2022. május 14., szombat

Eljött a Sátán ideje!!

 

"Hadd fogalmazzak újra, ez népességszabályozás tömeges kiirtással.

A túlélők elfogadnak egy rétegzett, hierarchikus, modern feudalizmust, amely egy nemzetközi börtönrendszerre épül. Az okostelefonok csodálatosak és az elektronikus valuta sokkal kényelmesebb."

Az ember, aki 2004-ben felfedte az emberiség sátánista irányítását, kárörvend az emberiség tehetetlenségén a gonosszal szemben.

Cave Lupum - Óvakodj a farkastól!

Jay Dyer komikusnak és televíziós műsorvezetőnek szentelve, aki Hollywood, a geopolitika és a kultúra mélyreható elemzéséről ismert.

Szóval, a lelkes, agyhalott olvasóitok még mindig azt hiszik, hogy átverem őket, vagy hogy csak kamuzok?

Amit az isten meg tud teremteni, azt a sátán el tudja pusztítani. Ez a paradigmamágia. A fentből lefelé, a balból jobbra, az éjszakából nappal lesz.

Egy Lucifernek égetett gyertya fényesebb, mint a Nap, legalábbis éjszaka.

Nemrég Brendan Murphy, az Ausztrál Államszövetség főorvosa nem tudott tanácsot adni a nő definíciójáról. Milyen jó ez, és milyen nagyszerűek vagyunk mi?

A klip itt található: https://7news.com.au/politics/there-are-a-variety-of-definitions-top-health-boss-refuses-to-define-a-woman--c-6363108

Évek óta kimondom az igazságot - semmi és senki nem állíthat meg minket! Mindenki azt hitte, hogy hazudok vagy túlzok. Mit gondolnak most, feltéve, hogy tudnak gondolkodni?

 

 

Ez a Sátán kora, és mi, az ő követői követeljük a jogainkat. Az abortuszt szentséggé akarjuk tenni.

A harmadik világháború nem a mi napirendünk, de túl sok Xtain ország akarja. Tényleg azt hiszitek, hogy az Öreg Numb Nuts visszatér, hogy megmentsen benneteket? Kétezer éve nem vesz tudomást az özvegyek és árvák könnyeiről. Elaludt a munkában, a tanítványai pedig hatástalanok, pisze gyengék és térden állva kétségbeesetten keresik a csodát.

Már a másik orcát is odafordítod, hogy az őrült fejed mindkét oldalán szétverhessük az állkapcsodat.

Még az orvosok is - akik jobban tudják - szájkosarat hordanak és beoltatják magukat, mert mi kényszerítettük őket. Mi irányítjuk a médiát, a politikusokat, a közalkalmazottakat, a hadsereget, a bíróságokat, sok egyházat; sőt, szinte mindent! A legolcsóbban egy emberi lelket lehet megvenni. Az önök engedelmes olvasói még mindig kételkednek ebben?

Ausztráliában hamarosan szövetségi választások lesznek, hogy az ausztrálok megélhetését tönkretevő politikusok újabb lehetőséget kapjanak, hogy megtartsák a sajátjukat.

Gyönyörű! Eközben a Salamon-szigetek kormánya egyetértési megállapodást írt alá a kínai kormánnyal, amely lehetővé teszi a kínaiak számára egy katonai támaszpont építését, de ezt nem hoztuk nyilvánosságra a mainstream médiában, legalábbis a választásokig.

Az Ausztráliára, Új-Zélandra és Kanadára kiállított alkormányzati kinevezési okmányok mind bizonyíthatóan J.W. Straw hamisítványai, de ki tudja ennek jelentőségét a kínai kormányon kívül? (A királyi pecséthez van köze.) A féregtelen választók biztosan nem, és ez így is van jól. Ez a század kínai, úgyhogy tanuljatok mandarinul. Szeretném látni, ahogy a fehér trash ausztrálok mandarinul éneklik a "God Save the Queen"-t.

Az oltottak szenvednek és haldokolnak, és az ellátási vonalak is csaknem mindenben. A gazdag Afrika hamarosan megtisztul primitív mocskától. Nagyszerű, mert a mocsok mindent megérdemel, amit kap.

 

 

Hadd fogalmazzak újra, ez a népességszabályozás tömeges kiirtással. A túlélők elfogadnak egy rétegzett, hierarchikus, modern feudalizmust, amely egy nemzetközi börtönrendszeren alapul. Az okostelefonok csodálatosak, és az elektronikus fizetőeszköz sokkal kényelmesebb.

A Sátán a saját kezében tart, de a legtöbben nem törődnek azzal, hogy ezt tudomásul vegyék.

Elég, ha csak annyit mondok, hogy majd ők. Generációkon keresztül dolgoztunk azon, hogy megvalósítsuk azt, ami most kibontakozik, mint egy vérbe fojtott erekció.

Éljen a Sátán - e világ Legfelsőbb Istene és éljen az ő leendő képviselője, a Vindex!

Végezetül, mindig emlékezzetek arra, hogy a Sátán - számtalan nevével és alakjával - mindig is szerette az emberiséget, ahogy mi is.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/eljott-a-satan-ideje

A Soros-hálózat

Forrás: www.kla.tv/22509

Ki az a Soros György és mik a céljai?
Hogyan befolyásolja Soros a nagypolitikát.
Ez a műsor - Ausztria példáján keresztül - bemutatja, hogy Soros György milyen szervezeteken keresztül juttatja be a ügynökeit a nemzetállamok döntéshozó pozícióiba.

Jó tudni:
1. Megbízható EP-képviselők
https://www.kla.tv/_downloads/download.klagemauer.tv/2022/DOKUMENT_DCLeaks_SorosEUParlament.pdf

2. Soros médiahálózata
https://www.project-syndicate.org/member-publications

3. Soros egyetemek
https://www.ceu.edu/partnerships

4. ECFR-tagok [legörgetni a tagok listájáig]
https://ecfr.eu/council/#council-members

5. OSF-irodák világszerte
https://www.opensocietyfoundations.org/what-we-do

Kapcsolódó anyag ugyanebben a témában:
Soros indiai szemmel
https://www.bitchute.com/video/3rY4zEJYbyej/

A WHO, mint besurranó tolvaj

Forrás: Solari Report
https://home.solari.com/special-report-reset-in-ukraine-part-2-with-karel-van-wolferen/

Ez a valódi oka a brit repülőtéri káosznak? Kibertámadások megtorlásként az Ukrajnában Oroszország ellen harcoló SAS ellen

 

"Idő kérdése": az Egyesült Királyságnak szembe kell néznie a repülőterek leállítására és tömeges áramszünetekre irányuló Putyin-féle horrorisztikus tervvel.

Rosie Jempson , Daily Express

Putyin "magas kockázatú kibertámadásokkal" fenyegetőzik - állítja a szakértő.

A megyei Nemzeti Kiberbiztonsági Központ (NCSC) magas prioritású kémkedési készültségbe helyezte az Egyesült Királyságot, mivel az orosz állam által támogatott szereplők rosszindulatú támadásokat hajtanak végre olyan kulcsfontosságú infrastruktúrák ellen, mint az élelmiszer-, a közlekedési, az egészségügyi és a védelmi ágazat.
A Bridewell kiberbiztonsági cég megállapításai szerint az ukrajnai háború kezdete óta 72 százalékkal nőtt a kritikus infrastruktúrát célzó kibertámadások száma.

Jamie Moles, az ExtraHop kiberbiztonsági cég vezető műszaki menedzsere az Express.co.uk-nak nyilatkozva elmondta: "Ukrajna volt az orosz kiberfegyverek tesztpályája. Ezt az elmúlt 10-15 évben újra és újra láthattuk. Bármikor, amikor az orosz kibertámadók ki akartak próbálni egy új dolgot, Ukrajna volt a játszóterük".

Azt állította, hogy mivel az Egyesült Királyság támogatja Ukrajnát és szankciókat vezetett be a páriák államával szemben, "célponttá tettük magunkat", mivel "Oroszországnak nincsenek gátlásai más országok megtámadásával kapcsolatban".

Mivel az orosz törvények megakadályozzák a bűnözők kiadatását, ez megnehezíti a más országok kulcsfontosságú infrastruktúráját, vállalkozásokat és kormányhivatalokat támadó kiberbűnözők felelősségre vonását.

Mr Moles szerint: "Még ha meg is tudnánk, hogy pontosan kik támadnak minket, és büntetőeljárást akarnánk indítani ellenük, valamint nemzetközi elfogatóparancsot adnánk ki, az orosz kormány egyszerűen nemet mondana. Ami gyakorlatilag szabad kezet ad nekik arra, hogy azt tegyenek, amit akarnak.

 

 

"Ha megnézzük a világban az elmúlt években aktív zsarolóvírus-bandákat, sokuk oroszországi székhelyű, és a biztonsági iparágban erős a gyanú, hogy tevékenységüket az orosz kormány sok esetben elnézi, sőt talán még támogatja és finanszírozza is.

"De erre nincs valódi bizonyítékunk, és ez az, amivel az oroszok rendelkeznek, nekik van plauzible deniability (hihető tagadhatóság)."

 

A kiberbiztonsági szakértő elmondta:: "Ha ezek a bandák a nyugati vállalkozások, infrastruktúrák és kormányok megzavarására tesznek dolgokat, az az orosz kormány előnyére válik, és ők boldogan hátradőlhetnek, és azt mondhatják, hogy "semmi közünk hozzá".

"Tökéletes helyzet ez a kiberbűnözők számára, akik abban a tudatban űzhetik a mesterségüket, hogy a kormány, bár lehet, hogy nem támogatja őket aktívan, de biztonságos kikötőt nyújt nekik."

Egy hónappal korábban orosz hackerek azzal fenyegetőztek, hogy az NHS-t veszik célba, azt állítva, hogy "az összes lélegeztetőgépet megtámadják".

A mostani fenyegetést kommentálva Chris Gove, a Nozomi Networks Cybersecurity Strategy igazgatója az Express.co.uk-nak nyilatkozott: "Úgy gondolom, hogy az egészségügyi ellátást érintő célpontok számának növekedését fogjuk látni, ezt követően, ahogy az oroszokkal szövetséges hackerek bosszút akarnak állni a szankciókért, a kibertámadásokért és az Ukrajnában elszenvedett növekvő veszteségeikért, az áldozatok mélyebb szintű és nagyobb profilú célpontok lehetnek."

Moles úr szerint a kifinomult orosz hackerek képesek ilyen támadásokat végrehajtani, beleértve a közlekedés, az olajfinomítók és a bankok elleni támadásokat is.

 

 

Elmondása szerint a hackerek "leállíthatják a kikötőket vagy repülőtereket", "leállíthatják a tengerparti olajfinomítókat", mivel szerinte "már a világnak ezen a részén is sok üzemanyag-ellátást ők irányítanak", és akár "megtámadhatják az élelmiszer-ellátást".

Azt mondta: "Ha ők is megtehetik ugyanezt, kiberhadviselési technikákat alkalmazva, akkor megteszik, és gyanítom, hogy jelenleg is sok minden történik, hogy megpróbálják megtámadni ezeket a rendszereket".

Gove úr szerint: "Az Oroszország céljairól vagy következő lépéseiről szóló különböző elméletek értékelése alapján arra számítunk, hogy növekedni fognak az energiával kapcsolatos kibertámadások, különösen az elektromos hálózat elosztásával, valamint az olaj- és gázkitermeléssel és -elosztással kapcsolatos kibertámadások."

Elmondta, hogy az Egyesült Királyság is "számíthat arra, hogy nagy értékű célpontok, például egy jelentős felhőszolgáltató, gyökeres DNS-rendszerek vagy egy jelentős közösségi médiaplatform offline állapotba kerülésére". A repülőterek, más közlekedési rendszerek és egyéb, a lakosságra nézve súlyos következményekkel járó kiesések Putyin legvalószínűbb következő célpontjai".

 

 

Moles úr hozzátette: "A magánszektor szervezeteinek fokozott biztonsági intézkedéseket kell hozniuk, és fel kell készülniük egy támadás valószínűségére - különösen azoknak, amelyek hangosan kiálltak Oroszország ellen.

"A digitalizáció valóban sok tekintetben átrajzolta már most is a csatatér vonalait, és ennek következő korszakát fogjuk megélni, amikor a nemzetállamok az ellenük fellépő befolyásos magánszervezeteket veszik célba".

"Idő kérdése" Nagy-Britannia szembesül a horrorisztikus Putyin tervvel, hogy lezárja a repülőtereket és tömeges áramszüneteket idézzen elő (msn.com)

Ha magát Oroszországot fenyegetik, még rosszabb lesz....

Oroszország azzal fenyegetőzik, hogy a Satan-2 hiperszonikus nukleáris rakétával csapást mér Nagy-Britanniára (msn.com)

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ez-a-valodi-oka-a-brit-repuloteri-kaosznak-kibertamadasok-megtorlaskent-az-ukrajnaban-oroszorszag-ellen-harcolo-sas-ellen

Az USA újabb csapatokat küld Európába

 

A bevetéssel az amerikai jelenlétet mintegy 100 ezer fő körül tartják a kontinensen

Az Egyesült Államok több mint 10 ezer új katonát küld Európába.

Várhatóan az Oroszország Ukrajna elleni támadása után a térségbe telepített erőket váltják majd fel, sokan a NATO katonai blokk "keleti szárnya" mentén helyezkednek el.

John Kirby, a Pentagon szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette a telepítést, megjegyezve, hogy az ukrajnai konfliktus miatt "a biztonsági környezet most megváltozott" a térségben.

"A telepítések egy az egyben egységcserék, amelyek változatlanul hagyják a teljes - körülbelül 100 ezer fős - haderőnket a régióban" - mondta Kirby újságíróknak. "A leváltott egységek a megfelelő feladatváltást követően visszatérnek a hazai állomáshelyükre".

A csapatváltások várhatóan egész nyáron folytatódnak - folytatta a szóvivő. Hozzátette azonban, hogy a hadsereg hamarosan "megnézheti az állandó európai lábnyomot, és értékelést készíthet" arról, hogy az maradjon-e a jelenlegi szinten, bár erről még nem született döntés.

Mielőtt Moszkva február végén csapatokat küldött Ukrajnába, az amerikai erők Európában mintegy 80 000 főt számláltak, akik közül néhányan állandóan bázisokon állomásoztak, míg mások a NATO-partnereknél kiképzési céllal váltották egymást.

Mivel a blokk egyes tagjai, például a balti állam Litvánia, az elmúlt hónapokban nagyobb és tartósabb amerikai katonai jelenlétet követeltek, amerikai tisztviselők javaslatokat tettek arra vonatkozóan, hogyan lehetne eleget tenni ezeknek a kéréseknek, többek között új bázisok építésével.

Az USA szerint "semmi sem fogja eltántorítani" attól, hogy felfegyverezze Ukrajnát.

"Azt tanácsolnám, hogy hozzunk létre állandó bázisokat, de ne állomásoztassunk állandóan [amerikai csapatokat]" - mondta Mark Milley tábornok, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke a múlt hónapban a törvényhozóknak. Érvelése szerint ez valójában hosszú távú telepítéseket jelentene, mivel a "rotációs erők" körbejárhatnák az "állandó bázisokat".

 

"És úgy vélem, hogy sok európai szövetségesünk ... nagyon-nagyon hajlandó állandó bázisokat létrehozni" - tette hozzá Milley. "Megépítik őket, fizetnek értük".

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-usa-ujabb-csapatokat-kuld-europaba

Vigyázat, csapda!

Forrás: Bjørn Andreas Bull-Hansen @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=tVXx_izTtrU
"Hadd mondjam el, hogy az egyetemes alapjövedelem hogyan vezet a jobbágysághoz, és hogyan veszi el a szabadságodat. Bill Gates, Elon Musk és Klaus Schwab szerint a 4. ipari forradalom és az automatizáció miatt ez az egyetlen lehetőségünk. Szerintem tévednek." - Bjørn Andreas Bull-Hansen