Íme, hogyan tesztelik titokban az egyes COVID-19 variánsokat azokon a nemzeteken, amelyek a nagyon titkos és veszélyes kísérletek célpontjai.
Mostanra már teljesen világosnak kellene lennie, hogy a COVID-19 VARIANT OPERATION-nak több célja is van, valamint gondosan elrejtett aljas céljai.

Ez a különleges fekete művelet és komplex pszichopédia nem csak arra szolgál, hogy a Covid Plandemic átverés a végtelenségig fennmaradjon, hanem az OPERATION COVID-19 VARIANT egy titkos globális kísérlet az egész emberiségen.

Pontosan hogyan hajtja végre ezt a náci-szerű kísérletet az Új Világrend globalista összeesküvése az egész bolygón? A következők szerint:

 

Rendkívül fontos, hogy a Föld minden lakója helyesen megértse, hogy ez a sokrétű kísérlet az emberi bioszervezet különböző aspektusain zajlik. Különböző dimenziókban is zajlik, és ezért minden egyes célzott emberi lény különböző szintjein.

Az is döntő fontosságú, hogy megértsük, hogy az OPERATION COVID-19 VARIANT csak egy darabja a sokkal nagyobb OPERATION COVID-19 nemzetközi bűnös összeesküvésnek.

Ennek a világméretű népirtási tervnek a puszta összetettségét jól mutatja a következő részlet egy korábban közzétett SOTN expozéból.

COVID-19 koronavírus,
5G 60 GHz-es milliméteres hullám,
Chemtrail-szórásos intelligens por.
és a vakcina által szállított digitalizált RNS
kölcsönösen erősödő kvaterner fegyverek.
Szándékosan indított és összehangolt, hogy
egy célzott város vagy nemzet leállítására,
népirtás, elnéptelenedés
és/vagy ELE-t indítanak el.

(Forrás: Minden egyes koronavírus-klaszterrobbanás előtt aktivált KVATERNÁRIS FEGYVERRENDSZER)

Ne feledjük, hogy még ez a teljesen aktivált Kvaterner Fegyverrendszer sem tartalmazza a Föld bolygó elnéptelenítésére és a megmaradt emberiség leigázására irányuló több évtizedes terv egyéb kulcsfontosságú összetevőit.

Ott van például az a hatalmas technológiai vállalkozás, amelyet Elon Musk SpaceX vállalata valósít meg Starlink néven, amely egy olyan műholdas internet-konstellációt hoz létre, amely állítólag műholdas internet-hozzáférést biztosít a Föld nagy részének.

Természetesen a Starlink jól elrejtett célja az, hogy minden létező okostelefont egy központi adatbázishoz csatlakoztasson, hogy örökké nyomon követhessen és ellenőrizhessen minden egyes felhasználót. Ennél is fontosabb, hogy minden egyes személy, aki megkapja a COVID-19 vakcinákat, digitálisan csatlakozik a folyamatban lévő OPERATION COVID-19 VARIANT kísérlethez a Starlink 5G-vel működő több ezer, pályán keringő műholdon keresztül.

Azt is fontos megérteni, hogy a Covid szuperoltási menetrendje valójában évtizedekkel ezelőtt kezdődött, a felnőttek influenza elleni oltási programjainak és a kötelező gyermekkori oltási menetrendeknek az agresszív bevezetésével. Ily módon a Covid elkövetői lassan és némileg észrevétlenül alakították át az emberi testet a különböző digitális interfész-technológiák számára sokkal kedvezőbb eszközzé.

KULCSPONT: Az utóbbi időben növekvő fertőzési arányok azokon a földrajzi helyeken, ahol a legmagasabb a Covid-oltási arány, a legmagasabb a COVID-19 fertőzési arány is. Lásd például ezt a felületes statisztikai elemzést: Ez a két legnépesebb megye a leggyorsabban növekvő floridai COVID-19-es esetek hátterében.

Természetesen az NWO végső célja a transzhumanizmus térhajtó sebességgel való előretörése (emlékezzünk Trump "Operation Warp Speed" (Térhajtó sebesség hadműveletére)), hogy végül a Földön minden embert maximálisan irányítson a régóta tervezett Egy Világkormány. Ennek érdekében már titokban létrehoztak egy földalatti Globális Biztonsági Szuperállamot, amelyről az elkövetők úgy vélik, hogy abszolút parancsnokságot és ellenőrzést fog gyakorolni az egész bolygó civilizáció felett.

Az OPERATION COVID-19 VARIANT sikere kulcsfontosságú része ennek a rendkívül bonyolult és őrült tervnek, amelynek célja az egész emberiség feletti uralom megszerzése. Ezért ezt mielőbb le kell leplezni, hogy az olyan államfők, mint Bolsonara brazil elnök, fújhassák a sípot, ahogyan itt is tette:

Brazíliai elnök kiakadt, leleplezte a Covid zsarnokságát, és azt akarja, hogy minden brazilnak legyen fegyvere

(MEG KELL NÉZNI a videót).

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ime-hogyan-tesztelik-titokban-az-egyes-covid-19-variansokat