2022. február 21., hétfő

A balzsamozók 2021 előtt soha nem látott furcsa vérrögöket fedeztek fel halottakban

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Jane Ruby a rémisztő és borzalmas valóságot tárja fel, amikor több balzsamozó a feltehetően a vakcina által megölt halottak vénáiban és artériáiban szörnyű vérrögöket fedezett fel, amelyek akut szívrohamért és agyvérzésért felelősek.

 

Richard Hirschman, a több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, okleveles balzsamozó és temetkezési vállalkozó rejtélyes és nyugtalanító leletekkel állt elő.

A COVID-19 injekciók bevezetése óta eltelt időszakban, 2021 közepe táján kezdődően Hirschman azt állítja, hogy "furcsa rögöket" talált az elhunytak testében.

A Dr. Jane Ruby Show-nak adott világszerte exkluzív interjúban Hirschman természetellenes, rostos rögökről számol be, amelyek kitöltik az ereket, megnehezítve a balzsamozást. A fenti videóban első kézből láthatja a hosszú, gumiszerű rögöket. Figyelem! A képek némelyike szemléletes. "Láttam már egy maroknyi ilyet" - mondja Hirschman, utalva egy olyan rögre, amelyet egy holttest ágyéktájékából húzott ki, amely majdnem a lábszár hossza.

A vérrög annyira riasztó volt, hogy Hirschman lefotózta, és elmondta, hogy azt gondolta: "Ezt le kell fotóznom, mert senki sem fogja elhinni, hogy ez hogy néz ki". A fotó készítésekor már több hasonlóan nagy méretű vérrögöt is kihúzott más testekből.

Hirschman megfigyeléseit kollégái is megerősítették, köztük Cary Watkins, aki több mint 50 éves balzsamozási tapasztalattal rendelkezik. Watkins nemcsak személyesen ismeri Hirschmant, hanem azt is mondta, hogy a balzsamozó hiteles. Watkins szemtanúja volt annak, ahogy Hirschman eltávolította a furcsa rögöket egy holttestből, és azt mondta, hogy öt évtizedes pályafutása során még soha nem látott ehhez hasonló rögöket.

 

 

Furcsa fehér, rostos rögök: Ez "egyszerűen nem normális

Steve Kirsch nagyszerű munkát végez, amikor rengeteg információt állít össze, hogy megcáfolja a mainstream média narratíváját. Ha érdekli a COVID-ról szóló legfrissebb információk, akkor fel kell iratkoznia az ingyenes Substack hírlevelére. Az ebben a részben található két videóinterjú jó példa arra, hogy milyen típusú tartalmat kap, ha feliratkozik.

"Amikor a balzsamozást végzem, bele kell mennem a vénába. És a balzsamozáshoz hagynom kell, hogy a vér lefolyjon. Így tulajdonképpen a balzsamozás előtt kihúzom ezt a hatalmas, hosszú - rostosnak tűnő - vérrögöt" - mondta Hirschman.

A fehér, gumiszerű féreghez hasonlító vérrög eleje pirosnak tűnik, és olyan, mint egy normális vérrög. A vérrög nagy része azonban más; fehér, rostos anyagból áll. "Ez egyszerűen nem normális" - mondta, hozzátéve:

"Általában egy vérrög sima; ez vér, amely összealvadt. De amikor összenyomjuk, vagy megérintjük, vagy megpróbáljuk felszedni, általában szétesik ... szinte összenyomhatjuk az ujjaink között, és újra vérré válik. De ez a fehér, rostos anyag elég erős. Egyáltalán nem gyenge. Manipulálni lehet vele, nagyon hajlékony. Nem kemény... ez nem normális. Nem tudom, hogyan tud bárki is úgy élni, hogy ilyesmi van benne."

Az a személy, akiből a videón látható hosszú rögöt kihúzták, COVID-19 injekciókat kapott, de ennek ellenére mégis elkapta a COVID-19-et. Kiengedték a kórházból, miután a SARS-CoV-2-re vonatkozó teszt negatív lett, de néhány nappal később meghalt - "valószínűleg azért, mert tele volt vérrögökkel" - mondta Hirschman.

 

 

Megbízható forrásból származó információi szerint a családtagok feldúltak, mert a férfit annak ellenére engedték ki a kórházból, hogy még mindig betegnek érezte magát, többek között légzési nehézségekkel és légszomjjal küzdött.

A videóban szereplő második képen látható, hogy hogyan néztek ki a vérrögök, miután Hirschman leöblítette őket. "Hogy lássam, mi van benne, szó szerint leöblíthettem ezeket a vérrögöket, ledörzsölhettem róluk a vért, és ez a fehér anyag erősen tartja magát. Nem oldódik fel. Össze lehet törni, de feszül. "Amikor beszélt a kollégáival, azok bevallották, hogy ők is ugyanezt látják.

A vérrögök másik szokatlan aspektusa, hogy mind a vénákban, mind az artériákban megtalálhatók. Általában az artériákban csak akkor találnak vérrögöket, ha az illető már több napja halott, ami Hirschman esetében nem így volt.

"Úgy néz ki, mint a szívférgek az emberek számára

Hirschman és egy kollégája számos rostos szálat húzott ki a testekből - olyan jelenséget, amelyet több mint 20 éves pályafutása során még nem látott. Ő úgy írta le őket, hogy férgekre hasonlítanak, míg egy kollégája azt mondta: "Úgy néz ki, mint a szívférgek az emberek számára". Ezek azonban nem férgek vagy paraziták. Mint Hirschman elmondta, soha nem látott egyet sem mozogni. Egy kommentárban Dr. Robert Jay Rowen kifejtette:

"Megnéztem ezt a videót, és ez ijesztő. Ez a temetkezési vállalkozó nem tudott vért venni a láb vénáiból, hogy formaldehidet fecskendezzen be a test konzerválásához. Feltárta, és nem csak vérrögöket talált, ami természetes lehet, hanem a rögök végén sűrű, fehér, szálas anyagot talált, amit úgy írt le, hogy féreg alakú, de nem akarom, hogy félrevezessenek, hogy ott egy parazita lehet.

Úgy nézett ki, mint egy csavart kötél. Nem fogjátok elhinni, ha nem látjátok. Ami még rosszabb, talált néhányat olyan artériákban, amelyekben a nagy áramlás miatt soha nem szabadna ilyesminek lennie. A kollégái a COVID vakcina megjelenése óta hasonló leletekről számolnak be neki".

 

 

Hirschman elmondta, hogy 2021 januárja volt pályafutása eddigi legelfoglaltabb napja, ami történetesen egybeesett a COVID-19 oltások bevezetésével. A fehér "féregszerű" struktúrákat nem látta rögtön, de mivel mostanában egyre gyakrabban látja őket, aggódni kezdett a jövőre nézve.

Az érintettek közül állítólag sokan szívrohamban vagy agyvérzésben haltak meg. "A legtöbb ember nem látja azt, amit én látok. Az orvosok, amikor vért vesznek, nem látják ezt a dolgot". Hirschman azt tervezi, hogy kémiai elemzésnek veti alá az anyagot, és hozzátette, hogy ez olyannyira elterjedt, hogy ha egy nap négy holttestet balzsamoz be, akkor kettőből kettőben már ott lesznek a rostos rögök.

A holttestek többsége már érintett

November óta Hirschman azt állítja, hogy az általa bebalzsamozott holttestek több mint 50%-a érintett a furcsa rögökkel, és úgy tűnik, hogy a tendencia növekvőben van:

"Ha ezt a vakcina okozza, amit az ösztöneim azt súgják, hogy igen - ezt nem tudom bizonyítani -, ha ezt a vakcina okozza, képzeljük el, hány ember fog meghalni a jövőben, mert az emberek nem tudnak úgy élni, hogy ilyen anyag lebeg az ereikben.

És elképesztő, hogy mostanában hányan halnak meg szívrohamban és agyvérzésben. Ha egy ilyen kis, rostos szövet feljut az agyba, akkor agyvérzést kapnak. Ha a szívükbe kerül, akkor szívrohamhoz vezet."

Egy 50-es éveiben járó egyén, akit Hirschman bebalzsamozott, szívrohamban halt meg, és a fehér, rostos rögök voltak rajta. A pénztárcája nála volt, és amikor Hirschman ellenőrizte a személyes tárgyait, észrevette, hogy a férfi COVID-19 oltási kártyája ott volt.

"A vakcina bevezetése óta szuperül el volt foglalva a balzsamozói tevékenységével" - mondta Rowen. "2020 előtt 20 évnyi munkája során soha nem látott ilyet. Nem tudja, hogy mindannyian be voltak-e oltva. Úgy tűnik, hogy az utóbbi hónapokban az előfordulási arány a holttestek 50%-áról 80%-ra emelkedett. "

Hirschman elmondása szerint az elmúlt hónapban az általa bebalzsamozott 35 emberből 24-nél jelentkezett a vérrög. Tétovázik, hogy felfedje az eredményeket az áldozatok családtagjainak, mivel nem akar pánikot kelteni. Ha azonban sikerül feltárni a rostos anyag összetételét, akkor reméli, hogy valamit tenni lehet a károsodás elhárítása és az emberek életének megmentése érdekében.

 

 

Az oltások megduplázzák az akut koronária szindróma kockázatát

A COVID-19 injekció mellékhatásaként továbbra is ritka vérrögökről számolnak be. Az egyik példa szerint a 17 éves Everest Romney megkapta a Pfizer injekció első adagját, és még aznap este rendkívüli duzzanatot tapasztalt a karjában és a nyakában. Két nappal később a korábban egészséges sportoló a fájdalom és a duzzanat miatt képtelen volt felemelni a fejét. Egy gyermekorvos elhárította az aggodalmakat, és sportsérülésre fogta azokat.

Az édesanyja ragaszkodott egy CT-vizsgálathoz, amely vérrögöt mutatott ki a nyaki vénában, ugyanazon az oldalon, ahol az injekciót kapta. Később az agyában is ritka vérrögöt mutattak ki. Az intenzív osztályon kötött ki, ahol az orvosok továbbra sem voltak hajlandóak elismerni, hogy a vérrögök az injekcióhoz köthetők.

A Circulation című folyóirat 2021. november 16-i számában megjelent tanulmány Hirschman vallomása miatt is különösen fontos. A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy "az mRNS-vakcinák drámaian fokozzák a gyulladást az endotheliumon és a szívizom T-sejtes infiltrációját, és ez magyarázatot adhat a vakcinázást követő fokozott trombózis, kardiomiopátia és egyéb érrendszeri események megfigyeléseire".

A beoltott embereknél több mint kétszeresére nőtt az akut koronária szindróma (ACS) kockázata, amely gyűjtőfogalom nemcsak a szívrohamot foglalja magában, hanem egy sor más, a szív hirtelen csökkent véráramlásával járó állapotot is. Az ACS jelei és tünetei jellemzően nagyon hirtelen kezdődnek, és a következőket foglalják magukban:

Mellkasi fájdalom/kellemetlen érzés, amelyet gyakran fájdalomként, nyomásként, szorításként vagy égő érzésként írnak le A mellkasból a vállakba, karokba, felső hasba, hátba, nyakba és/vagy állkapocsba sugárzó fájdalom.

Hányinger és/vagy hányás Emésztési zavarok

Légszomj Hirtelen erős izzadás

Szédülés, szédülés és/vagy ájulás Szokatlan vagy megmagyarázhatatlan fáradtság.

Azoknak a betegeknek, akik két adag mRNS-t kaptak, több mint kétszeresére nőtt az ötéves ACS-kockázatuk, átlagosan 11%-ról 25%-ra növelve azt. Egy 2021. november 21-i tweetben Dr. Aseem Malhotra kardiológus azt írta:

"Rendkívüli, nyugtalanító, felzaklató. Most már bizonyítékunk van egy plauzibilis biológiai mechanizmusra, hogy az mRNS-vakcina hogyan járulhat hozzá a megnövekedett szíveseményekhez. Az absztrakt a legnagyobb hatású kardiológiai folyóiratban jelent meg, így ezeket az eredményeket nagyon komolyan kell vennünk".

 

 

A fibrinolitikus enzimek segíthetnek

Ha Ön COVID-19 injekciót kapott, és az injekció okozta tünetektől szenved, a Front Line COVID-19 Critical Care Working Group (FLCCC) I-RECOVER15 protokollja a hosszú távú COVID-szindróma kezelésére hasonló sikerrel alkalmazható az injekció okozta tünetek kezelésére.

A protokoll teljes egészében letölthető,16 és lépésről lépésre útmutatást ad a hosszú távú COVID-szindróma és/vagy a COVID-19 injekciók okozta reakciók kezelésére. Továbbá, ha már kapott injekciót, és szeretné csökkenteni az esetleges szövődmények kockázatát, van néhány alapvető stratégia, amit tanácsolnék.

1. Győződjön meg róla, hogy megméri a D-vitamin-szintjét, és szájon át elegendő D-vitamint szed (a legtöbb felnőtt esetében általában körülbelül 8000 egység/nap) és/vagy ésszerű napozással gondoskodjon arról, hogy a szintje 60-80 ng/ml (150-200 nmol/l) legyen.

2. Szüntessen meg minden növényi (magvas) olajat az étrendjéből, ami magában foglalja szinte minden feldolgozott élelmiszer és a legtöbb éttermi étel elhagyását, kivéve, ha biztos lehet benne, hogy a szakács csak vajjal főz. Kerülje az éttermi szószokat és salátaönteteket, mivel ezek tele vannak magolajokkal.

Kerülje a csirke- és sertéshúst is, mivel ezek gazdagok linolsavban, az omega-6 zsírsavban, amelyből szinte mindenki túl sokat fogyaszt, és amely hozzájárul a szívbetegségeket okozó oxidatív stresszhez.

3. Fontolja meg a napi körülbelül 500 milligramm NAC szedését, mivel segít megelőzni a vérrögök kialakulását, és előanyagként szolgál a szervezet számára a fontos antioxidáns, a glutation előállításához.

4.Hirschman napi aszpirint ajánlott, de helyette fontolja meg a fibrinolitikus enzimek szedését, amelyek megemésztik a vérrögökhöz, stroke-hoz és tüdőembóliához vezető fibrint. Az adag általában kettő, naponta kétszer, de éhgyomorra kell bevenni, egy órával étkezés előtt vagy két órával étkezés után. Ellenkező esetben az enzimek az ételt emésztik meg, nem pedig a vérrögben lévő fibrint.

Még több lehetőségért az Egészségügyi Világtanács, az egészségügyre összpontosító szervezetek és civil társadalmi csoportok világméretű koalíciója, amely a közegészségügyi ismeretek bővítésére törekszik, kiadott egy tüskés fehérje méregtelenítési útmutatót, amely tele van olyan természetes gyógymódokkal, amelyek segíthetnek az egészséged támogatásában.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/tovabbi-reszletek-a-gumiszeru-verrogokrol-amelyeket-a-beoltott-holttestekben-talaltak

Hírességek szenvednek maradandó károsodásokat és halnak meg a vakcinák után XII. rész

Olyan hírességek, mint Pelé, Heather McDonald, Carlos Ferrara, Nathan Buckley, Joao Kisonga és mások is sújtottak a mérgező vakcinák által, és elítélik azok káros hatásait. Ha ez hírességekkel megtörténik, akkor sokkal többen vannak olyan névtelen emberek, akik nem jelennek meg a médiában.

Vádemelés emberiség elleni bűncselekmény, népirtás miatt a Hágai Nemzetközi Bíróságon

Holokauszt 2.0

Forrás: www.kla.tv/21693

Több mint 100.000 dollárt fizetnek a Covid-halálozásokért a kórházakban

Stew Peters interjúja Dr. Sherry O'Donnell-lel, melyben azt mondja, nem érti, hogy ha vannak megfelelő kezelési protokollok, a kórházak miért nem alkalmazzák azokat. Amit az orvosi szakmában láttam néhány kollégámnál, az ’szörnyű’, és az eredmény a betegek korai halála - mondta.

Davos 2022, a következő pandémia menetrendje, oltás a csecsemőknek és Nagy Újraindítás

A világ milliárdosai januárban Davosban, nyáron pedig a Világgazdasági Fórumon találkoznak, és Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Klaus Schwabbal közösen, a magánvállalkozásokra támaszkodva szervezik meg a Nagy Újraindítást és az emberiség sorsát. A napirendjük: Fenevad bélyege, vakcinák, világjárványok, népességfogyás, éghajlatváltozás, transzhumanizmus.