2022. február 13., vasárnap

Lesz számonkérés

y Björn Andreas Bull-Hansen @ YouTube

VÉGJÁTÉK: A Halál Neve Oltás... Vagy Inkább "Valami Más"

Avagy hogyan fogd rá az oltási szövődményeket BÁRMIRE az oltáson kívül, miközben a kórházi parkolókban a hűtőkocsik tele vannak az oltottak holttesteivel.

Amikor az elit elszabadul

Amikor politikai hatalomra tesz szert az, aki soha nem kapott rá demokratikus felhatalmazást, és amikor elitnek kezdi tekinteni magát a választott politikus, a közszolga, akkor annak soha nem lesz jó vége.
Forrás: Brittany Sellner @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=7j9GXfyQgrM

A tömegformáló pszichózis

A tömegformáló pszichózis állítólag a gondolkodás manipulálásának az egyik módszere, amelyet totalitárius rendszerek alkalmaznak az emberek kontrolálására. Valójában azonban ez is csak egyike azoknak az összeesküvés-elméleteknek, melyeket a maradi, magukat álszent módon demokratának hirdető jobboldaliak találtak ki a progresszió megakadályozására. Nyilvánvalóan nem igaz, ahogy semmisem igaz, ami jobbról jön.
By AwakenWithJP @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=GQChw_Rk1Kk

Szabadságkonvojok

Szabadságkonvojok: A francia rendőrség könnygázt használ; Új-Zéland beveti Barry Manilow-t; A kanadai kamionosok megtisztítják a hidat, de Ottawában folytatódnak a tiltakozások

Folytatódnak a Freedom Convoy tüntetések Kanadában, Franciaországban és Új-Zélandon - három olyan országban, ahol a Coviddal szembeni szélsőséges reakciók két éve tartanak, és ahol a be nem oltottakat különösen korlátozásokkal sújtják.

Kanadában a teherautók mostanra elhagyták az Ambassador hidat, miután közel hat napig blokkolták az Egyesült Államok és Kanada közötti legforgalmasabb határátkelőt. Ottawában azonban már a harmadik egymást követő hétvégén is folytatódnak a tüntetések.

A MailOnline további híreket közöl.

Kanadai zászlókat lengető és Trudeau-ellenes táblákat tartó emberek százai dacoltak a hóval és a hideg hőmérséklettel szombaton, amikor megtöltötték a belvárost, és a hetek óta a helyén parkoló, a kanadai fővárost megbénító hatalmas teherautók között sétáltak.

Windsorban, ahogy a járművek kivonultak, a híd bejáratánál maradt maroknyi ember, akik a híd bejáratánál maradtak, fokozatosan növekedett, és délután 1 órára nagy tömeggé vált, amely nem volt hajlandó távozni. A fekete egyenruhás, sárga biztonsági mellényt viselő rendőrök a híd és a tömeg között sorakoztak fel, és folyamatosan szorították vissza a tüntetőket, miközben egyesek "szégyent", "szabadságot" és "rossz oldalon álltok" kiáltásokat hallattak.

A windsori rendőrség 11 óra körül a Twitteren közölte, hogy letartóztatásokba kezdhetnek, ha a tüntetők továbbra is akadályozzák a forgalmat.

"A végrehajtás folytatódik, a tüntetés területén tartózkodó személyek letartóztathatók" - írta a windsori rendőrség. "Az embereknek azt tanácsoljuk, hogy azonnal hagyják el a területet".

Bár a teherautók és a járművek elhagyták a hidat, szombat délutánra mindkét irányban továbbra is lezártnak tűnt a forgalom elől.

A rendőrség szombat reggel fél kilenc körül érkezett a helyszínre, és figyelmeztette a tüntetőket, hogy "viselkedjenek törvényesen", miután a Freedom Convoy kanadai kamionosai az éjszaka folyamán két határidőt is figyelmen kívül hagytak.

 

 

A "Freedom Convoy" tüntetés, amelyet Ottawában kezdtek el a kanadai kamionosok, akik ellenzik a határon túli sofőrökre vonatkozó oltási vagy karanténozási kötelezettséget, szombaton a 16. napjába lépett. A tüntetések egyben Justin Trudeau miniszterelnökkel szembeni dühkitörések is.

A tiltakozások a hét elején három határátkelőhelyre is kiterjedtek, köztük az Ambassador hídra, Észak-Amerika legforgalmasabb szárazföldi határátkelőjére, ahol hétfő óta járművek tucatjai zsúfolódtak össze, elszorítva a detroiti autógyártók ellátási láncát.

FRISSÍTÉS: A jelentések szerint a tüntetők visszatértek, és szombat este ismét látták őket a hidat blokkolni.

Párizsban a rohamrendőrök könnygázt vetettek be éttermekben étkezők ellen, miközben a Covid-korlátozások és az energiaár-emelések elleni erőszakos tüntetéseken tüntetők összecsaptak. A MailOnline további híreket közöl.

A gyermekes családoknak a francia főváros utcáin lévő kávézókban a könnygáz elől menekülve a kötelező Covid-maszkkal kellett eltakarniuk az arcukat.

Párizsban a rendőrség gumibotokat is bevetett a tüntetők ellen, akik kanadai mintára "Szabadságkonvoj" néven tüntettek, dacolva a hatóságok tiltásával, amelyek célja a város blokádjának megállítása volt.

Annak ellenére, hogy mintegy 7000 rendőr és páncélozott autó volt jelen az utcákon, Párizs leghíresebb körforgalma - a Diadalív körüli Étoile (Csillag) - kora délutánra elakadt, mivel letartóztatások történtek.

Egy rendőr a helyszínen elmondta: "Az engedély nélküli tüntetők járműveikkel blokkolják a forgalmat, és mások is támogatják őket, akiknek nincs járművük. Mindent megteszünk, hogy megakadályozzuk az engedély nélküli tüntetés folytatását".

Korábban a nap folyamán a rendőrség legalább öt, a fővárosba behajtani próbáló konvojt tartóztatott fel, és több mint 200 autósnak adott ki bírságot.

Az egyik központi párizsi téren pengés fegyverek, csúzlik és gázálarcok lefoglalása közepette vették őrizetbe a tüntetőket.

 

 

Csak Párizsban szombaton 54 letartóztatás történt, a legtöbbet a szabadságkonvojokhoz kapcsolódó közrend elleni bűncselekmények miatt.

A zavargások szombat éjjel is folytatódtak, mivel a tüntetők továbbra is szembeszálltak a rendőrséggel városszerte.

Este 8 órakor a rendőrség még mindig könnygázspray-ket használt többek között a Champs-Elysées-n.

Új-Zélandon a hatóságok a wellingtoni parlament előtt táborozó tüntetőket nehezen tudták elmozdítani, és különböző taktikákat próbáltak ki, köztük olyan bizarrakat, mint Barry Manilow zenéje és a locsolóberendezések bekapcsolása.

Az új-zélandi hatóságok Barry Manilow-t játszottak és vízpermetezőt kapcsoltak be, hogy megpróbálják eloszlatni a parlament előtt táborozó koronavírus elleni vakcinával tiltakozókat.

A Wellingtonban kedd óta táborozó több száz tüntető elűzésére tett kezdeti lépések nem sok eredményt hoztak.

A tüntetők, akik a koronavírus elleni védőoltás követelményei ellen tiltakoztak, a locsolóberendezések árokásással és a víz elvezetésére szolgáló rögtönzött lefolyócsövek felszerelésével válaszoltak a locsolóberendezések ázására.

Amikor szombaton felhőszakadás tört ki, a számuk csak nőtt.

A tüntetők szalmabálákat hoztak, amelyeket a parlament egyre nedvesebbé váló területén szórtak szét.

Egyesek kiabáltak, mások táncoltak, egy csoport pedig maori haka-t adott elő.

 

 

Estére Trevor Mallard, a parlament elnöke új tervet dolgozott ki a tüntetők elkényelmesítésére: egy hangrendszer segítségével vakcinázó üzeneteket, Barry Manilow-dalokat és a Macarena című 1990-es évekbeli slágert játszotta ismétlődő ciklusban.

A tüntetők válaszul saját dalaikat játszották, köztük a Twister Sister We're Not Gonna Take It című számát.

A tiltakozás akkor kezdődött, amikor teherautókból és személygépkocsikból álló konvoj hajtott a parlament elé az ország minden tájáról, hasonló kanadai tüntetések által inspirálva.

Eleinte több mint 1000 tüntető volt, de ez a szám a hét folyamán egyre csökkent, majd szombaton ismét nőtt.

A rendőrség csütörtök óta, amikor 122 embert tartóztatott le, és sokuk ellen birtokháborítás vagy akadályoztatás miatt vádat emelt.

A rendőrök, akik védőmellényt viseltek, de nem használtak rohamfelszerelést és nem viseltek fegyvert, megpróbáltak lassan előrenyomulni a tüntetők felé.

Ez a taktika számos fizikai összetűzéshez vezetett. Egy videófelvétel, amelyen két női rendőr rövid ideig a hajánál fogva rángat egy meztelen nőt egy dulakodásból, vírusként terjedt el.

Az Associated Press kérdéseire válaszolva az új-zélandi rendőrség közölte, hogy nem vették le a nő ruháját, ahogy azt egyesek állították az interneten, és hogy a nő "egy ideig" meztelen volt a letartóztatása előtt.

A rendőrség azt is elmondta, hogy a képek és videók nem adnak teljes kontextust a tüntetési tevékenységről vagy a helyzetről, amellyel a rendőröknek szembe kellett nézniük.

A dulakodások azonban úgy tűnt, hogy a rendőrség stratégiai átgondolásra késztették, és a hét előrehaladtával úgy tűnt, hogy inkább kivárnak.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/szabadsagkonvojok

Aki visszavág a sátánistáknak, annak szörnyű következményekkel kell szembenéznie

 

Korábban emberkereskedelemmel foglalkozott a pornóiparban - most megszólal. Mérgezés éri őket - olyan dolgokat tesznek a gyerekeikkel.

Az emlékekkel való foglalkozás egy probléma. Nem hajlandóak áldozatok lenni, ahogy a bántalmazóik akarják. Kiállnak a sarkukra. A démoni befolyást segítséggel űzik el - nem tanácsadók, hanem Isten segítségével.

Annak szentelik magukat, hogy megmentsenek másokat a bántalmazásban - legyen az az emberi faj.

Az emberkereskedelem túlélőinek vigyázniuk kell, hogy kivel társulnak. Az úgynevezett támogatók lehetnek a visszaélők, akik más köntösben ismét a bántalmazók.

Tippek, hogyan ismerheted fel a rád szálló megbízhatatlan embereket. Tartsa vissza, amit tud. Tartson meg néhány dolgot magának.

A rendszerben rejtőzködő sátánisták leleplezése a téma. Az intézmények is részt vesznek a gyermekek és az emberiség elleni bűncselekményekben, nem csak az egyének.

A legtisztábbak általában a legmocskosabbak. A nők jobban benne lehetnek, mint a férjeik, minden éjjel közvetlen kapcsolatban állnak a Sátánnal.

Gyakran a nők rosszabbak, akik a Sátántól kapják a hatalmukat.

 

A kiszállásra vonatkozó döntés meghozatala a megbocsátás kérésével kezdődik - mondja Jessie. A rabságon belül a pénz könnyű. Ha kiszabadulsz a rabságból, a pénz harccá válik.

A túlélőknek saját maguknak kell átjutniuk és kijutniuk. Senki sem segíthet. Kivéve Krisztus.

Nézze meg az emberkereskedelem elleni csúcstalálkozót. Neil T Anderson könyve felsorolja azokat a boszorkányos rituálékat, amelyeket a sátánisták használtak, hogy csapdába ejtsenek, és azt, hogyan lehet ezeket visszacsinálni.

A sátánisták megpróbálják fenntartani ezt a hatalmat. Nem akarják, hogy szabadok legyetek. Amint a csapdába esettek megvallják bűneiket, a láncok elkezdenek leesni. A csapdába esett ember ekkor ki tudja űzni magából a démont.

A sátáni emberek ismerik Krisztus hatalmát, ezért fordítják energiájukat arra, hogy elnyomják az Ő hatalmát az emberekben.

Jessie új könyve arról, hogyan segítsünk a gyászoló embereknek - a veteránokkal való bánásmódról.

A Walmart polcai kiürülnek - olyan alapvető dolgok, mint a női higiéniai projektek. Sátánista csoportok árulják őket! Jessie csoportja alapvető szükségleteket lát el adományozókon keresztül.

Madyson megmenti a gyerekeket a "Védelmi" szolgálatoktól.

 

Emberkereskedelem elleni csúcstalálkozó; https://youtu.be/EBJvGEeVcJk

Madyson távirata https://t.me/+WvCYSw0GXLswYjc5

Carmen Studer elérése: CarmenStuder.com Kérlek, iratkozz fel a heti podcastomra: Let Me Ask My Mom a YouTube-on: https://www.youtube.com/channel/UC8jW

Jessie Czebotar elérése: Mylibertystand.com illuminatethedarkness.com

Nézd meg Jessie-t is ezeken a YouTube-csatornákon: Aquarius Rising Africa https://www.youtube.com/channel/UCXUV

Right On Radio https://www.youtube.com/channel/UCiPEReveal Report https://www.youtube.com/channel/UCkFa

Kend fel a városodat covertheearth.us Illuminati Players and the Battlefield – Föld birodalma CathyCathyFox blog https://cathyfox.wordpress.com/2020/1

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/aki-visszavag-a-satanistaknak-annak-szornyu-kovetkezmenyekkel-kell-szembeneznie