2021. december 26., vasárnap

Jim Stone: Nos, most már tudjuk, honnan vették a terminológiát a hülye Corona változataikhoz, valószínűleg mindet az Antarktisz szigeteiről nevezték el

 

Nézd meg ezeket a szigeteket itt alul. Ezek Patagónia déli csücske alatt vannak (a Chile és Argentína határát körülvevő régió Dél-Amerika csúcsán).

MEGVAN: Delta sziget (Delta változat) Lamda sziget (Lamda változat) Omega sziget (Omega változat) Eta sziget, (Eta változat) és Omicron sziget (Omicron változat) és a Rothschild félsziget ez alatt, az Alexander szigeten.

Erre bukkantam, és nem tudom, ki fedezte fel az Omicron és Delta szigeteket, hogy ezt a labdát elindítsam, de lám, amikor utánanéztem, sokkal rosszabb a helyzet, három másik variáns is ott van, de műholdas nézetet kell használni, hogy mindet lássuk.

Itt már többször kijelentettem, hogy van egy "rothschild" nevű sziget félsziget az Antarktiszon. Ez az Alexander-szigeten van, ami az irodai térképemen külön szárazföldként van feltüntetve, de a Google-n nem. Fentebb van még öt másik sziget, amit Corona változatokról neveztek el. Ezt nem lehet kitalálni:

Itt van a változatok teljes listája a WEF-en egy számítógép képernyőjéről (keresem azt a fotót), de legalább a lista, ami rajta volt, létezik:

Frissítés: Lenyomoztam ezt a listát, miután nem tudtam rájönni, hol van a szerveren. Ez most itt alul van kirakva, ezt a WEF-en egy számítógép képernyőjéről fotózták le, és most már megerősítették a valódiságát.

alpha, beta, gamma, delta, epsilon, zeta, eta, theta, iota, kappa, lambda, mu, nu1, xi, omicron, pi1, rho, sigma, tau, upsilon, phi, chi1, psi1, omega.

 

 

Az embereknek az Antarktisz szigeteit kellene átkutatniuk, lefogadom, hogy gyakorlatilag az összes ott van. Ez nagyjából azt bizonyítja, hogy ha "ők" nem kapják meg az akaratukat, akkor az Antarktiszra fognak elszökni, ahogy azt sokan kijelentették, miközben kiadják a "nagyot", ami "mindannyiunkat megöl". Nyilvánvaló, hogy jól ismerik a helyet, és ez igazán jó megerősítést ad a titkos antarktiszi bázisról szóló "összeesküvésnek". Egyértelműen mindent tudnak a helyről.

Antarktiszi frissítés: Valaki nyilvánvalóan annyira feldúlt a felfedezés miatt, hogy elindított egy lejárató pszichológiai műveletet, amely a szigeteket több ezer mérföldes távolságban egymástól mutatja. Tehát amikor az emberek megnézik, akkor ez a valóság: a Corona-változatok nagy része (legalább 8) szigetekről van elnevezve egy olyan szigetcsoportban, amely nem több mint 30 mérföldes átmérőjű. Mind ott vannak, könnyen megtalálhatók. Nyilvánvaló, hogy valaki, aki jól ismerte az Antarktiszt, már a térképen lévő nevek alapján is megrajzolta a Corona átverést, KI VAN AZ? Ez az internet történetének egyik legnagyobb lebukása, egy szép karácsonyi ajándék. Erre egy fórumon keresztül jöttem rá, csak azért, hogy felfedezzem, hogy néhány napig "mindenhol" volt, majd kiástam egy TELJES mennyiségű szart, amit senki sem vett észre. Nesze neked, a Corna átverés ezzel egy hullazsákba van varrva, ahogy a titkos antarktiszi bázis is.

Claudia átnézte ezt a Huawei telefonjával, ami valamiért jobban átvágja az elmosódást, mint bármi más, amink van, és olyan mintákat vett észre az elmosódásban, amelyek nyilvánvalóvá teszik, hogy egy egész várost elmosódtak. Szó szerint úgy néz ki, mintha nukleáris energiát használnának a part menti terület felmelegítésére és a jobb klíma elérésére, kiegészítve a bázis körüli nyílt vízzel, ami Hatalmas, legalább 10 mérföld x 50 mérföld. Miért ne? Biztosan elég pénzt loptak ahhoz, hogy ez megtörténjen. Szerintem egy ponton el fognak engedni egy szörnyeteget, hogy "lecsapolják a csordát", és elbújjanak a kis lyukukban, amíg a nukleáris üzemanyag el nem fogy. Talán évszázadokig. Időjárási modot használnak, hogy az általuk termelt hőt a kis zsebükben tartsák, és esetleg még a mezőgazdaságot is teljesen kivilágítsák.

A legrosszabb számunkra, hogy az általuk kiválasztott hely sosem fagy igazán keményen, mert az óceán melegen tartja. Könnyű lenne ott túlélni, talán 100 vagy több tóriumreaktorral, amelyek környezeti segítséget nyújtanak.

Sok minden van ebben a jelentésben, nem ér véget a legfelső képpel.

Határozottan megtaláltam a titkos antarktiszi bázist (egy megatonnás robbanás hatósugarán belülre szűkítve).

 


https://www.pokolafoldon.hu/blog/nos-most-mar-tudjuk-honnan-vettek-a-terminologiat-a-hulye-corona-valtozataikhoz-valoszinuleg-mindet-az-antarktisz-szigeteirol-neveztek-el

Feudalizmus 2.0 Keressétek egymást, alakítsatok helyi közösségeket, termesszetek élelmiszert.

by Bjorn Andreas Bull-Hansen @ YouTube

Ez normális dolog?

 

Kedves magyar társadalom! Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Orbán Viktor budai várba költözése több mint 100 milliárd forintba került eddig és ebből csak a miniszterelnöki dolgozószoba 4 milliárd forint közpénzt vitt el.

Az Nemzetgyilkos hazaáruló Orbán család magánvagyona kb 800 milliárd forint.... több tucat kastélyuk, villájuk és külföldi luxus ingatlanjaik vannak.

Miközben magyar gyermekek százezrei éheznek és nyomorognak. Ilyen fényűzést tényleg csak a leggátlástalanabb diktátorok engednek meg maguknak!

Emiatt az értelmetlen és felháborító közpénzszórás miatt életmentő műtétek és más fontos orvosi beavatkozások ezrei maradnak el és ezért emberek, magyar állampolgárok ezrei halnak meg!

Ez normális dolog?

Ezt meg szabad engedni egy EU tagállamban???

Mikor mondja ki végre az Európai Unió és a magyar nép, hogy elég volt ebből?!?

Üdvözlettel: az ördög ügyvédje

2021.december- Egy angliai lelkészfeleség tapasztalata a járványról.