredményei siralmasak. De jóslatait ennek ellenére ürügyként használták a bezárásokra, a társadalmi távolságtartásra, a maszkokra, az iskolák és a kórházi szolgáltatások bezárására. Merő őrület volt. A logikus tennivaló a fertőzésben szenvedők elszigetelése volt - ugyanúgy, ahogyan az influenzás betegek otthon maradnak - és megvédik a legkiszolgáltatottabbakat, elsősorban a betegségben szenvedő időseket. De a politikusok és a tanácsosok tévedtek. És akik megkérdőjelezték a történéseket, démonizálták és elhallgattatták őket.

A lényeg az, hogy az egészséges emberek immunrendszerét fellendítik a másokkal való interakciók. Az egészséges gyermekek és fiatal felnőttek immunrendszere nagyon erős. Csak az időseket fenyegeti leginkább az új vírus.

Pedig a világ politikusai és tanácsadóik szándékosan bevontak minket egy tömeges oltási programba.

Eredetileg a nyilvánosságot arról biztosították, hogy csak egy hatalmas immunizációs program teszi lehetővé számukra az elveszített szabadságjogok visszaszerzését. Mindig veszélyes ostobaság volt.

Az ilyen gyorsan jóváhagyott kísérleti vakcinák azonban soha nem hozták meg a kívánt hatást. Nem úgy tervezték őket, hogy megakadályozzák a fertőzést vagy a fertőzést. A vakcinák nem akadályozzák meg az embereket abban, hogy a covid-19-et kapják, és nem is akadályozzák meg, hogy továbbadják, ha mégis. Az oltások egyszerűen segítenek korlátozni a tünetek súlyosságát azoknál az embereknél, akik kapták az injekciót. A legtöbb ember természetesen nem ezt hiszi.

A beoltott emberek többsége úgy véli, hogy védettek a fertőzéssel szemben. Újabb csalás volt.

Azon meglehetősen fontos tényen kívül, hogy nem azt csinálják, amit az emberek gondolnak, három nagy probléma van az oltásokkal:

Az első probléma természetesen az, hogy ezek a kísérleti vakcinák már veszélyesnek bizonyultak - már sok embert megöltek, és sok másban súlyos mellékhatásokat okoztak. Ennek a problémának a mértékét annak alapján lehet megítélni, hogy még a hatóságok is elismerik, hogy 100 oltással kapcsolatos halálesetből és súlyos mellékhatásból valószínűleg csak minden 100-at jelentenek. Lehetetlen megbecsülni, hogy hányan fognak meghalni allergiában, szívproblémákban, stroke-ban, neurológiai problémákban, vagy hányan vakok vagy megbénultak. A honlapomon található egy lista azokról az emberekről, akikről ismert, hogy megsérültek vagy megbetegedtek az oltás miatt. Félelmetes felsorolás olvasni. A halálozások száma félelmetes, de a legtöbb hatóság továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy ezek csak véletlenek. Amikor egy személy 60 vagy 28 napon belül meghal a pozitív covid-19 teszt után - még akkor is, ha a teszt eredménye hamis volt - automatikusan a covid-19 okozta halálként kezelik, hogy növeljék a számokat. De amikor az egészséges fiatalok az oltástól számított néhány órán belül meghalnak, ezeket a halálokat puszta véletlennek tekintik. Milyen tragikus egybeesések! ezeket a halálokat puszta véletleneknek tekintik. Milyen tragikus egybeesések! ezeket a halálokat puszta véletleneknek tekintik. Milyen tragikus egybeesések!

A második probléma az immunrendszerrel kapcsolatos, amelyet kórokozó-primerként vagy citokinviharként ismerünk. Az történik, hogy az oltott személy immunrendszere felkészült arra, hogy drámai módon reagáljon, ha az illető a jövőben kapcsolatba kerül a vírussal. Az eredmény katasztrofális lehet, és ettől tartok ősszel és a következő tél folyamán. A beoltott embereknek nagy problémáik lesznek, amikor legközelebb kapcsolatba kerülnek a koronavírussal. Immunrendszerük túlreagál, és valószínűleg akkor lesz sok haláleset.

A betegeket hivatalosan nem értesítették erről a problémáról, jóllehet a bizonyítékokat az International Journal of Clinical Practice 2020 októberében tették közzé. A cikk címe: "Közlés az oltási kísérletek alanyainak, tájékozott beleegyezéssel, a klinikai betegség súlyosbodásának kockázatáról. covid19 védőoltások ".

De nem volt tájékozott beleegyezés a betegek számára, és gyanítom, hogy

a legtöbb orvos továbbra sem ismeri a kockázatokat.

Az idősek és a gyenge immunrendszerűek különösen hajlamosak a halálra. És mi ad rossz immunrendszert? Három nyilvánvaló ok a maszk viselése, a másoktól való elszigetelés és a nem elegendő napsütés. A túl sok alkoholfogyasztás és a túl sok dohányzás házi őrizet alatt nem segít.

A további halálesetek valószínűleg ősszel következnek be, amikor az oltottak a legnagyobb valószínűséggel ki vannak téve a vírusnak. Ősszel és télen terjed a koronavírus leggyorsabban.

A bekövetkező betegség- és haláljárvány miatt

a kormányok megkezdik az oltások következő fordulójának népszerűsítését .

Természetesen sokat fognak beszélni a mutációkról, és a sietve elkészített új oltásokat olyan hírességek gyártják és erősen népszerűsítik, akik semmit sem tudnak az orvostudományról vagy az oltásokról. Azokat az orvosokat, akik megértik a veszélyeket, és akiknek kétségei vannak az oltásokkal kapcsolatban, szokás szerint elhallgattatják.

Meglepő módon azt hiszem, hogy a csalás hátterében álló emberek tudták, hogy ez megtörténik. Gonosz tervük része volt.

Tudták, hogy jövő ősszel és télen növekedni fog a halálozás.

Mindig azt tervezték, hogy ezeket a halálokat a covid-19 új változatának okolják

- az ősszel fennálló több ezer mutáció egyike. Régóta sejtem, hogy végül kéthavonta - vagy még gyakrabban, havonta - népszerűsítik az oltásokat. Eredetileg az „álhír” szót használtam az influenzaszerű vírusfertőzésre adott reakció kritizálására. A válasz eltúlzott.

Gyanítom, ez volt az, ami mosolygásra késztette Billet és Melinda Gateset, amikor arra utaltak, hogy lehet, hogy nem vesszük komolyan az első járványt, de sokkal komolyabban kezeljük a következő járványt.

És hiszem, hogy ők és mindenki más, aki ebben a csalásban érintett, feltételezték, hogy tökéletesen biztonságban lesznek, mert valójában nem rendelkeznek az oltásokkal. Gyanítom, hogy az elit egy része és a legfontosabb hírességek placebót kaptak az egyik kísérleti oltás helyett.

Nem kockáztatják meg, hogy meghalnak az oltástól, súlyosan megbetegednek vagy bármilyen patológiát kapnak - és akkor hihetetlenül sebezhetőek lesznek, amikor legközelebb vírussal érintkeznek.

Azt hiszem, az elit biztonságban volt. Azt hiszem, olyan tervet dolgoztak ki, amely millió halálesetet eredményez, de nem árt nekik.

Úgy gondolom, hogy hatalmas és döntő hibát követtek el

És ezzel eljutunk a harmadik problémához - amire nem számítottak.

Ezt a problémát éppen Dr. Geert Vanden Bossche, az oltások vezető szakembere tárta fel. Valójában kezdetben szkeptikus voltam a mondanivalójával kapcsolatban, mivel Dr. Bossche korábban a GAVI-val és a Gates Alapítvánnyal dolgozott. Ő az utolsó ember a világon, aki ellenezné az oltást.

Dr. Bossche hangsúlyozta, hogy a ma használt oltóanyagok nem megfelelő fegyverek a vírusfertőzés elleni háborúban.

Emberek millióinak beoltásával a vírus mutálódik, erősödik és halálosabb . Új vakcinák új mutációkkal történő megtervezése csak rontja a helyzetet ,

mert a tudósok nem tudnak megelőzni a mutáns vírusokat.

A beoltott emberek pedig most mutált vírusokat osztanak meg a körülöttük élőkkel . A mutációk egyre erősebbek és halálosabbak.

A befogási intézkedések végét tökéletesen szinkronizálják annak biztosítása érdekében, hogy a covid-19 vírus új mutációi széles körben terjedjenek.

Van még egy kapcsolódó probléma.

Normális esetben testünk fehérvérsejteket tartalmaz, amelyek segítenek legyőzni a fertőzéseket. Az NK sejteknek nevezett sejtek - az NK a természetes gyilkosokat jelenti - segítenek megölni a bennünket behatoló rossz sejteket. Miután az NK sejtek elvégezték a dolgukat, megjelennek az antitestek, és megtisztítják a rendetlenséget.

Dr. Bossche azonban elmagyarázza, hogy a covid-19 vakcinák nagyon specifikus antitestek termelését váltják ki, amelyek versenyben állnak az oltásokat kapó emberek természetes védekező képességeivel.

A beoltott emberek természetes védelmi rendszerei elnyomódnak, mert a vakcinával előállított specifikus antitestek átveszik a hatalmat.

És ezek a specifikus antitestek, amelyeket vakcinák állítanak elő, állandóak. Örökre ott vannak az oltottak testében.

A katasztrofális eredmény az, hogy a beoltott emberek tíz- vagy százmilliójának természetes immunrendszere hatékonyan elpusztul.

Immunrendszerük nem lesz képes leküzdeni a vírus bármely, a testében növekvő variációját. Ezek a mutált vírusok elterjedhetnek a közösségben. Azt hiszem, ez az oka annak, hogy a vírus új változatai megjelennek azokon a területeken, ahol az oltást nagyszámú embernek adták be.

A lényeg az, hogy az oltások beadása lehetőséget ad a vírusra, hogy végtelenül veszélyesebbé váljon. Minden oltott embernek lehetősége van tömeggyilkossá válni, mivel testük a halálos vírusok előállításának laboratóriumává válik. És ami még rosszabb, az oltott személyek egy része tünetmentes hordozóvá válhat - halálos vírusokat terjeszthet körülöttük.

Azok a személyek, akik megkapták a vakcinát, nem tudnak reagálni a mutációkra, mert immunrendszerüket egy mesterséges védelmi rendszer támogatta, amelyet a vakcina adott nekik, és amelynek célja az oltás eredeti formája elleni küzdelem volt. covid19 vírus.

A beoltott egyének nagy kockázatot jelentenek, amikor az új mutációk terjedni kezdenek .

Testük folyamatosan és kizárólag a vírus olyan formája elleni védekezésre irányul, amely gyorsan elavul.

Az új vakcinák beadása nem segít, mert a mutált vírus nem lesz sebezhető. Az oltásokat készítő tudósok nem képesek megakadályozni a vírus mutációit. Számítani kellett volna rá. Ezért az influenza elleni oltások gyakran hatástalanok.

A politikusok és tanácsadóik hazudják és azzal vádolják az oltatlan embereket, hogy felelősek az új mutációk kialakulásáért és a bekövetkező halálozások számának növekedéséért.

De ha Dr. Bossche-nak igaza van, és hiszek benne, akkor az oltott emberek fenyegetik az emberiséget. Komoly veszélyt jelentenek mindenki számára, akit beoltottak. De komoly veszélyt jelentenek a be nem oltott emberekre is, mivel az általuk kibocsátott vírusok veszélyesebbek, mint az eredeti vírusok.

Nagyon veszélyes területen vagyunk

Ha most nem állítjuk le ezt az oltási programot, nem túlzás azt állítani, hogy az emberiség jövője veszélyben van.

Erre gondoltak azok, akik megpróbálták eladni nekünk a Nagy Visszaállítást?

Nem tudom.

Talán a kezdetektől fogva az volt a céljuk, hogy mindannyiunkat megöljenek.

Vagy talán gonosz cselekményük kiszabadult a kezükből. Az Egyesült Királyságban Ferguson, Hancock, Whitty és Vallance számomra mindig is rossz embereknek tűnt a nemzet válaszának vezetésében. Az Egyesült Államokban azt hiszem, Dr. Fauci rossz ember volt.

Mindig attól féltem, hogy azért választották őket, mert nem a megfelelő emberek. Minden, amit tettek, rossz volt számunkra , de jó nekik és a gonosz kabalának, amely elősegíti az Agenda 21-et és a Nagy Visszaállítást.

A szabad vita elnyomásához való ragaszkodás vezetett minket közvetlenül ebbe a szakadékba. Ezeknek az embereknek egyikét sem szabadott volna megengedni, hogy ilyen irányítást gyakoroljon életünk felett , de azáltal, hogy az összes kérdező ellenzéket soha nem látott módon elnyomta és a tényeket elnyomta, a mainstream média és az internetes óriások végtelenül rosszabbá tették a helyzetet. Gondolják, hogy biztonságban lesznek?

Valódi kockázat áll fenn, hogy ahelyett, hogy megölnék az emberek 90-95% -át, ahogy a gonosz elit eredetileg szerette volna, tévedésből mindenkit megölnek; megsemmisíthetik az emberiséget.

Nagyon kevés időnk van arra, hogy megmentsük magunkat. Meg kell erősítenünk immunrendszerünket, és ironikus módon előfordulhat, hogy távol kell maradnunk a beoltott emberektől. Egy héten belül írok egy cikket arról, hogyan erősítheti immunrendszerét.

Most látja, miért ez a legfontosabb cikk, amelyet a covid-19-ről írtam, és a legfontosabb, amit valaha látott?

Nem jutok el a mainstream médiához, amely egyszerűen elfojtja az igazságot, és tagad minden vitát. A YouTube például nem fogad el olyan videókat, amelyek bármit is megkérdőjeleznek, amelyet a gonosz létesítmény hirdet.

Tehát küldje el ezt a cikket orvosoknak és újságíróknak, barátoknak és rokonoknak. Oszd meg, oszd meg, oszd meg. Talán meg tudjuk győzni a hatalmon lévőket arról, hogy nincsenek mentesek a fenyegető katasztrófától. Innen egyszerűen megoszthatja .

Remélem, Dr. Bossche téved. Remélem tévedek.

De ebben a cikkben mindent meg kell vizsgálni. És ha ezeket a félelmeket nem hozzák nyilvánosságra és nem vizsgálják ki, akkor biztosan tudni fogjuk, hogy a terv az, hogy minél többet megöljünk. Nem lehet más következtetés.

Dr. Vernon Coleman, 2021. március 13.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/minden-beoltott-osszel-elkezdi-meghalni