Az európai kormányok nyomást gyakorolnak a háború elől menekülő, kétségbeesett és kimerült ukrán szülőkre, hogy a Covid ellen gyakorlatilag immunis népesség gyermekeiknek egy sikertelen és veszélyes "vakcinát" adjanak be.

A globalisták kihasználják az ukrán válságot, hogy elősegítsék a kovid "vakcina" napirendjüket. A baloldali európai vezetők megragadták a lehetőséget, hogy nyomást gyakoroljanak a több mint 2,7 millió szenvedő, az életéért menekülő ukránra, hogy vagy "beoltatják" magukat, vagy szenvedni fognak. Eközben a média asszisztál az oltási tervükhöz azzal, hogy az "oltatlan" ukrán menekülteket potenciális halálos kockázatként kenik be, akik árthatnak az ország általános egészségének.

Az oltóanyagok elérhetősége ellenére Ukrajna az egyik legkevésbé beoltott ország Európában, a 44 milliós lakosságnak csak mintegy 35,7%-a részesült a kísérleti mRNS génterápiában.

Ukrajnában nem volt kötelező védőoltás, kivéve a tanárokat és a köztisztviselőket, ami azt jelenti, hogy egészen addig, amíg Oroszország meg nem támadta Ukrajnát, nem volt nagy nyomás a polgárokra, hogy beoltassák magukat.

A baloldal már majdnem egy éve célkeresztbe vette az országot az alacsony számok miatt, amit a "széles körben elterjedt vakcina" félretájékoztatásnak tulajdonítanak, amelyet "politizáltak" és "terjesztettek összeget a közvélemény és az orvosi közösség körében".

 

 

A globalisták oltóanyag-propaganda-nyomáskampányai ellenére az ukránok rendkívüli módon igyekeztek elutasítani veszélyes programjukat. Az utazáshoz például oltási bizonyítványra volt szükség. Ukrajna létrehozta saját digitális tanúsítványát a Diya ("Action") nevű alkalmazásban, amely az EU országaiban érvényes. Néhány ukrán, aki külföldre akart menni, visszautasította a kormány által ingyenesen beadott "oltóanyagot", és helyette pénzt fizetett egy hamis tanúsítványért. A tanúsítványok ára 20 és 200 dollár (USD) között mozog, némelyikért akár 380 dollárt is elkérhetnek. Az ezeket hirdető Telegram-alkalmazás csatornáinak több ezer feliratkozója van.

Olaszország

Az Európai Unió által csütörtökön jóváhagyott sürgősségi tervek szerint az ukrán menekültek akár három évig vízum nélkül élhetnek és dolgozhatnak az EU-ban.

A baloldali vezetők, így Mario Draghi olasz szocialista miniszterelnök is bejelentette, hogy az Olaszországba érkező ukrán menekülteket 48 óránként be kell oltani vagy Covid-tesztet kell végezniük.

Izland

Izlandon annak ellenére, hogy a Covid-intézkedéseket eltörölték az állampolgárok és az utazók esetében, megkövetelik az ukrán menekültek tesztelését. A menekülteknek is felajánlja a Covid "oltást" az állam, aki hangsúlyozta, "arra fognak összpontosítani, hogy beoltassák őket".

Lengyelország

Adam Niedzielski lengyel egészségügyi miniszter pénteken bejelentette, hogy a háború elől menekülő ukránok egy kormányzati program keretében ingyenes Covid-oltást kapnak.

"A háború miatt hazánkba érkező ukrán állampolgároknak a lehető legszélesebb körű ellátást biztosítjuk" - mondta Niedzielski. A továbbiakban így folytatta:

A Covid-19 elleni védőoltás ennek egyértelmű példája. Aki eddig nem részesült az oltásban, és tudjuk, hogy sok ilyen ember van, az Lengyelországban szabadon elvégezheti a teljes oltási ciklust. Ez a legközelebbi szomszédaink iránti aggodalmunk kifejezése.

Arra bátorítom őket, hogy vegyék igénybe az oltásokat" - folytatta. "Annak érdekében, hogy minél több embert lefedjünk, ukrán nyelvű kérdőíveket készítettünk. A gyermekek az oltás beadása előtt orvosi egészségügyi felmérést kapnak.

 

 

Németország

A németországi Stuttgartban több tucat menekült kénytelen volt a vasútállomás várótermében éjszakázni, miután nem engedték őket szállodában megszállni, mert nem volt "megfelelő bizonyítékuk" a Covid igazolására.

"Már rosszul vannak; háború elől menekülnek; Németországba jöttek. Így most mindennek tetejébe még ezekkel a nehézségekkel is szembe kell nézniük, és azt mondják nekik, hogy először is be kell oltatniuk magukat" - mondta Maria Azzarone, a Stuttgartban rekedt menekülteket segítő Wolja nevű civil szervezet társalapítója. Leírta, hogy egyesek találtak néhány szállodát, ahol a helyszínen elvégezték a vizsgálatot, mások azonban kénytelenek voltak a pályaudvaron padokon kuporogva tölteni az éjszakát.

Sok más európai országhoz hasonlóan Németország is olyan dokumentumokat osztogat az ukrán menekülteknek, amelyekben az áll, hogy a Covid "vakcinák" "biztonságosak és hatékonyak", holott egyre inkább egyértelműek a bizonyítékok, hogy egyik sem az, mind a felnőttek, mind a gyermekek esetében.

Kanada

A baloldali Justin Trudeau kanadai miniszterelnök korlátlan számú ukrán állampolgárt hívott meg, hogy két évre kérvényezzék az országba való beutazást. Mégsem mentesülnek országa szigorú Covid-követelményei alól. Jelenleg a Kanadába érkező oltatlan embereknek két hét karanténon kell átesniük, a menekültek alól nincs kivétel.

Románia

A román egészségügyi minisztérium orvosi csapatokat küldött, hogy teszteljék és beadják a COVID-19 vakcinát az országukból elmenekült ukránoknak.

 

 

Egészségügyi Világszervezet (WHO)

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vasárnap közölte, hogy aggódik amiatt, hogy az ukrajnai háború súlyosbíthatja a COVID-19 világjárványt, és igyekszik többet tenni a fertőző betegségek terjedésének korlátozásáért.

A WHO jelenlegi főigazgatója, Tedros Adhanom Ghebreyesus marxista forradalmár, és a Kínai Kommunista Párttal szövetkezik. Az ellentmondásos szervezet bejelentette, hogy szorosan együttműködik azokkal az országokkal, ahol "az elmúlt hetekben nagyszámú menekült lépte át a határt Ukrajnából", hogy "beoltassák őket olyan betegségek ellen, mint a COVID-19".

A WHO pontosította, hogy a "Magyarországra, Lengyelországba, a Moldovai Köztársaságba és Romániába" tartó ukránokat célozzák meg. Az Ukrajnából elmenekült több mint 2,7 millió ember hatvan százaléka Lengyelországba, sokan pedig Magyarországra és Szlovákiába mentek.

A WHO dicsérte azokat az európai országokat, amelyek már kísérleti génterápiákat kínálnak a "be nem oltott" ukránoknak. Továbbá figyelmeztettek az "oltóanyagok" fontosságára:

Az európai régió számos, Ukrajnából menekülteket befogadó országa már most is kínál oltási szolgáltatásokat a gyerekeknek és felnőtteknek. Ez azért fontos, hogy csökkentsék a COVID-19 átvitelének kockázatát az utazó, illetve egymás közelében élő emberek között, hogy megvédjék a menekülteket a befogadó országban esetlegesen keringő betegségektől,

A vasárnapi jelentés szerint a WHO "terápiás szereket" vásárolt a Covid ellen, és "oltási kampányokat", valamint a Covid és más fertőző betegségek fokozott felügyeletét ajánlja.

 

 

Veszélyes "vakcina"

Az, hogy az ukránok kénytelenek elhagyni a háború sújtotta országukat, elég rossz. Most a globalisták nyomást gyakorolnak rájuk, hogy kapjanak egy "vakcinát", amely veszélyes és használhatatlan a Covid ellen. Ráadásul az európai kormányok nyomást gyakorolnak a kétségbeesett és kimerült szülőkre, hogy a Covidra gyakorlatilag immunis népesség gyermekeiknek beadják a kísérleti mRNS génterápiát.

Ahelyett, hogy az európai elit megnyitná karjait és szívét a pusztulás elől menekülő gyermekek és nők előtt, az ukrajnai orosz inváziót használják fel arra, hogy népességcsere-tervüket és oltási programjukat előmozdítsák. Az ukrán válság egy újabb lehetőség a globalisták számára, hogy az oltatlanokat és a kiszolgáltatottakat vegyék célba.


https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-globalistak-kihasznaljak-az-ukran-valsagot-hogy-elosegitsek-a-covid-oltasi-programjukat