Egy különleges Covid megelőzés Health Coaching Session a 2021/20-as influenzaszezonra

Az alábbi tíz táplálékkiegészítőt 2020 eleje óta nagy sikerrel alkalmazzák a COVID-19 megelőzésében.

Azzal, hogy az idei influenzaszezonban beépít néhányat ezek közül a kiegészítők közül a napi rutinjába, jelentősen fokozza az immunrendszer erejét és hatékonyságát.

Mindig a legjobb, ha kisebb adagokat szed, mint nagyobbakat, és soha ne lépje túl a javasolt maximális adagokat, kivéve előrehaladott helyzetben vagy igény esetében.

A tíz legjobb étrend-kiegészítő


(1) Kolloid ezüst (10 ppm) vagy ezüst hidroszol - 2 teáskanál naponta

https://www.amazon.com


(2) Cink - Legfeljebb napi 5o mg mindig étkezés közben.

https://goodstate.com

https://www.vitacost.com


(3) C-vitamin - Legalább 1000 mg naponta

https://www.maryruthorganics.com


(4) D-vitamin - napi 2000-5000 NE

https://www.bronsonvitamins.com


(5) Szelén - 200 mcg naponta egyszer

https://globalhealing.com


(6) Oregánóolaj - 1-2 csepp 8 uncia vízben naponta kétszer.

https://naturalfactors.com


(7) Kurkuma fűszer (főzve az ételben) és/vagy Curcumin folyékony kivonat (1 csepp vízben 2X/nap)

https://www.amazon.comékony+kivonat&qid=1631534706&sr=8-15


(8) Olívabogyó-levél kivonat - 500 mg naponta kétszer

https://www.swansonvitamins.com

https://www.iherb.com


(9) Fekete magolaj - Tegyük levesekbe, húslevesekbe, pörköltekbe, gabonafélékbe stb.

https://mothernatureorganics.com


(10) Lugol jód (2%) - 1 csepp 8 uncia vízbe keverve (csak ha jól tolerálja).

https://www.jcrowsllc.com


*Mindenkit arra bátorítunk, hogy a fenti termékeket a legjobb áron szerezze be az általa preferált forgalmazóknál.

 

Egyéb természetes megelőzési lehetőségek és protokollok

  • - Igyon influenza teát, különösen az influenzaszezonban (az alapvető összetevők a gyömbér, a cayenne-i bors, a citrom és a méz, de ne melegítse fel a citromot vagy a mézet - a friss gyömbértea elkészülte után adja hozzá).

  • - A hidrogén-peroxidos porlasztás kiváló módszernek bizonyult mind a légúti vírusos és bakteriális fertőzések megelőzésére, mind kezelésére. Dr. Shallenberger cikke megjegyzi: "a kezelések egyszerűek. Csak csatlakoztassa a szállítási maszkot a porlasztó kimenetéhez (a konkrétumokért lásd a készülék használati utasítását). Ezután adjon 3 köbcenti hidrogén-peroxid és sóoldat keveréket a porlasztóba. Helyezze a maszkot a szájára és az orrára, és lélegezzen normálisan, amíg az oldat el nem fogy. Ennyire egyszerű a dolog." Egy kezelés általában 10-15 percet vesz igénybe. Ld: Hidrogén-peroxid porlasztás COVID-19 légúti megbetegedések esetén

  • - Használjon rendszeresen Neti potot ebben az influenzaszezonban 1/4 teáskanál testhőmérsékletű desztillált vízben feloldott tengeri sóval. Vagy legyen kéznél egy sóoldatos orröblítő készlet, mint például a NEILMED'S SINUS RINSE.

  • - Kezdjünk el helyesen táplálkozni a közelgő megfázásos szezonra (sok fokhagyma és gyömbér, kurkuma és currys ételek). Az influenzaszezon hátralévő részében hajtson a forró levesek, pörköltek és húslevesek felé, különösen vacsoraidőben. Kerülje a hideg ételeket a hűtőből, különösen a joghurtot, a szendvicskenyereket és a hideg italokat. A gyümölcslevek, valamint a dió- és magtejek gyors felmelegítéséhez adjon csak egy kevés forró vizet. A fagyasztott ételek, például a fagylalt szigorúan tilosak. Minden zöldséget a szokásosnál sokkal puhábbra főzzön. A legjobb, ha vegán, ha lehetséges; egyébként minden állati eredetű húst nagyon jól meg kell főzni, és ritkán kell fogyasztani.

  • - Rendszeresen pótolja a csökkent bélflórát probiotikumokkal; az ital- és élelmiszer-alapú formák sokkal előnyösebbek, mint a tápszerek (pl. kapszulák). A laktózérzékenyek és/vagy kazeinallergiások szerezzenek be kókusz-, kesudió- vagy mandulajoghurtot vagy kefirt (ezeket fogyasztás előtt hagyja felmelegedni). Szintén megfontolandó a probiotikus rektális implantátum beültetése, ha jelentős flóracsökkenés gyanúja merül fel.

  • - A rendszeres testmozgás és nyújtás, az erős gyaloglás és a visszarugózás, a Hatha-jóga és a pilates, a Tai chi és a Qigong mind-mind remekül használható. Minél több napfényt kapjon a természetes D-vitamin-termelés érdekében. (A napfény állítólag a legjobb fertőtlenítőszer, ezért a koronavírus nem szereti). Egy 20-30 perces aerob séta a természetben a legjobb módja a teljes nyirokrendszer megtisztításának - KELL! Ne sétáljon kint, amikor az égbolt erősen vegyszerezett; érezni fogja az egészségügyi következményeket.

  • - Az olyan egyszerű légzés, mint a napi mélylégzés a friss levegőn, nagyon ajánlott; ugyanígy bizonyos pránájáma gyakorlatok is. Az összefüggő légzés különösen hatékony a szervezet természetes immunválaszának aktiválásában (lásd ezt a videolinket).

A legjobb módja annak, hogy sikeresen átvészeljünk minden influenzaszezont, a megelőző megközelítés.

Az előzőekben ismertetett holisztikus egészségügyi intézkedések és természetes gyógymódok/kezelések kiváló keretet biztosítanak ehhez.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

A Cornonavirus Coach

Hivatkozás

Így kerülheti el mindenki a koronavírus fertőzést

https://pokolafoldon.hu/pandemia/top-10-kiegeszitok-es-egyeb-termeszetes-modszerek-a-covid-19-megelozesere