2022. március 15., kedd

Fauci szabadalmaztatta a SARS-CoV-2 gp120 HIV-inszercióját, amely elpusztítja a szervezet rákot ölő T-sejtjeit

 

A járvány korai szakaszában beszámoltunk arról, hogy a Wuhan koronavírusban (Covid-19) szokatlan HIV-beillesztéseket azonosítottak. Ez akkoriban erősen arra utalt, hogy a vírus egy laboratóriumban előállított biofegyver.

Azóta kiderült, hogy Tony Fauci, a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) munkatársa szabadalmat szerzett legalább egy ilyen, gp120 néven ismert HIV-betétre.

A HIV gp120 fehérjéje - számol be Igor Chudov a Substack című lapján - az, amely egy 2011-es tanulmány szerint aktiválja az LFA-1-et a CD4 T-limfocitákon, és növeli a sejtek érzékenységét az LFA-1-et célzó leukotoxinnal szemben.

Érdekes módon a gp120 történetesen a SARS-CoV-2, valamint az összes kovid "vakcina" tüskefehérjéjében is megtalálható.

Dióhéjban összefoglalva, a gp120, ahogyan azt a covid és a covid injekciók spike fehérjéiben is alkalmazzák, hatékonyan pusztítja el a szervezet immunrendszerének T-sejtjeit, ugyanúgy, mint a HIV. A gp120-at pedig kifejezetten arra használják, hogy a HIV-et az LFA-1 receptoron keresztül juttassák a limfocitákba.

 

 

"A T-limfociták olyan sejtek, amelyek a fertőzött vagy rákos sejtek elpusztításáért felelősek" - magyarázza Chudov, idézve a T-sejtek mögött álló tudományt és a sejtek tevékenységét:

"A T-sejtek a fehérvérsejtek egy olyan típusa, amelyet limfocitának neveznek. A limfociták védik a szervezetet a rákos sejtekkel és a kórokozók, például baktériumok és vírusok által megfertőzött sejtekkel szemben"."

"A T-sejtes limfociták szükségesek a sejtközvetített immunitáshoz, amely egy olyan immunválasz, amely az immunsejtek aktiválását jelenti a fertőzés elleni küzdelemben. A T-sejtek feladata a fertőzött sejtek aktív elpusztítása, valamint más immunsejtek jelzése, hogy vegyenek részt az immunválaszban."

A Covidot egyértelműen a Fauci által szabadalmaztatott HIV-betétet használó laboratóriumban fejlesztették ki az emberi immunitás elpusztítása érdekében.

 

 

Mint látható, a T-sejtek az egészséges immunitás kritikus összetevői. Nélkülük a szervezet alapvetően AIDS-es, ezért egyre több bizonyíték utal arra, hogy a "teljesen beoltott" embereknek ma már vakcina által kiváltott AIDS-ük van, más néven VAIDS.

"Az AIDS elsődleges mechanizmusa a CD4-sejtek kimerülése" - magyarázza Chudov tovább. "A Sars-CoV-2 esetében a CD4 és CD8 sejtek kimerülését is látjuk".

A Fauci influenza nem csak a T-sejteket fertőzi, hanem a gp120 HIV-betétet is tartalmazza. Ez nem természetes, mivel a természetben nem ismertek olyan koronavírusok, amelyek rendelkeznek ezekkel az egyedülállóan káros tulajdonságokkal.

"Meglepő módon, ha még mindig hiszünk a véletlenekben, a HIV is ugyanazt az LFA-1 receptort használja (mint a kovid) a limfocitákba való bejutáshoz, és ugyanazt a gp120 fehérjét használja a bejutás megkönnyítésére" - írja Chudov.

A rendelkezésre álló kutatások alapján most már nyilvánvaló, hogy Fauci és munkatársai úgy manipulálták a SARS-CoV-2-t, hogy az a HIV-hez hasonlóan az immunrendszert célozza meg, és a limfocitákból kiürítse azt.

Chudov szerint az úgynevezett "enyhe" covid nem biztos, hogy örökre megtizedeli az immunrendszert a limfocitáktól. Azok viszont, akik a "vakcinát" szedik, sokkal rosszabb kimenetelű betegséggel nézhetnek szembe.

 

 

"Fauci olyan, mint Dr. Mengele ... és ugyanúgy kellene büntetni" - írta valaki ezekre a leleplezésekre reagálva.

"Fauci részt vett a '80-as évek HIV-'járványában'" - mutatott rá egy másik.

"Összeütközésbe került Reagan elnökkel az ok és a gyógymód miatt. Fauci elnyomta a generikus gyógyszereket, és a drága kísérleti 'vakcinákat' erőltette. Azt mondta, hogy a HIV a levegőben terjed, és sok millió embert ölt volna meg. Azt mondta, hogy minden korosztály érintett lesz. Ismerősen hangzik?"

"Tévedett a HIV-vel kapcsolatban, ahogy a Coviddal kapcsolatban is. A Sars-Covid-2, a Sars-Covid-1-től eltérően, HIV-et tartalmaz. Vagyis ember alkotta. Faucié a szabadalom és a Big Pharma részvényei. Véletlen egybeesés? Nem. Összejátszás."

További kapcsolódó hírek a covid injekciókról a ChemicalViolence.com oldalon találhatók.

A cikk forrásai a következők:

NaturalNews.com

IgorChudov.substack.com

ncbi.nlm.nih.gov

NaturalNews.com

CitizenFreePress.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/fauci-szabadalmaztatta-a-sars-cov-2-gp120-hiv-inszerciojat-amely-elpusztitja-a-szervezet-rakot-olo-t-sejtjeit

Miért nem tudja a mainstream média egyszerűen elmondani nekünk az igazságot?

Amikor az ukrajnai háborúról van szó, a pontos információk megszerzése meglehetősen ijesztőnek bizonyult.

Az orosz médiából és oroszbarát forrásokból végtelen orosz propagandát kapunk, és azt hiszem, ez várható volt.

A másik oldalon a nyugati világ főáramú médiája gyakran csak az ukrán propagandát öklendezi fel, és "igazságként" csomagolja át.

Például egy cikk, amelyet a mai nap folyamán széles körben terjesztettek, azt állítja, hogy az oroszok "10 napon belül meghajolhatnak", és azt állítja, hogy az ukránok katasztrofális veszteségeket okoznak az orosz hadseregnek.

Nap mint nap azt mondják nekünk, hogy az ukránok a győzelem küszöbén állnak, és ez természetesen teljes és teljes ostobaság.

Az oroszok egyre több területet nyernek, az ukrán hadsereg pedig vereséget vereség után szenved.

De az ukránok pozitív narratívát akarnak sugallni, mert ez adja a legjobb esélyt arra, hogy külső segítséget szerezzenek.

 


Én személy szerint azokat az embereket sajnálom igazán, akik az összes ártatlan ukrán állampolgárt, akik ennek a konfliktusnak a közepén rekedtek. Milliók szenvednek feleslegesen, ezért reméljük, hogy a lövöldözés hamarosan véget ér.

A legtöbb amerikai nem tudja, de az oroszok valójában felajánlották, hogy véget vetnek a konfliktusnak, ha hat fontos feltétel teljesül...

Nincs NATO-tagság és semleges álláspont.

Az orosz legyen Ukrajna második hivatalos nyelve, a nyelvhasználatot tiltó törvényeket pedig eltörlik.

  • Ismerjék el a Krímet orosz területnek.

  • Ismerjék el Donyeck és Luganszk függetlenségét.

  • Ukrajna demilitarizálása és a Kreml számára fenyegetést jelentő fegyverek elhagyása.

  • Az ultranacionalista pártok és szervezetek betiltása Ukrajnában.

  • De erről nem sokat hallani a nagy kábeles hírcsatornákon, ugye?

  • Mégpedig azért, mert nem illik bele abba a narratívába, amelyet jelenleg tolnak.

Határozottan megértem sok ember azon vágyát, hogy az esélytelenebbnek szurkoljon, de a valóság az, hogy az ukrán fegyveres erők nagymértékben túlerőben vannak.

A keleti fronton az oroszok most tették földdel egyenlővé Avdeevka városát, és lényegében kiirtották az ukrán 95. légidandárt...

A nap nagy híre az, hogy az orosz erők végül úgy döntöttek, hogy, mondjuk úgy, változtatnak a tempón, és minden jel szerint az Avdeevka városában az ukrán erőket sújtó tüzérségi, légibombázási és rakétatűz intenzitása teljesen példátlan volt, és ezt követően az LDNR erők 8 kilométeren keresztül áttörték az egész hadszíntér vagy hadműveleti terület legjobban védett szektorát. Az ukrán 95. légi mozgó dandár (az ukrán hadsereg egyik legharcképesebb egysége!) védte ezt a szektort. A jelentések szerint ez az egész dandár gyakorlatilag megsemmisült.

Az igazság az, hogy amit az oroszok most Avdeevkával tettek, azt egész Ukrajna minden egyes nagyobb városával meg lehetne tenni.

Az oroszok hatalmas hagyományos tűzerővel rendelkeznek, és ebben az esetben úgy tűnik, hogy megpróbáltak üzenetet küldeni a többi ukrán egységnek, amelyek most lényegében bekerítve vannak a keleti "katlanban"...

Tehát az oroszok nem csak bekerítették a teljes ukrán erőt egy hadműveleti üstben, hanem ezt az egyetlen erőt két kisebb üstre vágták (de mindkettő még mindig a nagyobb, hadműveleti üstben van), és most erődemonstrációként megsemmisítették a legjobban harcképes ukrán egységet a legjobban védett városban.

 

 

Az "üzenet" itt egyértelmű: nyomatékosan felszólítjuk, hogy tegyék le a fegyvert, különben...

Közben lehet, hogy újabb nagyszabású hadművelet előtt állunk délen.

Több forrás szerint úgy tűnik, hogy egy orosz haditengerészeti egység Odessza felé tart egy esetleges kétéltű partraszállás céljából...

Az orosz haditengerészet hajói műholdfelvételeken láthatók az ukrán partok felé közeledve. A helyi idő szerint 11:47-kor készült Sentinel 2 műholdképen legalább 14 hajó látható.

A hajókat a Naval News találta meg Damien Symon független védelmi elemző segítségével. A hajók előzetes elemzése 3 csoportra utal. Kettő harci hajókból áll, egy pedig több partraszálló hajóból. Úgy tűnik, hogy a partraszálló hajók közvetlenül a krími partoknál lévő állomáshelyükről hajóznak. Az elemzők további hajók után kutatnak a képeken.

Mariupolban az oroszok olyan pusztító taktikát alkalmaznak, amelyet a két csecsen háború során is alkalmaztak...

A hétvégén rakéták záporoztak Mariupolra, a mintegy félmillió lakosú, Azovi-tenger partján fekvő kikötővárosra, lakóházakat célozva és szisztematikusan a földdel egyenlővé téve a város külvárosi részeit. A két csecsen háború során az orosz hadsereg ahelyett, hogy csapatokat küldött volna a város elfoglalására, egyszerűen folyamatos bombázással tette a földdel egyenlővé, majd egyszerűen bevonult a romtengeren keresztül.

Ez az oka annak, hogy az oroszok eddig csak bekerítették a legtöbb ukrán nagyvárost, amelyet megközelítettek.

Ez lényegében ostromháború. Az oroszok elvágják az utánpótlási útvonalakat, és könyörtelenül ütik az ellenfél erőit, amíg azok vagy megadják magukat, vagy ki nem irtják őket.

Ez nem tisztességes harc, és a halálos áldozatok száma napról napra nő.

A Fox News riportere, Steve Harrigan most tért vissza Ukrajnából, és ez az ő értékelése a konfliktusról...

 

 

Azt hiszem, számomra Ukrajna egy elintézett ügy. Elsüllyedt és vesztettek.

Sajnos ez egy nagyon pontos értékelés.

De a nyugati média még mindig arra bátorítja az amerikaiakat, kanadaiakat és európaiakat, hogy jelentkezzenek önkéntesnek az ukrán hadseregbe.

Persze ez nem olyan, mint az iraki vagy afganisztáni háborúk. Ha Oroszország ellen indulsz háborúba, akkor hirtelen megölhet egy cirkálórakéta, miközben alszol...

HÁROM brit különleges erők volt katonája halt meg a lengyel határhoz közeli bázisra mért halálos orosz légicsapás következtében.

A Daily Mirror szerint úgy vélik, hogy azonnal meghaltak a cirkálórakéta robbanásában, amely a jelentések szerint a korábban ismertetettnél jóval több - valószínűleg jóval több mint 100 - halálos áldozatot követelt. Bennfentesek szerint a három férfi nem volt tagja annak a külföldi harcos egységnek, amelyet a lengyel határ szélén lévő javorivi bázison képeztek ki. Továbbra sem tisztázott, hogy a különleges erők melyik ágában szolgáltak.

És ha egyszer átjutnak Ukrajnába, akkor nagyon jó esély van arra, hogy soha nem engedik el őket.

 

 

Ha kételkedik ebben, hallgassa meg ezt a vallomást valakitől, akinek csodával határos módon sikerült kijutnia az országból.

 

 

Az oroszbarátok felháborodnak rajtam, mert nem szurkolok az oroszok győzelmének.

Az Ukrajna-pártiak pedig azért háborodnak fel, mert nem az ukránok győzelméért szurkolok.

De ez nem játék.

A háború kitörése előtt is határozottan kiálltam a béke mellett, és most is határozottan kiállok a béke mellett.

Olyan sokan halnak meg feleslegesen, és minél tovább húzódik ez a háború, annál valószínűbb, hogy globális nukleáris konfliktushoz vezet.

És ha globális nukleáris konfliktusra kerül sor, emberek milliárdjai halhatnak meg.

Ezért nem szégyellem, hogy a békéért szurkolok.

Sajnos a vezetők mindkét oldalon nagyon ostoba döntéseket hoznak, ezért nem számítok arra, hogy a lövöldözésnek hamarosan vége lesz.

 

Az USA igyekszik eltussolni az ukrajnai biofegyver-laboratóriumokat

Az Egyesült Államok most azon fáradozik, hogy eltussolja a megerősített ukrajnai biológiai fegyver laboratóriumokat - írja Josh Sigurdson a World Alternative Media munkatársa.

Miután beismerte, hogy valóban vannak biológiai fegyvert gyártó laboratóriumok Ukrajnában, az amerikai kormány most megpróbálja kikerülni az ügyet.

"Az USA elismeri, hogy vannak biolaborok Ukrajnában, és most azt mondja, ha biológiai támadás történik, az Oroszország hibája. Persze mindenről Oroszország tehet" - mondta Sigurdson.

"És akkor vannak olyan dolgok, mint ezek az USA által finanszírozott biolaborok Ukrajnában, amelyek denevérkoronavírusokkal kapcsolatos kutatásokat végeznek, és most itt van a WHO [Egészségügyi Világszervezet], amely azt mondja Ukrajnának, hogy semmisítse meg a laboratóriumokban lévő, nagy veszélyt jelentő kórokozókat, hogy megakadályozza a betegségek terjedését"."

Sigurdson idézte a Zero Hedge cikkét, amelynek címe: "A WHO azt mondta Ukrajnának, hogy semmisítse meg a 'magasan veszélyes kórokozókat' a laboratóriumokban, hogy megakadályozza a betegség terjedését". Megjegyezte, hogy a WHO határozottan azt ajánlotta az ukrán egészségügyi minisztériumnak és más illetékes szerveknek, hogy semmisítsék meg a magasan veszélyes kórokozókat, hogy megelőzzék az esetleges járványokat, amit a World Alternative Media riportere szerint az ukrán kormány már meg is tett. A biolaborokkal kapcsolatos összes dokumentumot is megsemmisítik.

 

 

Az USA, Ukrajna tagadja a biolaborok működését

Sigurdson megemlítette az amerikai és orosz tisztviselők közötti feszült oda-vissza szurkálódást is a veszélyes biolaborok miatt.

Megjegyezte, hogy Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője szerint az orosz erők által Ukrajnában visszaszerzett dokumentumok azt mutatják, hogy a katonai biológiai programok bizonyítékait sürgősen megpróbálták eltüntetni a laboratóriumi minták megsemmisítésével.

Az Egyesült Államok március 10-én közleményben cáfolta a vádakat, amelyben azt állította, hogy Ukrajnában nincs vegyi vagy biológiai fegyverlaboratóriumuk, ugyanakkor hozzátette, hogy Amerika sehol sem fejleszt vagy birtokol vegyi és biológiai fegyvereket.

Sigurdson szerint a külügyminisztérium technikailag elismerte, hogy a biolaborok léteznek, miután Victoria Nuland amerikai külügyminiszter-helyettes március 8-án elismerte, hogy Ukrajnának vannak biológiai kutatási létesítményei. Nuland azt is elmondta, hogy az Egyesült Államok aggódik amiatt, hogy Oroszország megpróbálhatja megszerezni az ellenőrzést ezek felett a biolaborok felett, és hogy Amerika együttműködik Ukrajnával azon, hogy hogyan tudják megakadályozni, hogy ezek a kutatási anyagok az orosz erők kezébe kerüljenek.

A World Alternative Media riportere rámutatott, hogy a biolaborok létezésének elismerése azt bizonyítja, hogy az összeesküvés-elméleteknek végig igazuk volt. Hozzátette, hogy az USA ezt ismét eltussolni fogja.

 

 

Az USA által vezetett és fenntartott szovjet biolaborok

Sigurdson beszélt az ukrajnai "szovjet vagy orosz" biolaborokról is, amelyeket az USA 1991 óta tart fenn, és amelyeket el kellett volna takarítani, átalakítani vagy bezárni. Szerinte tévesek azok az állítások, hogy az USA-nak vannak biolaboratóriumai Ukrajnában - ezek szovjet biolaboratóriumok, amelyeket most az USA ellenőriz.

Sigurdson szerint az USA zseniális az ármánykodásban, de rossz a hazudozásban. Hogyan ússzák meg azzal, hogy azt mondják: 'Nincsenek nálunk. Valójában igenis vannak. De nem a mieink, hanem az oroszoké 31 évvel ezelőttről. És akkor nálunk vannak, de nincsenek nálunk. Ez őrültség, igazán őrültség" - mondta Sigurdson.

Megjegyezte, hogy teljes mértékben ellenzi azt, amit Vlagyimir Putyin orosz elnök és Ukrajna tesz. Szerinte mindkét oldal teljesen hamis és téves.

"Tehát Putyinnak nincs igaza. De Ukrajna is téved. Nyilvánvaló bizonyítékok vannak arra, hogy az ukrán kormány ukránokat gyilkol, majd Oroszországra fogja. És aztán nyilvánvalóan van bizonyíték arra, hogy Oroszország ukránokat bombáz, majd Ukrajnát hibáztatja" - mondta Sigurdson.

 

 

Nézze meg az alábbi videót, ha többet szeretne megtudni az ukrajnai biolaborokról.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-usa-igyekszik-eltussolni-az-ukrajnai-biofegyver-laboratoriumokat