2022. március 15., kedd

Az USA igyekszik eltussolni az ukrajnai biofegyver-laboratóriumokat

Az Egyesült Államok most azon fáradozik, hogy eltussolja a megerősített ukrajnai biológiai fegyver laboratóriumokat - írja Josh Sigurdson a World Alternative Media munkatársa.

Miután beismerte, hogy valóban vannak biológiai fegyvert gyártó laboratóriumok Ukrajnában, az amerikai kormány most megpróbálja kikerülni az ügyet.

"Az USA elismeri, hogy vannak biolaborok Ukrajnában, és most azt mondja, ha biológiai támadás történik, az Oroszország hibája. Persze mindenről Oroszország tehet" - mondta Sigurdson.

"És akkor vannak olyan dolgok, mint ezek az USA által finanszírozott biolaborok Ukrajnában, amelyek denevérkoronavírusokkal kapcsolatos kutatásokat végeznek, és most itt van a WHO [Egészségügyi Világszervezet], amely azt mondja Ukrajnának, hogy semmisítse meg a laboratóriumokban lévő, nagy veszélyt jelentő kórokozókat, hogy megakadályozza a betegségek terjedését"."

Sigurdson idézte a Zero Hedge cikkét, amelynek címe: "A WHO azt mondta Ukrajnának, hogy semmisítse meg a 'magasan veszélyes kórokozókat' a laboratóriumokban, hogy megakadályozza a betegség terjedését". Megjegyezte, hogy a WHO határozottan azt ajánlotta az ukrán egészségügyi minisztériumnak és más illetékes szerveknek, hogy semmisítsék meg a magasan veszélyes kórokozókat, hogy megelőzzék az esetleges járványokat, amit a World Alternative Media riportere szerint az ukrán kormány már meg is tett. A biolaborokkal kapcsolatos összes dokumentumot is megsemmisítik.

 

 

Az USA, Ukrajna tagadja a biolaborok működését

Sigurdson megemlítette az amerikai és orosz tisztviselők közötti feszült oda-vissza szurkálódást is a veszélyes biolaborok miatt.

Megjegyezte, hogy Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője szerint az orosz erők által Ukrajnában visszaszerzett dokumentumok azt mutatják, hogy a katonai biológiai programok bizonyítékait sürgősen megpróbálták eltüntetni a laboratóriumi minták megsemmisítésével.

Az Egyesült Államok március 10-én közleményben cáfolta a vádakat, amelyben azt állította, hogy Ukrajnában nincs vegyi vagy biológiai fegyverlaboratóriumuk, ugyanakkor hozzátette, hogy Amerika sehol sem fejleszt vagy birtokol vegyi és biológiai fegyvereket.

Sigurdson szerint a külügyminisztérium technikailag elismerte, hogy a biolaborok léteznek, miután Victoria Nuland amerikai külügyminiszter-helyettes március 8-án elismerte, hogy Ukrajnának vannak biológiai kutatási létesítményei. Nuland azt is elmondta, hogy az Egyesült Államok aggódik amiatt, hogy Oroszország megpróbálhatja megszerezni az ellenőrzést ezek felett a biolaborok felett, és hogy Amerika együttműködik Ukrajnával azon, hogy hogyan tudják megakadályozni, hogy ezek a kutatási anyagok az orosz erők kezébe kerüljenek.

A World Alternative Media riportere rámutatott, hogy a biolaborok létezésének elismerése azt bizonyítja, hogy az összeesküvés-elméleteknek végig igazuk volt. Hozzátette, hogy az USA ezt ismét eltussolni fogja.

 

 

Az USA által vezetett és fenntartott szovjet biolaborok

Sigurdson beszélt az ukrajnai "szovjet vagy orosz" biolaborokról is, amelyeket az USA 1991 óta tart fenn, és amelyeket el kellett volna takarítani, átalakítani vagy bezárni. Szerinte tévesek azok az állítások, hogy az USA-nak vannak biolaboratóriumai Ukrajnában - ezek szovjet biolaboratóriumok, amelyeket most az USA ellenőriz.

Sigurdson szerint az USA zseniális az ármánykodásban, de rossz a hazudozásban. Hogyan ússzák meg azzal, hogy azt mondják: 'Nincsenek nálunk. Valójában igenis vannak. De nem a mieink, hanem az oroszoké 31 évvel ezelőttről. És akkor nálunk vannak, de nincsenek nálunk. Ez őrültség, igazán őrültség" - mondta Sigurdson.

Megjegyezte, hogy teljes mértékben ellenzi azt, amit Vlagyimir Putyin orosz elnök és Ukrajna tesz. Szerinte mindkét oldal teljesen hamis és téves.

"Tehát Putyinnak nincs igaza. De Ukrajna is téved. Nyilvánvaló bizonyítékok vannak arra, hogy az ukrán kormány ukránokat gyilkol, majd Oroszországra fogja. És aztán nyilvánvalóan van bizonyíték arra, hogy Oroszország ukránokat bombáz, majd Ukrajnát hibáztatja" - mondta Sigurdson.

 

 

Nézze meg az alábbi videót, ha többet szeretne megtudni az ukrajnai biolaborokról.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-usa-igyekszik-eltussolni-az-ukrajnai-biofegyver-laboratoriumokat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése