2021. augusztus 2., hétfő

MOK Etikai kódex - Érdekesebb, mint gondolnánk

 

Kötelező olvasmány nem csak orvosoknak! Részletek a Magyar Orvosi Kamara Etikai kódexéből.

II.8. Gyógyszerekkel kapcsolatos tájékoztatás
(1) A gyógyszerekkel kapcsolatos tájékoztatás nem irányulhat a fogyasztás növelésére.
(2) Az orvos az általa kezelt betegek részére gyógyszert nem reklámozhat.
(3) Etikai vétség a nyilvánosság számára, kísérleti stádiumban levő szerekkel kapcsolatos mindennemű tájékoztatás, különösen, ha ezzel bizonyos betegségek gyógyításának illúzióját lehet kelteni.
(4) A gyógyszerrel kapcsolatos tájékoztatás során nem lehet ismert személyekre, testületekre - befolyásolási céllal - hivatkozni.
(5) Az etikai kódexnek a gyógyszereket érintő szabályai a gyógyhatású készítmények esetében megfelelően irányadók.

A MOK Etikai kódexében az alábbi elvek is rögzítve vannak:

"A beteg jólléte mindenekelőtt: ezt az elvet sem a társadalmi, sem politikai nyomás, sem az adminisztrációs kötelezettségek, sem kereskedelmi érdekek nem sérthetik.
Az orvosok személyes véleményüket, így különösen világnézetüket, vallási, filozófiai, politikai nézeteiket nem kényszeríthetik a betegre.
Az egészségügyi ellátás nyújtása során a megértett tájékoztatáson alapuló beleegyezés elvének - a formális, jogszabályi kötelezettségek betartásán túl – úgy kell érvényesülnie, hogy az érintettek szakmailag valóban elfogulatlan információk birtokában hozhassák meg döntéseiket.
A kezelés elutasítása soha nem alapulhat a beteg vallási, világnézeti, politikai vagy erkölcsi alapú, továbbá a rassz, a bőrszín, a nem, a nyelv, a nemzeti vagy társadalmi származás, a vagyoni, a születési vagy egyéb helyzete szerinti megítélésén sem. Az orvosnak a szakmailag lehetséges mértékben figyelembe kell vennie, ha a betegnek sajátos vallási, világnézeti vagy erkölcsi alapú kérései vannak a kezeléssel kapcsolatosan.
Az orvos nem működhet közre a hatósági kényszerintézkedések végrehajtásában abból a célból, hogy az intézkedés hatálya alatt álló személy ellenállását leküzdje, megtörje.
Az orvos nem állíthatja magáról és nem kelthet olyan látszatot, hogy olyan szakismeretek, kezelési lehetőségek birtokában van, amelyekkel valójában nem rendelkezik.
Etikátlan, ha az orvos a betegben a kezelés javaslatával hamis illúziót kelt.
A tájékoztatást csak olyan szakember adhatja, illetve a beleegyezés csak olyan szakember jelenlétében tehető meg érvényesen, aki kellő képzettséggel és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy megfelelő módon felvilágosítást adjon a kezelés lényegét, a kezeléssel elérhető előnyöket, a felmerülő kockázatokat és az esetleges alternatívákat illetően.
Az érintetteket a kezelésbe való beleegyezésük előtt, a kezelés alatt és után is megfelelően tájékoztatni kell - ideértve az előre nem látható következményekről, a nem kívánatos, illetve mellékhatásokról és az ellátás során bekövetkezett tévedésekről és elkövetett hibákról szóló tájékoztatást is.
Az orvos csak a beteg vizsgálata után a beteg állapotának ismeretében rendelhet gyógyszert, gyógyászati segédeszközt.
Etikai vétség a nyilvánosság számára, kísérleti stádiumban levő szerekkel kapcsolatos mindennemű tájékoztatás, különösen, ha ezzel bizonyos betegségek gyógyításának illúzióját lehet kelteni.
Etikai vétség a betegellátást korlátozó gazdasági döntéseket orvos-szakmai érvekkel indokolni. Konkrét esetben az orvos nem keltheti annak látszatát, hogy a gazdasági korlátok ellenére a beteg optimális ellátásban részesül.
Az orvos tartózkodjék az olyan magatartástól vagy nyilatkozat adástól, amely a beteg kezelésének megszerzését célozza.
Az orvosnak folyamatosan mérlegelnie kell az új eljárások hasznosságát és kockázatát. Amennyiben kiderül, hogy az eljárás a résztvevőket veszélyezteti vagy eredménytelen, abba kell hagyni.
Ha a beteg visszautasítja a kutatásban való részvételt, ez rá nem járhat semmilyen hátrányos megkülönböztetéssel a további kezelés során.
A tudományos közlések szakmai tartalmának valósághűnek, tényszerűnek kell lennie.
A nyilvánosságnak adott információknak világosnak, tényszerűnek és elfogulatlannak kell lenniük. Nem kelthetnek sem alaptalan félelmet, sem nyugtalanságot a társadalomban, sem egyes csoportokban, személyekben, nem okozhatnak és ébreszthetnek megalapozatlan elvárásokat, reményeket.
A gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök ismertetésére és reklámozására, valamint a gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök rendelése kapcsán a betegek tájékoztatására vonatkozó jogszabályi rendelkezések vétkes megszegése, továbbá jogszabálysértő reklámozás megvalósulása egyben etikai vétségnek is minősül.
Etikai vétség, ha a mindennapi gyakorlatban bárki olyan megszólítást kíván vagy tűr meg, amelyre beosztása, tudományos rangja nem jogosítja fel.
Etikai vétség, ha az orvos személyes véleményét egy testület állásfoglalásaként adja elő."

Ezek tükrében felmerül a kérdés: A Magyar Orvosi Kamara, miért asszisztál egy olyan folyamathoz, ahol az orvosoktól elvárják, hogy az etikai kódexük legalapvetőbb elveivel is szembemenjenek. Aki pedig következetesen, lelkiismeretesen követi azt kizárja vagy kizárással fenyegeti. (Illusztráció forrása: delmagyar.hu)

https://mediaforras.com/mok-etikai-kodex-erdekesebb-mint-gondolnank-900

20 595 halott 1,9 millió sérült (50% súlyos) a COVID-19 injekcióval kapcsolatos mellékhatások európai uniós adatbázisában

 

Az Európai Unió EudraVigilance nevű adatbázisa a gyanús gyógyszerreakciókról szóló jelentéseknek, és jelenleg 20 595 halálos áldozatot és 1 960 607 sérültet jelentettek a COVID-19 injekciókat követően.

A Health Impact News egyik európai előfizetője emlékeztetett bennünket arra, hogy ez az EudraVigilance-nél vezetett adatbázis csak azokra az európai országokra vonatkozik, amelyek az Európai Unió (EU) részét képezik, amely 27 országból áll.

Az európai országok száma ennél jóval magasabb, majdnem kétszer annyi, mintegy 50 ország. (Vannak nézetkülönbségek abban, hogy technikailag mely országok tartoznak Európához).

Tehát bármennyire is magasak ezek a számok, NEM tükrözik egész Európát. Az Európában a COVID-19 lövések miatt halottnak vagy sérültnek nyilvánított személyek tényleges száma sokkal magasabb lenne, mint amennyit mi itt közlünk.

Az EudraVigilance adatbázis szerint 2021. július 31-ig 20 595 halálesetet és 1 960 607 sérülést jelentettek a négy kísérleti COVID-19 injekció beadása után:

COVID-19 MRNA VAKCINA MODERNA (CX-024414)
COVID-19 MRNA VAKCINA PFIZER-BIONTECH
COVID-19 VAKCINA ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
COVID-19 VAKCINA JANSSEN (AD26.COV2.S)

Az összes regisztrált sérülésből a sérülések fele (968 870) súlyos sérülés.

"A súlyosság információt nyújt a feltételezett nemkívánatos hatásról; "súlyosnak" minősíthető, ha olyan orvosi eseménynek felel meg, amely halált okoz, életveszélyes, fekvőbeteg kórházi kezelést igényel, más, orvosilag fontos állapotot vagy a meglévő kórházi kezelés meghosszabbodását eredményezi, tartós vagy jelentős fogyatékosságot vagy munkaképtelenséget eredményez, vagy veleszületett rendellenesség/születési rendellenesség.""

A Health Impact News európai előfizetője lefuttatta a jelentéseket mind a négy COVID-19 felvételről, amelyeket itt közlünk. Ez az előfizető önként vállalta ezt a feladatot, és rengeteg munkát jelent az egyes reakciók táblázatba foglalása a sérülésekkel és halálesetekkel együtt, mivel az általunk talált EudraVigilance rendszerben nincs olyan hely, amely az összes eredményt táblázatba foglalná.

Amióta ezt közzétettük, mások is kiszámolták Európában, és megerősítették az adatokat.*

Íme az összesített adatok 2021. július 31-ig.

A BioNTech/ Pfizer kísérleti mRNS-vakcinaTozinameran (kód BNT162b2,Comirnaty) összes reakciója: 9 868 haláleset és 767 225 sérülés 2021. július 31-ig.

A Modernától származó mRNA-1273 (CX-024414) kísérleti mRNS-vakcina összes reakciója: 5 460 haláleset és 212 474 sérülés 2021. július 31-ig.

Az Oxford/ AstraZeneca által gyártott AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) kísérleti vakcina összes reakciója: 4 534 haláleset és 923 749 sérülés 2021. július 31-ig.

A Johnson & Johnson kísérleti COVID-19 JANSSEN (AD26.COV2.S) vakcinájával kapcsolatos összes reakció: 733 haláleset és 57 159 sérülés 2021/07/31-ig.

*Ezek az adatok az EudraVigilance-hoz benyújtott jelentéseken alapuló becslések. A bejelentett mellékhatások százalékos aránya alapján az összesítések sokkal magasabbak lehetnek. E jelentések egy részét az egyes országok mellékhatás-adatbázisaiba is jelenthetik, mint például az amerikai VAERS adatbázisba és az Egyesült Királyság Yellow Card rendszerébe. A halálos kimenetelű eseteket tünetek szerint csoportosították, és néhány halálos kimenetelű eset több tünet miatt is bekövetkezhetett.

A covid-19 művelet változatai

 

Íme, hogyan tesztelik titokban az egyes COVID-19 variánsokat azokon a nemzeteken, amelyek a nagyon titkos és veszélyes kísérletek célpontjai.
Mostanra már teljesen világosnak kellene lennie, hogy a COVID-19 VARIANT OPERATION-nak több célja is van, valamint gondosan elrejtett aljas céljai.

Ez a különleges fekete művelet és komplex pszichopédia nem csak arra szolgál, hogy a Covid Plandemic átverés a végtelenségig fennmaradjon, hanem az OPERATION COVID-19 VARIANT egy titkos globális kísérlet az egész emberiségen.

Pontosan hogyan hajtja végre ezt a náci-szerű kísérletet az Új Világrend globalista összeesküvése az egész bolygón? A következők szerint:

 

Rendkívül fontos, hogy a Föld minden lakója helyesen megértse, hogy ez a sokrétű kísérlet az emberi bioszervezet különböző aspektusain zajlik. Különböző dimenziókban is zajlik, és ezért minden egyes célzott emberi lény különböző szintjein.

Az is döntő fontosságú, hogy megértsük, hogy az OPERATION COVID-19 VARIANT csak egy darabja a sokkal nagyobb OPERATION COVID-19 nemzetközi bűnös összeesküvésnek.

Ennek a világméretű népirtási tervnek a puszta összetettségét jól mutatja a következő részlet egy korábban közzétett SOTN expozéból.

COVID-19 koronavírus,
5G 60 GHz-es milliméteres hullám,
Chemtrail-szórásos intelligens por.
és a vakcina által szállított digitalizált RNS
kölcsönösen erősödő kvaterner fegyverek.
Szándékosan indított és összehangolt, hogy
egy célzott város vagy nemzet leállítására,
népirtás, elnéptelenedés
és/vagy ELE-t indítanak el.

(Forrás: Minden egyes koronavírus-klaszterrobbanás előtt aktivált KVATERNÁRIS FEGYVERRENDSZER)

Ne feledjük, hogy még ez a teljesen aktivált Kvaterner Fegyverrendszer sem tartalmazza a Föld bolygó elnéptelenítésére és a megmaradt emberiség leigázására irányuló több évtizedes terv egyéb kulcsfontosságú összetevőit.

Ott van például az a hatalmas technológiai vállalkozás, amelyet Elon Musk SpaceX vállalata valósít meg Starlink néven, amely egy olyan műholdas internet-konstellációt hoz létre, amely állítólag műholdas internet-hozzáférést biztosít a Föld nagy részének.

Természetesen a Starlink jól elrejtett célja az, hogy minden létező okostelefont egy központi adatbázishoz csatlakoztasson, hogy örökké nyomon követhessen és ellenőrizhessen minden egyes felhasználót. Ennél is fontosabb, hogy minden egyes személy, aki megkapja a COVID-19 vakcinákat, digitálisan csatlakozik a folyamatban lévő OPERATION COVID-19 VARIANT kísérlethez a Starlink 5G-vel működő több ezer, pályán keringő műholdon keresztül.

Azt is fontos megérteni, hogy a Covid szuperoltási menetrendje valójában évtizedekkel ezelőtt kezdődött, a felnőttek influenza elleni oltási programjainak és a kötelező gyermekkori oltási menetrendeknek az agresszív bevezetésével. Ily módon a Covid elkövetői lassan és némileg észrevétlenül alakították át az emberi testet a különböző digitális interfész-technológiák számára sokkal kedvezőbb eszközzé.

KULCSPONT: Az utóbbi időben növekvő fertőzési arányok azokon a földrajzi helyeken, ahol a legmagasabb a Covid-oltási arány, a legmagasabb a COVID-19 fertőzési arány is. Lásd például ezt a felületes statisztikai elemzést: Ez a két legnépesebb megye a leggyorsabban növekvő floridai COVID-19-es esetek hátterében.

Természetesen az NWO végső célja a transzhumanizmus térhajtó sebességgel való előretörése (emlékezzünk Trump "Operation Warp Speed" (Térhajtó sebesség hadműveletére)), hogy végül a Földön minden embert maximálisan irányítson a régóta tervezett Egy Világkormány. Ennek érdekében már titokban létrehoztak egy földalatti Globális Biztonsági Szuperállamot, amelyről az elkövetők úgy vélik, hogy abszolút parancsnokságot és ellenőrzést fog gyakorolni az egész bolygó civilizáció felett.

Az OPERATION COVID-19 VARIANT sikere kulcsfontosságú része ennek a rendkívül bonyolult és őrült tervnek, amelynek célja az egész emberiség feletti uralom megszerzése. Ezért ezt mielőbb le kell leplezni, hogy az olyan államfők, mint Bolsonara brazil elnök, fújhassák a sípot, ahogyan itt is tette:

Brazíliai elnök kiakadt, leleplezte a Covid zsarnokságát, és azt akarja, hogy minden brazilnak legyen fegyvere

(MEG KELL NÉZNI a videót).

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ime-hogyan-tesztelik-titokban-az-egyes-covid-19-variansokat

Bjørn Andreas Bull-Hansen: A Demokrácia végnapjait éljük

Valami baljós dolog van a levegőben

Hogyan szüntették meg az oroszok az egészségügyi igazolványt: 2 millió panasz 3 hét alatt, és győzelem!

 

Örömmel látom, hogy a franciák ébredezni látszanak, a számos tüntetéssel a felállított "digitális koncentrációs tábor" ellen. Szeretném elmondani, hogy Moszkvában hogyan sikerült rávennünk a polgármestert, aki szintén nosztalgiázik egy bizonyos korszak iránt, hogy hajoljon meg...

Hadd menjek vissza egy kicsit.

Körülbelül egy éve szinte semmilyen korlátozás nem volt Oroszországban. Csak a tömegközlekedési eszközökön és a boltokban kötelező a maszk viselése... elméletileg. A gyakorlatban mondjuk legfeljebb 20% viseli, és a városháza által elrendelt alkalmi akcióktól eltekintve a rendőrség elnézi, és nem bírságol meg senkit.

Egy hónappal ezelőtt Vlagyimir Putyin kijelentette, hogy teljes mértékben ellenzi a kötelező védőoltásokat, amelyeknek személyes döntésnek kell lenniük. Másnap Genfbe repül, hogy találkozzon Bidennel. Még az elnöki gép a levegőben volt, amikor Moszkva polgármestere bombát dobott, amikor közzétette a kötelező védőoltást előíró rendeletet "bizonyos embercsoportok számára"! (ER: Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester köztudottan globalista.) Teljes meghökkenés, de ez nem vicc! A rendelet szankciókat is kilátásba helyez az engedetlenkedőkkel szemben, egészen az elbocsátásig! A polgármester ezért egy nagyon hatékony szervezetet hozott létre oltóközpontokkal szerte Moszkvában: bevásárlóközpontokban, parkokban stb. A polgármester döntését azonnal lemásolta több kormányzó, köztük a "moszkvai régió" kormányzója is.

Az érintett ágazatok alapvetően mindazok, ahol a munkavállalók ügyfelekkel érintkeznek! Valójában szinte mindenkivel, és a polgármester megköveteli, hogy az ott dolgozók 60%-a be legyen oltva. Közlekedés, üzletek, szolgáltatások.

Vlagyimir Putyin, miután visszatért Oroszországba, hallgat. Csak a szóvivője jelenti ki, hogy nem, az oltás nem kötelező, mivel csak bizonyos kategóriákba tartozó emberek érintettek, és hogy munkahelyet válthatnak, ha nem tetszik nekik! A Telegram-csoportokban dübörög a düh.

A következő hetekben nagyon kevesen jelennek meg a csípésre. Ezt látva Moszkva polgármestere olyan intézkedést hoz, ami egy második hatalmas botrányt okoz: Megtiltja a nem beoltott emberek belépését az éttermekbe és kávézókba. Az ellenőrzés pedig egy QR-kóddal történik majd, amelyet az oltás után kapnak meg.
Bár ez a 12 millió moszkvai közül csak néhányat érint, mégis hatalmas botrányt vált ki, ismét a Telegramban. Ugyanakkor a hackerek szorgoskodtak, és nagyon gyorsan pénzért cserébe QR-kódokat kínáltak a beoltottak szövetségi adatbázisában való regisztrációval.

De különösen Oroszországban az ilyesmi nem jön jól, a háború "sötét óráira" emlékeztet. A sárga csillagok kezdenek kivirágozni a pólókon, de mindenekelőtt a tiltakozás szerveződik.
A taxisok például, akiknek a cégfőnökei (GET, Yandex stb.) bejelentették, hogy nem tarthatnak nem oltott sofőröket, azonnal kifejlesztettek egy okostelefonos alkalmazást, amely "a nem oltott, maszk nélküli ügyfelek számára van fenntartva"! Azonnal hatalmas sikert aratott! Egyes éttermek szintén nem hajlandók tiszteletben tartani az intézkedéseket, és továbbra is fogadják a vendégeket. Sokan mások azonban végleg bezárnak: Moszkvában 2 hét alatt 700 kávézót és éttermet számoltak össze, amelyek bezártak.

A legfontosabb dolog ismét online történik. Az elmúlt 10 évben a kormányzat tökéletesen hatékony online szolgáltatásokat fejlesztett ki: Szeretne írni az FSB-nek? Az ügyésznek? Az adószedőnek? Egy miniszterhez? Megteheti online is! Garantált válasz 10 napon belül! Az ügyvédek "szabványos" panaszleveleket készítenek a moszkvai polgármester ellen, minden közigazgatásnak címezve. Mert természetesen az intézkedések teljesen törvénytelenek és sértik az összes törvénykönyvet, valamint az Alkotmányt!

A Moszkvai Prokuratúra szóvivője szerint naponta átlagosan 5000 panasz érkezik hozzájuk, minden nap. És az emberek írnak az FSZB-nek, hogy "hazaárulással" vádolják a polgármestert, a Munkaügyi Minisztériumnak, hogy panaszt tegyenek a munka törvénykönyvének megsértése miatt, stb. stb. stb. Ez egy igazi árhullám, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni, mivel az elektronikus leveleket mind elektronikusan "írják alá", nem lehet hamisítani. Ráadásul a telegramot elárasztják az orvosok tanúvallomásai, akik óva intenek ettől az oltástól. Egy videó is járja a köröket, amin azt látjuk, hogy egy parkban egy frissen beoltott embert hordágyon evakuálnak, és a sorukra várók gyorsan kiszállnak! A hackerek pedig összeomlasztják a QR-kódokat vezérlő szervereket.

Ugyanakkor minden közvélemény-kutatás katasztrófára utal a szeptemberi parlamenti választásokon. A politikai pártok nézettsége, amelyek mind hallgatnak (kivéve a kommunistákat, de rájuk már senki sem hallgat!), szabadesésben van, és mindenki az Egységes Oroszországtól, Vlagyimir Putyin pártjától vár mesteri verést. Ez lehetővé teszi egy "hazafias" párt, a ROS előtérbe kerülését.

 

Ami az oltásokat illeti, az oltottak száma egy kicsit emelkedett, de még mindig messze vagyunk a polgármester által előírt 60%-tól. Bár minden nap kijelenti, hogy jó úton halad a cél elérése felé, az igazság az, hogy az emberek kevesebb, mint 20%-át oltották be! És ebben a 20%-ban van egy ismeretlen, de feltehetően nagyszámú "ál-oltott"... Vannak igazi szemétládák, akik odáig mennek, hogy QR-kódot tetováltatnak a karjukra, a Sberbank, Oroszország legnagyobb bankja, a több mint 100 millió ügyféllel rendelkező Sberbank egyik expressz kézbesítő leányvállalatának kezdeményezésére. A bankot a moszkvai polgármester nagy barátja, Gref vezeti! Utóbbi, nem zavartatva magát, még hozzátette, és múlt szerdán azzal fenyegetőzött, hogy teljesen lezárja Moszkvát, ha az emberek nem mennek el az oltásokra.

Ez lesz az utolsó csepp a pohárban, amitől minden felrobban. A karon lévő tetoválások sok mindenre emlékeztetnek, és Oroszországban ez nem elfogadható. Ez a tombol a Telegramban, egyesek gyors intézkedéseket követelnek a polgármester ellen, aki náci egyenruhában mutatkozik be, ami Oroszországban a legvégső. Vlagyimir Putyin népszerűségi mutatója 60%-ra "zuhan" (még mindig nem rossz, de 75% volt!), és egyes politikusok kezdenek megijedni, és azt suttogják, hogy a választásokat elhalaszthatják...

Ez nem fog megtörténni, mert pénteken, miközben senki sem számít rá, Moszkva polgármestere kijelenti, hogy hétfőtől (holnaptól - július 19-től) törli a QR-kódokat, azzal az indokkal, hogy az oltottak 60%-os aránya már majdnem elérte a 60%-ot. Óriási hazugság, a valós arány 20% körül van. Az egészségügyi szolgálatoknál azt mondják, hogy a személyzet kevesebb mint fele van beoltva.

A valóságban a Kreml "megkapta az üzenetet" a polgároktól, a 2 millió panaszos számadatot állítják. És akárcsak tavaly, amikor Moszkva polgármesterét a karantén folytatásának bejelentése közben, egy megbeszélés közepén felhívták telefonon, és felszólították, hogy hagyjon abba mindent.

 

Holnap hétfő, de sokan nem vártak, és már péntek este újra kinyitották a bárokat és éttermeket!

Miért nem teszik ugyanezt Franciaországban? Árasszák el baloldali bíráikat panaszokkal a szabadságjogaik megsértése ellen! Használjátok ki őket, akik még távolról sem látják Tömeggyilkos Macront! Az utcai tüntetések haszontalanok, hacsak nem fegyverrel mentek oda. Ellenkező esetben lehetőséget adnak a provokátoroknak, hogy eltorzítsák az igazságos küzdelmeteket! Valószínűleg nektek is vannak rátermett "hackereitek", hadd törjenek fel adatbázisokat és törjenek fel szervereket!

Mindent fel kell használni ez ellen a söpredék klikk ellen!

(ER: Üzenet Franciaországból - "dolgozunk rajta")

Boris Guenadevich Karpov

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hogyan-szuntettek-meg-az-oroszok-az-egeszsegugyi-igazolvanyt-2-millio-panasz-3-het-alatt-es-gyozelem

Az egészségügyi dolgozók kötelező oltásáról

 

https://www.brighteon.com/3752968d-fd4f-4884-bad8-863fcbfef1eb

Adataikat (név, telefonszám, email cím) a következő email címre küldhetik: orvosokatisztanlatasert@gmail.com

Összefoglalva tanácsaink

A jogszabály augusztus 15-én lép hatályba (Jelenleg még nem is lépett hatályba) – módosíthatják, visszavonhatják.

Ne mondjon fel! Várja meg amíg az ellenség lép!

Gyűjtsön társakat és együtt forduljanak ügyvédhez

Jelentkezzen pertársaságba az orvosokatisztanlatasert@gmail.com -on neve, telefonja, email címe megadásával. Irjon levelet az ötleteiről ugyanide nekünk

Hagyja, hogy áthelyezzék, hagyja, hogy felmondjanak, semmit ne írjon alá, semmibe ne egyezzen bele!

Egyik vakcina sem biztonságos, semmiképp ne oltassa magát még a kínaival és az orosszal sem. Az oltás felvétele a legrosszabb, amit tehet

Készüljön a B tervével, ha semmi nem jönne be

Lépjen be a OLTÁST ELUTASÍTÓ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK CSOPORTJA-ba a Facebookon.

Jobb új területre evezni, mint ragaszkodni az egészségügyhöz. Az egészségügy mostmár nem az, amiért annak idején választottuk. Ebből jobb akár kimaradni. Aztán úgyis el fognak bukni és akkor majd vissza lehet menni.

Levél egy orvostól Kásler úrnak

Az alábbi négy kérdést ma tettem fel Kásler Miniszter főtanácsadójának . 4,3 millió nem oltott magyar választópolgár és az egészségügyi dolgozók várják ezekre a konkrét válaszokat.

1.) Franciaország mintájára az EMMI/ Kásler Miniszter Úr elrendelte a magyar egészségügyi dolgozók kötelező beoltását.
Első kérdésem :
Miért nem tartja be hazánk az Európa Tanács 2021. januári “oltások önkéntességével kapcsolatos” határozatát ?
Európa Tanács 2361. számú határozata (2021. január 28.) és ennek 731. és 732. cikke :

731. Cikk: ′ ′ Annak biztosítása, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltás nem kötelező, és hogy senkit nem terhelnek politikai, társadalmi vagy egyéb nyomás az oltásra, ha ő ezt személyesen   
nem  kívánja megtenni. ”
732. cikk: ′ ′ Annak biztosítása, hogy senkit ne érjen hátrányos megkülönböztetés a be nem oltás, az esetleges egészségügyi kockázat vagy az oltás elmaradása miatt.—————————————————————————————————-

2.)“Salus aegroti suprema lex esto”
A beteg üdvének elsődlegessége okán az orvosi beavatkozás (oltás) előtt a beteg tájékozott beleegyezésének megkérése : kötelező…(mondom ezt egészségügyi okleveles auditorként), ami -előzetes- tájékoztatás vonatkozik az mRNS oltások kísérleti,ideiglenes és csak a járványügyi vészhelyzet idejére kapottátmeneti engedélyezésére is, valamint az mRNS oltások okozta egészségkárosodások veszélyeire is, azokat tételesen felsorolva az oltandó személy számára.  A klinikai III. fázis kísérletek csak 2023-ban fejeződnek be. Mivel végleges engedélyt -ezekre- eddig még sem az FDA sem az EMA nem adott ki és mivel pandemia ill. járványügyi vészhelyzet jelenleg nincs hazánkban, így a Pfizer és Moderna oltóanyagok forgalmazását és tömeges alkalmazását itthon is fel kellene -azonnal- függeszteni…
Második kérdésem :
Fentiek alapján miért nem függesztik fel most az mRNS oltások forgalmazását és tömeges alkalmazását hazánkban  ?

——————————————————————————————————-
3. ) Harmadik kérdésem :
Miért nem szervezett /szervez az EMMI tudományos terápiás konszenzus konferenciát a hazai covid terápiás protokoll hatékonysága, eredményei, tanulságai stb. ügyeiről, készülve (és egyben felkészülve) a 2021. őszi “negyedik” hullámra ?
——————————————————————————————————-
4.) Negyedik kérdésem :
Ivermectin, ami a covid ellen -bizonyítottan- hatásos gyógyszer, amit szájon át is lehet szedni (akár utólag is), miért nincs a mai napig sem engedélyezve hazánkban -humán gyógyászati használatra- , miközben Ausztriában és Németországban is engedélyezve van ?

Megköszönném, ha a fenti négy kérdésre konkrét válaszokat kaphatnánk az EMMI-től ill. magától Kásler Miniszter Úrtól…
Köszönettel várom a konkrét válaszokat !
—————————————————————————ez a levél ma este  elment——————————-
Tisztelettel :
Dr U.T.

“Ezt egy 65 év feletti jogász barátomtól kaptam, hogy mutassa be a Covid oltási szándékkal felkereső személynek, személyeknek. Azt kérte, hogy vele és barátaival együtt tudassuk minél több még nem Covid oltottal az alábbiakat, akik a leírtakat mondják el, vagy kinyomtatás után mutassák be a Covid ügynököknek:Tisztelt Covid-vakcina Ügynök(ök)!Tájékoztatjuk, hogy ezen ingatlan lakói nem vesznek részt vakcina kísérletben, mert az Alaptörvény III.cikk (2) is kimondja, hogy „Tilos emberen tájékoztatáson alapuló, önkéntes hozzájárulása nélkül orvosi vagy tudományos kísérletet végezni.” Az alaptörvény pedig minden más törvénynél, de főleg kormányrendeletnél erősebb jogszabály és ezt tudnia kellene az államelnöktől kezdve a miniszterelnökön keresztül az utolsó jogászig és állampolgárig! Amennyiben mégis halaszthatatlan vágyat éreznek, hogy elmondják felesleges érveiket, mi hajlandóak vagyunk meghallgatni az alábbi tarifa szerint:10.000.-Ft/perc. A számlázás a csengő megnyomásával kezdődik és a legrövidebb idő 5 perc.Továbbá tájékoztatom, hogy beszélgetésünkről kép és hangfelvétel készül, amely a későbbiekben felhasználható bírósági eljárásban Ön(ök) -el szemben.A csengő megnyomásával Ön(ök) elolvasta (ták), tudomásul vette (vették) és elfogadja (ják) a szerződés feltételeit. Ezúttal a csengő megnyomásával, a becsengetés fizetési kötelezettséggel jár az Ön(ök) számára, melyet ha nem fizet(nek) bírói úton érvényesíteni fogok.Vonatkozó jogszabályok:2006.évi XCVII törvény 18.§. Felelősségi szabályok (ez szintén erősebb a kormányrendeleteknél és határozatoknál)17.§. Gyógyszerrel, illetve gyógyászati segédeszközzel kapcsolatos,fogyasztókkal szembeni kereskedelmi gyakorlatra vonatkozó szabályokBtk. 142.§. NépirtásBtk. 222.§. ZaklatásBtk. 218.§. Egészségügyi önrendelkezési jog megsértéseBtk. 219.§. Személyes adattal visszaélésBtk. 221.§. MagánlaksértésBtk. 367.§. Zsarolás”

https://orvosokatisztanlatasert.hu/az-egeszsegugyi-dolgozok-kotelezo-oltasarol-2/

Meddig még Közjegyzők? – Meddig lehet még bírósági jogkörben kifosztani az embereket?

 

Régóta foglalkoztatják az egész társadalmat a közjegyzők visszaélései, vagyis a Magyar Családok kifosztásának elősegítése, a Közjegyzők által.

Fontos első körben tisztázni, hogy a közjegyző nem azonos a jegyzővel, mert sajnos még ezt is összekeverik az emberek.

Szeretnénk itt egy összefoglalót adni arról, hogy mennyire aljas és gátlástalan az, amit művelnek a közjegyzők, sokszor leírhatatlan (nem magyar), nevek mögé bújva.

Először is adottak a követeléskezelők, akik arra jöttek létre, hogy valós, vagy jogosnak vélt követeléseket érvényesítsenek (hajtsanak be) a Magyar lakosságon, – mindegy milyen áron.

Két módon tudják ma ezt kivitelezni:

1. Telefonos, személyes és levélben történt megkereséssel, fenyegetőzve, zsarolva és csalárd módon hazugságokkal. (ezt majd egy másik történetben fejtjük ki)

2. Jogi úton érvényesítve, a közjegyzőket igénybe véve, úgynevezett; Fizetési meghagyás kibocsátásával.

Ami úgy történik, hogy a közjegyzőhöz elektronikusan megküldik az előre kitöltött Fizetési meghagyás nyomtatványt a behajtók, a Magyar Családokat kifosztó követeléskezelők.

Ha jogos, a követelés, ha nem, akkor is bepróbálkoznak, mert nem kell a Közjegyző felé igazolni a követelésük jogalapját. Majd a közjegyző, mivel a törvény szerint gazdasági társaságként, vagy is bevétel orientált, így kérdés nélkül kiállítja 5.000,- Ft plusz a követelt összeg 3% bevételért a Fizetési meghagyást.

Tehát a Közjegyző, ha jogos, ha nem a követelés, akkor is a pénzénél van, Járásbírósági jogkörben eljárva. A Járásbírósági jogkör azt jelenti, mint egy elsőfokú eljáró bíróság és a közjegyző által kiállított fizetési meghagyásnak pont ugyan olyan súlya van, mint egy Járásbíróság által hozott ítéletnek és a feleket meg sem hallgatták!

Vagyis elítélték az állampolgárt a háta mögött!

Mivel a közjegyzők Járásbírósági jogkörben járnak el, így érthetetlen, hogy lehet őket lefizetni az 5.000,- Ft és a 3% ügyértékkel a követeléskezelők részéről? Nem tudjuk, de simán lefizetik őket a követeléskezelő, behajtó bandák, mint első fokon eljáró Járásbíróságot!

DE nem is ez a poén, ami miatt ez a kis összefoglaló készült.  Azon kívül, hogy Járásbírósági jogkörben díszelegnek a közjegyzők, még tákoltak nekik egy közjegyzői törvényt is a 1991. évi XLI. törvény a közjegyzőkről, ami kimondja az 1. §  (1) bekezdésében; hogy

“a törvény közhitelességgel ruházza fel a közjegyzőket, hogy a jogviták megelőzése érdekében a feleknek pártatlan jogi szolgáltatást nyújtsanak.”

JÓL olvasható a törvényben „PÁRTATALAN”!

Mitől lesz pártatlan a közjegyző, ha lefizetik, pénzt kap érte, mert bevétel orientált a működése?

Menjünk tovább, hisz azt mondja ki a törvény (4) bekezdése, hogy

“a közjegyző a jogszabály által meghatározott hatáskörében az állam igazságszolgáltató tevékenysége részeként jogszolgáltató hatósági tevékenységet végez.”

A követeléskezelők által lefizetetten??? Nincs is oly nagy törvénysértés, vagy korrupció!

Menjünk tovább a törvénybe foglaltak alapján a 2. § (1) bekezdése szerint;

“a közjegyző az eljárása során csak a törvénynek van alávetve, és nem utasítható.”

Hát akkor a követeléskezelő, behajtó banda mit csinál, ha nem utasítja, (JÓ PÉNZÉRT) hogy  az elévült követelésekre is állítson ki fizetési meghagyást.

Mindezek után, még az van a közjegyzői törvénybe foglalva, hogy a 2. § (1) bekezdése szerint;

“a közjegyző az ügyekben részrehajlás nélkül, hivatását személyesen gyakorolva köteles eljárni.”

RÉSZREHAJLÁS NÉLKÜL? HŰHA! Ez hol valósul meg, amikor évente 600.000 fizetési meghagyást bocsátanak ki és gond nélkül állítják ki a végrehajtást lerendelő okiratokat is, amivel a végrehajtó barátait juttatják bevételhez.

Viszont elértünk az írásunk azon pontjához, amiről szerettük volna tájékoztatni lakosságot.

A követeléskezelő, behajtók, nem törődve a törvényekkel gátlástalan módon akarnak bevételhez jutni, ezért az évekkel korábban törvény által is igazolhatóan ELÉVÜLT KÖVETELÉSEKET is érvényesítik a közjegyzők segítségével.

Ami azért is megalázó és gusztustalan, mert mind tudják, (követeléskezelő és a közjegyző is ), hogy törvényesen nem lehetne behajtani az elévült követeléseket.

A Közjegyzők által kiadott Fizetési meghagyásban pontosan fel kell tüntetni a közjegyzőnek a „követelés lejárta” időpontját. Ez a dátum azért fontos, mert ettől az időponttól kezdődik a követelés elévülésének számítása.

NAGYON FONTOS TUDNI, HOGY FELSZÓLÍTÓ LEVELEKKEL ÉS AZ ENGEDMÉNYEZÉSSEL VAGY KÖVETELÉSEK ADÁSVÉTELÉVEL MÁR NEM SZAKÍTHATÓ MEG AZ ELÉVÜLÉS!

Ebben az egy kérdésben rendet raktak a törvényben, a 2014. évben, de ez sem a közjegyzőt, sem a követeléskezelőket nem érdekli.

Tehát amikor a Közjegyző elé kerül a követeléskezelőtől a kérelem, akkor már látja, hogy nem állíthatná ki a fizetési meghagyást 2021 évben egy 2015 előtti „követelés lejárta” időpont esetén.

A közművek kettő év, a telefonszolgáltatási szerződések esetén egy év. Ennek ellenére még is a bevétel érdekében simán kiállítja a közjegyző a fizetési meghagyásokat, holott a közjegyzői törvény 3. § (1) bekezdése szerint;

“a közjegyző köteles megtagadni a közreműködését, ha az kötelességeivel nem egyeztethető össze, így különösen, ha közreműködését olyan jogügylethez kérik, amely jogszabályba ütközik, vagy jogszabály megkerülésére irányul, illetőleg amelynek célja tiltott vagy tisztességtelen.”

Ráadásul a közjegyzői törvény 3. §. (2) bekezdése egyértelműen hivatkozik, hogy ha

a Közjegyző az eljárása során aggályos körülményt észlel, de a közreműködés megtagadására nincs ok, köteles e körülményre a fél figyelmét felhívni és ezt az iratban feltüntetni. Ha a fél ez ellen tiltakozik, a közjegyző a közreműködését megtagadja.”

Miért is nem tagadja meg a közjegyző a fizetési meghagyások kiállítását egy elévült követelésre?

Hát a: PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ…

Nem számít a törvényi kötelezettség sem, csak a bevétel és a Magyar Családok kifosztásának elősegítése!

Ehhez már csak egy lényeges szabályt kell hozzátenni, mégpedig azt, hogy A magyar Alkotmány 57. § (1) bekezdése szabályozza a tisztességes eljáráshoz való jogot:

„A Magyar Köztársaságban a bíróság előtt mindenki egyenlő, és mindenkinek joga van ahhoz, hogy az ellene emelt bármely vádat, vagy valamely perben a jogait és kötelességeit a törvény által felállított független és pártatlan bíróság igazságos és nyilvános tárgyaláson bírálja el.”

ÉS AKKOR A KÖZJEGYZŐKKEL MI VAN BÍRÓI JOGKÖRBEN?

Egyébként ezt átvette a tákolt és érvénytelen Alaptörvény is, de ez nem ennek az írásnak a tárgya.

TEHÁT MEDDIG MÉG?

Dabasi Tamás / Fehér Kéményseprők Alapítvány

Dr Dolores Cahill: Az emberek kényszerítése és a nem-et mondás természetes joga

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Egy immunrendszerünk van. Sem az egészségünkön, sem az immunrendszerünkön nem javít, ha neurotoxinokat fecskendeznek belénk... elég, ha D, C vitaminokat és cinket szedünk és megfelelelően táplálkozunk, valamint csak akkor nyúlunk az ivermectinhez és a hidroxiklorokinhoz, ha tényleg szükséges.

Valójában az embereket kényszeríteni próbálják... Betekinthetnénk a természetes emberi jogainkba, amelyek kimondják, hogy mind a férfiaknak, mind a nőknek van szabad mozgáshoz való, szólásszabadsághoz és abszolút testi épséghez való joga. Nem kényszeríthetnek sem egy PCR tesztre, sem egy oltásra, sőt, még utazásra sem... ha ezt megteszik, bűntényt követnek el és eljárás indítható.

Hogyan készítsük el egyszerűen a Hidroxiklorokin természetes formáját otthon

Természetes gyógymódok a jó egészség támogatására.

Ez a recept a Hydroxychloroquine természetes formája.

A legtöbb gyógyszer szintetikusan, vegyszerekkel készül, a testünk jobban néz ki harmóniában és szinergiában, ha természetes gyógyszereket használunk. Mindig emlékezzen arra, hogy vannak lehetőségei. Több út is van a célhoz és az eredmények eléréséhez.

Vegyen be naponta 2 evőkanálnyi vegyületet a vírusok megelőzésére vagy leküzdésére. Tartsa a levet üvegben a hűtőben, vagy fagyassza el a maradékot.

3 bio grapefruit, 4 bio citrom, 4 csésze víz és főzze 4 órán át a cserépedényben magas fokozaton, vagy amíg egy kanál könnyen átvágja a gyümölcs héját. Ha kész, szűrje le a folyadékot, majd öntse üvegedénybe vagy üvegtartályba. A folyadék a hűtőszekrényben körülbelül három napig eltartható.

A kinin túlzott mennyiségben árthat a vesének A terhesség korai szakaszában szedett kinin vetélést okozhat.

 

 

A GRAPEFRUIT HÉJÁNAK EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNYEI

1. Segít a megfelelő emésztés elősegítésében és számos különböző emésztési betegség kezelésében, hihetetlen pektinforrás, egyfajta oldható rost, elősegíti a rendszerességet, csökkenti a görcsöket, segíti a bélben lévő jó baktériumok gyarapodását is..... wow !!!!!

2. A grapefruit illóolajok nagyszerű limonénforrás, amely erős gyulladáscsökkentő, és képes csökkenteni a gyulladást az egész testünkben, és természetes módon erősítheti az immunitást.

3. A grapefruit héjából nyert kivonatok számos antioxidáns vegyületet tartalmaznak, amelyek közé tartozik a hesperidin, a C-vitamin és a növényi eredetű antioxidánsok, például a flavonoidok. Ezek az antioxidáns vegyületek és fitonutriensek segíthetnek csökkenteni bizonyos betegségek és betegségek kialakulását és tüneteit... láttam néhány eredményt a nyugtalan láb szindrómánál .... ....

4. A grapefruit héjának fogyasztása segíthet az összkoleszterinszint csökkentésében, miközben a vérnyomás szintjét is szabályozza. Csökkenti a szabad gyököket és az oxidatív stresszt, amelyek veszélyeztethetik a szív- és érrendszert, és idővel szívbetegséghez vezethetnek.

5. Tele van C-vitaminnal, amely létfontosságú tápanyag a kollagén termeléséhez. Továbbá antioxidánsok és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal, ami nem csak a bőr fiatalosabb kinézetét segíti, miközben csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, de csökkentheti a nem kívánt bőrbetegségeket, például a pattanásokat is.