Korábban emberkereskedelemmel foglalkozott a pornóiparban - most megszólal. Mérgezés éri őket - olyan dolgokat tesznek a gyerekeikkel.

Az emlékekkel való foglalkozás egy probléma. Nem hajlandóak áldozatok lenni, ahogy a bántalmazóik akarják. Kiállnak a sarkukra. A démoni befolyást segítséggel űzik el - nem tanácsadók, hanem Isten segítségével.

Annak szentelik magukat, hogy megmentsenek másokat a bántalmazásban - legyen az az emberi faj.

Az emberkereskedelem túlélőinek vigyázniuk kell, hogy kivel társulnak. Az úgynevezett támogatók lehetnek a visszaélők, akik más köntösben ismét a bántalmazók.

Tippek, hogyan ismerheted fel a rád szálló megbízhatatlan embereket. Tartsa vissza, amit tud. Tartson meg néhány dolgot magának.

A rendszerben rejtőzködő sátánisták leleplezése a téma. Az intézmények is részt vesznek a gyermekek és az emberiség elleni bűncselekményekben, nem csak az egyének.

A legtisztábbak általában a legmocskosabbak. A nők jobban benne lehetnek, mint a férjeik, minden éjjel közvetlen kapcsolatban állnak a Sátánnal.

Gyakran a nők rosszabbak, akik a Sátántól kapják a hatalmukat.

 

A kiszállásra vonatkozó döntés meghozatala a megbocsátás kérésével kezdődik - mondja Jessie. A rabságon belül a pénz könnyű. Ha kiszabadulsz a rabságból, a pénz harccá válik.

A túlélőknek saját maguknak kell átjutniuk és kijutniuk. Senki sem segíthet. Kivéve Krisztus.

Nézze meg az emberkereskedelem elleni csúcstalálkozót. Neil T Anderson könyve felsorolja azokat a boszorkányos rituálékat, amelyeket a sátánisták használtak, hogy csapdába ejtsenek, és azt, hogyan lehet ezeket visszacsinálni.

A sátánisták megpróbálják fenntartani ezt a hatalmat. Nem akarják, hogy szabadok legyetek. Amint a csapdába esettek megvallják bűneiket, a láncok elkezdenek leesni. A csapdába esett ember ekkor ki tudja űzni magából a démont.

A sátáni emberek ismerik Krisztus hatalmát, ezért fordítják energiájukat arra, hogy elnyomják az Ő hatalmát az emberekben.

Jessie új könyve arról, hogyan segítsünk a gyászoló embereknek - a veteránokkal való bánásmódról.

A Walmart polcai kiürülnek - olyan alapvető dolgok, mint a női higiéniai projektek. Sátánista csoportok árulják őket! Jessie csoportja alapvető szükségleteket lát el adományozókon keresztül.

Madyson megmenti a gyerekeket a "Védelmi" szolgálatoktól.

 

Emberkereskedelem elleni csúcstalálkozó; https://youtu.be/EBJvGEeVcJk

Madyson távirata https://t.me/+WvCYSw0GXLswYjc5

Carmen Studer elérése: CarmenStuder.com Kérlek, iratkozz fel a heti podcastomra: Let Me Ask My Mom a YouTube-on: https://www.youtube.com/channel/UC8jW

Jessie Czebotar elérése: Mylibertystand.com illuminatethedarkness.com

Nézd meg Jessie-t is ezeken a YouTube-csatornákon: Aquarius Rising Africa https://www.youtube.com/channel/UCXUV

Right On Radio https://www.youtube.com/channel/UCiPEReveal Report https://www.youtube.com/channel/UCkFa

Kend fel a városodat covertheearth.us Illuminati Players and the Battlefield – Föld birodalma CathyCathyFox blog https://cathyfox.wordpress.com/2020/1

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/aki-visszavag-a-satanistaknak-annak-szornyu-kovetkezmenyekkel-kell-szembeneznie