A járvány korai szakaszában beszámoltunk arról, hogy a Wuhan koronavírusban (Covid-19) szokatlan HIV-beillesztéseket azonosítottak. Ez akkoriban erősen arra utalt, hogy a vírus egy laboratóriumban előállított biofegyver.

Azóta kiderült, hogy Tony Fauci, a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) munkatársa szabadalmat szerzett legalább egy ilyen, gp120 néven ismert HIV-betétre.

A HIV gp120 fehérjéje - számol be Igor Chudov a Substack című lapján - az, amely egy 2011-es tanulmány szerint aktiválja az LFA-1-et a CD4 T-limfocitákon, és növeli a sejtek érzékenységét az LFA-1-et célzó leukotoxinnal szemben.

Érdekes módon a gp120 történetesen a SARS-CoV-2, valamint az összes kovid "vakcina" tüskefehérjéjében is megtalálható.

Dióhéjban összefoglalva, a gp120, ahogyan azt a covid és a covid injekciók spike fehérjéiben is alkalmazzák, hatékonyan pusztítja el a szervezet immunrendszerének T-sejtjeit, ugyanúgy, mint a HIV. A gp120-at pedig kifejezetten arra használják, hogy a HIV-et az LFA-1 receptoron keresztül juttassák a limfocitákba.

 

 

"A T-limfociták olyan sejtek, amelyek a fertőzött vagy rákos sejtek elpusztításáért felelősek" - magyarázza Chudov, idézve a T-sejtek mögött álló tudományt és a sejtek tevékenységét:

"A T-sejtek a fehérvérsejtek egy olyan típusa, amelyet limfocitának neveznek. A limfociták védik a szervezetet a rákos sejtekkel és a kórokozók, például baktériumok és vírusok által megfertőzött sejtekkel szemben"."

"A T-sejtes limfociták szükségesek a sejtközvetített immunitáshoz, amely egy olyan immunválasz, amely az immunsejtek aktiválását jelenti a fertőzés elleni küzdelemben. A T-sejtek feladata a fertőzött sejtek aktív elpusztítása, valamint más immunsejtek jelzése, hogy vegyenek részt az immunválaszban."

A Covidot egyértelműen a Fauci által szabadalmaztatott HIV-betétet használó laboratóriumban fejlesztették ki az emberi immunitás elpusztítása érdekében.

 

 

Mint látható, a T-sejtek az egészséges immunitás kritikus összetevői. Nélkülük a szervezet alapvetően AIDS-es, ezért egyre több bizonyíték utal arra, hogy a "teljesen beoltott" embereknek ma már vakcina által kiváltott AIDS-ük van, más néven VAIDS.

"Az AIDS elsődleges mechanizmusa a CD4-sejtek kimerülése" - magyarázza Chudov tovább. "A Sars-CoV-2 esetében a CD4 és CD8 sejtek kimerülését is látjuk".

A Fauci influenza nem csak a T-sejteket fertőzi, hanem a gp120 HIV-betétet is tartalmazza. Ez nem természetes, mivel a természetben nem ismertek olyan koronavírusok, amelyek rendelkeznek ezekkel az egyedülállóan káros tulajdonságokkal.

"Meglepő módon, ha még mindig hiszünk a véletlenekben, a HIV is ugyanazt az LFA-1 receptort használja (mint a kovid) a limfocitákba való bejutáshoz, és ugyanazt a gp120 fehérjét használja a bejutás megkönnyítésére" - írja Chudov.

A rendelkezésre álló kutatások alapján most már nyilvánvaló, hogy Fauci és munkatársai úgy manipulálták a SARS-CoV-2-t, hogy az a HIV-hez hasonlóan az immunrendszert célozza meg, és a limfocitákból kiürítse azt.

Chudov szerint az úgynevezett "enyhe" covid nem biztos, hogy örökre megtizedeli az immunrendszert a limfocitáktól. Azok viszont, akik a "vakcinát" szedik, sokkal rosszabb kimenetelű betegséggel nézhetnek szembe.

 

 

"Fauci olyan, mint Dr. Mengele ... és ugyanúgy kellene büntetni" - írta valaki ezekre a leleplezésekre reagálva.

"Fauci részt vett a '80-as évek HIV-'járványában'" - mutatott rá egy másik.

"Összeütközésbe került Reagan elnökkel az ok és a gyógymód miatt. Fauci elnyomta a generikus gyógyszereket, és a drága kísérleti 'vakcinákat' erőltette. Azt mondta, hogy a HIV a levegőben terjed, és sok millió embert ölt volna meg. Azt mondta, hogy minden korosztály érintett lesz. Ismerősen hangzik?"

"Tévedett a HIV-vel kapcsolatban, ahogy a Coviddal kapcsolatban is. A Sars-Covid-2, a Sars-Covid-1-től eltérően, HIV-et tartalmaz. Vagyis ember alkotta. Faucié a szabadalom és a Big Pharma részvényei. Véletlen egybeesés? Nem. Összejátszás."

További kapcsolódó hírek a covid injekciókról a ChemicalViolence.com oldalon találhatók.

A cikk forrásai a következők:

NaturalNews.com

IgorChudov.substack.com

ncbi.nlm.nih.gov

NaturalNews.com

CitizenFreePress.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/fauci-szabadalmaztatta-a-sars-cov-2-gp120-hiv-inszerciojat-amely-elpusztitja-a-szervezet-rakot-olo-t-sejtjeit