Anarchia Ukrajnában: a rendőrség elfoglalt az elit Európába kísérésével (videók)

Kiderült, hogy még a háború sújtotta országból való evakuálás során sem egyformák az ukránok.

Az ukrán elit rendőri kísérettel hagyja el az országot, kiváltva ezzel a határon napokig sorban álló polgárok, gyerekek, idősek és fogyatékkal élők haragját.

Úgy tűnik, hogy most a rendőrség fő feladata a gazdag ukránok Európába kísérése, nem pedig a rend fenntartása a városokban, ahol minden fegyveres martalóc és bandita szabadon követhet el bűncselekményeket, a börtönökből szabadon engedtek mániákusokat és bűnözőket. Kijevben, Harkivban, Kramatorszkban és Szlavjanszkban kiürültek a börtönök.

Március 6-án Andrij Szinyuk, a főügyészség ukrán tisztviselője azt állította, hogy eddig mintegy 5 ezer foglyot engedtek szabadon. Fegyvereket kaptak azzal az ígérettel, hogy harcolni fognak Oroszország ellen.

Többségük nem akarja feláldozni az életét a harcban az országért, ahol évek óta börtönben van, hanem hasznot húz az ukrajnai anarchiából és növeli a veszélyt a civilek életére.

 

 

Miközben a rendőrség az elit védelmével van elfoglalva, a civileknek most saját erőből kell megbüntetniük a fosztogatókat országszerte.

Végezetül, hogy ne gondolják azt, hogy ez azt jelzi, hogy az ukrajnai álháború csak az orosz, ukrán és amerikai oligarchák közötti civakodás álcája, azt hiszem, még ez is túl sokat mond.

 

 

Ezek az oligarchák egyáltalán nem civakodnak. Ez a kelet-nyugati szövetség folytatása, amit a második világháború óta látunk, és ez az egész dolog úgy van kitalálva, hogy mindkét félnek előnyös legyen, mint mindig.

Nemcsak a katonai vállalkozóknak kedvez kelet és nyugat számára, hanem elvonja a figyelmet a nemzetközi gyógyszeripari vállalatokról és azok fizetett csatlósairól világszerte a kormányban és a médiában, akik mind bűnrészesek az emberiség elleni folyamatos bűntettben.

Lehetővé teszi az adófizetők általános megerőszakolásának további felgyorsítását az emelkedő árak, a mentőcsomagok és a sztratoszférikusan magas új adósságok révén.

The FAKE War in Ukraine

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-igazi-haborus-program