2022. március 7., hétfő

Informátor: Pfizer meghamisította a vizsgálatban résztvevők aláírását, meghamisította a vizsgálati adatokat

 

Egy korábbi Pfizer-alvállalkozó, akiből whistleblower lett, azt állította, hogy a nagy gyógyszercég meghamisította a beleegyező nyilatkozat aláírását, valamint meghamisította és hamisította a klinikai vizsgálatok adatait a Wuhan koronavírus (COVID-19) mRNS-vakcinájával kapcsolatban.

Brook Jacksont, aki közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszeripar és az orvostechnikai eszközök klinikai kutatásában, a Pfizer azért alkalmazta, hogy részt vegyen a Big Pharma vállalat 2020-ban a COVID-19 vakcina 3. fázisú vizsgálataiban. (Kapcsolódó cikkek: Whistleblower: Pfizer vakcinakísérletek adatait meghamisították, a mellékhatásokat tapasztalt résztvevőket figyelmen kívül hagyták).

Jackson szerint csak néhány napig dolgozott a kísérletben. Nem volt más választása, mint felmondani, miután az általa látott gyakorlatok "annyira megdöbbentőek voltak, hogy azonnal kellett fújnia a sípszót".

Azóta több mint egy éven át szembesült a nyomasztó jogi megfélemlítéssel. Jackson még bírósági végzést is kapott, hogy a jogi harc lezárultáig nem beszélhet arról, amit a Pfizer kísérleteiben látott - köszönhetően egy jogi panasznak, amelynek benyújtására állítása szerint rászedték.

A hallgatási tilalom ellenére Jackson mégis hajlandó volt eljönni a "Stew Peters Show" március 3-i epizódjába, hogy beszéljen a Pfizer csalárd klinikai kísérleteiről.

 

 

A Pfizer klinikai vizsgálatát gyors formalitásként kezelte, nem pedig szigorú és szükséges tudományos eljárásként.

Amikor Jackson panaszt nyújtott be a Pfizer ellen az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalhoz (FDA), több különböző aggályt is felsorolt, amelyek miatt véget vetett volna a nagy gyógyszercég COVID-19 vakcinakísérletének, ha az FDA hajlandó lett volna felelősségre vonni a Pfizert a klinikai vizsgálatok során elkövetett hanyagság miatt.

A fő probléma a Pfizer kísérletével az volt, hogy széles körben hiányzott a tájékozott beleegyezés.

"Láttam olyan beleegyező nyilatkozatokat, amelyek hamisítottak voltak" - mondta Jackson. "Tanúja voltam annak, hogy a betegeknek olyan beleegyező nyilatkozatokat adtak, amelyek nem voltak teljesek."

Példaként Jackson megjegyezte, hogy több olyan beleegyező nyilatkozatot látott, amelyeken az aláírások között jelentős eltérések voltak, ami arra utal, hogy a Pfizer alkalmazottai vagy a klinikai vizsgálat helyszínén dolgozó operatív munkatársak hamisították a vizsgálatban résztvevők aláírásait.

Jackson kifejtette, hogy ez valószínűleg azért történt, mert a klinikai vizsgálatot inkább formaságként kezelték, amellyel a Pfizer-nek kellett foglalkoznia, nem pedig a vállalat kísérleti vakcinájának biztonságosságát és hatékonyságát vizsgáló megfelelő tanulmányként.

"Képzeljük el a tanulmányt, azt ellenőrzöttnek kellene lennie" - mondta. "De képzeljünk el egy gyári szalagot. Ezeket a betegeket olyan gyorsan hozták be, és ugyanolyan gyorsan vitték ki őket. És így kimaradtak dolgok, kimaradtak adatpontok, kimaradtak a beleegyező nyilatkozat aláírása. Így amikor ezt a belső minőségellenőrzési folyamat során megállapították, egyszerűen meghamisították az aláírásokat."

Peters megjegyezte, hogy a tájékozott beleegyezés hiánya kiterjed azokra az emberekre is, akik a COVID-19 vakcinát "a gyógyszerészüknél vagy az iskolai étkezdében vagy bárhol máshol kapják meg".

 

 

A tájékozott beleegyezés aláírásának meghamisításán kívül Jackson másik nagy aggálya a Pfizer kísérletével kapcsolatban a vizsgálati adatok teljes meghamisítása és hamisítása volt. Ismét megjegyezte, hogy ez elkerülhetetlen volt, tekintve "a sietséget és a sebességet, amellyel a [betegeket] a vizsgálatba bevonták".

A Ventavia, a klinikai kutatócég, amellyel Jackson a Pfizer klinikai vizsgálata során szerződést kötött, betegenkénti alapon kapott fizetést. Megjegyezte, hogy ez arra ösztönözte a vállalatot, hogy minél több embert vegyen fel a vizsgálatba, függetlenül attól, hogy ez befolyásolja-e a vizsgálati adatok integritását.

Ez, valamint a Pfizer azon törekvése, hogy elsőként hozza forgalomba a COVID-19 vakcinát, teljesen lerombolta azt a kevés hiteles adatot, amelyet a vizsgálatokból ki lehetett nyerni.

"A nagy sietségben egyszerűen nem gyűjtötték be a hiányzó adatpontokat" - mondta Jackson. "Amikor ezeket a belső és ellenőrzési folyamatok során megtalálták... az adatokat egyszerűen kitalálták. Tehát ha hiányzott egy munkalapról vagy dokumentumról vagy a telephelyi szintű forrásdokumentumról, akkor egyszerűen csak kitalálták az adatokat."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/informator-pfizer-meghamisitotta-a-vizsgalatban-resztvevok-alairasat-meghamisitotta-a-vizsgalati-adatokat

A WHO mint "meghatalmazott világkormány"? A nemzetállam megszüntetése?

 

Az ukrajnai háború árnyékában a WHO - a nyilvánosság számára észrevétlenül - egy nemzetközi jogilag kötelező érvényű "nemzetközi megállapodást készít elő a világjárványok megelőzéséről és ellenőrzéséről".

A genfi tárgyalások már megkezdődtek. Eredetileg 2022. május 1-jére tervezték a "hatalomátvételt", azaz a WHO mind a 194 tagállama ekkor kénytelen lenne végrehajtani a WHO által elhatározott intézkedéseket, például a zárlatokat vagy az általános kötelező védőoltásokat.

A Concilium Europa 2022. március 3-án kelt új memoranduma azonban jelentősen késleltette a folyamatot.

Eközben a WHO ezen új "világkormány-megállapodásának" munkatervezete a tervek szerint 2022. augusztus 1-jére készül el a további belső tárgyalásokra. Lásd ezt.

"A világjárvány megelőzéséről és a felkészültségről szóló nemzetközi szerződés"

Amikor egy világjárvány lecsap, mindenki sebezhető.

A Tanács zöld utat adott a nemzetközi világjárványügyi egyezményről szóló tárgyalások megkezdéséhez

 

 

A Tanács 2022. március 3-án határozatot fogadott el, amelyben felhatalmazást adott a világjárvány megelőzéséről, a felkészültségről és a reagálásról szóló nemzetközi megállapodásról szóló tárgyalások megkezdésére.

Az e nemzetközi eszköz kidolgozásával és megtárgyalásával megbízott kormányközi tárgyaló testület 2022. augusztus 1-jéig tartja következő ülését, hogy megvitassa a munkatervezettel kapcsolatos előrehaladást. Ezt követően 2023-ban a 76. Egészségügyi Világközgyűlésnek jelentést nyújt be az elért eredményekről, azzal a céllal, hogy az eszközt 2024-re elfogadják.

Az "Európai Unió Tanácsa" szerint a WHO által szükségesnek tartott vállalást hivatalosan azzal az ürüggyel indokolják, hogy a nemzetközi közösségnek még jobban fel kell készülnie az esetleges jövőbeli világjárványokra és azok összehangolt ellenőrzésére (2). Az "Epochtimes" március 5-i száma szerint úgy tűnik, hogy az EU, valamint olyan magánszereplők, mint a Rockefeller Alapítvány és Bill Gates az ötletgazdák (3). Az elmúlt két év járványügyi tapasztalatait tekintve ez jelzésértékű arra nézve, hogy mire számíthat a világ.

A megállapodás alapja a WHO alapszabályának 19. cikke. Ez kimondja, hogy a WHO Közgyűlése kétharmados többséggel minden tagállamra nézve kötelező érvényű megállapodásokat fogadhat el. A nemzetállamok ezután már nem dönthetnek szuverén módon arról, hogy milyen járványvédelmi intézkedéseket kívánnak bevezetni.

A nemzetállam eltörlése egyúttal az alapvető és polgári jogok elvesztését is jelenti.

A neves német-brit szociológus, publicista és politikus, Ralf Dahrendorf már évekkel ezelőtt figyelmeztetett erre:

"Aki feladja a nemzetállamot, az ezzel elveszíti az alapjogok eddigi egyetlen hatékony garanciáját. Aki ma a nemzetállamot nélkülözhetőnek tekinti, az ezzel - ha akaratlanul is - a polgári jogokat is nélkülözhetőnek nyilvánítja." (4)

Egy ilyen messzemenő kérdésben azonban az utolsó szót a népnek kell kimondania: egy ország minden választójoggal rendelkező polgárának meg kell adni a jogot és a lehetőséget, hogy népszavazáson kifejthesse véleményét.

 

 

Szakértői javaslat minden állam kormányának

Dr. Stuckelberger, aki több mint 20 éve dolgozik a WHO-nál, a "greatreject.org" szerint a következő javaslatot tette:

Minden ország küldjön nyilvános tiltakozó levelet a WHO-nak.
A "kormányok" írjanak egy levelet, amelyben közlik, hogy az emberek nem fogadják el, hogy az egészségügyi miniszter aláírása népszavazás nélkül döntsön emberek millióinak sorsáról. Nagyon fontos, hogy ezt a levelet minden ország küldje el a WHO-nak Genfbe.
A WHO minden országot arra kér, hogy 2022 májusáig hajtsa végre az intézkedéseket [ezt a követelést időközben 2024-re tolták ki, lásd ezt].
Eddig csak az oroszok küldtek ilyen elutasító levelet (5).
A nemzetközi jog nem engedi meg, hogy az ENSZ szabályozása az egyes országok alkotmánya felett álljon.

Ez igaz a WHO-ra is, amely egy ENSZ-szervezet.

*

Megjegyzés az olvasóknak: Kérjük, kattintson a fenti vagy az alábbi megosztás gombokra. Kövessen minket a Facebook címen. Küldje tovább ezt a cikket az e-mail listáinak. Keresztposztoljon blogoldalán, internetes fórumokon stb.

Megjegyzések

(1) [Frissített angol nyelvű változat]

https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

(2) https://www.consilium.europa.eu/de/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

(3) https://www.epochtimes.de/politik/ausland/globaler-pandemievertrag-der-who-kann-nationale-verfassungen-aushebeln-a3744145.html

(4) https://weltwoche.ch/daily/im-schatten-des-uktaine-krieges-werkelt...ns-sollen-zum-neuen-instrument-der-internationalen-politik-werden/

(5) https://greatreject.org/who-is-world-government-power-grab/

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-who-hatalomra-tor-az-orszag-es-a-vilag-felett

A világ legveszélyesebb biofegyvereit egy marylandi laboratóriumban készítik (nem csak Kínában és Ukrajnában)

 

Az Egyesült Államok hadseregének első számú marylandi biolaboratóriuma olyan halálos kórokozók kifejlesztésének inkubátoraként került nyilvánosságra, mint a fegyverként használt koronavírusok, az Ebola, a Zika, a lépfene és más kórokozók.

Az USAMRIID-t eredetileg a Szovjetunió biológiai fegyverprogramjára válaszul bízták meg (legalábbis ezt mondták nekünk). Most azonban az emberiség által ismert leghalálosabb biofegyverekkel kapcsolatos kutatásokat végez - és ehhez rutinszerűen kapja az adófizetők támogatását a Kongresszustól.

A U.S. Right to Know állami közérdekű adatigényléséből továbbá kiderült, hogy az USAMRIID 2014-ben megváltoztatta küldetésnyilatkozatát, hogy eltörölje a hidegháborúra és a katonai katonáknak szánt gyógyászati termékek előállítására való utalásokat. Most úgy tűnik, hogy az U.S. Army Medical Research Institute of Infectious Diseases, ahogyan a hosszú nevén nevezik, nagyjából úgy működik, mint a hírhedt kínai Wuhan Institute of Virology (WIV).

Bár az USAMRIID állítólag már 1969-ben leállította a biológiai fegyverek fejlesztését, most olyan állítólagos biológiai fenyegetésekkel kapcsolatos kutatásokat folytat, mint az Ebola, a Zika, a lépfene és a pestis. Nagyjából 900 alkalmazottja, köztük katonai, polgári és szerződéses kutatók, egyetemek és magáncégek számára is végez kutatásokat.

"A globális biológiai fenyegetettségi tájkép megváltozott a funkcióbővítő technológia, a hírszerző közösség korlátozott kapacitása a biológiai fenyegetések azonosítására, valamint a "kettős felhasználású" kutatási programok elterjedése miatt, amelyek olyan kórokozókat állítanak elő, amelyek rossz kezekbe kerülve károsak lehetnek" - áll a jelentésben - írja a The Defender.

 

 

Miért pazarolja az amerikai hadsereg az adófizetők dollárjait, hogy új vakcinákat és más gyógyszeripari termékeket hozzon létre a Big Pharma számára?

A USAMRIID-ról szóló leleplezés egy másik leleplezéssel párhuzamosan érkezett, amely szerint hasonló amerikai-NATO biolaborok lepik el Európát, Észak-Afrikát és máshol, többek között Ukrajnában.

Az amerikai katonai-ipari komplexum az egész világon biofegyver-laboratóriumokat épít, ahol mindenféle halálos kórokozót manipulálnak és szabadítanak fel. Hogy ezek a kibocsátások véletlenek vagy szándékosak, még mindig vita tárgyát képezik.

Az USAMRIID az elmúlt években számos ilyen problémát szenvedett el, beleértve a biológiai biztonság "megsértését", ami miatt leállították a magas biztonságú munkát. Sokan azt állítják, hogy a Védelmi Minisztérium (DoD) az adófizetők dollárjait pazarolja el a folyamat során.

David Franz, az USAMRIID parancsnoka szerint a marylandi laboratórium nem tudta teljesíteni a küldetését. Azt is mondja, hogy a laboratórium munkája nem feltétlenül jár semmilyen orvosi fejlesztéssel, annak ellenére, hogy azt állítják, hogy ez történik ott.

"A hangsúly a háborús harcosok számára készült termékeken kevésbé lett releváns" - olvasható egy jelentésben, amelynek összeállításában segített.

"Mivel a "biológiai ágensek" (hagyományos vakcinák) elleni profilaxis nagy specificitást és legalább hetekig tartó időszakot igényel a védelem elérése előtt, a haderőnek szánt vakcinák korszaka, az USARMIID egyik legnagyobb történelmi erőssége, lényegében véget ért.".

Franz és a jelentést összeállító társai azt javasolták, hogy a USARMIID küldetése változzon meg, és összpontosítson a vakcinák és gyógyszerek létrehozására. A laboratórium láthatóan hallgatott rá, és most új farmakológiai termékeket fejleszt a Big Pharma számára.

 

 

"Vezető szerepet vállalni az orvosi biológiai védelem fejlesztésében, világhírű szakértőkkel, akik elkötelezettek a katonai erőink és a nemzet védelmében" - olvasható most az USAMRIID jövőképében.

2014 óta, amikor a víziós nyilatkozatot megváltoztatták, az USAMRIID számos váddal nézett szembe "pénzügyi hűtlen kezelés" miatt. Ez az egyik a Fort Detrickben található két létesítmény közül, amelyek úgynevezett BSL-4 laboratóriumokkal rendelkeznek, amelyek a világ legveszélyesebb kórokozóit kezelik.

Caree Vander Linden, a USAMRIID közkapcsolati munkatársa szerint a laboratórium nem fejlesztett ki wuhani koronavírus (Covid-19) "vakcina" jelöltet. A létesítmény azonban tesztelte az oltásokat a preklinikai kísérleti szakaszban.

Az USAMRIID szerepet játszott a halálos covid-gyógyszer, a remdesivir kifejlesztésében és szabadjára engedésében is, ami Tony Fauci és barátai számára egy fő pénztárcát jelent.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-vilag-legveszelyesebb-biofegyvereit-egy-marylandi-laboratoriumban-keszitik-nem-csak-kinaban-es-ukrajnaban

Donyeckben élő német lány üzenete

Dr. José Luis Gettor a maszkok hosszan tartó használatának káros hatásairól a gyermekeknél

Forrás:
https://rumble.com/vwl3v9-dr.-jos-luis-gettor-on-the-adverse-effects-of-prolonged-mask-use-in-childre.html
https://www.orwell.city/2022/03/oxygen.html

Figyelmeztetés, kevesebb mint 4 hónap múlva az emberek rabszolgák lesznek

 

Figyelmeztetés kevesebb mint 4 hónap múlva az emberek rabszolgák lesznek, ez az üzenet egy holland posztból származik a telegram.....

4 hónap múlva az emberek rabszolgák lesznek...

Az alábbi üzenet egy hollandiai telegram üzenetből származik...

A szolgalelkű polgárokat a sajtótájékoztatón tett bejelentés után ismét becsapták, és örülnek a "lazításoknak".

Ismét tapintatosan elterelték a figyelmüket arról, hogy mi fog valójában történni!

2022. június 30. után

Az Európa Tanács módosította 2361. számú határozatát, és már nem ellenzi a kötelező védőoltásokat.

Az EU bejelentette, hogy 2022. július 1-jétől kötelező uniós COVID 19 tanúsítványt fog bevezetni, amely minden szabadságot megszüntet, ha nem rendelkezik QR covid tanúsítvánnyal.

Kuipers 2022 májusában fogja aláírni ezt az európai "törvényt". Ha a tagországok többsége meglesz, bevezetik a kényszeroltást!

2022/2023 végére lesz digitális valuta. Senki nem fogja tudni visszakapni a pénzét!

Az EU konzultáció nélkül minden európai polgárra rákényszeríti a digitális személyazonosító igazolványt.

Csak nézd meg a "kormányom, digiD" menüpontban, már ott is van!

A közeljövőben az összes ATM-et QR-kódos ATM-ek váltják fel.

Belgium már telepíti őket.

Amikor ezeket a QR-kódos gépeket beépítik, a bankokban és máshol nem lehet majd készpénzt felvenni.

Az EU célja, hogy másfél éven belül teljesen értéktelenné tegye a készpénzt. Nem lesz többé fekete pénz.

Az EU/"holland kormány" éghajlati CO2 kvótát készít elő minden állampolgár számára!

Túl sok benzint használtál, ezért egy hétig nem vezethetsz.

Túl sok áramot használt, vagy túl sok húst evett, stb. stb...

Az EU örökre elnyomja minden ember testi épségét!

Oltva, a Big Pharma/EU már birtokolja a testedet, akár elfogadod, akár nem!

Internetes testekké váltunk.

És ez nem mítosz!

Nézze meg a Big Pharma által 2021. március 28-án kiadott szabadalmat.

https://patents.google.com/patent/US20210082583A1/en...

Tehát ne fogadj el emlékeztetőket a frissítésre, mert minden jog lejár!

‼️ HA NEM LÉPÜNK FEL NAGYON HAMAR EZEKKEL A BŰNÖZŐKKEL SZEMBEN‼️.
akkor két éven belül, oltva vagy nem oltva, mindannyian az EU digitális koncentrációs táborában leszünk bezárva!!!

(A fentiek az EU, az Európa Tanács, a holland kormány, a WEF, a WHO és a Big Pharma szerződései alapján készült eredeti forrásokon és dokumentumokon alapulnak.
Ezek nyilvánosak és mindenki számára hozzáférhetőek)

Most fordítottam le ezt a szöveget, a többi a linkre kattintva látható, amit a szöveg végén teszek fel: ....

Módszerek és rendszerek a kezelések, oltások, vizsgálatok és/vagy tevékenységek rangsorolására az egyének magánéletének védelme mellett.

Összefoglaló

A találmány egyes megvalósítási formáinak egyik aspektusa egy olyan rendszerre és módszerekre vonatkozik, amelyekkel a kórokozó által okozott fertőző betegség elleni kezelésre szánt alanyok anonim módon kiválaszthatók, és amelyek a következőket foglalják magukban:

1. Az alanyok anonim kiválasztása. több olyan elektronikus eszköz, amely olyan utasításokkal van konfigurálva, hogy egy azonosítót generáljon, amikor egy másik ilyen elektronikus eszköz közelében van, az azonosítónak a másik elektronikus eszköz felé történő továbbítása és egy azonosító fogadása a másik elektronikus eszköztől, pontszám generálása több ilyen fogadott azonosító alapján, információ fogadása egy szervertől, a fogadott információ alapján az alanyokra vonatkozó kezelési utasítások megjelenítése;
2. a fogadott információ alapján. legalább egy szerver, amely utasításokat tartalmaz a vonatkozó kezelési utasítások megjelenítésére szolgáló információknak a több elektronikus eszköznek történő elküldésére; ahol a legalább egy szerver vagy az elektronikus eszközök utasításokat tartalmaznak a kórokozót átvivő alany valószínűségének előrejelzésére, az alany pontszáma alapján.

https://patents.google.com/patent/US20210082583A1/en

A találmány egyes megvalósítási formáinak egyik aspektusa olyan rendszerre és módszerekre vonatkozik, amelyekkel a kórokozó által okozott fertőző betegség elleni kezelésre szánt alanyok anonim módon kiválaszthatók, és amelyek a következőket foglalják magukban: 1. több olyan elektronikus eszköz, amely olyan utasításokkal van konfigurálva, hogy egy azonosítót generáljon, amikor egy másik ilyen elektronikus eszköz közelében van, az azonosítót továbbítsa a másik elektronikus eszköznek és fogadja az azonosítót a másik elektronikus eszköztől, egy pontszámot generáljon több ilyen fogadott azonosító alapján, információt fogadjon egy szervertől, releváns kezelési utasításokat jelenítsen meg az alanyoknak a fogadott információ alapján; 2. legalább egy szerver, amely utasításokat tartalmaz a releváns kezelési utasítások megjelenítésére vonatkozó információknak a több elektronikus eszköznek történő elküldésére; ahol a legalább egy szerver vagy az elektronikus eszközök utasításokat tartalmaznak a kórokozót átvivő alany valószínűségének előrejelzésére, az alany pontszáma alapján.

"Egyetlen petaflopnyi teljesítménnyel másodpercenként milliószor milliárd művelet elvégzésére képesek. Magyarország hamarosan 20 petaflop teljesítményű géppel gazdagodhat, a ParTec és a Jülichi Kutatóközpont technológiáját követve pedig az európai élmezőnybe kerülhet a hpc-alkalmazás terén – tette hozzá." MIRE is kell mindez ...

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/figyelmeztetes-kevesebb-mint-4-honap-mulva-az-emberek-rabszolgak-lesznek

Dr. Robert Malone: Mielőtt a gyerekét beoltatná...

Dr. Robert Malone amerikai virológus, immunológus és molekuláris biológus nyilvánosan nyilatkozott a gyermekek COVID-19 oltásával kapcsolatban. Az mRNS oltási technológia egyik felfedezőjeként Robert Malone az immunrendszer alapvető változásaira és a reproduktív károsodásra figyelmeztet, amely az oltások következtében akár a család jövőbeli generációit is érintheti.
Forrás: www.kla.tv/21861

A Legveszélyesebb Ember

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube

Ukrajna | Magyarellenes események Ukrajnában (2019-2021)

"Egy hetet adunk arra, hogy elhagyjátok az ukrán földet. Ellenkező esetben mindannyiótokat megmérgezünk, mint a patkányokat." - hangzott el az egyik magyar közösséget fenyegető náci üzenetben Kárpátalján.

Ez a kisfilm néhány esetet mutat be az utóbbi 3 év magyarellenes megmozdulásaiból, amely több, mint 400 alkalommal történt meg Kárpátalján.

Nem csak a szélsőséges náci csoportok fenyegetik és bántják rendszeresen a hely magyar közösséget, hanem az ukrán kormány is mindent megragad, hogy hátrányba hozza őket - még a magyar nyelv használatát is törvényileg korlátozták.

Mit sem segít a helyzeten, hogy a jelenlegi miniszterelnök, Vologyimir Zelenszkij (2019-től) elődje politikáját folytatja, és nemhogy nem könnyít a magyar közösség helyzetén, ugyanolyan ellenséges hangot üt meg velük szemben.

Az igazi háborús program

 

Anarchia Ukrajnában: a rendőrség elfoglalt az elit Európába kísérésével (videók)

Kiderült, hogy még a háború sújtotta országból való evakuálás során sem egyformák az ukránok.

Az ukrán elit rendőri kísérettel hagyja el az országot, kiváltva ezzel a határon napokig sorban álló polgárok, gyerekek, idősek és fogyatékkal élők haragját.

Úgy tűnik, hogy most a rendőrség fő feladata a gazdag ukránok Európába kísérése, nem pedig a rend fenntartása a városokban, ahol minden fegyveres martalóc és bandita szabadon követhet el bűncselekményeket, a börtönökből szabadon engedtek mániákusokat és bűnözőket. Kijevben, Harkivban, Kramatorszkban és Szlavjanszkban kiürültek a börtönök.

Március 6-án Andrij Szinyuk, a főügyészség ukrán tisztviselője azt állította, hogy eddig mintegy 5 ezer foglyot engedtek szabadon. Fegyvereket kaptak azzal az ígérettel, hogy harcolni fognak Oroszország ellen.

Többségük nem akarja feláldozni az életét a harcban az országért, ahol évek óta börtönben van, hanem hasznot húz az ukrajnai anarchiából és növeli a veszélyt a civilek életére.

 

 

Miközben a rendőrség az elit védelmével van elfoglalva, a civileknek most saját erőből kell megbüntetniük a fosztogatókat országszerte.

Végezetül, hogy ne gondolják azt, hogy ez azt jelzi, hogy az ukrajnai álháború csak az orosz, ukrán és amerikai oligarchák közötti civakodás álcája, azt hiszem, még ez is túl sokat mond.

 

 

Ezek az oligarchák egyáltalán nem civakodnak. Ez a kelet-nyugati szövetség folytatása, amit a második világháború óta látunk, és ez az egész dolog úgy van kitalálva, hogy mindkét félnek előnyös legyen, mint mindig.

Nemcsak a katonai vállalkozóknak kedvez kelet és nyugat számára, hanem elvonja a figyelmet a nemzetközi gyógyszeripari vállalatokról és azok fizetett csatlósairól világszerte a kormányban és a médiában, akik mind bűnrészesek az emberiség elleni folyamatos bűntettben.

Lehetővé teszi az adófizetők általános megerőszakolásának további felgyorsítását az emelkedő árak, a mentőcsomagok és a sztratoszférikusan magas új adósságok révén.

The FAKE War in Ukraine

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-igazi-haborus-program