2021. augusztus 2., hétfő

Hogyan készítsük el egyszerűen a Hidroxiklorokin természetes formáját otthon

Természetes gyógymódok a jó egészség támogatására.

Ez a recept a Hydroxychloroquine természetes formája.

A legtöbb gyógyszer szintetikusan, vegyszerekkel készül, a testünk jobban néz ki harmóniában és szinergiában, ha természetes gyógyszereket használunk. Mindig emlékezzen arra, hogy vannak lehetőségei. Több út is van a célhoz és az eredmények eléréséhez.

Vegyen be naponta 2 evőkanálnyi vegyületet a vírusok megelőzésére vagy leküzdésére. Tartsa a levet üvegben a hűtőben, vagy fagyassza el a maradékot.

3 bio grapefruit, 4 bio citrom, 4 csésze víz és főzze 4 órán át a cserépedényben magas fokozaton, vagy amíg egy kanál könnyen átvágja a gyümölcs héját. Ha kész, szűrje le a folyadékot, majd öntse üvegedénybe vagy üvegtartályba. A folyadék a hűtőszekrényben körülbelül három napig eltartható.

A kinin túlzott mennyiségben árthat a vesének A terhesség korai szakaszában szedett kinin vetélést okozhat.

 

 

A GRAPEFRUIT HÉJÁNAK EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNYEI

1. Segít a megfelelő emésztés elősegítésében és számos különböző emésztési betegség kezelésében, hihetetlen pektinforrás, egyfajta oldható rost, elősegíti a rendszerességet, csökkenti a görcsöket, segíti a bélben lévő jó baktériumok gyarapodását is..... wow !!!!!

2. A grapefruit illóolajok nagyszerű limonénforrás, amely erős gyulladáscsökkentő, és képes csökkenteni a gyulladást az egész testünkben, és természetes módon erősítheti az immunitást.

3. A grapefruit héjából nyert kivonatok számos antioxidáns vegyületet tartalmaznak, amelyek közé tartozik a hesperidin, a C-vitamin és a növényi eredetű antioxidánsok, például a flavonoidok. Ezek az antioxidáns vegyületek és fitonutriensek segíthetnek csökkenteni bizonyos betegségek és betegségek kialakulását és tüneteit... láttam néhány eredményt a nyugtalan láb szindrómánál .... ....

4. A grapefruit héjának fogyasztása segíthet az összkoleszterinszint csökkentésében, miközben a vérnyomás szintjét is szabályozza. Csökkenti a szabad gyököket és az oxidatív stresszt, amelyek veszélyeztethetik a szív- és érrendszert, és idővel szívbetegséghez vezethetnek.

5. Tele van C-vitaminnal, amely létfontosságú tápanyag a kollagén termeléséhez. Továbbá antioxidánsok és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal, ami nem csak a bőr fiatalosabb kinézetét segíti, miközben csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, de csökkentheti a nem kívánt bőrbetegségeket, például a pattanásokat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése